Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Ο πρώην επικεφαλής του CDC προειδοποιεί για κατασκευασμένη γρίπη των πτηνών, βιοτρομοκρατία, «πανδημία»



Εδώ και μήνες, έχουν γίνει προσπάθειες να δημιουργηθεί η γρίπη των πτηνών ως ένας νέος επικίνδυνος ιός. 

Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν πρόκειται να επηρεαστούν μόνο οι άνθρωποι, αλλά και οι αγελάδες, οι οποίες πρόκειται να σφαγούν μαζικά για χάρη της προστασίας του ανθρώπου και του κλίματος. 

Υπάρχουν τώρα προειδοποιήσεις σχετικά με αυτό από εξέχουσες πηγές.



20 Ιουνίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 5,6 λεπτά



Ο Δρ Robert Redfield, πρώην διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), προειδοποιεί έντονα για μια επικείμενη παγκόσμια πανδημία, αποδίδοντάς την σε πιθανή βιοτρομοκρατία ή συνεχιζόμενη έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες. 


Ισχυρίζεται ότι η επόμενη πανδημία πιθανότατα θα προέλθει από έναν ιό της γρίπης των πτηνών που αναπτύχθηκε και προσαρμόστηκε για να εξαπλωθεί μεταξύ των ανθρώπων.


Έχουμε ήδη βιώσει κάτι παρόμοιο στις αρχές του 2020, το οποίο πρόκειται τώρα να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ξανά φόβο και να κάνει τους ανθρώπους να ανεχθούν τα εμβόλια γρίπης, τα lockdown και την υποχρεωτική θανάτωση ζώων σε αγροκτήματα που συμβάλλουν στον εθνικό εφοδιασμό τροφίμων. Το ερώτημα είναι αν οι άνθρωποι θα πέσουν ξανά στην παγίδα μιας υποτιθέμενης πανδημίας.

Ο Δρ Redfield ζήτησε ένα ανανεωμένο μορατόριουμ στην έρευνα κέρδους λειτουργίας, αποστασιοποιούμενος από τους πρώην συναδέλφους του Δρ Anthony Fauci και Δρ Francis Collins που υποστηρίζουν μια τέτοια έρευνα, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη παθογόνων με δυνατότητα πανδημίας για την ανάπτυξη εμβολίων, δοκιμών και άλλων κερδοφόρων φαρμάκων. 

Ο Δρ Redfield προειδοποιεί επίσης ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να χρηματοδοτούν αυτή την ανήθικη έρευνα και τονίζει την ανάγκη για μεγαλύτερο επιστημονικό έλεγχο και προσοχή στο μέλλον.

Προβλέπει ότι μια μελλοντική πανδημία γρίπης των πτηνών θα είναι πιο σοβαρή από τον Covid-19 και προειδοποιεί για τον καταστροφικό παγκόσμιο αντίκτυπό της, συμπεριλαμβανομένου ενός πιθανού ποσοστού θνησιμότητας 50%. 

Αναφέρει ότι η κυβέρνηση εργάζεται για την εργαστηριακή γρίπη των πτηνών από το 2012. 

Είπε ότι θα μπορούσε θεωρητικά «κυριολεκτικά να αλλάξει τον ιό σε εβδομάδες έως μήνες χρησιμοποιώντας λειτουργική έρευνα».

«Ξέρω ακριβώς ποια αμινοξέα πρέπει να αλλάξω, επειδή οι επιστήμονες που διεξήγαγαν αυτά τα πειράματα τα δημοσίευσαν στην πραγματικότητα το 2012, σε αντίθεση με τη σύστασή μου», προειδοποιεί ο Redfield. 

«Έτσι, η συνταγή για να γίνει η γρίπη των πτηνών εξαιρετικά μολυσματική για τον άνθρωπο είναι ήδη διαθέσιμη. Απλά πρέπει να το δεις».



Ο Redfield προειδοποιεί για τη βιοτρομοκρατία των ΗΠΑ με τη γρίπη των πτηνών

Ο Redfield «ανησυχεί λιγώτερο» για τη γρίπη των πτηνών που μεταπηδά από το ένα ζώο στο άλλο και περισσότερο για έναν ανθρωπογενή ιό που ξεφεύγει από τον έλεγχο και θα μπορούσε να έχει ποσοστό θνησιμότητας 25 έως 50% στους ανθρώπους.

