Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Κ Α Τ Α Μ Α Υ Ρ Ο ! Καί σκέτη Α Η Δ Ι Α ! ( Έτσι καταλαβαίνουν οι σημερινοί Γάλλοι τό Ολυμπιακό ιδεώδες; )

Γαλλία: 

Το Αποτρόπαιο 'σπότ' των Ολυμπιακών Αγώνων!



Γράφει η Μαρία Δεναξά 

Τι θέλει να πεί ο…ποιητής με το διαφημιστικό σποτάκι για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που σε τίποτα δεν θυμίζει το ολυμπιακό ιδεώδες, αλλά παραπέμπει σε ένα σκοτεινό αμφίσημο μήνυμα;


Μέσα σε ένα κατάμαυρο σκηνικό, ξεχωρίζει ο Νταρκ Βαντόρ, να σφίγγει το ζωνάρι και μια φωνή προαναγγέλλει στους Γάλλους πολίτες πως …δεν έχουν δει ακόμη τίποτα!


Επειδή όλα γίνονται μπροστά στα μάτια μας, αλλά κάνουμε πως δεν βλέπουμε και δεν καταλαβαίνουμε…αναμένουμε!

Δείτε το σποτ – η κεντρική φωτογραφία από την τελετή έναρξης


https://www.olympia.gr/1596963/apopsi/gallia-to-apotropaio-spot-ton-olympiakon-agonon/

6 σχόλια:

  1. Οι ...αντίχριστοι έχουνε μολύνει τα πάντα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς είναι κυρία Μαρία καί σας ευχαριστούμε πολύ γιά τήν συμμετοχή σας!
      Νά είστε πάντα καλά μέ υγεία καί δύναμη!

      Διαγραφή
  2. ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ EUROVISION ΠΡΩΤΑ, ΤΩΡΑ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ, ΩΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ) ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ. ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζουμε ότι η τελευταία μικρή φράση σας δέν απευθύνεται σέ εμάς ως ιστολόγιο, αφού ούτε είχαμε, ούτε έχουμε, ούτε θέλουμε νά έχουμε 'πάρε - δώσε' μέ κανενός είδους, αποχρώσεως καί τύπου κόμμα!
      Ξ ε κ ά θ α ρ α !

      Διαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟΤΕ.
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!