Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από τραυματισμένη από το εμβόλιο νοσοκόμα: «Θα απευθυνθώ σε ιδιωτικό ερευνητικό εργαστήριο για να μελετήσω αν συμβαίνει ενσωμάτωση DNA σε μένα...»


«Αυτό είναι τεράστιο! Εάν το DNA μου αποδείξει και δείξει ότι η ενσωμάτωση DNA του πλασμιδικού DNA που βρίσκεται στα φιαλίδια είναι στην πραγματικότητα ενσωματωμένη στα γονίδιά μου».

Από Lyndsey, εγγεγραμμένη νοσοκόμα


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λοιπόν... βλέποντας την επιβεβαιωμένη μελέτη παρακάτω, ήθελα να κάνω μια τεράστια ανακοίνωση που σχετίζεται με αυτό.

Τον επόμενο μήνα, θα απευθυνθώ σε ιδιωτικό ερευνητικό εργαστήριο για να μελετήσω για να δω αν συμβαίνει ενσωμάτωση DNA σε μένα - λόγω του πόσο σοβαρά τραυματισμένη είμαι από το εμβόλιο.

Δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερες λεπτομέρειες από αυτό αυτή τη στιγμή. Αλλά θα κυκλοφορήσω περισσότερες πληροφορίες καθώς γνωρίζουμε περισσότερα και καθώς πλησιάζει η ημερομηνία εργαστηρίου.

Αυτό είναι τεράστιο. Εάν το DNA μου αποδείξει και δείξει ότι η ενσωμάτωση DNA του πλασμιδικού DNA που βρίσκεται στα φιαλίδια είναι στην πραγματικότητα ενσωματωμένη στα γονίδιά μου. Τότε μπορούμε να κυνηγήσουμε και να διαλύσουμε τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και να μηνύσουμε pfizer και moderna.

Δεν πρόκειται μόνο για ρυθμιστική απάτη, αλλά είναι και εγκληματικό και συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Και κάθε άτομο που εμπλέκεται σε αυτό θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

Από την κορυφή εώς κάτω - το ιατρικό, στρατιωτικό και μεγάλό τεχνολογικό βιομηχανικό σύμπλεγνα είναι όλα συνένοχα και θα τα βάλω με κάθε ένα από αυτά μέχρι την τελευταία μου πνοή.

Θεού θέλοντος! Πάμε να τους γ@μήσουμε!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες...



Καθηγητής Bhakdi: «Στη διαδικασία παραγωγής εμβολίων, τα πρότυπα πλασμιδικού DNA πρέπει να αφαιρεθούν από το παραγόμενο mRNA πριν το τελευταίο συσκευαστεί στο λιπιδικό νανοσωματίδιο. Διαφορετικά, τα πλασμίδια θα καταλήξουν επίσης στις συσκευασίες. Ο Kevin McKernan ανακάλυψε ότι αυτό το κρίσιμο βήμα της αφαίρεσης του πλασμιδικού DNA δεν είχε γίνει επιμελώς.





ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/huge-announcement-by-vaccine-injured?publication_id=581065&post_id=140037872&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. Ανεκτίμητος ο σοβαρός αυτός Καθηγητής της Ιατρικής, αλλά όταν ήλθε σχετικά πρόσφατα στήν Ελλάδα, τήν παρουσία του φρόντισαν νά τήν εξαφανίσουν από παντού!
    Είτε στήν ομιλία του στήν αίθουσα της ΕΣΗΕΑ στήν οδό Ακαδημίας, είτε στήν δημόσια ομιλία του στό μεγάλο Πάρκο (αριστερότερα από τό Μέγαρο Μουσικής) επί της οδού Βασ. Σοφίας, δέν "πάτησε" κανένα ΜΜΔ(ιαστρεβλώσεως) καί παραχαράξεως....
    Ο Αγώνας τέτοιων επιστημόνων είναι μοναδικός καί θά τολμούσαμε νά πούμε Θεάρεστος, αλλά καί μοναχικός καί ανηφορικός.
    Ο Θεός ευχόμαστε καί προσευχόμαστε νά τόν ενισχύει καί νά τόν προστατεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΞΕΙ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥΣ!
      ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΙΩΣΕΙΣ;
      Ή ΞΕΧΝΑΝΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ;
      ΠΟΛΛΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος εκ πεποιθήσεως27 Δεκεμβρίου 2023 στις 2:34 μ.μ.

      Φίλε Ιωάννη Καποδίστρια, ποιος να ξεχάσει την ομιλία και την ευγενική παρουσία του στην Αθήνα, αλλά και ποιος να ξεχάσει την γαϊδουρια, την ελλειπή προετοιμασία τόσο από πλευράς ουσιαστικών ερωτήσεων που έπρεπε να τεθούν στον Καθηγητή, όσο και μετά στην ανοιχτή ομιλία του που δεν είχαν προετοιμάσει οι δικοί μας σωστά και εγκαίρως τις διαφάνειες που είχε προετοιμάσει ο καθηγητής κ. Μπαγκτνί.
      Πόση ντροπή αισθάνθηκε κανείς να αντικρύζει αυτό το χάλι. Ντράπηκα για αυτούς που μας εκπροσωπούσαν: μια κομπλεξική λαϊκατζούρα χωρίς τρόπους που θέλει να ονομάζονται και επιστήμονες.

      Όσο για ον ανώνυμο, ναι φίλε μου, έτσι είναι. Τώρα πια οι τίμιοι επιστήμονες πρέπει να προσέχουν πολύ τα ...παράθυρα....γιατί και μπάζουν αλλά και ...βγάζουν...μυστηριωδώς και περιέργως.

      Με το τελευταίο αναφέρομαι στην περίεργη αυτοκτονία Γερμανού δ/ντη νοσοκομείου που ενώ υπήρξε εμβολιαστής, σταμάτησε και μίλησε ανοιχτά και με θάρρος κατά των εμβολίων του covid-19, όταν άρχισαν να συσσωρεύονται περιπτώσεις με σοβαρές βλάβες και τραυματισμούς και θανάτους.
      Ο ιατρός αυτός έπεσε από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου. Ίσως πλησίασε κατά λάθος πολύ κοντά στο παράθυρο.
      Ο Θεός να τον αναπαύσει και όσους έφυγαν έτσι επειδή είπαν την αλήθεια.

      Διαγραφή
    3. ....ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ (ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΙΑΝΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ!) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!
      ΝΑΙ!
      ΑΜΕ!
      ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;
      ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΠΕΦΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ !
      ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΚΥΨΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΩ, ΖΑΛΙΣΤΗΚΕ, ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΤΩ!
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ....
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΖΟΥΝ....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!