Μεταξύ των ζώων που υποβλήθηκαν στο τελευταίο πρόγραμμα δοκιμών γρίπης των πτηνών, υπήρξε αύξηση των θετικών αποτελεσμάτων δοκιμών σε 27 είδη θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένων κοτόπουλων, πάπιων, γαλοπούλων και αγελάδων γαλακτοπαραγωγής. Αλλά αυτά τα ζώα εκτροφής δεν είναι τα μόνα ζώα που έχουν βρεθεί θετικά. 

Άγρια ζώα όπως δελφίνια, φώκιες, λάμα, γάτες και αρκούδες είναι επίσης θετικά. Ο Redfield υποθέτει ότι ο ιός έχει προσαρμοστεί σε διάφορους υποδοχείς θηλαστικών και πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να είναι σε θέση να μολύνει και τους ανθρώπους.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ επενδύει επί του παρόντος σε ένα νέο εμβόλιο mRNA, το οποίο πρόκειται να δοθεί εντολή κάποια στιγμή. Οι δικηγόροι και οι δικαστές που δίστασαν να σταματήσουν τις εντολές εμβολιασμού κατά τη διάρκεια της υστερίας του Covid-19 είναι πιθανό να παραμείνουν αδρανείς και πάλι, καθώς οι εντολές εμβολίων κατά της γρίπης των πτηνών και τα διαβατήρια εμβολίων κατακλύζουν τον κόσμο. 

Μια τεχνητά προκαλούμενη πανδημία γρίπης των πτηνών, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας, θα αναφερθεί ως δικαιολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Φυσικά, είναι επίσης αλήθεια εδώ ότι στην περίπτωση αναπνευστικής νόσου, ο εμβολιασμός στον άνω βραχίονα δεν μπορεί ούτε να αποτρέψει τη μόλυνση ούτε τη μετάδοση, επειδή αυτό απαιτεί αμυντικούς μηχανισμούς στις βλεννογόνες μεμβράνες. 

Τα αντισώματα που παράγονται στο αίμα (Τ κύτταρα και αντισώματα) μπορούν στην καλύτερη περίπτωση να αποτρέψουν τη σοβαρή νόσο, αλλά τα εμβόλια κορωνοϊού έχουν αποτύχει σταθερά να το πράξουν.


Τα τεστ γρίπης των πτηνών θα επεκταθούν - τα μέσα για την κατασκευή περισσότερων «περιπτώσεων»

Το CDC και άλλοι οργανισμοί σε χώρες όπως η Φινλανδία πιέζουν επί του παρόντος για αυξημένες δοκιμές για τη γρίπη των πτηνών σε αγροκτήματα ή έχουν ήδη ξεκινήσει εκστρατείες εμβολιασμού. Από το 2003, υπήρξαν 888 επιβεβαιωμένα κρούσματα γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους παγκοσμίως, αλλά αυτά έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό και η πιθανότητα μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο ήταν πολύ χαμηλή.

Ενώ η μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο στη γρίπη των πτηνών είναι ιστορικά χαμηλή, θα μπορούσε ήδη να χρησιμοποιηθεί ως όπλο για να επιτεθεί σε ορισμένους υποδοχείς στο ανθρώπινο σώμα, καθιστώντας την ακόμη πιο μεταδοτική από πριν.

Ο Redfield ισχυρίζεται ότι δεν είναι θέμα εάν, αλλά πότε. Είπε ότι ήταν κατά της ενίσχυσης της λειτουργικής έρευνας, αλλά ήταν πολύ αργά, επειδή «έχει ήδη συμβεί».


Διεκδίκηση λειτουργίας

Ωστόσο, είναι αμφίβολο σε ποιο βαθμό ο Redfield ασκεί μια συντονισμένη λειτουργία στον ρόλο ενός προειδοποιητή ή πληροφοριοδότη για να δημιουργήσει φόβο

Οι κορωνοϊοί πωλήθηκαν επίσης για πρώτη φορά ως «νέοι» και αργότερα προστέθηκε η ιστορία μιας πιθανής λειτουργικής επέκτασης όταν η καινοτομία δεν ήταν πλέον νέα. Ο αρχικά ισχυρισμός περί επικινδυνότητας του «Covid» διαψεύστηκε γρήγορα από μελέτες, όπως αναφέρθηκε εδώ, αλλά με ισχυρισμούς όπως «ο ιός έγινε τεχνητά πιο επικίνδυνος», ο φόβος εξακολουθούσε να διατηρείται.

