Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

"Σχεδιάσαμε το mRNA για να σκοτώσουμε" - Πληροφοριοδότης της CIA



Global Research, 05 Ιουνίου 2024


«Σε έναν κόσμο χωρίς νόμους, όπου μόνο η ισχύς κάνει το σωστό, όλοι μας θα είμαστε τελικά οι χαμένοι». Jonathan Cook 

Και αυτό από τον Scott Ritter:

«Σε έναν πόλεμο φθοράς, η συντριβή του εχθρού είναι μόνο το πρώτο μέρος. 

Το τέντωμα αυτού που απομένει μέχρι να σπάσει είναι ο τρόπος με τον οποίο τελειώνεις τη δουλειά».

Ο Scott αναφέρεται, φυσικά, στον πόλεμο των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ (Ουκρανία) κατά της Ρωσσίας. Ο τελευταίος είναι κοντά στην ολοκλήρωση της εργασίας.

Ο ίδιος ισχυρισμός ή στρατηγική εν καιρώ πολέμου, λαμβάνει χώρα τώρα στον «εμφύλιο» (για να μην συγχέουμε με τον πολιτισμένο) κόσμο μας, όπου εμείς, ο Λαός, επεκτείνουμε σταδιακά τις γνώσεις μας για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν τα τελευταία εκατό και πλέον χρόνια από μια ισχυρή φατρία ελίτ, φτάνοντας στο αποκορύφωμά τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια – είναι σαν να τεντώνουμε τον εχθρό, την παντοδύναμη ελίτ. στο οριακό σημείο. 

Αυτή η κρίσιμη στιγμή είναι κοντά – είναι μόνο θέμα χρόνου, αλλά μη αναστρέψιμη.

Το φως νικά το σκοτάδι.

*




Πολλοί από εμάς το γνωρίζαμε από την αρχή, ότι τα εμβόλια mRNA είναι φτιαγμένα για να σκοτώνουν, αποτελούν μέρος της ατζέντας της μείωσης του πληθυσμού, με την ευγενική χορηγεία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), ειδικά του Klaus Schwab, ο οποίος υπερηφανεύεται ότι έχει συγγράψει τη Μεγάλη Επαναφορά, καταλήγοντας στο "Δεν θα σας ανήκει τίποτε άλλο παρά να είστε ευτυχισμένοι".

Η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, η οποία υποστηρίζεται από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ κ. Antonio Guterres, έναν άτολμο χαρακτήρα που τέθηκε σε αυτή τη θέση και παρατάθηκε σε αυτή τη θέση από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ακούγεται σαν τη θεόσταλτη σωτηρία για την ανθρωπότητα, με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG). 
 
Μέχρι να τους κοιτάξετε πιο κοντά και να δείτε το κρυφό μήνυμα πίσω από τους SDGs. 
 
Πρόκεται για μια ανακοινωθείσα θανατική ποινή για την ανθρωπότητα.

Όπως υπαγορεύουν οι κανόνες της λατρείας, τα εγκλήματά τους πρέπει να ανακοινωθούν πολύ νωρίτερα για να υλοποιηθούν. Μέχρι τώρα καλά. Αλλά όχι παραπέρα. Αυτό είναι. Το Φως έχει αρχίσει να διαπερνά το σκοτάδι τους εις βάρος τους.

Και τα δύο αυτά έγγραφα, η Μεγάλη Επαναφορά και η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι σύμφωνα – υποτίθεται ότι θα λειτουργούσαν παράλληλα. Αυτό νόμιζαν ότι μας επιφύλασσαν, αλλά δεν θα συμβεί.
 



Αυτά τα δύο «οραματικά» έγγραφα συνδέονται στην πραγματικότητα με μια παράνομη συμφωνία του Ιουνίου 2019 μεταξύ του Schwab του WEF και του Guterres του ΟΗΕ. 
 
Ποιος θα φανταζόταν, ότι τα Ηνωμένα Έθνη γίνονται όργανο εκείνων που χρηματοδοτούν και υποστηρίζουν το WEF, δηλαδή BlackRock, κ.ά.

Ο ΦΟΒΟΣ πάνω στον οποίο χτίστηκε ολόκληρο το έγκλημα – ο ακρογωνιαίος λίθος για την υποταγή των λαών – καταρρέει ή έχει ήδη καταρρεύσει και συνθλίβεται σε κομμάτια σαν χάρτινος πύργος – που έμοιαζε το 2020 με πυραμίδα στον ουρανό· Σήμερα είναι ένα χάος.

Οι απάνθρωποι – ολιγάρχες και δισεκατομμυριούχοι και επίδοξοι ελεγκτές του παγκόσμιου πλούτου, που εργάζονται από το Σκοτάδι – δεν έχουν κάνει τους υπολογισμούς τους με το ΦΩΣ που ξεπερνά τα πάντα.

