Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

«Πρέπει νά αντιμετωπίσουμε (!) τους αντιεμβολιαστές», λέει ο Keir Starmer. Επόμενος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου; Με την έγκριση του 'WEF'....



Global Research, 02 Ιουνίου 2024


Ο Keir Starmer πηγαίνει στο Νταβός

Τον Ιανουάριο του 2024, ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας Keir Starmer έφτασε στο Νταβός μετά από πρόσκληση του Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.




Ο πρωθυπουργός Rishi Sunak αποφάσισε να μην παραστεί στο χώρο του Νταβός:

«Η Downing 10 δεν έχει δώσει εξήγηση για την απουσία του, αλλά ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στο εσωτερικό».

Ο Starmer ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία στις Ελβετικές Άλπεις, σύμφωνα με την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση του Klaus Schwab

Ο Starmer παρουσιάστηκε στο Νταβός τον Ιανουάριο ως ο «αγαπημένος υποψήφιος» του WEF για τη θέση του πρωθυπουργού.

Κατά ειρωνικό τρόπο, η πραγματική ανακοίνωση των εκλογών του Ιουλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο κυκλοφόρησε από τον πρωθυπουργό Sunak αρκετούς μήνες αργότερα.
 




Η «Μεγάλη Επαναφορά» του Εργατικού Κόμματος

«είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσουμε το Εργατικό Κόμμα ως το μέλλον του Ηνωμένου Βασιλείου», με έναν υποψήφιο που υποστηρίζει πλήρως το «εμβόλιο» κατά του covid σε συνδυασμό με την κατάργηση των πολιτικών ελευθεριών.

Επιβεβαίωσε επίσης τον αγώνα του κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη και του CO2, που θα οδηγήσουν ανεξίτηλα σε χρεοκοπίες και την εξαθλίωση των βρετανών αγροτών.

«Εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να προωθήσει την Πράσινη Ατζέντα του, την οποία θα προωθήσει αν εισέλθει στην Downing St».

«Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, τέθηκε στον κ. Starmer ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας».

Αναφέρθηκε στο «φιλόδοξο» σχέδιο των Εργατικών για μια νέα, δημόσια εταιρεία ενέργειας με την ονομασία Great British Energy, το οποίο παρουσιάστηκε στο περσινό συνέδριο του κόμματος.

Είπε ότι η πρώτη του επίσκεψη στη σύνοδο κορυφής στο Νταβός του έδωσε την ευκαιρία να μιλήσει με διευθύνοντες συμβούλους επιχειρήσεων και επενδυτών «που θα συνεργάζονταν μαζί μας αν ήμασταν στην κυβέρνηση».



Keir Starmer, πιθανότατα ο επόμενος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις αντιεμβολιαστικές εκστρατείες, γιατί θα κοστίσουν ζωές».


 


Το μήνυμά μου στον Keir Starmer. Εξετάστε τα δεδομένα πριν «κυνηγήσετε τους αντιεμβολιαστές»

Η νομοθεσία έκτακτης ανάγκης για την καταπολέμηση της εκστρατείας κατά των εμβολίων ΘΑ ΚΟΣΤIΣΕΙ ΖΩΕΣ. Θα οδηγήσει σε υπερβάλλουσα θνησιμότητα.




Υπενθυμίζουμε ότι το εμβόλιο COVID-19 κυκλοφόρησε σε διάφορες φάσεις στην Αγγλία και την Ουαλία από τις 8 Δεκεμβρίου 2020 (βλ. Michel Chossudovsky)

Η ανοδική κίνηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας (%) που επιβεβαιώνεται από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία ξεκίνησε το 2021. Σύμφωνα με το Lancet:

Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου (ONS) υπολόγισε ότι καταγράφηκαν 7,2% ή 44.255 περισσότεροι θάνατοι στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2022 με βάση τη σύγκριση με τον πενταετή μέσο όρο (εξαιρουμένου του 2020). [1]

Αυτό συνεχίστηκε και το 2023 με 8,6% ή 28.024 περισσότερους θανάτους να καταγράφονται τους πρώτους έξι μήνες του έτους από ό,τι αναμενόταν.[1]

Η Έρευνα Συνεχούς Θνησιμότητας (CMI) διαπίστωσε παρόμοια περίσσεια (28.500 θάνατοι) για την ίδια περίοδο χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους. [3]
Αγγλία και Ουαλία: Θνησιμότητα και νοσηρότητα σχετιζόμενη με κακοήθη νεόπλασμα.

