Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Ποδηλατικός αγώνας γ υ ν α ι κ ώ ν στην Ουάσινγκτον: Τα μετάλλια πήγαν σε ... βιολογικούς ά ν δ ρ ε ς! Λογικότατο..,


Συμβολική εικόνα: R24 / KI


Οι κυρίες πρέπει να ένοιωσαν πολύ εξαπατημένες από το (υποτιθέμενο) γυναικείο Madison στο Marymoor Grand Prix στην Ουάσινγκτον: Όλα τα μετάλλια πήγαν στις ομάδες στις οποίες ένας βιολογικός άνδρας αγωνίστηκε ως «τρανς γυναίκα».

Τα βάθρα στον γυναικείο αθλητισμό ανήκουν στους άνδρες: Στον πιο πρόσφατο ομαδικό αγώνα γυναικών δύο ανδρών (Madison) στο Marymoor Grand Prix στην Ουάσινγκτον, δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι επικράτησαν οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκαν οι λεγόμενες τρανς γυναίκες.


Ο ξεκάθαρος νικητής ήταν ο Καναδός Jordan Lothrop, ο οποίος είχε αγωνιστεί εναντίον ανδρών σε έναν αγώνα πέρυσι - και μάλιστα με επιτυχία! Συνεπώς, ο αγώνας εναντίον των γυναικών πρέπει να ήταν παιχνιδάκι γι' αυτόν. 

Η δεύτερη θέση πήγε στην ομάδα του Jimmy "Jenna" Lingwood, ο οποίος αγωνίστηκε ως άνδρας μέχρι το 2017. 

Η τρίτη θέση πήγε στον Henry "Eva" Lin, ο οποίος συνήθιζε να δυσκολεύεται αρκετά να κερδίσει τους αντιπάλους του στα ανδρικά αθλήματα. Αυτό άλλαξε αφού μετακόμισε στη γυναικεία ομάδα το 2022.






Στο Jerry Baker Memorial Velodrome, όπου πραγματοποιήθηκε το Grand Prix το περασμένο Σαββατοκύριακο, προειδοποίησανν ότι καμμία μορφή εκφοβισμού δεν θα γίνει ανεκτή - ειδικά εκείνη που στρέφεται κατά της «φυλής, της πίστης, της θρησκείας, της ταυτότητας φύλου, του σεξουαλικού προσανατολισμού, της εθνικής καταγωγής, της σωματικής ή πνευματικής αναπηρίας».


Ωστόσο, οι γυναίκες που έχουν προπονηθεί κοπιαστικά για τον αγώνα, μόνο και μόνο για να μείνουν πίσω από βιολογικούς άνδρες, στους οποίους δεν θα επιτρεπόταν να συμμετάσχουν σε αυτόν τον αγώνα υπό κανονικές συνθήκες, είναι πιθανό να αισθάνονται εκφοβισμένες εδώ. Εξάλλου, υπάρχουν λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες και οι άνδρες διεξάγουν τους δικούς τους διαγωνισμούς. 

Εάν τα «τρανς» άτομα δεν θέλουν να ανταγωνιστούν τους βιολογικούς ομολόγους τους, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε τους δικούς τους διαγωνισμούς για αυτούς...



ΠΗΓΗ: Frauen-Radrennen in Washington: Die Medaillen gingen an biologische Männer (report24.news)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το Νιου Χάμσαϊρ απαγορεύει τις διαδικασίες τρανσέξουαλ για παιδιά, επιφυλάσσει τον αθλητισμό των κοριτσιών για τις γυναίκες
Ο κυβερνήτης υπέγραψε επίσης ένα νομοσχέδιο που επιτρέπει στους γονείς να επιλέξουν το παιδί τους από τη διδασκαλία που σχετίζεται με το φύλο και το φύλο.


Αυστραλός νομοθέτης θα εισαγάγει νομοσχέδιο που απαιτεί από τα θρησκευτικά σχολεία να απασχολούν ομοφυλόφιλους δασκάλους
Ο Ρόμπερτ Σιμς, ομοφυλόφιλο μέλος της άνω βουλής της Νότιας Αυστραλίας, αντιμετωπίζει αντιδράσεις από οικογενειακές και θρησκευτικές οργανώσεις.


Ομοσπονδιακοί δικαστές υποστηρίζουν το νόμο του Τενεσί που απαγορεύει στα παιδιά να παρακολουθούν drag shows
Στις 18 Ιουλίου, μια τριμελής επιτροπή του 6ου Περιφερειακού Εφετείου των ΗΠΑ επιβεβαίωσε το δικαίωμα του Τενεσί να επιβάλει τον νόμο περί ψυχαγωγίας ενηλίκων, ο οποίος απαγορεύει σεξουαλικά φορτισμένες παραστάσεις, όπως drag shows από χώρους προσβάσιμους σε ανηλίκους.


Η βετεράνος υπέρ της ζωής Λίντα Γκίμπονς στάλθηκε σε δικαστήριο ψυχικής υγείας επειδή έδωσε μαρτυρία έξω από το εργοστάσιο αμβλώσεων του Τορόντο
Η Λίντα Γκίμπονς, η οποία βρίσκεται στη φυλακή από τα τέλη Ιουνίου επειδή έδωσε μαρτυρία για την αξιοπρέπεια του αγέννητου έξω από ένα από τα εργοστάσια αμβλώσεων του Τορόντο, θα δικαστεί σε δικαστήριο ψυχικής υγείας αφού αρνήθηκε να μιλήσει για την υπεράσπισή της.


