Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Η αυστριακή τηλεόραση ORF σοκάρει σχετικά με την επίθεση στο Solingen: Το AfD υπεύθυνο (!!!!!!) για την επίθεση


Φωτογραφία: Florian Machl


Ο ανταποκριτής του ORF Andreas Pfeiffer ήταν ενεργός ως ριζοσπαστικός αριστερός ακτιβιστής.

Ο βουλευτής Hafenecker από το F σχολίασε: «Το ORF αποδεικνύεται και πάλι αντανακλαστικά ότι είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός προπαγάνδας του Πεκίνου στην επίθεση στο Solingen»

Ο ανταποκριτής του ORF μπορεί να διαδίδει το δηλητήριό του ως εκπρόσωπος Τύπου των Πρασίνων ή του KPÖ, αλλά δεν έχει θέση στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Βάσει δελτίου τύπου του FPÖ


«Πόσο χαμηλά γίνεται να βυθιστεί κανείς;

Ο ανταποκριτής του ORF Andreas Pfeiffer στο ρεπορτάζ του στο περιοδικό Ö1-Mittagsjournal σχετικά με την τρομερή και άνανδρη επίθεση στο «Φεστιβάλ της Διαφορετικότητας» στο Solingen, που είχε τρεις νεκρούς και οκτώ άτομα, μερικοί σοβαρά τραυματίες, αναφέρθηκε ότι πρέπει επίσης να τονιστεί σε αυτό το σημείο ότι αυτά τα κόμματα (το AfD και τα παρόμοια) έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ριζοσπαστικοποίηση της κοινωνίας, στην κακία της ίδιας της πολιτικής συζήτησης.

Αυτή η δήλωση χτυπά τον πάτο από το βαρέλι και δείχνει για άλλη μια φορά ότι η κόκκινη δημόσια τηλεόραση ORF ούτε θέλει ούτε μπορεί να εκπληρώσει τη δημόσια εντολή της να κάνει ουδέτερο ρεπορτάζ», αντέδρασε ο Γενικός Γραμματέας του FPÖ και εκπρόσωπος του Κόμματος της Ελευθερίας, βουλευτής Christian Hafenecker, στη σκανδαλώδη εκπομπή.



Αυτοκαταστροφικές αριστερές πολιτικές

«Στη Γερμανία, υπήρξαν 373 περιστατικά αυτού του είδους μόνο τους πρώτους έξι μήνες του έτους, για παράδειγμα σε γερμανικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Επιπλέον, μια απόπειρα δολοφονίας στη Σαξονία-Άνχαλτ με μαχαίρι κατά τη διάρκεια εορτασμού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου και η δολοφονία ενός αστυνομικού στο Μάννχαϊμ. 

Όλα αυτά σχετίζονται με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση ισλαμιστών εξτρεμιστών και τρομοκρατών από όλο τον κόσμο.

Υπεύθυνη γι' αυτό είναι μια αυτοκαταστροφική αριστερή πολιτική που θέλει να καταστρέψει την Ευρώπη μας όπως την ξέραμε και την ξέρουμε», δήλωσε ο Hafenecker.


Με αυτό το πρόγραμμα, το ORF αντανακλαστικά αποδεικνύεται και πάλι ένας ραδιοφωνικός σταθμός προπαγάνδας του Πεκίνου. 

Η δήλωση ότι τα δεξιά και τα κόμματα που αγαπούν την πατρίδα ευθύνονται για τέτοιες δειλές και αηδιαστικές επιθέσεις δεν μπορεί να ξεπεραστεί με όρους χυδαιότητας. 

Ο κ. Pfeifer, ως εκπρόσωπος Τύπου των Πρασίνων ή του KPÖ, διαδίδει το δηλητήριό του με αριστερή προπαγάνδα παρενοχλώντας τους πολίτες που αγωνίζονται για πληροφόρηση και προσβάλλει τους ελεύθερους ψηφοφόρους. 

Η αντικειμενικότητα και η δημοσιογραφία φαίνονται διαφορετικές. Αυτός ο ανταποκριτής του ORF δεν έχει θέση στη δημόσια ραδιοτηλεόραση», τόνισε ο Hafenecker.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!