Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Αυστριακοί ιατροί προειδοποιούν κατά της κινδυνολογίας για κρυολογήματα και κατά του «εμβολιασμού» mRNA Covid

Εικόνα: K. Demeter/Midjourney


Μια ομάδα αυστριακών ιατρών εφιστά την προσοχή στους πολυάριθμους κινδύνους και τα προβλήματα των ουσιών mRNA, οι οποίες υποτίθεται ότι βοηθούν στην καταπολέμηση του Covid-19. Οι ιατροί προειδοποιούν τους συναδέλφους τους για την περαιτέρω χρήση ουσιών mRNA και τον κίνδυνο ευθύνης.

Το κύμα κρυολογήματος που σαρώνει σήμερα την Κεντρική Ευρώπη δεν είναι ασυνήθιστο για αυτή την εποχή του χρόνου. 165 αυστριακοί ιατροί εφιστούν την προσοχή σε αυτό σε κοινή δήλωση που δημοσιεύθηκε ως ανοικτή επιστολή.

Οι ιατροί ένωσαν τις δυνάμεις τους στην επιστημονική πρωτοβουλία 'Gesundheit für Österreich' (GfÖ). Μεταξύ αυτών είναι οι Andreas Sönnichsen, Markus Wegscheider, Ingrid Eder, Martin Hadditsch, Maria Hübner-Mogg και πολλοί άλλοι που έχουν ήδη μιλήσει επικριτικά.

Η αξιολόγηση δεδομένων από το γερμανικό Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) δείχνει ότι περίπου το 1/4 των ασθενειών μπορεί να εντοπιστεί στον ιό SARS-CoV-2. Ωστόσο, αυτές είναι παραλλαγές που ταξινομούνται ως αβλαβείς από τον ΠΟΥ και οδηγούν σε σοβαρή ασθένεια μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις.

«Οποιοσδήποτε πανικός είναι επομένως ακατανόητος και σε κάθε περίπτωση ακατάλληλος», αναφέρει. Οι ιατροί δεν θεωρούν απαραίτητη την ένεση εμβολίων mRNA κατά του Covid-19 για τους περισσότερους ανθρώπους. Από την άλλη, προειδοποιούν κατά της περαιτέρω χρήσης των ουσιών.

Στη δήλωση της GfÖ, γίνεται αναφορά στον πιθανό επικείμενο κίνδυνο ευθύνης για τους ιατρούς. Αυτό ισχύει «ειδικά εάν οι προς εμβολιασμό δεν είναι επαρκώς ενημερωμένοι για τους ανυπολόγιστους κινδύνους του εμβολιασμού».

«Λαμβάνοντας υπόψη τις αβεβαιότητες, η απόσυρση από την αγορά ή τουλάχιστον η αναστολή της έγκρισης για εμβόλια mRNA είναι κατάλληλη».

Οι Αυστριακοί ιατροί τονίζουν ότι «πάρα πολλά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα» αυτών των ουσιών παραμένουν αναπάντητα. Αυτό περιλαμβάνει, ειδικότερα, το γνωστό γεγονός ότι οι ουσίες mRNA που χρησιμοποιούνται για μαζική χρήση «παράγονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο» από αυτόν που δοκιμάστηκε στις μελέτες έγκρισης.

Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να έχει διαφορετικό προφίλ επίδρασης και παρενέργειας που δεν έχει καταγραφεί ποτέ σε μια μελέτη. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η διαδικασία παραγωγής θα μπορούσε επίσης να είναι υπεύθυνη για τη μόλυνση με βακτηριακό DNA που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ και τη Γερμανία.

«Μια πιθανή αιτιώδης σχέση μεταξύ του εμβολιασμού και της υπερβάλλουσας θνησιμότητας που παρατηρείται από το 2021, η οποία δεν μπορεί να εξηγηθεί από τον Covid, πρέπει επίσης να συζητηθεί και να διερευνηθεί περαιτέρω».

Στην ανοικτή επιστολή της 16ης Δεκεμβρίου, η GfÖ περιγράφει την τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση και τα διαθέσιμα στοιχεία μελέτης σχετικά με την έλλειψη αποτελεσματικότητας και ασφάλειας των εμβολίων mRNA. «Όλες οι δηλώσεις υποστηρίζονται από εκτεταμένη βιβλιογραφία», αναφέρει.

