Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ: Η καναδική κυβέρνηση ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΑ τα ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA Covid για να ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ γενοκτονικών ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ κατά της ανθρωπότητας




Από S.D. Wells 13 Σεπτεμβρίου 2024

Ο αυταρχικός πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τρυντώ, και οι ύπουλες ομάδες του υπουργείου Υγείας στον Καναδά βρίσκονται στη διαδικασία καταστροφής κάθε εμβολίου Covid που έχουν στο απόθεμα αυτή τη στιγμή.

Ισχυρίζονται ότι συμβαίνει επειδή τα εμβόλια είναι πλέον άχρηστα, αφού αυτά τα στελέχη του Covid δεν κυκλοφορούν πλέον και επειδή προετοιμάζουν νέα εμβόλια θρόμβων για το επόμενο εισερχόμενο κύμα παραλλαγών (εισάγετε ελληνικό γράμμα και αριθμό εδώ). Είναι όμως αυτή η αλήθεια; Πιθανότατα όχι. 

Καθώς ο Καναδάς ανακαλεί, συλλέγει και καταστρέφει όλες τις ενέσεις νανοσωματιδίων, συμπεριλαμβανομένων όλων εκείνων που διατίθενται στην αγορά από την Pfizer και τη Moderna, πολλοί αναλυτές υγείας και δημοσιογράφοι το αποκαλούν τη μεγαλύτερη συγκάλυψη και καταστροφή εγκληματικών αποδεικτικών στοιχείων ποτέ.

Όταν οι μάζες των Καναδών και άλλων θυμάτων της βίας των εμβολίων σε όλο τον κόσμο μάθουν για την αιτία των τραυματισμών τους και των μονίμων πλέον συμπτωμάτων τους (σύνδρομο long-vax) και τους θανάτους των προβάτων που εμβολιάστηκαν, δεν θα υπάρχουν στοιχεία (εκτός από αυτοψίες) για χρήση στις δίκες της νέας εποχής της Νυρεμβέργης των μαζικών δολοφόνων που ήξεραν ακριβώς τι έκαναν όταν έσπρωξαν αυτά τα τοξικά τρυπήματα στον πληθυσμό.



Δεκάδες εκατομμύρια θανατηφόρα «εμβόλια» Covid ανακαλούνται από την κυβέρνηση για καταστροφή τώρα που βγαίνει η αλήθεια για τα αυτοσυναρμολογούμενα νανοσωματίδια

Κορυφαίοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και πολιτικοί σε όλο τον κόσμο μπορεί να προετοιμάζονται για υπεράσπιση ενάντια στη δική τους δίωξη για την προώθηση και τη διάδοση του πιο βίαιου και ύπουλου όπλου μαζικής καταστροφής που γνώρισε ποτέ - τους «εμβολιασμούς» Covid. 

Σε αυτό που φαίνεται να είναι μια τεράστια συγκάλυψη και καταστροφή ποινικών αποδεικτικών στοιχείων, αξιωματούχοι υγείας και πολιτικοί συνεργάζονται για να καταστρέψουν κάθε τελευταίο εμβόλιο Covid που εξακολουθεί να υπάρχει από το plandemic, οπότε αν και όταν συλληφθούν επειδή τα χρησιμοποίησαν για να σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπους, δεν θα πάνε στη φυλακή ισόβια ή θα κρεμαστούν γι' αυτό.

Για δεκαετίες, τα εμβόλια (από του στόματος και ενέσιμα) έχουν βρεθεί να είναι μολυσμένα με όλα τα είδη χημικών ουσιών, ζωντανά στελέχη ιών (σκεφτείτε τον κυκλοϊό εδώ), ΓΤΟ, μολυσματικά βακτήρια, ανθρώπινα κύτταρα άμβλωσης, τοξίνες βαρέων μετάλλων και πολλά άλλα. 

Τώρα, οι επιστήμονες ανακαλύπτουν ότι τα εμβόλια mRNA έχουν την ικανότητα να προκαλούν ελαστικούς αγγειακούς θρόμβους στο αίμα, να εισβάλλουν σε ζωτικά όργανα και να προκαλούν τεράστια πίεση στον καρδιακό μυ. 

Το πρόβλημα είναι ότι τα εμβόλια Covid-19 είναι ενέσεις συνθετικής γονιδιακής θεραπείας και η τεχνολογία ΔΕΝ πληροί τον ορισμό των παραδοσιακών εμβολίων.