Μια πρόσφατη μελέτη σχετικά με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα που σχετίζεται με το εμβόλιο που διεξήχθη από την ομάδα του Edward Dowd επιβεβαιώνει τη φύση του εμβολίου mRNA.

Η μέθοδος του Dowd ήταν να αναλύσει τον αριθμό των θανάτων που αποδίδονται στον καρκίνο στην Αγγλία και την Ουαλία μεταξύ 2010 και 2022 [με βάση δεδομένα] από το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών του Ηνωμένου Βασιλείου

Συνέκρινε τα ποσοστά υπερβολικής θνησιμότητας, τη διαφορά μεταξύ των παρατηρούμενων θανάτων και του βασικού σεναρίου για τους αναμενόμενους θανάτους, πριν και μετά την πανδημία COVID-19.

Καθιέρωσε μια βασική γραμμή φυσιολογικών ποσοστών θανάτου από καρκίνο από το 2010-2020 που ήταν αξιοσημείωτα συνεπής με λίγες αποκλίσεις, είπε - έως ότου τα ποσοστά θανάτου από καρκίνο αυξήθηκαν σημαντικά στα τέλη του 2021 στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την κυκλοφορία του εμβολίου

Ο παρακάτω πίνακας αφορά τους υπερβολικούς θανάτους που σχετίζονται με κακόηθες νεόπλασμα (καρκινικός όγκος) στην Αγγλία και την Ουαλία, που καταγράφηκαν σε τρία διαδοχικά έτη: 2020, 2021 και 2022 έναντι τάσης 10 ετών (2010-2019).

Τα δεδομένα για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα το 2020 (το έτος πριν από το εμβόλιο) είναι αρνητικά με εξαίρεση το «κακοήθες νεόπλασμα χωρίς προσδιορισμό της θέσης».
 
 
Αγγλία και Ουαλία: το εμβόλιο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020

Το εμβόλιο COVID-19 κυκλοφόρησε σε διάφορες φάσεις στην Αγγλία και την Ουαλία ξεκινώντας από τις 8 Δεκεμβρίου 2020 και παρατείνοντας έως τον Μάρτιο-Απρίλιο του 2021.

Η ανοδική κίνηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας (%) ξεκινά το 2021. Η αύξηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας που σχετίζεται με το κακόηθες νεόπλασμα καταγράφεται σε πίνακα για τα δύο πρώτα έτη του εμβολίου.





Τα αποτελέσματα της μελέτης Ed Dowd στο ποσοστό θανάτων από καρκίνο πάνω από τον ιστορικό κανόνα το 2022 για ηλικίες 15-44 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο περιελάμβαναν:
 
Αύξηση 28% στα ποσοστά θανατηφόρου καρκίνου του μαστού στις γυναίκες.
 
Αύξηση 80% στους θανάτους από καρκίνο του παγκρέατος μεταξύ των γυναικών και αύξηση 60% στους άνδρες.
 
Αύξηση 55% μεταξύ των ανδρών στους θανάτους από καρκίνο του παχέος εντέρου και αύξηση 41% στις γυναίκες.
 
Αύξηση 120% στα θανατηφόρα μελανώματα στους άνδρες και 35% στις γυναίκες.
 
Αύξηση 35% στους θανάτους από καρκίνο του εγκεφάλου μεταξύ των ανδρών και αύξηση 12% στις γυναίκες.
 
