Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Ραββίνος εξηγεί τη βιβλική προφητεία που θέλει τον Τραμπ να βοηθά «το εβραϊκό βασίλειο σε όλη την ανθρωπότητα να έρθει στην Ιερουσαλήμ» και να «παραδώσει» τις Ηνωμένες Πολιτείες σε αυτό. Πρώτα έπρεπε να γδαρθεί το δεξί αυτί του Τραμπ.




Οι περισσότεροι συντηρητικοί αυτή τη στιγμή κρατούν τα ιμάτια εκείνων που εγκαινιάζουν την τελική, ολοκληρωτική και από καιρό σχεδιασμένη Νέα Παγκόσμια Τάξη. 

Το «στέκομαι στο πλευρό του Ισραήλ» σημαίνει επίσης «στέκομαι στο πλευρό της Νέας Παγκόσμιας Τάξης»


Celia Farber

25 Ιουλίου 2024


Ο σύνδεσμος εδώ.

Και το ίδιο κλιπ με σχολιασμό, εδώ.







Αμφιβάλλω αν ο Τραμπ έχει ιδέα ότι συζητείται με αυτόν τον τρόπο, ή ότι το "Make America Great Again", θεωρείται ασήμαντο ή ακόμη και σκουπίδι. 

Το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί και για τις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός εάν και έως ότου υπηρετήσουν τέλεια τον ρόλο του Αγοριού του Βωμού στην εισαγωγή της «Λύτρωσης» (ΝΤΠ) στο ναό της Ιερουσαλήμ.

Απελπίζομαι με τους συντηρητικούς, χριστιανούς φίλους μου που «στέκονται στο πλευρό του Ισραήλ» ως συντηρητικοί και ως χριστιανοί – το πρώτο επίπεδο αποπρογραμματισμού είναι η Βίβλος του Scofield. Αυτό θα πρέπει να απελευθερώσει όλους τους Ευαγγελικούς Χριστιανούς να δουν το σχέδιο της ΝΤΠ και να αντιταχθούν σε αυτήν, χωρίς να αισθάνονται ότι προδίδουν τον Θεό και την ίδια τη Γραφή. Έγραψα για τη γένεση της ΝΤΠ στην Βίβλο Αναφοράς του Scofield εδώ.




ΠΗΓΗ: Rabbi Explains The Biblical Prophecy That Has Trump Assisting "The Jewish Kingdom Over All Of Mankind In Jerusalem," And "Surrendering" The United States To It; First His Right Ear Had To Be Grazed (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Ο Νετανιάχου πήρε από τις ΗΠΑ το ok για να διεξάγει πόλεμο στον Λίβανο
    https://dimpenews.com/2024/07/26/%ce%bf-%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ac%cf%87%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%ae%cf%81%ce%b5-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%cf%84%ce%bf-ok-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!