Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Αληθεύει ότι ο ιός του AIDS προέρχεται από το Ειδικό Πρόγραμμα Καρκίνου του Ιού των ΗΠΑ;




Το VAIDS ως «εμβόλιο» προκάλεσε SV40 promotor «ιογενή» κατάσταση: «Μπορεί να είναι ότι τα μόρια που σχετίζονται με τον όγκο που αναζητούμε δεν οφείλονται σε μεταλλάξεις, αλλά μάλλον είναι αποτέλεσμα μόλυνσης από ιούς».



Το βιβλίο «Αναδυόμενοι ιοί: AIDS και Έμπολα: Φύση, ατύχημα ή σκόπιμη;» παρουσιάζει μια διεξοδική διερεύνηση της προέλευσης των ιών HIV και Έμπολα. Εξηγεί με σαφήνεια και τεκμηριώνει πώς, πότε, πού και γιατί οι ιοί που απειλούν τώρα την εξαφάνιση της ανθρωπότητας δημιουργήθηκαν και απελευθερώθηκαν, δήλωσε ο Δρ Leonard G. Horowitz το 2016.

Δεν μιλάμε μόνο για το AIDS και τον Έμπολα. Σήμερα, ο πολιτισμός αμφισβητείται ομοίως από τον ZIKA, τον ιό του Δυτικού Νείλου, τους ανασυνδυασμένους ιούς της γρίπης H1N1-H5N1 και πολλά άλλα.

Για να κατανοήσουν τη «μεγαλύτερη εικόνα», οι ερευνητές και οι μορφωμένοι καταναλωτές πρέπει να κατανοήσουν τη βάση για όλους αυτούς τους νέους «αναδυόμενους ιούς». Αυτό γίνεται καλύτερα διαβάζοντας τις πραγματικές κρατικές συμβάσεις. Αυτά τα αρχεία δείχνουν ακόμη και πόσο πληρώθηκαν οι ιογενείς μηχανικοί και οι κατασκευαστές εμβολίων για αυτό που ισοδυναμεί με «γενοκτονία», σύμφωνα με τον Δρ Horowitz και πολλούς άλλους πληροφοριοδότες.

Οι παραπάνω παράγραφοι προέρχονται από ένα email που έστειλε η Medical Veritas το 2016. Είκοσι χρόνια αφότου ο Δρ Horowitz ανακάλυψε το κείμενο του Ειδικού Προγράμματος Καρκίνου του Ιού των ΗΠΑ, η Medical Veritas, για την οποία ο Δρ Horowitz είναι αρχισυντάκτης, κυκλοφόρησε και δημοσίευσε αυτό το email που περιέγραφε πώς ανακαλύφθηκε το κείμενο και τις επιπτώσεις του.

«Αρχικά κρυμμένο για λόγους «εθνικής ασφάλειας» από ομοσπονδιακούς αξιωματούχους, αυτό το κείμενο του Ειδικού Προγράμματος για τον Καρκίνο του Ιού πρέπει να διαβαστεί για κάθε σοβαρό ερευνητή του καρκίνου», έγραψε η Medical Veritas.



Ιστορικό για το πλαίσιο

Ο Δρ Leonard G. Horowitz είναι μια φημισμένη αυθεντία στους τομείς της δημόσιας υγείας, της επιστήμης της συμπεριφοράς, των αναδυόμενων ασθενειών και της φυσικής θεραπείας. Είναι ειδικός εκπαιδευμένος στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στην εκπαίδευση για την υγεία και την πειθώ των μέσων ενημέρωσης, με πρόσθετη εμπειρία στη γενετική, την ηλεκτρογενετική, την ιολογία και την έρευνα και ανάπτυξη εμβολίων.

Ο Δρ Horowitz ανακοίνωσε το 1997 ότι ενώ έψαχνε για το τελευταίο αποδεικτικό στοιχείο για να ολοκληρώσει την έρευνά του σχετικά με την προέλευση του ιού του AIDS, είχε ανακαλύψει το κείμενο του Ειδικού Προγράμματος Ιογενούς Καρκίνου ("SVCP") στη βιβλιοθήκη Chapel Hill Davis το προηγούμενο έτος.

Οι New York Times δημοσίευσαν ένα άρθρο στις 19 Νοεμβρίου 1972 σχετικά με μια συμφωνία μεταξύ της Σοβιετικής Ένωσης και των ειδικών του καρκίνου των Ηνωμένων Πολιτειών για την επέκταση των κοινών προσπαθειών στον αγώνα κατά του καρκίνου. Το άρθρο ανέφερε όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα των ΗΠΑ για τον καρκίνο: «Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα Ειδικό Πρόγραμμα για τον Καρκίνο του Ιού χρηματοδοτείται επίσημα από το Κογκρέσο από το 1964 με ρυθμό 50 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Περιλαμβάνει 131 ερευνητικά ιδρύματα».

