Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Νέο βίντεο του Ιδρύματος McCullough για τη γρίπη των πτηνών διαχωρίζει το «γεγονός από τη μυθοπλασία»


Φωτογραφία αρχείου του δείγματος αίματος H5N1 («γρίπη των πτηνών»)
Shutterstock



Το Ίδρυμα McCullough μόλις δημιούργησε ένα βίντεο 25 λεπτών σχετικά με την τελευταία παραλλαγή της υψηλής παθογονικότητας γρίπης των πτηνών H5N1, πώς οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ε.Ε. ανταποκρίνονται σε αυτήν και πολλά άλλα.





(Courageous Discourse) Το Ίδρυμα McCullough μόλις δημιούργησε ένα βίντεο 25 λεπτών σχετικά με την τελευταία παραλλαγή της υψηλής παθογονικότητας γρίπης των πτηνών H5N1 και πώς οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ε.Ε. ανταποκρίνονται σε αυτήν. 
 
 
Πιστεύουμε ότι υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι αυτή η παραλλαγή της γρίπης των πτηνών γίνεται η «Ασθένεια Χ» για την οποία το βιοφαρμακευτικό σύμπλεγμα έχει προειδοποιήσει τα τελευταία χρόνια και τώρα λαμβάνει μεγάλη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης καθώς πλησιάζουμε στις προεδρικές εκλογές του 2024 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 
Στο βίντεο, εξετάζουμε τους λόγους για τους οποίους πιστεύουμε ότι η γρίπη των πτηνών είναι ένα πραγματικό παθογόνο που επηρεάζει τα άγρια και οικόσιτα πτηνά και θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για την ανθρώπινη υγεία. 
 
 
Ωστόσο, εξετάζουμε επίσης τους λόγους για τους οποίους υποψιαζόμαστε ότι αυτή η απειλή μπορεί να είναι υπερβολικά υπερβολική και διαστρεβλωμένη για να δικαιολογήσει την πώληση τεράστιων ποσοτήτων δοκιμών και εμβολίων για τη γρίπη των πτηνών στις κυβερνήσεις του κόσμου.


Εξετάζουμε επίσης τον μπαλαντέρ των πειραμάτων κέρδους λειτουργίας στον H5N1 που εκτελούνται σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο και την πιθανή απειλή τους για την ανθρώπινη υγεία.


Γενικά, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις σχετικά με φαινόμενα που παρουσιάζονται από τα μέσα ενημέρωσης και την κυβέρνηση ως θέματα σοβαρής ανησυχίας. 
 
 
Μόνο όσοι είναι πλήρως ενημερωμένοι θα είναι σε θέση να κάνουν ορθολογικές εκτιμήσεις σχετικά με αυτά που μας λένε. 
 
 
Όπως παρατήρησε ο James Madison, «Η γνώση θα κυβερνά για πάντα την άγνοια, και ένας λαός που θέλει να είναι ο κυβερνήτης του εαυτού του, πρέπει να οπλιστεί με τη δύναμη που δίνει η γνώση».


Δείτε το παρακάτω βίντεο:




ΠΗΓΗ: New McCullough Foundation video on bird flu separates 'fact from fiction' - LifeSite (lifesitenews.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ (ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ):

 
 
 
 










Τα εμβόλια COVID έχουν 200 φορές υψηλότερο κίνδυνο θρόμβων εγκεφάλου από άλλα τρυπήματα: νέα έκθεση
Μια νέα ανασκόπηση από τον Δρ Peter McCullough και άλλους ιατρικούς εμπειρογνώμονες διαπίστωσε 5,137 περιπτώσεις εγκεφαλικής θρομβοεμβολής από τότε που ήταν διαθέσιμες οι βολές COVID-19, σε σύγκριση με λιγότερες από 400 τις προηγούμενες τρεις δεκαετίες.



Ενέσεις Covid: 200 φορές υψηλότερος κίνδυνος θρόμβων εγκεφάλου από ό, τι με άλλους εμβολιασμούς
Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας νέας μελέτης που βασίζεται σε επίσημα στοιχεία από το CDC και το σύστημα αναφοράς VAERS. Από την εισαγωγ
ή των «εμβολίων», έχουν αναφερθεί 5.137 περιπτώσεις εγκεφαλικής θρομβοεμβολής, σε σύγκριση με μόνο 52 περιπτώσεις που σχετίζονται με εμβόλια γρίπης και 282 περιπτώσεις με όλα τα άλλα εμβόλια τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.



ΕΠΙΒΛΑΒΕIΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟI ΤΟΥ MOD-RNA
Ιοειδή, οβελίσκοι, modRNA και ο θάνατος του μικροβιώματος του εντέρου
Ένας πιθανός επιβλαβής μηχανισμός του modRNA;



Πώς ο γλυκός πειρασμός οδηγεί τον εγκέφαλό μας – ή τον δηλητηριάζει
Η ζάχαρη σε μεγάλες ποσότητες είναι ανθυγιεινή – αυτό είναι γνωστό σήμερα. Λιγότερο γνωστό, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς ζάχαρη. Επομένως, η ζάχαρη μπορεί να είναι επιβλαβής, αλλά και ευεργετική. Επειδή: Η δόση κάνει το δηλητήριο.



Κουνουπίδι: Κλασσικό μαγειρικό με υγιεινή προστιθέμενη αξία
Το κουνουπίδι είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές λαχανικό. Τα ευαίσθητα μπουκετάκια έχουν υπέροχη γεύση ως ωμό λαχανικό, ως συνοδευτικό σε εορταστικά πιάτα ή πολτοποιημένα σε κρεμώδεις σούπες. Επιπλέον, είναι πλούσια σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και πολύ εύπεπτα.



Η εκπληκτική επίδραση του φεγγαριού στην υγεία μας
Τραγουδιέται, λατρεύεται και μυσταγωγείται: το φεγγάρι. Το Trabant μας έχει γοητεύσει τους ανθρώπους εδώ και χιλιάδες χρόνια. Πρόσφατα, αποτέλεσε επίσης αντικείμενο έρευνας, ειδικά όσον αφορά τη σύνδεσή του με την υγεία μας.



Η πρώτη στο είδος της μελέτη εξηγεί γιατί μερικοί άνθρωποι δεν νοσούν από COVID-19
Ακόμη και όταν εκτέθηκαν στον ιό SARS-CoV-2 ενδορινικά, τα άτομα με ταχύτερες ή πιο λεπτές ανοσολογικές αποκρίσεις δεν μολύνθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!