Η δύναμη των σκέψεών μας – της θετικής σκέψης και της θέλησης μας – μπορεί να βοηθήσει να απλωθεί αυτό το Φως σε όλο τον κόσμο, σε κάθε γωνιά της ζωής. Αυτή η δύναμη είναι ανυπέρβλητη, μόλις φύγουν οι κυνόδοντες του φόβου και ο νους μας γεμίσει με σκέψεις αρμονίας και ειρήνης.

Το Forbidden News αποκάλυψε τα «νέα» ενός άγνωστου πληροφοριοδότη της CIA – χωρίς να κατονομαστεί – ο οποίος μας λέει πώς η CIA, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, καθώς και το WEF και το Ίδρυμα Rockefeller, έχουν εφεύρει την τεχνολογία mRNA killer.

Το plandemic του COVID ήταν ένα εργαλείο για τη μετατροπή της ανθρωπότητας που θα επιβίωνε σε κράτος επιτήρησης - σε μια Παγκόσμια Τάξη (OWO), ακολουθώντας μια Παγκόσμια Κυβέρνηση (OWG), με ψηφιακό, προγραμματιζόμενο χρήμα - το λεγόμενο «ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας» (CBDC), με υποχρεωτικό εμβολιασμό, για την εξάλειψη μεγάλου ποσοστού άχρηστων ανθρώπων (ο ισραηλινός σύμβουλος του Schwab Yuval Noah Harari), για την απελευθέρωση πόρων για την ελίτ.

Αυτά τα θανατηφόρα «εμβόλια», λέει ο μυστικός πράκτορας της CIA, δεν αναπτύχθηκαν με ταχύτητα στρέβλωσης για έναν ανύπαρκτο θανατηφόρο ιό, αλλά προετοιμάστηκαν τουλάχιστον δέκα χρόνια πριν από το plandemic που θα χρησιμοποιηθεί για την ερήμωση του πλανήτη.

Το «σύστημα» ήταν καλά μελετημένο και προετοιμασμένο με μακρύ χέρι, με όλους τους βασικούς παίκτες να είναι έτοιμοι να εκτελέσουν το ρόλο τους. 
 
Θα λειτουργούσε σαν χταπόδι που θα άπλωνε τα πλοκάμια του σε όλο τον κόσμο, και όποτε κάποιος θα καταστρεφόταν, θα αποκόπτονταν από ατύχημα ή από «λάθος», οι υπόλοιποι θα συνέχιζαν την επιχείρηση του θανάτου και θα άφηναν το «σπασμένο» πλοκάμι σταδιακά να μεγαλώσει ξανά.

Αυτό θυμίζει μια ειλικρινή δήλωση του Bill Gates σε μια από τις διάσημες πλέον συνεντεύξεις του. 
 
Αυτή τη φορά, χωρίς να τραυλίζει, είπε περήφανα:

«Ακόμα κι αν φύγω, το σύστημα είναι τόσο σταθερό, θα συνεχίσει στην ίδια πορεία που είχε προετοιμαστεί εδώ και πολύ καιρό».

Φυσικά, το σύστημα πρέπει να ξεγελάσει τους ανθρώπους και να τους ξεγελάσει καλά - και για μεγάλο χρονικό διάστημα - με τα ίδια μηνύματα, να κατηχήσει πλήρως με τα ψέμματα, μια επίθεση plandemics, που απαιτεί ατελείωτες εντολές εμβολιασμού. μετανθρωπισμό μέσω τσιπ-εμφυτευμάτων, πλήρη ψηφιοποίηση των πάντων. 
 
Η καταστροφική «κλιματική αλλαγή», για την οποία ευθύνονται οι υπερβολές της ανθρωπότητας, όπως η αναγκαία καταστροφή της γεωργίας όπως την ξέρουμε, για την παραγωγή τροφίμων, α λα «φάτε έντομα ειδάλλως θα λιμοκτονήσετε!» και πάντα νεοεμφανιζόμενοι εχθροί – από τους οποίους αυτοί, η ευγενική ελίτ, θα σώσουν την ανθρωπότητα με ένα OWO με ένα OWG.

Η κοροϊδία γίνεται με πολλά μέσα, συμπεριλαμβανομένων των πλήρως αγορασμένων, διεφθαρμένων κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, αλλά κυρίως από μια μάλλον σκοτεινή εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που ονομάζεται Tavistock, της οποίας η βιτρίνα είναι ένα πολυτελές κτηματομεσιτικό γραφείο, αλλά η πραγματική ειδικότητά τους είναι η χειραγώγηση του μυαλού και η κοινωνική μηχανική - μια επιστήμη που ανέπτυξαν στην τελειότητα από τις αρχές της δεκαετίας του 1940. 
 
Η Tavistock συνεργάζεται στενά με την DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), μια υπηρεσία που συνδέεται με το Πεντάγωνο.
 