"Σημαντικός κίνδυνος σοβαρών παρενεργειών"

Το έγγραφο επισημαίνει ότι δεν υπάρχει «σημαντική επιβάρυνση στα νοσοκομεία» στο τρέχον κύμα κρυολογήματος. Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι κυρίως καταγεγραμμένες ήπιες πορείες της νόσου Covid-19 έχουν ως αποτέλεσμα μόνο ένα «οριακό δυνητικό όφελος» από μια ένεση κατά της Covid-19.

Αυτό αντισταθμίζεται από «σημαντικό κίνδυνο σοβαρών παρενεργειών μέχρι και θανάτου». Σύμφωνα με τους ιατρούς, μία από τις αιτίες θα μπορούσε να είναι η μόλυνση των ουσιών που χρησιμοποιούνται σε μαζική κλίμακα.

Στη δήλωσή τους, οι ιατροί επισημαίνουν ότι παρά τα εκατομμύρια ανθρώπων που έλαβαν ένεση κατά του SARS-CoV-2, «ένας άνω του μέσου όρου αριθμός ανθρώπων επηρεάζεται επί του παρόντος από οξεία αναπνευστική λοίμωξη». Σύμφωνα με το RKI, το ένα τέταρτο από αυτούς έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2.

Οι σοβαρές πορείες του Covid-19 θα επηρέαζαν κυρίως τους ηλικιωμένους. Δεν υπάρχει κίνδυνος για τα παιδιά, τους νέους ενήλικες και τους υγιείς ανθρώπους.

Επισημαίνεται επίσης ότι δεν υπάρχουν «αξιόπιστα στοιχεία θετικής αναλογίας οφέλους-βλάβης» για τις ενέσιμες ουσίες mRNA. Από την άλλη, οι παρούσες μελέτες «υποδεικνύουν αρνητική αναλογία οφέλους-βλάβης με υψηλό βαθμό πιθανότητας, ιδίως για τους νέους και τους υγιείς ενήλικες».

Είναι πιθανό η τυποποιημένη κατά ηλικία θνησιμότητα από όλες τις αιτίες των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid μία φορά και πολλές φορές να είναι υψηλότερη από αυτή των «ανεμβολίαστων», σύμφωνα με τους ιατρούς.

«Σε αντίθεση με το πρώτο έτος πανδημίας Covid 2020, παρατηρούμε υπερβάλλουσα θνησιμότητα από το 2021 που δεν μπορεί να εξηγηθεί από τον Covid. Μια χρονική σχέση μεταξύ αυξημένης θνησιμότητας και εκστρατειών εμβολιασμού Covid είναι σαφώς αναγνωρίσιμη και μια αιτιώδης σχέση δεν έχει ακόμη διαλυθεί από αντίστοιχες επιστημονικές μελέτες».

Επιπλέον, οι ουσίες που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος δεν είναι κατάλληλες για τις παραλλαγές του SARS-CoV-2 που κυκλοφορούν επί του παρόντος. Επιπλέον, η αδειοδότηση των ουσιών αυτών ισχύει μόνο για την προστασία του ανθρώπου στον οποίο έχουν χορηγηθεί με ένεση. Δεν ισχύει για τη μόλυνση και τη μετάδοση και, συνεπώς, όχι για την προστασία άλλων.

Οι ιατροί επισημαίνουν ότι, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI), έχουν αναφερθεί 14 φορές περισσότερες παρενέργειες για τις ουσίες mRNA από ό, τι για άλλα εμβόλια. Το σύστημα καταγραφής παρενεργειών θεωρείται εντελώς ανεπαρκές.

Οι ιατροί σημειώνουν, μεταξύ άλλων, ότι «αν και η αιτιότητα μεταξύ θανάτων, υπερβάλλουσας θνησιμότητας, μείωσης των γεννήσεων και εμβολιασμών Covid δεν έχει ακόμη αποδειχθεί, δεν ήταν δυνατόν να αντικρουστεί ούτε και ότι αυτές οι παρατηρήσεις πρέπει επομένως να αξιολογηθούν ως σοβαρά προειδοποιητικά σήματα μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο». Και γράφουν:

«Η συμφωνία πώλησης μεταξύ της Pfizer και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή των κρατών μελών της αναφέρει ρητά ότι δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου».

