Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Το τέρας πίσω από τη μηχανική καιρού





Global Research, 18 Οκτωβρίου 2024


Η «κλιματική αστάθεια» είναι ένας ήπιος όρος, για τη γεωμηχανική του κλίματος, την τροποποίηση του καιρού, που επεκτείνεται στην οπλοποίηση του καιρού. Με άλλα λόγια, ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.


Ο καθηγητής Michel Chossudovsky παρέχει τις ιστορικές και τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τον πόλεμο καιρού που έχει αναδυθεί αργά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και πιθανώς πριν.

Σίγουρα, κάθε φορά που ακούτε «ψευδείς ειδήσεις» σε σχόλια και αναφορές σχετικά με τη γεωμηχανική και την οπλοποίηση του καιρού, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι λεγόμενες ψευδείς ειδήσεις είναι στην πραγματικότητα η αλήθεια. Και αυτό ισχύει για σχεδόν ο,τιδήποτε άλλο ονομάζεται «ψευδείς ειδήσεις».

Ωστόσο, αυτό που κορυφώνει όλα, είναι η πρόσφατη ανακάλυψη μέσω ενός πρώην υπαλλήλου στο σταθμό του Νότιου Πόλου στην Ανταρκτική. Λέει, αυτό που είδε στο σταθμό του Νότιου Πόλου είναι το "HAARP σε στεροειδή". Έγινε πληροφοριοδότης, ο οποίος κατέθεσε ενώπιον της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το HAARP αποτελεί το Ερευνητικό Πρόγραμμα Ενεργού Σέλαος Υψηλής Συχνότητας. Από το 2015, είναι επίσημα ένα πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Αλάσκας Fairbanks που ερευνά την ιονόσφαιρα - το υψηλότερο, ιονισμένο τμήμα της ατμόσφαιρας της Γης. Στην πραγματικότητα, έχει μακρά ιστορία τροποποίησης του καιρού και γεωμηχανικής του κλίματος.




Ο ερευνητής και πληροφοριοδότης, Eric Hecker, εργαζόταν για την Raytheon Technologies Corporation, έναν αμερικανικό πολυεθνικό όμιλο αεροδιαστημικής και άμυνας, στον σταθμό του Νότιου Πόλου. 

Σε μια 15λεπτη συνέντευξη στο Redacted, αποκαλύπτει την ύπαρξη μιας τεράστιας μετεωρολογικής μηχανής στο σταθμό του Νότιου Πόλου. Η συνέντευξη, η οποία περιγράφει λεπτομερώς τι βίωσε ο κ. Hecker στο σταθμό του Νότιου Πόλου, είναι συγκλονιστική. «Κάνει το έργο HAARP να μοιάζει με παιχνιδάκι».

Οι μετεωρολογικές μηχανές στο σταθμό του Νότιου Πόλου μπορούν να ελέγξουν τους σεισμούς και τον καιρό, γνωστό και ως κλίμα. Μπορούν να κατασκευάσουν και να κατευθύνουν σεισμούς, τυφώνες, τυφώνες, κυκλώνες σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Επιπλέον, υπάρχει ένας γιγαντιαίος πύργος ελέγχου UFO, που ονομάζεται επίσης πύργος ελέγχου νετρίνων.

Τα νετρίνα είναι μικροσκοπικά υποατομικά σωματίδια, που συχνά ονομάζονται «σωματίδια φαντάσματα» επειδή ελάχιστα αλληλεπιδρούν με ο,τιδήποτε άλλο. Τα νετρίνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πομποί ενέργειας υψηλής συχνότητας.

Η ενέργεια που σχηματίζει σεισμό ή καταιγίδα μπορεί να ακτινοβοληθεί κυριολεκτικά οπουδήποτε στον κόσμο.

Ο κ. Hecker μιλά για ακριβώς στοχευμένους σεισμούς και καταιγίδες.

Δείτε και ακούστε αυτή τη συγκλονιστική συνέντευξη από το Redact της 11ης Οκτωβρίου 2024.





Με αυτό το πρελούδιο, οι πρόσφατοι καταστροφικοί τυφώνες κατηγορίας 3 έως 5 που έπληξαν τη Βόρεια Καρολίνα και τη Φλόριντα, καθώς και οι τυφώνες Bebinca και Yagi, που έπληξαν την Κίνα και άλλες ασιατικές χώρες, εξηγούνται εύκολα.


Στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο τυφώνας Helene, ένας τυφώνας κατηγορίας 5, έπληξε πέντε πολιτείες των ΗΠΑ, τη Φλόριντα, τη Γεωργία, τη Νότια Καρολίνα, τη Βόρεια Καρολίνα, το Τενεσί και τη Βιρτζίνια, σκοτώνοντας πάνω από 300 άτομα.

Ο τυφώνας Helene ήταν μια καταιγίδα σχεδόν ρεκόρ. Οι άνεμοι και οι βροχοπτώσεις μαζί μετέτρεψαν τον ανεμοστρόβιλο σε μια σχεδόν αδιανόητη καταστροφή που εκτεινόταν πάνω από 800 χιλιόμετρα στην ενδοχώρα από την ακτή της Φλόριντα.

Ο τυφώνας "Helene" κατέστρεψε και πλημμύρισε το Asheville της Βόρειας Καρολίνας. 

Περιέργως, το Asheville κάθεται σε λίθιο αξίας δισεκατομμυρίων.

Το Asheville αριθμεί περίπου 100.000 κατοίκους και βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 700 μέτρων - είναι ασυνήθιστο ότι τέτοια υψόμετρα πλημμυρίζουν στο βαθμό που το Asheville πλημμύρισε (βλ. εικόνα από το Asheville Free Press).