Αύξηση 60% στα ποσοστά θανάτου από καρκίνο μεταξύ των ανδρών σε καρκίνους «χωρίς προδιαγραφές τοποθεσίας» και αύξηση 55% μεταξύ των γυναικών.
 
 
Υπερβάλλουσα θνησιμότητα στη Γερμανία

Ακολουθεί ένας παρόμοιος πίνακας σχετικά με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα στη Γερμανία (όλες οι αιτίες), ο οποίος δείχνει την απόκλιση της παρατηρούμενης θνησιμότητας από την αναμενόμενη θνησιμότητα (ανά ηλικιακή ομάδα) το 2020, το 2021 και το 2022.

Παρατηρήστε την ανοδική μετατόπιση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας το 2021 και το 2022 μετά την κυκλοφορία του εμβολίου Covid τον Δεκέμβριο του 2020

Γερμανία: Υπερβάλλουσα θνησιμότητα ανά ηλικιακή ομάδα (%)



Υπερβάλλουσα θνησιμότητα με κόκκινο χρώμα ανά ηλικιακή ομάδα, συνολική υπερβάλλουσα θνησιμότητα με γκρι χρώμα


Δεδομένα για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα: Ανάλυση από τον Δρ William Makis

Το άρθρο στο οποίο αναφέρεται ο Δρ Μάκης παρέχει σχετικά δεδομένα υπερβάλλουσας θνησιμότητας χωρίς να αναλύει τις υποκείμενες αιτίες. (12 Μαΐου 2023)



«Μάιος-Δεκέμβριος 2022» υπήρξαν 32.441 επιπλέον θάνατοι στην Αγγλία και την Ουαλία.

Αυτό σημαίνει 4.055 θανάτους το μήνα ή 48.661 ετησίως.

«Τον Δεκέμβριο του 2022 ο αριθμός των επιπλέον θανάτων ήταν 5.900»
Αυτό εκτιμάται ότι είναι 70.800 σε ετήσια βάση το 2023, εάν το ποσοστό παραμείνει σταθερό.

Πληθυσμός της Αγγλίας (57,06 εκατομμύρια) και της Ουαλίας (3,21 εκατομμύρια): συνολικά 60,27 εκατομμύρια

Αυτό σημαίνει ότι περίπου 1 στους 1000 ανθρώπους στην Αγγλία και την Ουαλία πεθαίνουν ως «υπερβολικοί θάνατοι» το 2022.

Όλες οι χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού COVID-19 είδαν υπερβάλλουσα θνησιμότητα το 2022 της τάξης περίπου 1 στους 1000 κατοίκους:ΗΠΑ – 270,000 το 2022 (πηγή: Ethical Skeptic, BMC Skidmore, USMortality.com)
Γερμανία – 103.000 το 2022 (πηγή: Γερμανική κυβέρνηση, ΟΟΣΑ, EuroMOMO κάντε κλικ εδώ)
Ηνωμένο Βασίλειο – 54.000 το 2022 (πηγή: BBC κάντε κλικ εδώ)
Ιαπωνία – 91.000 το 2022 (πηγή: κάντε κλικ εδώ)
Αυστραλία – 42,000 το 2022 (πηγή: κάντε κλικ εδώ)
Καναδάς – 49,900 το 2022 (πηγή: κάντε κλικ εδώ)

Τα παραπάνω στοιχεία αφορούσαν το 2022.

Η υπερβάλλουσα θνησιμότητα που προκύπτει από το εμβόλιο mRNA Covid αυξήθηκε το 2023. Δείτε τα δεδομένα του Lancet καθώς και το ρεπορτάζ του BBC.

