Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Η σιωπηλή κραυγή του παιδιού. Η ιερότητα της ζωής. (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΟ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)


Άμβλωση στις 10/12 εβδομάδες


19 Απριλίου 2024

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στο katholisch.de εμφανίστηκε πρωτοσέλιδο με τις ακόλουθες πληροφορίες: "Δημοσκόπηση: Καθολική πλειοψηφία υπέρ της νόμιμης άμβλωσης τις πρώτες 12 εβδομάδες".

Στη συνέχεια ήρθε το άρθρο από το οποίο παραθέτω: "Σύμφωνα με μια έρευνα, η μεγάλη πλειοψηφία των Γερμανών πολιτών είναι υπέρ της νομιμοποίησης της άμβλωσης ... 

Το 72% των ερωτηθέντων ... βρίσκουν ότι θα ήταν σωστό αν η άμβλωση επιτρεπόταν χωρίς περιορισμούς εντός των πρώτων δώδεκα εβδομάδων της εγκυμοσύνης στο μέλλον». Κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Αλλά η πραγματική «έκπληξη» δεν άργησε να έρθει:

Η πλειοψηφία των Καθολικών (60%) και των Προτεσταντών (69%) είναι επίσης υπέρ. 

Η υποστήριξη είναι υψηλότερη μεταξύ των υποστηρικτών των Πρασίνων (82% (μεταξύ των οποίων είναι πολλοί καθολικοί ψηφοφόροι) και χαμηλότερη μεταξύ των υποστηρικτών του AfD (το οποίο εξακολουθεί να είναι υπερβολικά μεγάλο και απογοητευτικό σε σχέση με το πομπώδες υπόβαθρο) στο 55%.

Αλλά οι Καθολικοί! Που θέλουν να λέγονται Χριστιανοί. Χριστιανοί! Ο Ευαγγελικός Χριστιανισμός έχει προ πολλού εγκαταλείψει το πλοίο του Ιησού σε μεγάλο βαθμό.

Οι καθολικοί στη Γερμανία αποτυγχάνουν για άλλη μια φορά. Όπως συμβαίνει συχνά. 

Ακόμη και με τα παιδιά που υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση, ακόμη και τα δικά τους, απέτυχαν μαζικά. 

Και παρέδωσαν τα ανυπεράσπιστα παιδιά τους στους δράστες. 

Είτε ήταν διεστραμμένοι ιερείς, εκπαιδευτικοί, φροντιστές ή ακόμα και οι ίδιοι οι πατέρες τους. 

Πάνω απ' όλα, οι ίδιες οι μητέρες εγκατέλειψαν και εγκαταλείπουν  τα παιδιά τους.


(Μαθήματα Ανατομίας για τις μανταμίτσες φεμινίστριες: 

Το σώμα μίας γυναίκας - Όχι το σώμα μίας γυναίκας.

Ένα μωρό δεν συνιστά ένα μέλος του γυναικείου σώματος! (το "πιάσαμε" ή ακόμη;...)

Αυτός ο μέλλων πολίτης του κόσμου αξίζει δικαιώματα, και δεν πρόκειται για κάποιο θηλυκό όργανο του σώματός σας που μπορείτε να επιλέξετε.

Ένα μωρό είναι ένα εξ ολοκλήρου ξεχωριστό, διαφορετικό άτομο. Ένα πολύτιμο ανθρώπινο όν. Όχι ένα κατ' επιλογή όργανο!) (αντιληπτό;...)


Οι "Κακιές Βασίλισσες" έχουν πολλαπλασιαστεί

Τώρα παραδίδουν τα πιο αδύναμα, τα πιο ευάλωτα ανθρώπινα παιδιά. Καθολικές γυναίκες. Τα παραδίδουν σε όσους χρησιμοποιούν βία εναντίον τους. Ωμή βία, ευτελισμένη, ασβεστωμένη και μεταμφιεσμένη σε ανθρώπινη πράξη.

«Νέα ευρήματα» (από το 2006) σχετικά με την αντίληψη του πόνου των αγέννητων παιδιών κάνουν επίσης τον γύρο και πάλι: τα έμβρυα δεν αισθάνονται πόνο, διακηρύσσουν αυτές οι «αυθεντίες». 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός σε «μία ερευνητική έκθεση στο British Medical Journal η οποία εμφανίζει ότι τα έμβρυα δεν αισθάνονται πόνο και ότι η αίσθηση του πόνου δεν αναπτύσσεται μέχρι μετά τη γέννηση». 

