Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Η σκοτεινή πλευρά της ΔΙΑΡΡΟΗΣ των εγγράφων RKI: 'Συνοδός' (...) κυρίων ως "πληροφοριοδότρια"!!!


Συμβολική εικόνα, η φωτογραφία δεν δείχνει την κυρία συνοδείας κυριων από το Βερολίνο Aya Velazquez




Μέχρι πρόσφατα, κέρδιζε πολύ καλά χρήματα στο Βερολίνο ως "συνοδός πολυτελείας" - μεταξύ άλλων ως "σκλάβα BDSM" και "Lolita for age plays". 

Τα lockdown του κορωνοϊού υπήρξαν επιβλαβή για τις επιχειρήσεις, γι' αυτό από το 2020 ξεκίνησε ως "δημοσιογράφος" από «αυτοάμυνα». 

Για τη δημοσίευση εγγράφων που διέρρευσαν από έναν εκ των έσω πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα δεν αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερη προσοχή, τώρα αποθεώνεται από τον συστημικό Τύπο και την κριτική κοινωνία των πολιτών. Αυτό που μόνο λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν: Στον κατάλογο εκείνων των αποκηρυγμένων από αυτήν υπάρχουν ονόματα όπως: Bhakdi, Wodarg, Ballweg και Brandenburg. 

Η «αριστερή-προοδευτική» Βερολινέζα χωρίζει τον κόσμο όπως θεωρεί κατάλληλο σε καλό και κακό, αριστερά και δεξιά – ποιον υπηρετεί πραγματικά; 

Ποιον βοήθησε η διαρροή λίγες μέρες πριν από την απόφαση "περιοδικού Multipolar εναντίον του Ινστιτούτου Robert Koch (RKI)"; Και πόσο αυθεντικά είναι τα έγγραφα που πρέπει να διαβαθμιστούν;


Σχολιασμός από τον Florian Machl


Πρώτα απ' όλα, το Report24 δεν υπήρξε ποτέ ένα μέσο που μιλά για τους ανθρώπους, αλλά δεν τους προσφέρει την ευκαιρία να εκφραστούν. Με την ευκαιρία της πολυσυζητημένης συνέντευξης Τύπου στις 23 Ιουλίου, κατά την οποία δημοσιεύθηκαν οι λεγόμενοι φάκελλοι του Ινστιτούτου Robert Koch (RKI), ζητήσαμε από όλα τα εμπλεκόμενα άτομα στο βήμα μια δήλωση. Η γυναίκα, η οποία εμφανίζεται με το επαγγελματικό όνομά της "Aya Velazquez", ο οικονομικός επιστήμονας καθηγητής Dr. Stefan Homburg και ο εκπαιδευτικός και ακτιβιστής Bastian Barucker.

Τα προσεκτικά μυαλά παρατήρησαν ότι ο κ. Paul Schreyer του Multipolar, ο οποίος διεξάγει νομική μάχη για μεγάλο χρονικό διάστημα με μεγάλο προσωπικό και οικονομικό κίνδυνο προκειμένου να μηνύσει για ακριβώς αυτά τα έγγραφα, δεν κάθισε στο βήμα. Η χρονική στιγμή ήταν εκρηκτική, διότι μια άλλη ετυμηγορία για το θέμα θα αναμενόταν σε λίγες ημέρες. 

Αυτή η απόφαση θα καθορίσει εάν η στρατηγική της μυστικότητας και της μεταγενέστερης διαγραφής των εγγράφων είναι νόμιμη στη Γερμανία - ή εάν η δημοσιοποίηση και η μεγαλύτερη διαφάνεια θα διαταχθούν από τα δικαστήρια.


Αντί για τον Schreyer ή άλλη εκπρόσωπο της Multipolar, μια γυναίκα συστήθηκε ως "Aya Velazquez" - αλλά είναι επίσης γνωστή στο ευρύ κοινό από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης με το πραγματικό της όνομα Magdalena Jany. Πριν μιλήσω για την Jany, ας επιστρέψουμε πρώτα στη συνέντευξη Τύπου και την παρουσίαση αυτών των διαρροών.