Γύρω στο 2002, πρέπει να υπήρξε μια κατηγορία ότι το SVCP δημιούργησε τον ιό του AIDS επειδή στις 17 Ιουνίου του ίδιου έτους, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους των ΗΠΑ ("GAO") έστειλε μια έκθεση στον James A. Traficant, Jr. μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων και κατέληξε: "Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το SVCP δημιούργησε τον ιό του AIDS". Στην αλληλογραφία του με τον Rep. Traficant, το GAO σημείωσε επίσης:


Το 1972, η SVCP ανέπτυξε ένα διάγραμμα ροής που απεικονίζει το ερευνητικό πρόγραμμα για τη διερεύνηση της ιογενούς ογκολογίας (η μελέτη του τρόπου με τον οποίο οι ιοί προκαλούν καρκίνο). Το αποτέλεσμα της SVCP δεν οδήγησε στην ανακάλυψη ιών σε ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα, αλλά οδήγησε σε αρκετές προόδους στη μοριακή βιολογία.Προέλευση του ιού του AIDS (17-JUN-02, GAO-02-809R)

Αν και δεν γνωρίζουμε σε ποιο διάγραμμα ροής αναφερόταν το GAO, καθώς τα συνημμένα δεν περιλαμβάνονται στην παραπάνω αλληλογραφία, η ημερομηνία του 1972 μας οδήγησε σε πρόσκληση στην έβδομη κοινή διάσκεψη εργασίας του SVCP που πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου 1972 αρχειοθετημένη στο διαδίκτυο από τη Wellcome Collection. Η πρόσκληση, από τον πρόεδρο του SVCP Δρ J.B. Maloney, τυπώθηκε στο επιστολόχαρτο του Υπουργείου Υγείας, Παιδείας και Πρόνοιας των ΗΠΑ, που τώρα ονομάζεται Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών ("HHS").

Δεν έχουμε διαβάσει την πρόσκληση 21 σελίδων, αλλά ξεφυλλίζοντάς την, παρατηρήσαμε μερικές ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις:


Μπορεί τα μόρια που σχετίζονται με τον όγκο που αναζητούμε να μην οφείλονται σε μεταλλάξεις, αλλά μάλλον να είναι αποτέλεσμα μόλυνσης από ιούς. Τα γονίδια για τις εν λόγω πρωτεΐνες μπορεί να είναι προϊόν ιικών γονιδίων ... Θα μπορούσε ο ανθρώπινος καρκίνος να οφείλεται σε λοίμωξη από ιούς, θα μπορούσαν τα μόρια ή τα αντιγόνα που σχετίζονται με τον όγκο να είναι προϊόν αυτών των ιών, μπορεί ο ανθρώπινος καρκίνος να προληφθεί με εμβολιασμό; Αυτές ήταν συναρπαστικές ιδέες. [σελίδα 5 &; 6]

Είναι προφανές ότι γύρω από αυτούς θα μπορούσε να οικοδομηθεί ένα μεγάλο πρόγραμμα. Τα μεγάλα προγράμματα μπορούν να οικοδομηθούν μόνο γύρω από έννοιες που μπορούν να τεθούν με μία ή δύο λέξεις: ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΠΥΡΗΝΙΚΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΡΥΠΑΝΣΗ, ΚΑΡΚΙΝΟΙ. Το αποτέλεσμα ήταν το μεγαλύτερο προγραμματισμένο, ολοκληρωμένο, γενναιόδωρα χρηματοδοτούμενο βιολογικό πρόγραμμα σε ολόκληρη την ιστορία του πλανήτη. Ήταν το πεδίο δοκιμών πολλών νέων διοικητικών εννοιών. Σηματοδότησε την είσοδο των σχεδιαστών και του σχεδιασμού από το Υπουργείο Άμυνας στη βιοϊατρική αρένα. Έγινε χρήση της έρευνας επί συμβάσει σε μεγάλη κλίμακα, της εμπειρογνωμοσύνης στη διαχείριση και την προγραμματική έρευνα της βιομηχανίας. Κινητοποιήθηκαν ερευνητικά εργαστήρια στη χώρα αυτή και στο εξωτερικό. Το γεγονός ενεργοποίησης ήταν η ανακάλυψη σωματιδίων που μοιάζουν με ιούς στο ανθρώπινο λευχαιμικό πλάσμα - VLPs όπως ονομάστηκαν. [σελίδα 5 &; 6]

Ωστόσο, η αναζήτηση για τον ογκογόνο ιό πήρε μια συναρπαστική στροφή: οι ανθρώπινοι ιοί του ανώτερου αναπνευστικού - αδενοϊοί - βρέθηκαν να προκαλούν καρκίνο στα νεογέννητα χάμστερ. Το ίδιο ίσχυε και για τον ιό των πιθήκων, SV40, ο οποίος ήταν μολυσματικός παράγοντας μερικών παρτίδων πρώιμου εμβολίου Salk, δεν είχε αδρανοποιηθεί πλήρως και είχε εγχυθεί ζωντανά σε χιλιάδες ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων αρκετών βρεφών. [σελίδα 7, η υπογράμμιση δική μου]

[Σημείωση: Το εμβόλιο covid-19 της AstraZeneca, γνωστό και ως Vaxzevria, είναι ένα εμβόλιο ιικού φορέα που χρησιμοποιεί έναν εξασθενημένο αδενοϊό χιμπατζή για να παραδώσει γενετικό υλικό στο σώμα. Το εμβόλιο covid της Pfizer περιέχει έναν υποκινητή SV40.]

