Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ μέ ...α ι φ ν ι δ ι α σ μ ό ! Μουριές Κιλκίς: Ανάστατοι οι κάτοικοι - Σε ένα χωριό 800 κατοίκων, έφεραν ....250 αλλοδαπούς από τήν Μόρια


Tις… «πύλες» του ανοίγει εκ νέου σε αλλοδαπούς το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Θεά Δήμητρα» (!!!) στον οικισμό του Σ.Σ.Μουριών, προκειμένου να φιλοξενήσει από σήμερα για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών διακόσιους πενήντα, ίσως και κατά τι περισσοτέρων, αλλοδαπούς από την Λέσβο,

Κιλκίς: Επανέρχονται οι πρόσφυγες στο ξενοδοχείο «Δήμητρα» των ...
...στο πλαίσιο εφαρμογής σχετικού προγράμματος, ανάλογου του οποίου είχε εφαρμοστεί και στο πρόσφατο παρελθόν, προκαλώντας τότε τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, οι οποίες είχαν εκτονωθεί πρίν από λίγες εβδομάδες με την αποχώρηση των πρώτων εγκατεστημένων.

Επαναλειτούργησε η δομή φιλοξενίας μεταναστών στις Μουριές Κιλκίς ...

Μουριές Κιλκίς μετανάστες: Ένταση στην εγκατάσταση προσφύγων από ...

Μία εξέλιξη η οποία έρχεται σε συνέχεια των εργασιών για την αποκατάσταση ζημιών, που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος, από αλλοδαπούς «πρόσφυγες», θέτοντας παράλληλα τα ερωτήματα, εάν θα επανέλθει και η επιφυλακτική στάση των περιοίκων υπό τον φόβο να επαναληφθούν παραβατικές συμπεριφορές από μέρους μερίδος των μεταναστών, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν, αλλά και προβληματισμό σχετικά με το ενδεχόμενο να «εισαχθούν» στην περιοχή κρούσματα κορωνοϊού.

Επαναλειτούργησε η δομή φιλοξενίας μεταναστών στις Μουριές Κιλκίς ...

Κιλκίς: Επιστρέφουν 282 πρόσφυγες στις Μουριές- Αντιδράσεις ...

Αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας πρόκειται για μία βραχύβια φιλοξενία, η οποία πιθανόν να τερματισθεί και πριν την λήξη του προγράμματος, το οποίο ως γνωστόν έχει χρονικό ορίζοντα λήξεώς του τα τέλη του προσεχούς Σεπτεμβρίου.

Ένταση και μικροεπεισόδια στην εγκατάσταση προσφύγων στις Μουριές

Dimitra Palace - Certs-it !

Μάλιστα όλοι όσοι εγκατασταθούν στο συγκρότημα, θα τεθούν αυτομάτως σε καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών, η οποία θα επιτηρείται αυστηρώς, ενώ και μετά την λήξη της θα υπάρχουν ενδεχομένως περιορισμοί στις μετακινήσεις των, με στόχο βεβαίως να περιορίσουν στο ελάχιστο την πιθανότητα να εμφανισθεί περιστατικό του ιού, αλλά και παράλληλα για να διασκεδάσουν τις αντιρρήσεις των κατοίκων της περιοχής και της δημοτικής αρχής, όπως αυτές είχαν αποτυπωθεί μεταξύ άλλων και σε σχετικά ψηφίσματα.

Europe faces the worst health crisis since 1918 &worst economic crisis (just starting) since 1929

Buu our globalist leaders send us more migrants?

Vid of 392 migrants cheering y-day as buses arrive to take them from Greek asylum centers to the mainland (& to the rest of Europe)
636 people are talking about this



Greece,Kilkis,Mouries-Κιλκίς-Σ.Σ.Μουριών | Mapio.net

ΠΗΓΗ

['the secret real truth']

"Iωάννης Καποδίστριας"


3 σχόλια:

  1. Άντε με το καλό να του το ξανακάνουν λαμπόγυαλο! Μέχρι να μάθουν όλοι δαύτοι οι "πονόψυχοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ιδιοκτήτες του συγκροτήματος καλό θα είναι να μεριμνήσουν για τους "αξιόλογους επενδυτές" που θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο, οπωσδήποτε και μασάζ πατούσας δις την ημέρα, εάν θέλουν, φεύγοντας τα παιντιά να τους αφήσουν τουλάχιστον τα πλακάκια και κανα δυό είδη υγιεινής όρθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καψτε τις εγκαταστασεις !
    Βαλτε φωτια και στο σπιτι αυτου που υπεγραψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!