Ο καθηγητής Martin Neil και ο επιχειρηματίας των υπηρεσιών υγείας John Engler δημοσίευσαν μια λεπτομερή ανάλυση του ισχυρισμού της λειτουργίας αντί του κέρδους της λειτουργίας υπό τον τίτλο "Virus Origins and Gain (Claim) of Function research" και κατέληξαν:


«Μια διεξοδική ανασκόπηση των διαθέσιμων στοιχείων υποδηλώνει ότι η εμφάνιση ενός νέου, χειραγωγημένου ιού είναι η πιο απίθανη εξήγηση για το γεγονός που είναι γνωστό ως "πανδημία Covid"».

Μια νέα «πανδημία» γρίπης των πτηνών θα είναι επίσης το αποτέλεσμα:

- Κοινές ασθένειες που διαγιγνώσκονται ψευδώς ως πανδημική γρίπη των πτηνών λόγω ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων δοκιμών, οδηγώντας σε υστερία και κακομεταχείριση


- Επιθετική εμπορία αριθμών κρουσμάτων γρίπης των πτηνών με βάση αναξιόπιστες δοκιμές PCR που χρησιμοποιούνται για εσφαλμένη διάγνωση


- Άτομα που ζουν σε μια συνεχή κατάσταση μικροβιακής φοβίας, φόβου και βιοτρόμου, η οποία καταστρέφει την ανθρώπινη ανοσολογική λειτουργία και οδηγεί στην εμφάνιση ασθενειών


- Ανοσοκαταστολή λόγω υπερεμβολιασμού, ανοσοκατασταλτικών φαρμάκων, υπερβολικής χρήσης αντιβιοτικών, χημειοθεραπείας και υποσιτισμού


- Βασικές φλεγμονώδεις καταστάσεις, χρόνιες παθήσεις και πολλαπλά νοσήματα που δεν αντιμετωπίζονται από την κοινωνία


- Ανεπαρκή νοσοκομειακά πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένης της χορήγησης φαρμάκων που βλάπτουν τα όργανα και του κινδύνου πνευμονίας και υπερμικροβιακών λοιμώξεων που προκαλούνται από αναπνευστήρα


- Έλλειψη γνώσης και προθυμίας για τη θεραπεία μολυσματικών ασθενειών στο σπίτι με κοινά αντιιικά βότανα, προβιοτικά, αντιοξειδωτικά, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά


- Καταστολή και λογοκρισία αποτελεσματικών θεραπειών για σοβαρές ασθένειες


- Παρενέργειες εμβολίων από τα τρέχοντα εμβόλια γρίπης, εμβολιασμοί Covid και νέα εμβόλια mRNA






ΠΗΓΗ: Ex-CDC-Chef warnt vor fabrizierter Vogelgrippe Bioterrorismus „Pandemie“ (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Τα ποσοστά ΔΕΠΥ αυξάνονται μεταξύ των παιδιών της Αμερικής
Σύμφωνα με νέα στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), ο αριθμός των περιπτώσεων ΔΕΠΥ στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει αυξηθεί με ανησυχητικό ρυθμό. Το 2022, ένα στα εννέα παιδιά είχε διαγνωστεί με ΔΕΠΥ – αύξηση 5,4 εκατομμυρίων διαγνώσεων από το 2016.



Μελέτη αποδεικνύει τη διαταραχή του γυναικείου κύκλου ως παρενέργεια του εμβολίου
Μια νέα μελέτη ανασκόπησης δείχνει σαφώς τη σχέση μεταξύ εμβολιασμού Covid και παρενεργειών στον γυναικείο κύκλο.