Για παράδειγμα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφέρει έναν βρετανό ψυχολόγο (Cordis. έρευνα της Ε.Ε.). Από όλους τους ανθρώπους, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η οποία ούτως ή άλλως ψεύδεται σε εμάς τους Ευρωπαίους ενώ τα δοκάρια ολόκληρης της Ευρώπης λυγίζουν.

Ενδείξεις για αυτό, αναφέρει η έκθεση. Μια πληροφορία που φυσικά παίζει στα χέρια του διεφθαρμένου Κοινοβουλίου της Ε.Ε.. 

Εν τω μεταξύ, αυτή η μεταγεννητική διατριβή έχει κάπως ακυρωθεί στο βαθμό που, με βάση περαιτέρω έρευνα, θεωρείται πλέον ότι το μωρό αισθάνεται πόνο από την 29η εβδομάδα της εγκυμοσύνης.


Μόνο πόνος, αγωνία και φόβος για το αγέννητο, και τέλος, η καταστροφή του

Αλλά είτε υφίσταται σωματικός πόνος ή όχι, η έκτρωση καταστρέφει τη ζωή ενός ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Ενός μικρού ατόμου.


Αν η άμβλωση δεν είναι φόνος, τότε πώς είναι διπλή ανθρωποκτονία όταν σκοτώνεται μία έγκυος; (δύσκολο ερώτημα για βόδια)


Μια σκληρή πραγματικότητα που φαίνεται στην αυθεντική ταινία του γυναικολόγου και γιατρού υπέρ της ζωής Dr. Bernard Nathanson από τη Νέα Υόρκη, πρώην μακροχρόνιου γιατρού αμβλώσεων. 

Ο Nathanson απεικονίζει σχολαστικά μια έκτρωση στους θεατές χρησιμοποιώντας τις πιο ακριβείς ηχογραφήσεις υπερήχων. 

Και τους καθιστά σαφές: «χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, έχουμε αποκτήσει την πεποίθηση ότι, χωρίς αμφιβολία, το αγέννητο παιδί είναι ένα ανθρώπινο ον, ένα άλλο μέλος της ανθρώπινης κοινωνίας, που δεν διαφέρει από εμάς με κανέναν τρόπο ή με οποιονδήποτε τρόπο».


Αν ένα μωρό βρισκόταν έξω από την μήτρα και του έμπηζες ένα μαχαίρι στο στέρνο του, θα καταδικαζόσουν για φόνο 1ου βαθμού.
Το σκοτώνεις μέσα στην μήτρα και το ονομάζουμε ανθρώπινο δικαίωμα. - Ben Shapiro


Επιπλέον, ο Nathanson αντιμετωπίζει μια άλλη σκληρή πραγματικότητα σε αυτή την ταινία. 

Δείχνει την σαφώς αισθητή απειλή για το παιδί, τον φόβο που αισθάνεται το μωρό στη μήτρα και που το αναδεύει εντελώς όταν το θανατηφόρο όργανο του αμβλωτή το πλησιάζει. 

Ο φόβος του όταν νοιώθει ότι δεν υπάρχει διαφυγή.

Με βάση τις διαδοχικές στιγμές της ταινίας, ο Bernard Nathanson περιγράφει και εξηγεί κάθε μία από τις κινήσεις του μωρού. 

Πρώτα απ' όλα, επισημαίνει τις ήρεμες κινήσεις του στη μήτρα, την κανονική αλλαγή των θέσεών του...

Στη συνέχεια, ο γιατρός εξηγεί πώς ο αμβλωτής κινείται προς τη μήτρα με το θανατηφόρο όργανο, την άκρη αναρρόφησης και πώς αντιδρά το παιδί. 

Παραθέτω αποσπάσματα:

«Το παιδί – που αισθάνεται κάτι δυσάρεστοαποσύρεται από την άκρη αναρρόφησης που κάνει κύκλους πάνω από τη μήτρα, προσπαθώντας να το αποφύγει. Αρχίζει να κάνει ξέφρενες κινήσεις.