Το ενδιαφέρον στράφηκε τώρα στους ιούς RNA και στην αντίστροφη μεταγραφάση που εμπλέκεται στην αναπαραγωγή τους ... Τα γονίδια του ιού είχαν κατά κάποιο τρόπο ενσωματωθεί στα φυσιολογικά γονίδια του ζώου και εξαπλώθηκαν σε όλο το είδος ... Εδώ, λοιπόν, είναι ένα γονίδιο που εισήχθη στα ζώα πριν από αιώνες επιτρέποντας την εμφάνιση ενός νέου αντιγόνου που δεν είχε βρεθεί προηγουμένως στο είδος. Όχι μόνο αυτό: παρόλο που το γονίδιο προκάλεσε μια ασθένεια - καρκίνο - εξαπλώθηκε και έγινε καθολικό ... Υπάρχουν ορισμένες πτυχές αυτής της έννοιας που είναι πολύ καλές για να χάσετε. Εάν τα γονίδια μπορούν να μεταμοσχευθούν θέλοντας και μη γύρω από το ζωικό και φυτικό βασίλειο, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι ένας μηχανισμός για την προώθηση της εξέλιξης κατ 'εξοχήν. Πολλοί ιοί διασχίζουν τα εμπόδια των ειδών. Ορισμένοι ιοί θα μολύνουν τόσο τα φυτά όσο και τα ζώα. Αν γνωρίζαμε τον πλήρη χάρτη των λοιμώξεων μεταξύ των ειδών. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να βρούμε ένα γονίδιο που θα μπορούσε να μεταφερθεί από σχεδόν οποιονδήποτε οργανισμό σε σχεδόν οποιονδήποτε άλλο. Κάποιος θα μπορούσε να συλλάβει ένα τεράστιο ιικό ταχυδρομικό σύστημα που δρομολογεί γονίδια γύρω από «κατόπιν έγκρισης». Μια αμοιβάδα μπορεί να αναπτύξει μια καλύτερη φωσφατάση από ό, τι έχω, και το γονίδιο που εμπλέκεται μπορεί να φτάσει σε μένα piggyback στη γρίπη του Λονδίνου. Αρκετά συναρπαστικό. [σελίδα 8, η υπογράμμιση δική μου]

Εν τω μεταξύ, ερευνητές από όλο τον κόσμο έχουν αλληλούχιση πρωτεϊνών από πολλά διαφορετικά είδη και έχουν καταλήξει στο εντελώς αντίθετο συμπέρασμα. Η εξέλιξη συμβαίνει πολύ αργά, ένα αμινοξύ κάθε φορά. [σελίδα 8]Πρόσκληση στην έβδομη κοινή διάσκεψη εργασίας του Ειδικού Προγράμματος για τον Καρκίνο του Ιού από το Υπουργείο Υγείας, Παιδείας και Welfare, 21 Αυγούστου 1972

Τι νομίζετε ότι θα μπορούσε να έχει πάρει ο συγγραφέας; Ήταν το SVCP μόνο για να ανακαλύψει τι προκάλεσε τον καρκίνο;

Λόγω της εξωτερικής πιθανότητας ότι έγγραφα όπως αυτά ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα για δημόσια θέα κάποια στιγμή στο μέλλον, για οποιονδήποτε λόγο, έχουμε επισυνάψει ένα αντίγραφο της πρόσκλησης στην Έβδομη Κοινή Διάσκεψη Εργασίας του Ειδικού Προγράμματος για τον Καρκίνο του Ιού παρακάτω.



Επισκόπηση του Ειδικού Προγράμματος για τον Καρκίνο του Ιού

Το παρακάτω είναι μια περίληψη που δημιουργήθηκε από ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης ("AI") ως απάντηση στο ερώτημα "Special Virus Cancer Program August 1972".

Το Ειδικό Πρόγραμμα για τον Καρκίνο του Ιού, γνωστό και ως SVCP, ήταν ένα ερευνητικό πρόγραμμα που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 1972 για να διερευνήσει το ρόλο των ιών στην ανάπτυξη του καρκίνου. Το πρόγραμμα ήταν μια συλλογική προσπάθεια μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ιαπωνίας και πρωταρχικός στόχος του ήταν να εντοπίσει και να απομονώσει ιούς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν καρκίνο στους ανθρώπους.

Το πρόγραμμα καθοδηγήθηκε από τον Δρ Frank Rapp και περιελάμβανε μια διεπιστημονική ομάδα ερευνητών από διάφορα ιδρύματα. Η ομάδα χρησιμοποίησε ένα συνδυασμό εργαστηριακών πειραμάτων και κλινικών μελετών για να διερευνήσει τη σχέση μεταξύ ιών και καρκίνου.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι ερευνητές εντόπισαν αρκετούς ιούς που σχετίζονται με τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένου του ιού της λευχαιμίας των ανθρώπινων Τ-κυττάρων ("HTLV") και του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων ("HPV"). Αυτά τα ευρήματα οδήγησαν στην ανάπτυξη νέων θεραπειών και στρατηγικών πρόληψης για τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης αντιιικών θεραπειών και εμβολίων.