Ήταν διαθέσιμα τα έγγραφα για έξι εβδομάδες;

Τα νέα έγγραφα ήταν ήδη διαθέσιμα εδώ και εβδομάδες - από μια ανάρτηση 'X' από την Jany, μπορεί να διαβαστεί μια περίοδος τουλάχιστον έξι εβδομάδων. Τα αρχεία διέρρευσαν εξαιρετικά επιλεκτικά εκ των προτέρων σε ορισμένα μέσα, συμπεριλαμβανομένων των μέσων του συστήματος όπως η Nordkurier και η Schwäbische Zeitung. 

Τήρησαν δουλικά τις προδιαγραφές της υποτιθέμενης πληροφοριοδότριας, η οποία ως τέτοια θα πρέπει πραγματικά να αποδοκιμάζεται στην επικρατούσα τάση. Ωστόσο, δεν δημοσίευσαν ούτε μία λέξη πριν από τη διάσκεψη. Όσον αφορά τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, η Jany ήταν ακόμη πιο επιλεκτική και κάλεσε έναν απροσδιόριστο κύκλο που λέγεται ότι ήταν σε ορισμένες λίστες αλληλογραφίας. 

Σύμφωνα με τον Elijah Tee, η πρόσκληση έγινε 43 λεπτά πριν από την έναρξη του συνεδρίου σε κάποια αποθήκη του Βερολίνου. Το Multipolar δεν ήταν παρόν και δεν ενημερώθηκε εκ των προτέρων, γεγονός που αντιπροσωπεύει πιθανώς το μέγιστο της αντισυλλογικότητας.


Η περίοδος των έξι εβδομάδων είναι επίσης αξιοσημείωτη στο ότι ένα σχολαστικά ερευνημένο βιβλίο από τον Δρ Bodo Schiffmann σχετικά με τα πρωτόκολλα RKI που είναι γνωστά μέχρι σήμερα δημοσιεύθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θεωρείται πρότυπο έργο και πηγή αναφοράς για όλους όσους ενδιαφέρονται για το θέμα. Και εδώ, επίσης, θα ήταν συλλογικό να του παράσχουμε εκ των προτέρων πληροφορίες. Αλλά αυτό που μετρούσε περισσότερο ήταν η αυτο-απεικόνιση και οι δημόσιες σχέσεις.

Και, για να είμαι ειλικρινής, εάν έχετε έξι εβδομάδες για να προγραμματίσετε, μπορείτε να βρείτε μια τοποθεσία διαφορετική για ένα τέτοιο θέμα - πολλοί πλούσιοι προστάτες και κριτικοί της περιόδου του κορωνοϊού θα ήταν ευτυχείς να παρέχουν χώρους και ασφάλεια. Και θα ήταν επίσης δυνατό να προσκληθούν ελεύθερα μέσα ενημέρωσης εγκαίρως – η κ. Jany αποφάσισε να μην το κάνει και θα είχε τους λόγους της για να το κάνει.

Σιωπή για το υπόβαθρο της «ανεξάρτητης δημοσιογράφου» ως call-girl πολυτελείας

Αυτό για το οποίο τα μέσα του συστήματος σιωπούν εμφανώς είναι το προσωπικό υπόβαθρο της Jany, γνωστής και ως "Velazquez". 
Παντού αναφέρεται ως «ανεξάρτητη δημοσιογράφος». Στην πραγματικότητα, χρηματοδότησε τις σπουδές της στην ανθρωπολογία (δική της δήλωση) μέσω της πορνείας. Ως "High Class Escort Girl" (προσοχή, σύνδεσμος ακατάλληλος για νέους), προσέφερε υπηρεσίες όπως υποταγή ως σκλάβα BDSM ή "παιχνίδια με τη Lolita" για κυρίους με προφανή τάση παιδεραστίας. 