Από τον Μάιο του 2023 έως τον Δεκέμβριο του 2023, 33.241 επιπλέον θάνατοι έχουν καταγραφεί στην Αγγλία και την Ουαλία. (αναφέρεται από το BBC)
Προτείνετε στον Keir Starmer να ρίξει μια ματιά στη «μυστική έκθεση» της Pfizer; Είναι μια βόμβα

Η αποχαρακτηρισμένη έκθεση της Pfizer δημοσιοποιήθηκε στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο του 2021 στο πλαίσιο της Ελευθερίας της Πληροφόρησης (FOI)

Η εμπιστευτική έκθεση είναι βόμβα. Το εμβόλιο κυκλοφόρησε στα μέσα Δεκεμβρίου 2020. Έως το τέλος Φεβρουαρίου 2021:

Η Pfizer είχε ήδη λάβει περισσότερες από 1.200 αναφορές θανάτων που φέρεται να προκλήθηκαν από το εμβόλιο και δεκάδες χιλιάδες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων 23 περιπτώσεων αυθόρμητων αμβλώσεων από 270 εγκυμοσύνες και περισσότερες από 2.000 αναφορές καρδιακών διαταραχών.



Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την πλήρη έκθεση της Pfizer

(Ο ακόλουθος πίνακας αφαιρέθηκε από την πλήρη έκθεση)




Καλούμε με σεβασμό τον Keir Starmer να αναθεωρήσει τη θέση του σχετικά με το εμβόλιο mRNA Covid-19, το οποίο διατύπωσε στην αρχή τον Ιανουάριο του 2021.

 

Η «μυστική» έκθεση της Pfizer για το «εμβόλιο» Covid. Πέρα από την ανθρωποκτονία. Τα στοιχεία είναι συντριπτικά. Το εμβόλιο πρέπει να αποσυρθεί αμέσως παγκοσμίως

Από τον καθηγητή Michel Chossudovsky, 18 Απριλίου 2024

 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Αμερικανοί κυβερνητικοί επιστήμονες έλαβαν 710 εκατομμύρια δολάρια από τη Big Pharma κατά τη διάρκεια του COVID, διαπιστώνει ο παρατηρητής
Αποκαλύφθηκε από το Open The Books and Judicial Watch, η πληρωμή περιλαμβάνει 690 εκατομμύρια δολάρια στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, την υποϋπηρεσία με επικεφαλής προηγουμένως τον Δρ Anthony Fauci και 260 από τους επιστήμονες του.

3 σχόλια:

  1. Γιά τόν αυριανό πρωθυπουργό - όπως φαίνεται - της Αγγλίας, άς διαβάσουν όσοι θέλουν εδώ καί θά μάθουν λεπτομέρειες, όπως εκεί που αναφέρει τήν προσωπική του ζωή.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Keir_Starmer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Καλά έκανες φίλε και μας το είπες.

      Μωρέ για δείτε εκεί που έχω βάλει όλα τα γράμματα κεφαλαία.

      Βρε βρε βρε
      Personal life
      Starmer married Victoria Alexander in 2007.[208] She was previously a solicitor but now works in NHS occupational health.[6][209] The couple's two children are being brought up to know the JEWISH faith and background of their maternal grandparents.[210] Starmer himself stated he does not believe in God, but does believe in faith and its power to bring people together.[211] He is a pescatarian and his wife is a vegetarian. They raised their children as vegetarians until they were 10 years old, at which point they were given the option of eating meat.[212]

      Διαγραφή
    2. Ο Στάρμερ παντρεύτηκε τη Βικτώρια Αλεξάντερ το 2007. [208] Προηγουμένως ήταν δικηγόρος, αλλά τώρα εργάζεται στον τομέα της υγείας του NHS. [6] [209] Τα δύο παιδιά του ζευγαριού μεγαλώνουν για να γνωρίσουν την ΕΒΡΑΪΚΉ πίστη και το υπόβαθρο των παππούδων τους από τη μητέρα τους. [210]

      Ο ίδιος ο Starmer δήλωσε ότι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΌ, αλλά πιστεύει στην πίστη και τη δύναμή της να φέρει κοντά τους ανθρώπους. [211]

      Είναι ιχιυοφάγος και η γυναίκα του χορτοφάγος.

      Μεγάλωσαν τα παιδιά τους ως χορτοφάγοι μέχρι τα 10 τους χρόνια, οπότε τους δόθηκε η επιλογή να τρώνε κρέας. [212]

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!