Το παιδί προφανώς αισθάνεται ότι απειλείται, οι κινήσεις του είναι ταραγμένες

Απομακρύνεται σκόπιμα από το άκρο αναρρόφησης.

Το άκρο αναρρόφησης δεν το έχει αγγίξει ακόμα, αλλά το παιδί είναι πολύ αναστατωμένο και κινείται πολύ βίαια.

Μπορείτε να δείτε ότι το μωρό έχει ανοίξει το στόμα του ... Η άκρη αναρρόφησης αναβοσβήνει μπρος-πίσω, ψάχνοντας για το σώμα του παιδιού, το στόμα του τώρα ορθάνοιχτο σαν σε μια σιωπηλή κραυγή. ...

Είναι η σιωπηλή κραυγή ενός παιδιού του οποίου η εξόντωση επίκειται...

Η ασφάλεια του παιδιού αισθάνεται μαζικά απειλούμενη, επειδή ο καρδιακός ρυθμός του έχει επιταχυνθεί σημαντικά, οι κινήσεις είναι εξαιρετικά ταραχώδεις. 

Αισθάνεται την επιθετικότητα στο καταφύγιό του. 

Και πάλι, σε μια αξιοθρήνητη προσπάθεια, προσπαθεί να ξεφύγει από το ανελέητο όργανο. 

Η καρδιά του χτυπά σαν τρελλή, μπορεί κανείς να υποθέσει 200 παλμούς ανά λεπτό (δεν πρέπει να είναι περισσότερο από περίπου 120). 

Το παιδί, όπως φαίνεται, αισθάνεται τον κίνδυνο θανάτου ... Δεν μπορεί να ξεφύγει...

Μετά την απόρριψη του αμνιακού υγρού, το οποίο εισήγαγε ο αμβλωτής, η άκρη κρέμεται στο σώμα του παιδιού ... το σκίζει από το κεφάλι, το κεφαλάκι του είναι σπασμένο...»


ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ



Ο Δρ Nathanson δείχνει πώς η ζωή ενός παιδιού καταστρέφεται στη μήτρα της μητέρας του. Πώς το μικρό του σώμα σκίζεται από το κεφάλι του και το μικρό του κεφάλι συνθλίβεται.

«Σήμερα, για πρώτη φορά, έχουμε την τεχνολογία για να δούμε μια έκτρωση από την οπτική γωνία του θύματος»... 

Στη συνέχεια δείχνει το παιδί χρησιμοποιώντας ένα μοντέλλο στη 12η εβδομάδα του: «Αυτό το μικρό άτομο είναι ένα πλήρως διαμορφωμένο και απολύτως αναγνωρίσιμο ανθρώπινο ον. 

Έχει εγκεφαλικά κύματα για τουλάχιστον 6 εβδομάδες, η καρδιά λειτουργεί για περίπου 8 εβδομάδες και όλες οι ανθρώπινες λειτουργίες της δεν διακρίνονται από τις δικές μας».

Ακολουθούν γραφικά για τις ηλίθιες ανάμεσά μας:


βλέποντας ότι δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τη βασική ανθρώπινη βιολογία, εδώ είναι μια γρήγορη υπενθύμιση για άτομα με προβλήματα λογικής:

το σώμα σου - κάποιου άλλου το σώμα
δεν είναι το σώμα σου; - δεν είναι η επιλογή σου.
η άμβλωση είναι φόνος.


Το σώμα μου - Η επιλογή μου - Με την διαφορά ότι δεν είναι το σώμα σου
Εικόνα εγκύου: Το σώμα της - Όχι το σώμα της
Εικόνα μητέρας: Μωρό: αυτό δεν είναι το σώμα της
Μητέρα: Αυτό είναι το σώμα της

Και όμως, το 60% των Καθολικών πιστεύει ότι θα ήταν σωστό «η άμβλωση να επιτραπεί στο μέλλον εντός των πρώτων δώδεκα εβδομάδων της εγκυμοσύνης χωρίς περιορισμούς».





Θαυμάστε τη ζωή

"La réalité de l'embryon. S'émerveiller de la Vie dès de son commencement"

«Η πραγματικότητα του εμβρύου. Θαυμάστε τη ζωή από την αρχή της». Αυτή ήταν η διάλεξη που έδωσε στις 26 Μαρτίου 2024, ο πρώην γιατρός και Αρχιεπίσκοπος του Παρισιού, Michel Aupetit, στη Λυών μετά από πρόσκληση της οργάνωσης υπέρ της ζωής Réseau Vie France.