Το SVCP οδήγησε επίσης στην ίδρυση του Συνεργατικού Προγράμματος Έρευνας για τον Καρκίνο των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ιαπωνίας, το οποίο συνέχισε να υποστηρίζει την έρευνα σχετικά με τη σχέση μεταξύ ιών και καρκίνου. Τα ευρήματα του προγράμματος είχαν σημαντικό αντίκτυπο στην κατανόηση του καρκίνου και οδήγησαν στην ανάπτυξη νέων θεραπειών και στρατηγικών πρόληψης.

Όσον αφορά τον κώδικα, δεν υπάρχει συγκεκριμένος κώδικας που να σχετίζεται με το SVCP, καθώς ήταν ερευνητικό πρόγραμμα και όχι έργο ανάπτυξης λογισμικού. Ωστόσο, τα ευρήματα του προγράμματος οδήγησαν στην ανάπτυξη νέων εργαλείων λογισμικού και βάσεων δεδομένων για την ανάλυση γονιδιωματικών και πρωτεομικών δεδομένων.

[Η παράγραφος αμέσως παραπάνω φαίνεται εκτός τόπου, ωστόσο το πρόγραμμα AI μπορεί να την έχει εισαγάγει λόγω των διαφορών στην αγγλική και αμερικανική ορθογραφία. Στα βρετανικά αγγλικά, ο όρος «πρόγραμμα» χρησιμοποιείται για να περιγράψει το λογισμικό του υπολογιστή και ο όρος «πρόγραμμα» χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα σχέδιο, ένα σύστημα ή μια τηλεοπτική εκπομπή. Στα αμερικανικά αγγλικά, το "πρόγραμμα" χρησιμοποιείται για να περιγράψει και τα δύο. Καθώς το «Ειδικό Πρόγραμμα για τον Καρκίνο του Ιού» ήταν μια αμερικανική πρωτοβουλία, χρησιμοποιήσαμε την αμερικανική ορθογραφία στο ερώτημα αναζήτησής μας.)

Ακολουθούν ορισμένες σχετικές αναφορές:

  • Rapp F. Ειδικό πρόγραμμα για τον καρκίνο του ιού: βάσανα ενός βιολογικού φεγγαριού. Επιστήμη. 1972; 175(4026):1061-α.
  • Ακαθάριστο RE, Van Zee KJ, Heerdt AS. Το Ειδικό Πρόγραμμα Επιτήρησης του Μαστού: ένα μοντέλο παρέμβασης για γυναίκες υψηλού κινδύνου για καρκίνο του μαστού. J N Y ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ Assoc. 1997· 28(4):9-12.
  • Sullivan J, Suyono H, Bahrawi W, Hartoadi Α. Αντισυλληπτική χρήση-αποτελεσματικότητα σε Mojokerot Regency, Ινδονησία: μια σύγκριση των τακτικών προγραμμάτων και ειδικών δεκτών κίνησης. Stud Fam Plann. 1976; 7(7):188-96.
  • Sakurai Y. Αποκατάσταση σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού-ειδικά προβλήματα σε κληρονομικές ασθένειες. Gan To Kagaku Ryoho. 1986; 13(4 σημ. 1):871-7.

Πηγή αναφοράς: Rapp F. Ειδικό πρόγραμμα για τον καρκίνο του ιού. Επιστήμη. 1972 Μαρ 10; 175(4026):1061-2. doi: 10.1126/science.175.4026.1061-α. PMID: 17797370.





[Παρακαλώ σημειώστε: Δεν έχουμε επεξεργαστεί το πρωτότυπο με κανέναν τρόπο, έτσι η αμερικανική ορθογραφία χρησιμοποιείται στο παρακάτω κείμενο.]

Αρχικά κρυμμένο για λόγους «εθνικής ασφάλειας» από ομοσπονδιακούς αξιωματούχους, αυτό το κείμενο του Ειδικού Προγράμματος για τον Καρκίνο του Ιού πρέπει να διαβαστεί για κάθε σοβαρό ερευνητή του καρκίνου.

ΙΑΤΡΙΚΗ VERITAS INTERNATIONAL INC.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυκλοφορία: No. 96-2016-EV/6

Για άμεση απελευθέρωση

Ημερομηνία ταχυδρόμησης: 5 Δεκεμβρίου 2016

Επικοινωνία: Editor@medicalveritas.org

Ειδικό πρόγραμμα για τον καρκίνο του ιού απέκρυψε συμβόλαια που αποδεικνύουν την ανθρωπογενή πανδημία του AIDS που κυκλοφόρησε στην 20ετή επέτειο της εκπληκτικής ανακάλυψης

Horowitz παρουσίασε μια συγκλονιστική νέα θεωρία σχετικά με την ανθρωπογενή προέλευση του HIV / AIDS στο XI Διεθνές Συνέδριο για το AIDS στο Βανκούβερ, όπου αμφισβήτησε τον υποτιθέμενο «ανακαλύπτη» του ιού, Δρ Robert Gallo. Αυτή η συνεδρία βιντεοσκοπήθηκε, αναδημοσιεύθηκε ευρέως στο Διαδίκτυο, προβλήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους και τελικά κόστισε στον Gallo το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής. πήρε επίσης τον Horowitz στη μαύρη λίστα από το κύκλωμα ιατρικών διαλέξεων.