Ακόμη και το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας ζητά από τους ιατρούς που χρησιμοποιούν τις ουσίες mRNA σε ενέσεις να «ενημερώσουν τους πληγέντες για όλες τις περιστάσεις που είναι απαραίτητες για τη συγκατάθεση». 

Από την άποψη των αυστριακών ιατρών, αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει την ενημέρωση των ασθενών σχετικά με το μικρό όφελος των ενέσεων, την άγνωστη επίδραση των ουσιών στις τρέχουσες παραλλαγές του ιού και σχετικά με τον "σημαντικό κίνδυνο παρενεργειών μέχρι θανάτου".

Αυτό περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες σχετικά με τη μόλυνση που εντοπίστηκε και τις συνέπειές της.

"Οι πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις ή την έλλειψη γνώσης σχετικά με αυτές πρέπει να τεκμηριώνονται γραπτώς εκτός από το υπογεγραμμένο δελτίο πληροφοριών."



ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/osterreichische-arzte-warnen-vor-panikmache-wegen-erkaltungen-und-vor-der-covid





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Οι ενέσεις mRNA έχουν τη δυνατότητα να «προκαλέσουν καρκίνο των λεμφαδένων ως μακροπρόθεσμη συνέπεια»
Αυτό λέει η Susanne Wagner σε συνέντευξή της στην Die Welt. Οι «δοκιμές καρκινογένεσης», οι οποίες δεν είναι «ούτε δαπανηρές», θα μπορούσαν να παρέχουν βεβαιότητα. Παρ' όλα αυτά, δεν πραγματοποιήθηκε. Το γεγονός ότι δεν είναι υποχρεωτικές έχει επιτευχθεί από την ΕΕ με μια προσποίηση: οι ενέσεις δεν θεωρούνται φάρμακα γονιδιακής θεραπείας, αν και προφανώς είναι.
https://transition-news.org/mrna-injektionen-haben-potenzial-als-langzeitfolge-lymphknotenkrebs-zu-erzeugen



Τα εμβόλια COVID-19 μπορούν ενδεχομένως να επιδεινώσουν τον καρκίνο: ανασκόπηση
Οι ερευνητές βρήκαν πολλούς παράγοντες στους εμβολιασμούς COVID-19 που προδιέθεταν ασθενείς με καρκίνο για επιδείνωση της κατάστασής τους.
https://www.theepochtimes.com/health/covid-19-vaccines-can-potentially-worsen-cancer-review-5552341?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-12-24&src_cmp=gv-2023-12-24&utm_medium=email&est=l04Uffzet%2Bkf8mZcI6L9vm%2B7rcFSU7Np%2Fm2%2FHGZyJpL8fpvryzIQwqiepkM%3D




Ξένο DNA στο εμβόλιο Covid: «Το κύριο πρόβλημα είναι ότι η γενετική πληροφορία μπορεί να εισέλθει στα κύτταρα»
Η Susanne Wagner, η οποία εργάζεται στον τομέα της έγκρισης φαρμάκων για πάνω από 30 χρόνια, μίλησε στην Die Welt για τις ακαθαρσίες στα εμβόλια mRNA. Η καθηγήτρια Ulrike Kämmerer, βιολόγος και επιστήμονας στους τομείς του μεταβολισμού, της ανοσολογίας, του καρκίνου και της διατροφής, απαντά αποκλειστικά στην εφημερίδα The Epoch Times.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/fremd-dna-im-covid-impfstoff-das-hauptproblem-ist-dass-geninformationen-in-die-zellen-gelangen-koennen-a4529295.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-12-23&src_cmp=nl-morning_2023-12-23&utm_medium=email&est=ulK8mfUD%2FnmB2LDG4eRlahmxEp2plVOprm%2BFUcr3HaKea2WrdKicAI6eS9U%3D




1 σχόλιο:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΦΩΝΕΣ;
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ;
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ;
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ;
    ΤΥΦΛΩΣΗ;
    ΙΣΩΣ ΤΥΦΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;
    ΚΑΙ Ο ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΠΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΑΜΑΣΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!