Μεταξύ πολλών άλλων πτυχών, τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα διευρύνει συνεχώς τις γνώσεις μας για την προγεννητική ζωή. 

Για παράδειγμα, είναι προφανές στην επιστήμη ότι η ένωση δύο γαμετών, ενός θηλυκού ωαρίου και ενός αρσενικού σπερματοζωαρίου, δημιουργεί ένα έμβρυο και θέτει σε κίνηση μια μη αναστρέψιμη διαδικασία. 

Βιολογικά, επεσήμανε ο Aupetit, ένα έμβρυο είναι ένα ανθρώπινο ον με τις δικές του γενετικές πληροφορίες. ... Ένα πρωτότυπο, ανεξάρτητο ον, που κατάγεται από τον πατέρα και τη μητέρα.

Έξι εβδομάδες νωρίτερα, είχε προσκληθεί σε διάλεξη στην Τουλούζη για να μιλήσει με θέμα «Sacré et vie» – «Αγιότητα και Ζωή» (ή «Η Ιερότητα της Ζωής») (διάλεξη 6 Φεβρουαρίου 2024, Τουλούζη, Ενορία του Χριστού Βασιλιά). 

Η διάλεξη ασχολήθηκε πολύ σύντομα με την εξέταση της ανθρώπινης ζωής, των οργανικών λειτουργιών της, του σώματός της, καθώς και της ψυχής και του πνεύματος του ανθρώπου. 

Ο Aupetit τόνισε την αξιοπρέπεια του ανθρώπου από την ημέρα της σύλληψης μέχρι τον φυσικό του θάνατο. Ως υγιές άτομο ή άτομο με ειδικές ανάγκες. 

Το βλέπει στο πλαίσιο και την υπόσχεση της αφήγησης της δημιουργίας, που λέει ότι ο Θεός, που είναι ο ίδιος ζωή, δημιούργησε τον άνδρα και την γυναίκα κατ' εικόνα του, κατ' εικόνα της αγάπης του. Βλέπει τον άνθρωπο στην υπόσχεση του Ιησού, ο οποίος διακήρυξε ζωή στον άνθρωπο σε αφθονία.

Ο Michel Aupetit  άοκνα αγωνίζεται κατά της άμβλωσης και της ευθανασίας σε όλες τις πτυχές της, ενάντια σε μια κουλτούρα θανάτου

Όπως και ο αείμνηστος συνάδελφός του Nathanson, αναφέρεται επανειλημμένα στην ιατρική επιταγή: 

«Οι παραδοσιακές επαγγελματικές ηθικές αρχές της ιατρικής μας προστάζουν να μην σκοτώνουμε τους ασθενείς μας.

Έχουμε ορκιστεί να τους κρατήσουμε ζωντανούς».

Το τελευταίο tweet του Mgr Aupetit, το οποίο έχει προβληθεί σχεδόν 16.000 φορές και έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 600 φορές σε μια μέρα, απευθύνεται στους απαράδεκτους πολιτικούς με δηκτικό χιούμορ:

«Η ευθανασία θεωρείται αγάπη προς τον αδελφό από τους δικαστές μας. Αυτό υποτίθεται ότι είναι αστείο! Ή – ίσως αναφέρονται στην αδελφική αγάπη, αυτή του Κάϊν, ο οποίος σκότωσε τον αδελφό του τον Άβελ. Εξαιρετικά... Mgr Michel Aupetit, Tweet της 15ης Απριλίου 2024
Επίλογος

Σύμφωνα με παρατηρητές, η επιτροπή, η οποία συμβουλεύει τη γερμανική κυβέρνηση για το θέμα των αμβλώσεων, βλέπει πλήρη ανθρώπινη αξιοπρέπεια μόνο από τη γέννηση και έπειτα. Και έτσι αποδεικνύεται προκατακλυσμιαία και τεχνικά εντελώς ανίκανη.

Όσον αφορά τους Καθολικούς, θα πρέπει να διαβάσουν το Ευαγγέλιο του Ματθαίου, κεφ. 25, 40; 41 κ.ε., των οποίων τα παραδοσιακά λόγια του Ιησού ισχύουν και αντίστροφα: 

Ματθ. 25,40       καὶ ἀποκριθεὶς ὁ βασιλεὺς ἐρεῖ αὐτοῖς· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐφ᾿ ὅσον ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, ἐμοὶ ἐποιήσατε.


