Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

'S.O.S.' — Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! Η βεβήλωση, «εν τόπω Αγίω» της Ιεράς Πόλεως της Ιερουσαλήμ, από τούς ΛΟΑΤΚΙΑ+ (LGBT+) είναι ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟ των ΚΑΙΡΩΝ !

 Φ Ρ Ι Κ Η!



Σχόλιο Αναγνώστη στο άρθρο : Βεβηλώνουν την Ιερουσαλήμ! Συναυλία LGBT κοντά στον Πύργο του Δαβίδ!! ΒΙΝΤΕΟ

• Στην Ιερά Αποκάλυψη αναγράφεται «η πόλη η μεγάλη, η οποία αλληγορικώς καλείται Σόδομα και Αίγυπτος, [= η Ιερουσαλήμ θα είναι βεβηλωμένη από Σοδομισμό και Αιγυπτιακή μαγεία], όπου και ο Κύριος τους σταυρώθηκε». 

Ι δ ο ύ:


«Αλλά όταν τελειώσουν την μαρτυρία τους, το θηρίο που ανεβαίνει από την άβυσσο (ο Αντίχριστος) θα κάνει πόλεμο εναντίον τους και θα τους νικήσει και θα τους σκοτώσει. Τα πτώματα τους θα αφεθούν στην πλατεία της πόλης της μεγάλης, η οποία αλληγορικώς καλείται Σ ό δ ο μ α και Αίγυπτος, [= η Ι ε ρ ο υ σ α λ ή μ θα είναι βεβηλωμένη από Σοδομισμό και Αιγυπτιακή μαγεία], όπου και ο Κύριος τους σταυρώθηκε. 

Και άνθρωποι από τους λαούς, τις φυλές, τις γλώσσες και τα έθνη θα βλέπουν τα πτώματα τους επί τρεις και μισή ημέρες και δεν θα επιτρέψουν να ταφούν σε μνήμα. 

Οι κάτοικοι της γης θα χαρούν για τον θάνατο τους και θα ευφρανθούν και θα στείλουν ο ένας στον άλλο δώρα, διότι οι δύο αυτοί προφήτες βασάνισαν τους κατοίκους της γης. 

Και μετά τις τρεις και μισή ημέρας πνοή ζωής από τον Θεό μπήκε μέσα τους και στάθηκαν στα πόδια τους, και φόβος μεγάλος κατέλαβε εκείνους που τους έβλεπαν. 

Τότε άκουσα φωνή δυνατή από τον ουρανό που τους έλεγε, “Ανεβείτε εδώ”. 

Και ανέβηκαν στον ουρανό μέσα σε σύννεφο, και οι εχθροί τους τους είδαν. 

Κατ’ εκείνη την ώρα έγινε μεγάλος σεισμός και το δέκατο της πόλης έπεσε και σκοτώθηκαν από τον σεισμό επτά χιλιάδες, οι υπόλοιποι φοβήθηκαν και δόξασαν τον Θεό του ουρανού. 

Το δεύτερον ουαί πέρασε το τρίτον ουαί έρχεται γρήγορα. (Αποκάλυψη 11:7-13).
.
• Η σημαία των ΛΟΑΤΚΙΑ+ είναι ίδια με την σημαία του κινήματος της Νέας Εποχής του Υδροχόου, δηλαδή του Ουράνιου Τόξου (Rainbow). 

Το σύμβολο του Ουρανίου Τόξου έχει την εξής μυστική σημασία. Είναι οι αποχρώσεις του “φωτός”, του φέροντα το “φως”, του Εωσφόρου, του αποστάτη «ξεπεσμένου Άγγελου».

• Οι ΛΟΑΤΚΙΑ+ είναι το Universal Androgyne, το αρχέτυπο του Παγκόσμιου Ανδρόγυνου, των Ροδόσταυρων, Ερμητιστών (που κρατούσαν το στόμα τους ερμητικά κλειστό) των Καμπαλιστών και όλων των αποκρυφιστών (που για αιώνες απέκρυπταν τις διδασκαλίες τους), αλλά τώρα στην Εποχή της “Μεγάλης Αποστασίας” και του “Μυστήριου της Ανομίας” βγήκαν από το καβούκι τους πλέον, και με «ταμπούρλα και σημαίες» έξω στους δρόμους και τις πλατείες, διαλαλούν την «Υπερηφάνεια» τους … 

Καθ’ ομοίωση και εικόνα του «θεού» τους, o οποίος είναι και αυτός όμοιος τους, ερμαφρόδιτος, τρανσέξουαλ.
.
• Οι ΛΟΑΤΚΙΑ+, δεν είναι τυχαία πρόσωπα, είναι οι μελλοντικοί Ιερείς των Ναών της επερχόμενης Νεοεποχικής θρησκείας του “Ανόμου”. 

Για αυτό και είναι ανέγγιχτοι … ως “ιερά πρόσωπα”. Και όποιος μπορεί ας αντιδράσει … θεωρείται ύψιστη ασέβεια προς τον προστάτη “θεό” τους και τους κρατικούς υπηρέτες του, της “δημοκρατικής” Πανευρώπης. 

Είναι οι λεγόμενοι “Πολεμιστές του Ουρανίου Τόξου”, Rainbow Warriors, όπως ακριβώς λέγεται και το πλοίο της πασίγνωστης Νεοεποχικής Οικολογικής οργάνωσης Green Peace.
.
• Όσοι αδελφοί διαβάσουν αυτό το μικρό σημείωμα, αντιλαμβάνονται ότι εισήλθαμε στις επικές, βιβλικές ημέρες… Επομένως, όσοι έχουν νουν κατανοούν ότι … η Νύχτα επέρχεται κατεπάνω μας … καλπάζοντας. Και καλά θα κάνουμε να πάρουμε τα μέτρα τους και να κάνουμε τις τελικές αξιολογήσεις μας.
.
«Μπήκαμε στο Υδροχόο και θα ανάψουνε φωτιές» … —λένε— “αυτοί που ξέρουν” (τραγούδι — 1984). Και ο καημένος ο Ρασσούλης “ήξερε” μια και ήταν ακόλουθος του σεξογκουρού Όττο Ρασνις. 

Αυτό το τραγούδι ακούγαμε τότε … χωρίς να ξέρουμε την σημασία του … τώρα κατανοούμε και την σημασία του … και ποιες είναι “οι φωτιές.”

https://www.triklopodia.gr/sos-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CE%B7-%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CF%8C%CF%80%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CF%89-%CF%84/

1 σχόλιο:

  1. Ο Κυπριανός της Καρδιάς μας (σκοτώθηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη), πνευματικός Φάρος για την Αιωνιότητα! (Ομιλία της 16/6/2024).

    https://www.youtube.com/watch?v=WR3rcnxoKCk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!