[Έχουμε ανεβάσει ένα αντίγραφο του βίντεο που αναφέρεται παραπάνω από την Revolution Television (βλ. παρακάτω). Η περιγραφή κάτω από το βίντεο στην ιστοσελίδα της Revolution Television αναφέρει: «Από πού προήλθε το AIDS; Κάποιοι λένε ότι δεν έχει σημασία, αρκεί να βρούμε μια θεραπεία. Τι γίνεται όμως αν ο άνθρωπος και το χρήμα που το δημιούργησε, εξακολουθούν να το διαδίδουν μαζί με ψέματα και μισές αλήθειες; Παρακολουθήστε αυτό το κλιπ από το In Lies We Trust: The CIA, Hollywood &; Bioterrorism, για να μάθετε από πού προήλθε πραγματικά το AIDS.»]




Revolution Television: Robert Gallo Ο άνθρωπος που δημιούργησε το AIDS (9 λεπτά)




Για να γιορτάσει αυτή την επέτειο και τις ζωές περισσότερων από 20 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως που έχουν πεθάνει από AIDS, ο Horowitz αναδημοσιεύει το λογοκριμένο κείμενο του Ειδικού Προγράμματος για τον Καρκίνο του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου που δημοσιεύθηκε αρχικά το 1972, για τα μάτια μόνο κορυφαίων αξιωματούχων.






Background

Σε ένα δελτίο τύπου του 1996, ο Horowitz, ένας εμπειρογνώμονας δημόσιας υγείας εκπαιδευμένος στο Χάρβαρντ και ιατρικός εκπαιδευτής, αποκάλυψε ότι ο ιός του AIDS (HIV-1) «πιθανότατα δεν προέρχεται φυσικά από αφρικανικούς πράσινους πιθήκους», όπως είχε προωθήσει ο Δρ Gallo, ούτε από τον «Ασθενή Μηδέν» - έναν ομοφυλόφιλο αεροσυνοδό που ονομάζεται Gaetan Dugas. Αντ' αυτού, η τριετής μελέτη του Horowitz κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ιός και η σχετική πανδημία πιθανότατα εξελίχθηκαν από πρώιμα πειράματα εμβολίων κατά του ιού του καρκίνου, στα οποία κορυφαίοι στρατιωτικοί-φαρμακευτικοί επιστήμονες μόλυναν πιθήκους και χιμπατζήδες με ιικά γονίδια από άλλα ζώα για να παράγουν μια σειρά από «νέες» ασθένειες. Ο πρωταρχικός στόχος των τεράστιων επενδύσεων χρημάτων και φαρμακευτικών εταιρειών ήταν στο σύμπλεγμα καρκίνου ανοσοκαταστολής λευχαιμίας-λεμφώματος-σαρκώματος που τώρα ονομάζεται AIDS.

Τέτοιες μέθοδοι ανασυνδυασμού «νέων» ενεργοποιήσεων καρκίνου που χρησιμοποιήθηκαν από ερευνητές του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου (NCI) κατά τη διάρκεια του «Ειδικού Προγράμματος Καρκίνου του Ιού» στα τέλη της δεκαετίας του 1960, στόχευαν στην ανάπτυξη «μοντέλων» καρκίνου για δοκιμές εμβολίων σε ανθρώπους. Το ευρέως χρηματοδοτούμενο, ως επί το πλείστον μυστικό πρόγραμμα «δημιούργησε σοβαρούς κινδύνους επιδημίας», κατέληξε ο Horowitz σε αυτή την «πρώτη σε βάθος επιστημονική εξερεύνηση για την προέλευση της επιδημίας».

Νωρίτερα φέτος, μια τεράστια δημοσιότητα παρακολούθησε το περιοδικό Science (04 Mar 2016: Vol. 351, Issue 6277, pp. 1013) που, τελικά, κατέρριψε τη θεωρία του «Ασθενούς Μηδέν». Μια «νέα γενετική μελέτη του HIV που απομονώθηκε από δείγματα αίματος που ελήφθησαν στα τέλη της δεκαετίας του 1970 διευκρινίζει πού και πότε ξεκίνησε η επιδημία στις Ηνωμένες Πολιτείες - και δεν περιλαμβάνει έναν άνθρωπο που χαρακτηρίζεται διαβόητα ως «ασθενής μηδέν», δημοσίευσε το περιοδικό.
Η φάρσα του ασθενούς μηδέν

Οι δημοσιογράφοι του Science έλαβαν οκτώ δείγματα αίματος που ελήφθησαν από ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες το 1978 και το 1979 για μελέτες ηπατίτιδας Β. Απομόνωσαν τον ιό HIV από το αίμα και ανέστησαν σχεδόν πλήρη ιικά γονιδιώματα. Έκαναν το ίδιο με ένα δείγμα αίματος του 1983 από τον «Ασθενή Μηδέν». Χρησιμοποίησαν «μια τεχνική γνωστή ως μοριακό ρολόι που επιτρέπει στους ερευνητές να δημιουργήσουν ένα οικογενειακό δέντρο διαφορετικών γενετικών απομονωμένων στελεχών και να τα τοποθετήσουν στο χρόνο». «Η απομόνωση του Ντούγκας έπεσε περίπου στη μέση του δέντρου που δημιούργησαν από τα πρώτα στελέχη των ΗΠΑ και έδειξε σαφώς ότι δεν ήταν ο ασθενής μηδέν - το πρώτο άτομο που εισήγαγε τον ιό - στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Αυτό είναι απλώς επιβεβαίωση, όχι είδηση», δήλωσε ο Δρ Horowitz, αναφερόμενος στις γενετικές μελέτες του Gerald Myers που απέδειξαν το ίδιο πράγμα στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