Ο υπέρμαχος της ζωής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 41 μηνών για κατηγορίες του νόμου FACE μετά τη δίωξη του Μπάιντεν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης
Χάρη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν, η Bevelyn Beatty Williams πρόκειται να περάσει περισσότερα από τρία χρόνια στη φυλακή επειδή προσπάθησε να σώσει τις ζωές των μωρών εμποδίζοντας τις γυναίκες να σκοτώσουν τα αγέννητα παιδιά τους σε μια εγκατάσταση της Νέας Υόρκης Planned Parenthood.


Η λεσβία influencer Jojo Siwa σχεδιάζει να αγοράσει «τρίδυμα» που γεννήθηκαν μέσω τριών παρένθετων μητέρων
Η πρώην παιδική ηθοποιός και σταρ του YouTube αναφέρεται γκροτέσκα στα αυγά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν στα μελλοντικά παιδιά της ως «παρτίδα».

6 σχόλια:

  1. Τί ξεφτίλα αλήθεια!
    Γελάνε καί τά πεζοδρόμια!
    Δέν ντρέπονται καθόλου;
    Έτσι είναι ο αθλητισμός;
    Απάτη καί ψέμμα καί κοροϊδία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ μητέρα26 Ιουλίου 2024 στις 7:55 μ.μ.

      Μεγάλη ντροπή καί καθαρή απάτη!

      Καί εξευτελιστικό καί άθλιο γιά κάθε γυναίκα αθλήτρια.

      Νά υποχρεώνουν τάχα 'επί ίσοις όροις' όπως λέγεται τόσες γυναίκες - σέ διάφορα αθλήματα - νά προσπαθούν καί νά παλεύουν νά διακριθούν μέ άνδρες που υποδύονται - επιτυχώς ή μή δέν παίζει κανέναν ρόλο - τίς γυναίκες!

      Καί οι αρμόδιοι τάχα γιατί τά δέχονται αυτά;

      Πόσο μειοτικό είναι, γιατί ούτε οι απειράριθμες γυναικείες οργανώσεις ανά τήν οικουμένη δέν ανοίγουν τό στόμα τους;

      Συνενοημένοι είναι όλοι άραγε γι' αυτήν τήν απάτη;

      Καμμία αξία έτσι δέν έχουν τά - κλεμμένα είναι η ορθή έκφραση πιστεύω - μετάλλια που παίρνουν οι δήθεν αυτές γυναίκες μέ τό ανδρικότατο σώμα!

      Διαγραφή
    2. Κυρία Φιλοθέη καλησπέρα σας και χρόνια πολλά για σήμερα!

      Είναι όλα αυτά που αναφέρατε, συν μία κατάφωρη αδικία για τις γυναίκες αθλήτριες.

      Είναι πραγματικά να απορεί κανείς.

      Και όπως πολύ σωστά λέει το άρθρο, εάν θέλουν αυτοί οι κύριοι που αισθάνονται κυρίες, ας διοργανώνουν τους δικούς τους αγώνες.
      Δεν νοείται ένας άνδρας να ανταγωνίζεται μια γυναίκα.

      Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την φύση και την πραγματικότητα, ασχέτως πως αισθάνεται στο μυαλό του.

      Διαγραφή
  2. Έχετε απόλυτο δίκιο όλες οι κυρίες που γράψατε.
    Μόνο καί μόνο τήν σωματοδομή νά βάλεις καί τίς χτυπητές διαφορές, είναι αρκετό.
    Οπότε μόνο ως κραυγαλέα απάτη μοιάζει καί είναι καί τίποτε άλλο.
    Αλλά γίνονται όλα αυτά τά αίσχη ανεκτά, υποθέτω λόγω "σχετικών οδηγιών" από τά γνωστά κέντρα....
    Μήν ξεγελιόμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!

      Έχετε απόλυτο δίκιο, Ανώνυμε/η!

      Διαγραφή
  3. Αγαπητή πολύτεκνη μητέρα, καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!

    Όχι μόνο αναρωτιέται κανείς γιατί στις οργανώσεις γυναικών κυριαρχεί πλήρης αφωνία, αλλά γίνεται μάλλον καχύποπτος για τον υποκριτικό και ίσως και παραπλανητικό ρόλο τους.

    Βέβαια επειδή οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι, έχουν υπάρξει στην Αυστρία και την Ελβετία από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω μεμονωμένες φωνές, μελών γυναικών οργανώσεων αλλά όχι τόσο στο να πάρουν θέση ως οργανώσεις. Δυστυχώς, φοβούνται γιατί θα διωχθούν.
    Έχουμε ήδη αναρτήσει παλιότερα σχετικά.

    Όμως ξέρετε, δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο την αρνητική πλευρά αυτών των αλλόκοτων καταστάσεων που βιώνουμε. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι μέσα στα τελευταία χρόνια παρατηρούμε οι άνθρωποι και οι ρόλοι τους να αποκαλύπτονται και αυτό είναι απελευθερωτικό. Καθαρίζει το τοπίο. Είχαμε και έχουμε γεμίσει με ψέμματα, απάτες και ψευδαισθήσεις που μας έκλιναν την ορατότητα. Πιστεύω οτι μέσα από αυτό το χάος και τη βρωμιά θα βγει κάτι καλό και καθαρό.
    Εμείς να κρατάμε το χέρι του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων σφιχτά σαν παιδιά κι ας είμαστε τα παλιόπαιδά Τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!