 
 
Κλιματική αλλαγή, υποτίθεται ανθρωπογενής.

Ονομάζεται γεωμηχανική. 
 
Οι χημικοί αεροψεκασμοί βασίζονται και λειτουργούν με χιλιάδες πατενταρισμένους συνδυασμούς χημικών και βαρέων μετάλλων, επηρεάζοντας τη στρατόσφαιρα, τον καιρό και το κλίμα μας - καθώς και τα σωματίδια που πέφτουν θα δηλητηριάσουν την αναπνεύσιμη ατμόσφαιρα, το νερό, το έδαφος, τελικά τα φυτά και τα ζώα, την τροφή μας και το σώμα μας.

Η δεύτερη γενιά γεωμηχανικής χρησιμοποιεί τεχνολογίες DEW.
 
Τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας αποτελούνται από ηλεκτρομαγνητικά κύματα υψηλής ισχύος, για παράδειγμα, αυτά που κατέστρεψαν τη Lahaina στο Maui της Χαβάης. 
 
Η ενέργεια τύπου DEW είναι επίσης ικανή να προκαλέσει σεισμούς, καθώς είναι ικανή να διεισδύσει βαθιά κάτω από την επιφάνεια της γης και να σπάσει τις τεκτονικές πλάκες.

Δείτε αυτό το βίντεο κλιπ διάρκειας 16 λεπτών για περισσότερες λεπτομέρειες:


CIA Agent Testifies 'We Invented mRNA As a Bioweapon With Gates and WEF' (rumble.com)




Οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο ξυπνούν.

Η ελίτ που ελέγχει τα τσιράκια της μπορεί να πανικοβληθεί, καθώς οι αφυπνισμένοι άνθρωποι μπορεί να σημαίνουν δικαιοσύνη για το κακό που έγινε στους ίδιους τους ανθρώπους εδώ και χρόνια - αυτό που πολλοί θα μπορούσαν να αποκαλέσουν Νυρεμβέργη 2.0.

Δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί.

Αλλά, ναι, πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Εξίσου σημαντικό όμως – εμείς, η Ανθρωπότητα, πρέπει να απομακρυνθούμε από αυτό το σάπιο, υλιστικό, υποδουλωτικό σύστημα. Καμμία δικαιοσύνη δεν μπορεί να το διορθώσει.

ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινήσουμε από την αρχή – με ένα νέο πνεύμα και με συνδεδεμένες θετικές σκέψεις Φωτός που εκτείνονται σε όλο τον κόσμο.


*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.

Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην ανώτερος οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney "When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis" (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).

Ο Peter είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG). Είναι επίσης εξωτερικός κάτοικος Senior Fellow του Ινστιτούτου Chongyang του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου.


Προτεινόμενη πηγή εικόνας

ΠΗΓΗ: "We designed mRNA to kill" – CIA Whistleblower? - Global ResearchGlobal Research - Centre for Research on Globalization



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Μία παράγραφος που ξεχώρισα είναι καί αυτή, χωρίς νά σημαίνει ότι όλες οι παράγραφοι δέν είναι ανεκτίμητες.
    "Το plandemic του COVID ήταν ένα εργαλείο για τη μετατροπή της ανθρωπότητας που θα επιβίωνε σε κράτος επιτήρησης - σε μια Παγκόσμια Τάξη (OWO), ακολουθώντας μια Παγκόσμια Κυβέρνηση (OWG), με ψηφιακό, προγραμματιζόμενο χρήμα - το λεγόμενο «ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας» (CBDC), με υποχρεωτικό εμβολιασμό, για την εξάλειψη μεγάλου ποσοστού άχρηστων ανθρώπων (ο ισραηλινός σύμβουλος του Schwab Yuval Noah Harari), για την απελευθέρωση πόρων για την ελίτ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο αυτή η παράγραφος, που ξεκαθαρίζει μέ απόλυτη σαφήνεια τά πάντα!
      "Ονομάζεται γ ε ω μ η χ α ν ι κ ή.

      Οι χημικοί αεροψεκασμοί βασίζονται και λειτουργούν με χιλιάδες πατενταρισμένους συνδυασμούς χημικών και βαρέων μετάλλων, επηρεάζοντας τη στρατόσφαιρα, τον καιρό και το κλίμα μας - καθώς και τα σωματίδια που πέφτουν θα δηλητηριάσουν την αναπνεύσιμη ατμόσφαιρα, το νερό, το έδαφος, τελικά τα φυτά και τα ζώα, την τροφή μας και το σώμα μας.

      Η δεύτερη γενιά γεωμηχανικής χρησιμοποιεί τεχνολογίες DEW.

      Τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας, αποτελούνται από ηλεκτρομαγνητικά κύματα υψηλής ισχύος, για παράδειγμα, αυτά που κατέστρεψαν τη Lahaina στο Maui της Χαβάης".

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!