«Η θεωρία του «Ασθενούς Μηδέν» ήταν μια φάρσα και αντιπερισπασμός, όπως και η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από αυτήν που αποκλίνει από τα τεράστια στοιχεία και την κοινή λογική που λέει ότι η διατριβή μου για το Ειδικό Πρόγραμμα Καρκίνου του Ιού είναι η μόνη νόμιμη επιστημονικά έγκυρη εξήγηση για την εμφάνιση του HIV-AIDS – το άνευ προηγουμένου «μοντέλο» συμπλέγματος καρκίνου λευχαιμίας-λεμφώματος-σαρκώματος – σε τρεις μακρινές ηπείρους ταυτόχρονα στα μέσα της δεκαετίας του 1970.




Η εκτροπή της Αϊτής

Η νέα δημοσίευση του Science αναφέρει την Αϊτή ως πιθανή αρχική ζώνη επιδημίας του ιού του AIDS, αλλά αυτό γίνεται επίσης κατανοητό μόνο στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος για τον Καρκίνο του Ιού, εξήγησε ο Δρ Horowitz. «Δημοσιεύουμε τώρα τις πραγματικές συμβάσεις και αυτές οι επιστημονικές συμβάσεις και οι προηγουμένως κρυμμένες δημοσιεύσεις αποδεικνύουν ότι η Αϊτή ήταν μια κεντρική πειραματική ζώνη έρευνας για τον ιό του καρκίνου για κάτι περισσότερο από καρκίνους του οισοφάγου και του προστάτη».

Για να αποδείξει γιατί οι Αϊτινοί δεν πρέπει να κατηγορούνται για το AIDS, ο Horowitz δημοσίευσε το παρακάτω διάγραμμα της Διεθνούς Ένωσης για την Έρευνα στον Καρκίνο (IARC). Αυτό ανατύπωσε στο μνημειώδες κείμενό του, Emerging Viruses: AIDS &; Ebola–Nature, Accident or Intentional? Αποδεικνύει ότι το Ειδικό Πρόγραμμα για τον Καρκίνο του Ιού επεκτάθηκε στην Αϊτή. Οι ίδιοι εργολάβοι καρκίνου που δραστηριοποιούνται στη Νέα Υόρκη προμηθεύοντας ιούς καρκίνου και πειραματόζωα δραστηριοποιούνταν στην Αϊτή. Γαλλόφωνες νοσοκόμες στην Αϊτή κλήθηκαν να συμμετάσχουν στις πρώτες δοκιμές εμβολίου ηπατίτιδας Β, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές.

«Κατά συνέπεια, τα στοιχεία ότι αυτοί οι αναδυόμενοι ιοί εξελίχθηκαν φυσικά και στη συνέχεια πήδηξαν είδη στην άγρια φύση από πίθηκο σε άνθρωπο ή από πιθήκους σε κυνηγούς πιθήκων στη ζούγκλα, είναι ελάχιστα και όλα περιστασιακά», ανέφερε ο Δρ Horowitz. «Υπάρχουν πολύ πιο αδιάσειστα στοιχεία που υποστηρίζουν το συμπέρασμα ότι το Ειδικό Πρόγραμμα για τον Καρκίνο του Ιού προήλθε από το HIV / AIDS. Είναι πολύ πιο πιθανό ο ιός του AIDS να προέκυψε από αυτά τα εργαστήρια που χρηματοδοτούνται από το NCI».


Το βιβλίο του Ειδικού Προγράμματος για τον Καρκίνο του Ιού ανακτήθηκε από το "Miracle"


Κάντε κλικ για παραγγελία Το PDF σας κατεβάζει τώρα αυτά τα δύο (2) πιο αποκαλυπτικά μυστικά κείμενα. [Η υπερ-σύνδεση δεν είναι πλέον διαθέσιμη.]


Η διατριβή του Horowitz υποστηρίζεται από τα συγκλονιστικά εργαστηριακά πειράματα που περιγράφονται λεπτομερώς στη δημοσίευση 425 σελίδων του Special Virus Cancer Program 1972. Το μυστικό κείμενο της κυβέρνησης εξηγεί πώς και γιατί αυτά τα είδη «ειδικών ιών» κατασκευάστηκαν και διανεμήθηκαν.