Δεν δοκιμάστηκαν ποτέ για μακροπρόθεσμη ασφάλεια και απέτυχαν στις δοκιμές σε ζώα, επειδή τα εμβολιασμένα ζώα εξακολουθούσαν να πεθαίνουν αφού προσβλήθηκαν από τον ιό στη φύση.

Κάθε μέρα, χιλιάδες και χιλιάδες άνθρωποι τραυματίζονται και σκοτώνονται από αυτές τις θανατηφόρες ενέσεις νανοσωματιδίων που τροποποιούν γονίδια, και όταν ο πραγματικός αριθμός των νεκρών γίνει προφανής και δημοσιευτεί, οι κατασκευαστές και οι υποστηρικτές των εμβολιασμών θα μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωποι με σοβαρές διώξεις για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένης της γενοκτονίας. 

Η καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων αυτών των βιολογικών όπλων αποτελεί παραβίαση του ποινικού κώδικα στον Καναδά, όπως και σε πολλές άλλες χώρες.

Από τον περασμένο μήνα, όλες οι επαρχίες και τα εδάφη στον Καναδά έλαβαν οδηγίες να αφαιρέσουν και να καταστρέψουν όλα τα τρέχοντα σκευάσματα εμβολίων Covid-19 (XBB) από όλες τις τοποθεσίες σε όλες τις δικαιοδοσίες τους, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Alberta Health, όπως ανακοινώθηκε από την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Καναδά (PHAC). 

ΚΑΠΟΙΟΣ, κάπου, πρέπει ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ από αυτά τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ για μελλοντική αναφορά ως ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ κατά της ανθρωπότητας για τη ΔΙΩΞΗ αυτών των ΜΑΖΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

Προσθέστε σελιδοδείκτη στο Vaccines.news στους αγαπημένους σας ανεξάρτητους ιστότοπους για ενημερώσεις σχετικά με το σύνδρομο Long-Vax, καθώς οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο καταστρέφουν γρήγορα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:


NaturalNews.com

GlobalResearch.ca

Covid-Crime.org



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΘΑΝΑΤΟΙ:













ΣΧΕΤΙΚΑ:

Φρούτα γεμάτα θεραπευτικά θρεπτικά συστατικά: Τι κάνει τα αχλάδια τόσο ξεχωριστά
Γλυκό, ζουμερό και ιδιαίτερα δημοφιλές στα παιδιά: τα αχλάδια όχι μόνο περιποιούνται τον ουρανίσκο, αλλά είναι επίσης πολύτιμα για την υγεία λόγω των πολυάριθμων συστατικών τους.



Μείνετε διανοητικά σε φόρμα με τη νηστεία; Νέα μελέτη δίνει ελπίδα για καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι η διαλείπουσα νηστεία 5: 2 όχι μόνο σας βοηθά να χάσετε βάρος, αλλά μπορεί επίσης να βελτιώσει την υγεία του εγκεφάλου στους ηλικιωμένους.



Το αλάτι ενισχύει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος στην καταπολέμηση του καρκίνου
Ενώ το αλάτι θεωρείται συχνά μόνο βασικό φαγητό στην κουζίνα, ο ρόλος του στη θεραπεία του καρκίνου κερδίζει αυξανόμενη προσοχή.



Επειδή αρνήθηκε τον εμβολιασμό κατά του COVID: Στρατιώτης της Bundeswehr υπό κράτηση για έξι μήνες
Ένας στρατιώτης συνελήφθη επειδή αρνήθηκε τον εμβολιασμό κατά του COVID. Τώρα βρίσκεται στη φυλακή για έξι μήνες για ανυπακοή και παραβίαση των όρων αναστολής.



Οφέλη του όζοντος στη θνησιμότητα σε ασθενείς με COVID-19: Συστηματική ανασκόπηση και μετα-ανάλυση
Μικρές μελέτες διαπίστωσαν όφελος αλλά η συμπληρωματική θεραπεία δεν προχώρησε σε μεγάλες, πολυκεντρικές δοκιμές

3 σχόλια:

  1. Και εκεί μανιτάρια ala russ οσονούπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμ,...πόσοι άραγε θα αντιληφθούν τη σημασία αυτής της είδησης;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ18 Σεπτεμβρίου 2024 στις 9:12 μ.μ.

      Α π ε ι ρ ο ε λ ά χ ι σ τ ο ι !
      Αφού έθεσες τό ερώτημα....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!