ΗΠΑ: Ασθενείς στο δίκτυο νοσοκομείων "Ascension" έλαβαν επικίνδυνες δόσεις ναρκωτικών μετά από καταστροφική κυβερνοεπίθεση
Μια κυβερνοεπίθεση σε ένα μεγάλο αμερικανικό νοσοκομειακό σύστημα έχει προκαλέσει επικίνδυνα μπερδέματα φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων ασθενών στους οποίους χορηγήθηκαν ναρκωτικά κατά λάθος, οδηγώντας σε εισαγωγή σε εντατική θεραπεία για απειλητικές για τη ζωή αναπνευστικές δυσκολίες.

Σε μια άλλη περίπτωση, μια γυναίκα ασθενής υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε μετά από ατυχίες δεδομένων που καθυστέρησαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα καθόριζαν τη σωτήρια θεραπεία της.

Αλλού, μια νοσοκόμα που εργαζόταν για το υποκατάστημα του Κάνσας της μεγάλης ιατρικής ομάδας θυμήθηκε μια «παρ' ολίγον απώλεια», η οποία τον περιελάμβανε σχεδόν να χορηγήσει μια δυνητικά απειλητική για τη ζωή δόση ναρκωτικών σε ένα μωρό - λόγω σύγχυσης εγγράφων.

Οι εργαζόμενοι στο "Ascension", ένα καθολικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης με περισσότερες από 140 εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα, δήλωσαν ότι αυτοί οι ασθενείς είναι μόνο μερικοί από εκείνους που υποφέρουν από τις συνεχιζόμενες επιπτώσεις μιας κυβερνοεπίθεσης τον περασμένο μήνα.

Ο γίγαντας της υγειονομικής περίθαλψης «ανίχνευσε ασυνήθιστη δραστηριότητα» στα δίκτυά του, γεγονός που άφησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές κλειδωμένους έξω από τα ψηφιακά συστήματα και ανίκανους να έχουν πρόσβαση σε ζωτικές λεπτομέρειες σχετικά με τη φροντίδα των ασθενών.

Παρά τον ισχυρισμό της "Ascension" στις 14 Ιουνίου ότι η πρόσβαση στο δίκτυο «αποκαταστάθηκε», περισσότεροι από δώδεκα υπάλληλοι αποκάλυψαν ότι εξακολουθούν να συμβαίνουν εκπληκτικά λάθη σε όλους τους χώρους των νοσοκομείων - από αναμείξεις φαρμάκων έως χαμένα αποτελέσματα δοκιμών.

Οι εργαζόμενοι λένε ότι τα νοσοκομεία τους βασίζονται σε συγκλονιστικές λύσεις για να παρακάμψουν τους υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης χειρόγραφων, αυτοκόλλητων σημειώσεων για την παρακολούθηση δεκάδων ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση.




ΒΙΝΤΕΟ: ΒΟΜΒΑ: CDC / FDA / HHS & Pharma διαπράττουν απάτη στο VAERS!
Το VAERS ΥΠΟΑΝΑΦΕΡΕΙ θανάτους παιδιών μετά το εμβόλιο COVID
Το VAERS είναι ένα παθητικό σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών, το οποίο χρησιμοποιείται για την ανίχνευση τραυματισμών και θανάτων σε σχέση με τον εμβολιασμό. Ιδρύθηκε από το CDC και το FDA - δύο από τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας της αμερικανικής κυβέρνησης - στα τέλη του 1900.

Μετά την κυκλοφορία των ενέσεων COVID-19, η αυξημένη χρήση της βάσης δεδομένων VAERS προσέλκυσε ειδησεογραφικά μέσα, επιστημονικούς ερευνητές, γονείς, εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που διαφορετικά δεν γνώριζαν ή αδιαφορούσαν για αυτήν.

Ένα τέτοιο άτομο, ο Albert Benavides, αναλύει αυτές τις αναφορές για την ιστοσελίδα του, VAERSAware.com. Σήμερα, στο «Good Morning CHD», ο Benavides παρέχει συγκλονιστικές αναφορές από αυτές τις προσεκτικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων παιδιών χωρίς έγγραφα - που προκύπτουν από παραπλανητικές ετικέτες - και πώς ένας αλγόριθμος και μια «χειροκίνητη παρέμβαση» τον βοήθησαν να εντοπίσει τα υποτιμημένα στατιστικά στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!