«Όλα έγιναν στο πλαίσιο ενός προγράμματος σιωπής», εξήγησε ο Δρ Horowitz. Οι επιστημονικές δημοσιεύσεις αποδεικνύουν ότι τα ταυτόχρονα πειράματα ηπατίτιδας Β διεξήχθησαν στη Νέα Υόρκη, την Κεντρική Αφρική και προφανώς και την Αϊτή, στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Και αυτά τα γεγονότα εξηγούν καλύτερα την εμφάνιση αυτού που ο Δρ Myers ονόμασε «Big Bang». Αυτός ο επικεφαλής του ειδικού προγράμματος AIDS για το εργαστήριο Los Alamos της κυβέρνησης των ΗΠΑ επιβεβαίωσε τη θέση μου ότι η ξαφνική και ταυτόχρονη εμφάνιση αρκετών στελεχών του HIV σε όλο τον κόσμο μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1970 προέκυψε από τα εργαστηριακά πειράματα του Ειδικού Προγράμματος Καρκίνου του Ιού.


«Ήταν πραγματικά ένα θαύμα το πώς ανακάλυψα τα κείμενα του Ειδικού Προγράμματος για τον Καρκίνο του Ιού από το 1971 και το 1972», συνέχισε ο Δρ Horowitz. «Νόμιζα ότι είχα τελειώσει την 3ετή έρευνά μου. Χρειαζόμουν μια τελευταία κύρια παραπομπή που ήταν σε ένα αρχείο του Κογκρέσου στο υπόγειο της βιβλιοθήκης Chapel Hill Davis. Εκεί χρειαζόμουν πρόσβαση στο τμήμα «Κυβερνητικά Έγγραφα» του υπογείου υπό την επίβλεψη βιβλιοθηκονόμου. Ακολουθούσα τη βιβλιοθηκάριο όταν ξαφνικά, κυριολεκτικά, άκουσα μια δυνατή φωνή μέσα στο κεφάλι μου που μου είπε να σταματήσω. Στρίψτε δεξιά».



«Ήταν σαν να μπήκα στη Ζώνη του Λυκόφωτος. Και έπρεπε να καλοπιάσω τον βιβλιοθηκάριο που δεν ήθελε να «στρίψω δεξιά» και να περπατήσω σε μια απαγορευμένη περιοχή. Ήταν πραγματικά παράξενο. Η φωνή μου είπε, ́ ́Μην τον πειράζεις. Απλά περπάτα».

«Έτσι ακολούθησα τη φωνή και πραγματικά θύμωσα και απογοητεύτηκα από τη βιβλιοθηκάριο. Εντάξει. Θα πάρω τα πρακτικά του Κογκρέσου», είπε τελικά ο συνάδελφος, καθώς συνέχισα να απομακρύνομαι αργά ακολουθώντας τη φωνή.

«Πιστεύω στους αγγέλους και υποθέτω ότι ήταν κάτι που άκουγα. Υπάκουσα στην κατεύθυνση και την ακολούθησα σε ένα σύνολο διαδρόμων, περνώντας από χιλιάδες βιβλία και απόρρητα αρχεία. Τότε είπε, ́ ́Αργά. Σταμάτα. Κοίτα κάτω, μέχρι το γόνατο».

Ξαφνικά, ανάμεσα σε χιλιάδες τόμους, οι λέξεις Ειδικό Πρόγραμμα για τον Καρκίνο του Ιού πέταξαν στο πρόσωπό μου. Είχα δει αυτά τα λόγια στα τμήματα αναγνώρισης χρηματοδότησης των πρώτων δημοσιεύσεων του Gallo με τη Litton Bionetics. Αλλά όταν έψαξα για αυτά τα αρχεία του Ειδικού Προγράμματος Καρκίνου του Ιού, δεν μπορούσαν να βρεθούν. Είχαν «εξαφανιστεί» από όλους τους καταλόγους της βιβλιοθήκης.

«Εκείνη τη θαυμαστή στιγμή κατέβηκα, πήρα το βιβλίο και έτυχε να το ανοίξω στην πρώτη σελίδα της έκθεσης της Litton Bionetics προς το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου.

«Νομίζω ότι βρήκα αυτό που ψάχνω». Φώναξα στον εξαγριωμένο βιβλιοθηκάριο. Στη συνέχεια πήγα τα κείμενα στο φωτοτυπικό μηχάνημα και πέρασα το υπόλοιπο απόγευμα και βράδυ φωτοτυπώντας τα βιβλία.

«Αργότερα, το 1997, αφού βγήκα με τα μυστικά συμβόλαια και τους αριθμούς αναφοράς της βιβλιοθήκης, υπήρχαν τόσοι πολλοί άνθρωποι που ζητούσαν τους τόμους που οι υπάλληλοι δεν μπορούσαν πλέον να κρύψουν τα αρχεία. Τότε ήταν που οι τόμοι εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στους καταλόγους των βιβλιοθηκών και στις ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων».

Ο Δρ Horowitz εξέτασε περισσότερες από 2.500 επιστημονικές εκθέσεις και κυβερνητικά έγγραφα, μερικά από τα οποία αποκτήθηκαν μέσω του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, για να αξιολογήσει δεκάδες μελέτες ιικών εμβολίων. Οι κύριοι ύποπτοι προσέλαβαν ένα δίκτυο επιστημόνων της στρατιωτικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας που εργάζονται για τη Merck Drug Co., τη Litton Bionetics και το Southwest Foundation, όπως φαίνεται στο κείμενο του Ειδικού Προγράμματος για τον Καρκίνο του Ιού που είναι τώρα διαθέσιμο για πρώτη φορά προς πώληση εδώ. Η πλήρης 3ετής έρευνα του Δρ Horowitz τεκμηριώνεται στο βιβλίο των 592 σελίδων Emerging Viruses που πωλείται αλλού.