Δύο εταιρείες, η Piedmont Lithium και η Albemarle Corp., σχεδιάζουν να ανοίξουν ορυχεία λιθίου στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας τα επόμενα χρόνια. Το λίθιο είναι ένα μέταλλο που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα, smartphones και φορητούς υπολογιστές - και, φυσικά, "ηλεκτρονικά πολέμου".

Μαντέψτε ποιος ελέγχει και τις δύο αυτές εταιρείες; Σωστά! – Οι BlackRock και Vanguard.








Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 9 Οκτωβρίου, ένας άλλος παράξενος, ρεκόρ τυφώνας "Milton" έπληξε την ακτή της Φλόριντα, κοντά στο Siesta Key κοντά στην Τάμπα, κινούμενος προς το εσωτερικό προς το Μεξικό, καταστρέφοντας την Τάμπα της Φλόριντα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 23 άτομα. Ο τυφώνας υποβαθμίστηκε από την αρχική κατηγορία μέγιστης ισχύος 5 σε επίπεδο 3 όταν έφτασε στην ξηρά και αργότερα σε καταιγίδα κατηγορίας 1.

Σύμφωνα με τον ιχνηλάτη κοινής ωφέλειας "Find Energy", περίπου 1,3 εκατομμύρια πελάτες εξακολουθούσαν να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα το Σάββατο σε όλη τη Φλόριντα. Δείτε την έκθεση του CBS


Συνεπενδυτής είναι ο Jeffrey Vinik (ιδιοκτήτης της επαγγελματικής ομάδας χόκεϊ της πόλης, της Tampa Bay Lightning). Το αναπτυξιακό έργο μικτής χρήσης 55 στρεμμάτων στην καρδιά του διαδρόμου στο κέντρο της πόλης έλαβε πρόσφατα τον τίτλο ως το πρώτο πηγάδι της Βόρειας Αμερικής:



Πιστοποιημένη κοινότητα, χάρη στα πρότυπα βιωσιμότητας και βιωσιμότητας. Αυτό φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στην Ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών.

Το έργο Water Street Tampa επαναπροσδιορίζει μια ακμάζουσα περιοχή στο κέντρο της πόλης, εκμεταλλευόμενο το προνομιακό παραθαλάσσιο σκηνικό της πόλης. Δείτε αυτό.

Λέγεται ότι ο Μπιλλ Γκέητς σκοπεύει να κάνει την Τάμπα μια πόλη 15 λεπτών.

Ενώ τα ανόητα στοιχεία είναι λιγοστά, αυτό που μοιάζει με στοχευμένες καταιγίδες, εγείρει πολλά ερωτήματα. Η γεωμηχανική και η χειραγώγηση του καιρού είναι στο μυαλό όλο και περισσότερων ανθρώπων. Η διατήρηση της αφήγησης της «θεωρίας συνωμοσίας» ζωντανή, είναι όλο και πιο δύσκολη. Οι άνθρωποι ξυπνούν.

Συνδέουν τις κουκκίδες μεταξύ των διασταυρωμένων χημικών αεροψεκασμών, των ακραίων τυφώνων και των απρόβλεπτων έντονων διακυμάνσεων του καιρού, από το κρύο στο ζεστό, στη βροχή, στο ηλιόλουστο, ομιχλώδες, χαλάζι - ένα ασυνήθιστο και ανθυγιεινό μείγμα. Και τώρα, με τη συνέντευξη του Redact με τον Eric Hecker, ακόμη και οι καταστροφικοί φονικοί σεισμοί δεν αποτελούν πλέον μυστήρια.

Εδώ είναι τι λέγεται για τον τυφώνα Helene - με την πιθανή εξόρυξη λιθίου πολλών δισεκατομμυρίων δολλαρίων στην περιοχή Asheville, NC: δείτε το παρακάτω βίντεο.






Δείτε επίσης αυτό και αυτό και αυτό.

*

Όσο για τον τυφώνα "Milton", ο Paul Craig Roberts παρατηρεί ότι εξελίχθηκε με τόσο ασυνήθιστο τρόπο που δεν φαινόταν πραγματικός. Δείτε αυτό.

Το παρακάτω βίντεο διάρκειας 14 λεπτών παρέχει μια ιστορία της εκπληκτικής ικανότητας να ενταθεί και να αλλάξει ριζικά η πορεία των τυφώνων.




Συμπερασματικά, οπλίζοντας τον καιρό και το κλίμα, καθιστά περιττό τον πυρηνικό πόλεμο. Ο «καιρός» και οι σεισμοί μπορούν να στοχεύσουν σε συγκεκριμένες περιοχές όπως στον πόλεμο.

Επίσης, η αποφυγή πυρηνικών πολέμων αποτρέπει την πυρηνική ακτινοβολία και τα πυρηνικά κατάλοιπα που μπορεί να διαρκέσουν από μερικές δεκαετίες έως χιλιάδες χρόνια και μπορεί να επηρεάσουν την επιτακτική ελίτ, όσο και τους κοινούς πληβείους.

Αυτό που εμείς, ο λαός, θέλουμε να αποφύγουμε είναι πυρηνικός πόλεμος και ο οπλισμένος καιρός ή / και κλίμα.

Δεν θέλουμε κανενός είδους πολέμους.

Αναζητούμε την Ειρήνη και το Φως που θα φέρει την Ειρήνη.

*

Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παρακάτω για να στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/προώθησης αυτό το άρθρο στους φίλους και τους συναδέλφους σας. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα παγκόσμιας έρευνας.


Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην ανώτερος οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney "When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis" (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).

Ο Peter είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG). Είναι επίσης εξωτερικός κάτοικος Senior Fellow του Ινστιτούτου Chongyang του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου.

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research

Πνευματικά δικαιώματα © Peter Koenig, Global Research, 2024




1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!