Ματθ. 25,40            Και θα αποκριθή εις αυτούς ο βασιλεύς· “Αληθινά σας λέγω, κάθε τι που εκάματε, δια να εξυπηρετήσετε ένα από τους αδελφούς μου, που φαίνονται άσημοι και ελάχιστοι μέσα εις την κοινωνίαν, το εκάματε εις εμέ” (Ο Χριστός, ο βασιλεύς, που είναι ο Υιός του Θεού αλλά και υιός του ανθρώπου, τους πάσχοντας, τους πτωχούς και γυμνούς, αυτούς τους οποίους οι ματαιόδοξοι και υπερήφανοι περιφρονούν, τους θεωρεί αδελφούς του, τέκνα του ουρανίου Πατρός και τους περιβάλλει με όλην του την αγάπην. Δι'αυτό και κάθε βοήθειαν που τους προσφέρεται την θεωρεί ως προσφερομένην εις αυτόν τον ίδιον).

Ματθ. 25,41       τότε ἐρεῖ καὶ τοῖς ἐξ εὐωνύμων· πορεύεσθε ἀπ᾿ ἐμοῦ οἱ κατηραμένοι εἰς τὸ πῦρ τὸ αἰώνιον τὸ ἡτοιμασμένον τῷ διαβόλῳ καὶ τοῖς ἀγγέλοις αὐτοῦ.

Ματθ. 25,41             Τοτε θα πη και εις εκείνους, που στέκονται εις τα αριστερά του· “φύγετε μακρυά από εμέ σεις οι καταράμενοι και πηγαίνετε στο αιώνιον πυρ, που έχει ετοιμασθή δια τον διάβολον και τους πονηρούς αγγέλους του.


Και οι επίσκοποί μας έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους.

Μέχρι να αποκλείσουν τους πολλούς υποστηρικτές της δολοφονίας του αγέννητου παιδιού και να τους αρνηθούν την κοινωνία...

Σε εκείνους που παρακούουν μια από τις πιο σημαντικές εντολές του Θεού: «Ου φονεύσεις!»


Και πάλι το βίντεο του Δρ Bernard Nathanson.

Το οποίο, παρεμπιπτόντως, παραβιάστηκε τρεις φορές όταν το δημοσίευσα ως απάντηση (στο αγγλικό πρωτότυπο) κάτω από το tweet του Mgr Aupetit, όπου επιτέθηκε σοβαρά στο συνταγματικό καθεστώς της άμβλωσης στη Γαλλία και δέχθηκε προσβολές και επιθέσεις γι' αυτό από περισσότερους από 1.000 υποστηρικτές της άμβλωσης. Προφανώς, σε αυτούς τους διαβολικά "πεφωτισμένους" δεν άρεσε καθόλου το βίντεο:



 

Η Σιωπηλή Κραυγή, Ολόκληρη η ταινία| Γλώσσα: Αγγλικά

Η άμβλωση πρέπει να καταστεί παράνομη 

Ένα μωρό 12 εβδομάδων σκοτώνεται μέσω άμβλωσης αναρρόφησης. 

Ο αφηγητής, Δρ Nathanson (1926 – 2011), πρώην υπέρμαχος των αμβλώσεων, είχε γίνει υπέρ της ζωής.



Δρ. Nathanson: Η σιωπηλή κραυγή. (Γλώσσα: Γερμανικά)




(σσ. μπακαλίστικη μέθοδος, αλλά αλάνθαστη, για όσες, αλλά και όσους δεν ... νογάνε, κοινώς μπουμπουνοκέφαλες/ους: 

από την στιγμή, κυρίες μου, που στο μέτρημα σας βγαίνουν πάνω από ένα κεφάλι, περισσότερα από δύο πόδια ή χέρια, τότε απλά δεν πρόκειται πλέον για το δικό σας σώμα. Γι αυτό, κόψτε το παραμύθι του "my body - my choice" και κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα: είναι ΦΟΝΟΣ και ΜΟΝΟ ΦΟΝΟΣ, γκε-γκε;;;...)




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!