Revolution Television: Δάγκειος πυρετός Παρουσίαση από τον Δρ Leonard Horowitz (19 λεπτά)



«Αναδυόμενοι ιοί: AIDS &; Έμπολα», δήλωσε ο Δρ Horowitz, «εξηγεί με σαφήνεια και τεκμηριώνει πώς, πότε, πού και γιατί οι ιοί που απειλούν τώρα την εξαφάνιση της ανθρωπότητας δημιουργήθηκαν και χαλάρωσαν».

Και δεν μιλάμε μόνο για το AIDS και τον Έμπολα. Σήμερα, ο πολιτισμός αμφισβητείται ομοίως από τον ZIKA, τον ιό του Δυτικού Νείλου, τους ανασυνδυασμένους ιούς της γρίπης H1N1-H5N1 και πολλά άλλα. Για να κατανοήσουν τη «μεγαλύτερη εικόνα», οι ερευνητές και οι μορφωμένοι καταναλωτές πρέπει να κατανοήσουν τη βάση για όλους αυτούς τους νέους «αναδυόμενους ιούς». Αυτό γίνεται καλύτερα διαβάζοντας τις πραγματικές κρατικές συμβάσεις. Αυτά τα αρχεία δείχνουν ακόμη και πόσο πληρώθηκαν οι ιογενείς μηχανικοί και οι κατασκευαστές εμβολίων για αυτό που ισοδυναμεί με «γενοκτονία», σύμφωνα με τον Horowitz και πολλούς άλλους πληροφοριοδότες.
Υποστήριξη από αξιωματούχους διεθνώς

Για να υποστηρίξει περαιτέρω την ανησυχητική θέση του, το κείμενο του Δρ Horowitz παρουσιάζει συγκλονιστικές μαρτυρίες από κορυφαίους εμπειρογνώμονες ιών πιθήκων και αναλυτές εμβολίων, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου κατασκευαστή εμβολίων στον κόσμο, Δρ Maurice Hilleman του NIH και των Merck, Sharp και Dohme. Ο Hilleman αναγνώρισε το ρόλο του στην εισαγωγή μολυσμένων πιθήκων από τις εγκαταστάσεις «στέγασης συμμοριών» του Litton Bionetic στην Κεντρική Αφρική. Αυτά τα ζώα εισήχθησαν για έρευνα και παραγωγή εμβολίων.

«Έφερα τα αφρικανικά χόρτα», εξήγησε ο Hilleman. «Δεν ήξερα ότι εισάγαμε τον ιό του AIDS εκείνη την εποχή».

Ο Δρ Horowitz συμπεριέλαβε τη συνέντευξη του Hilleman και το snafu του Robert Gallo, στο UN-VAXXED: A Docu-commentary for Robert De Niro, για το οποίο ο Horowitz κέρδισε πολλά σημαντικά κινηματογραφικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του "Best Film-2016" στους διαγωνισμούς του Παγκόσμιου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Γενεύη και το Λονδίνο.

Εξοργισμένοι ακτιβιστές του AIDS, επιστήμονες και ομάδες δημοσίου συμφέροντος σε όλο τον κόσμο ζητούν τώρα ανεξάρτητες έρευνες για τα δημοσιευμένα γεγονότα του Horowitz.

Αρκετές αμερικανικές αρχές έχουν επίσης ζητήσει αναλύσεις ύποπτων εμβολίων που πιστεύεται ότι εξακολουθούν να βρίσκονται στην κατοχή του FDA. John Martin, πρώην διευθυντής του Κλάδου Ιικής Ογκολογίας του Γραφείου Βιολογικών Παραγόντων του FDA, της κύριας υπηρεσίας της κυβέρνησης που είναι υπεύθυνη για τη δοκιμή ανθρώπινων εμβολίων. Ο Μάρτιν, ο οποίος έγραψε τον πρόλογο στο βιβλίο του Χόροβιτς, δήλωσε ότι «το ζήτημα της πιθανής πιθηκοειδούς... Η μόλυνση από ιούς των ζωντανών εμβολίων ιού πολιομυελίτιδας έχει κατασταλεί από το 1972 ... Αυτό το βασικό ελάττωμα στη ρυθμιστική διαδικασία πρέπει να αντιμετωπιστεί.»

[Η Medical Veritas συμπεριέλαβε έναν υπερσύνδεσμο για να ακολουθήσει για να αγοράσει ένα έντυπο αντίγραφο του Ειδικού Προγράμματος για τον Καρκίνο του Ιού. Ωστόσο, η σύνδεση δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Αποθηκευμένο στο Internet Archive είναι ένα κείμενο με το ίδιο εξώφυλλο όπως φαίνεται από το Medical Veritas. Μπορείτε να βρείτε το κείμενο που είναι αποθηκευμένο στο Internet Archive ΕΔΩ.


ΠΗΓΗ: Did the AIDS virus originate from the US Special Virus Cancer Program? – The Expose (expose-news.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!