Υποτίθεται ότι έχει εγκαταλείψει αυτό το επάγγελμα (δική της δήλωση) - το προφίλ της, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι online σε σχετικούς ιστότοπους του Βερολίνου για μεσιτεία πορνείας (προσοχή, σύνδεσμος ακατάλληλος για νέους). 

Μια ώρα με τη "Aya Velazquez" κοστίζει/κόστιζε 300 ευρώ, μία νύχτα το ταπεινό ποσό των 3.000 ευρώ συν ένα ευγενές δείπνο συν πολυτελές ξενοδοχείο, φυσικά. 

Το γεγονός ότι λόγω της φύσης του επαγγέλματός της μπορεί να εξαγοραστεί, δεν την καθιστά απαραίτητα τη λογική πρώτη διεύθυνση για να δημοσιεύσει μια σημαντική διαρροή - εκτός αν ψάχνετε για ένα τέτοιο συμβιβαστικό άτομο.



Επιθέσεις εναντίον «όλων» που έχουν βαθμό και όνομα

Από τότε που η «Velazquez» εμφανίζεται ως μέρος του κριτικού κινήματος αντίστασης (συμπεριλαμβανομένου του μέλους του κόμματος Βasis, δική του δήλωση), υπήρξε μια μακρά σειρά σκανδάλων. 

Πρώτον, κατηγόρησε αρκετούς ηγέτες του Querdenken ότι ήταν οιονεί διπλοί πράκτορες και έλεγχαν την αντιπολίτευση. Μεταξύ των ανθρώπων που έγιναν στόχος των καταγγελιών τους ήταν ο καθηγητής Bhakdi, ο Δρ Wodarg, ο Martin Ballweg και ο Paul Brandenburg. 

Τόλμησε να διαχωρίσει την αντίσταση σε καλό και κακό, αλλά και σε αριστερά και δεξιά, όπου η ίδια ήταν φυσικά μία από τις υψηλές, τις καλές, τις αριστερές. Η ίδια κάνει τα πάντα σωστά – αλλά οι άλλοι είναι ύποπτοι και, κατά τη γνώμη της, θα μπορούσαν επίσης να εργάζονται για το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος. Αξίζει επίσης να σημειωθεί μια διαμάχη με τον δικηγόρο Markus Haintz, μια περίπτωση κατά την οποία δημοσίευσε ιδιωτικά μηνύματα συνομιλίας χωρίς συγκατάθεση.


Είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του Paul Brandenburg μέσω ενός ακριβού δικηγορικού γραφείου διασημοτήτων - κάποτε έιχε παραποιήσει τα λόγια της αλλά διόρθωσε αυτό το λάθος αμέσως. Μηνύθηκε ούτως ή άλλως. 

Η ετυμηγορία σε πρώτο βαθμό ήταν τελικά αξιοσημείωτη, επειδή εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ένα γερμανικό δικαστήριο παραδέχτηκε ότι μία φερόμενη ως επικριτικός δημοσιογράφος του κορωνοϊού με έντονο παρελθόν στον κόσμο της πορνείας ήταν «δημοσιογράφος ιδιαίτερα άξιος προστασίας».


Το αγαπημένο παιδί του αριστερού 'mainstream'

Πριν από την καρριέρα της ως «δημοσιογράφος του κορωνοϊού», η Jany δεν ήταν μόνο οριζοντίως ενεργή, αλλά και η αγαπημένη του συστημικού τύπου. 

Σπούδασε κοινωνική και πολιτισμική ανθρωπολογία στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου, όπου έγραψε τη διατριβή της με θέμα «κακές εμπειρίες με ναρκωτικά». Αυτό είναι και το υπόβαθρο του καλλιτεχνικού της ονόματος. Το Ayahuasca είναι ένα ψυχεδελικό ποτό ναρκωτικών που περιέχει το παραισθησιογόνο DMT. Ayahuasca έγινε Aya Velasquez, αργότερα επίσης το καλλιτεχνικό όνομα για την πορνεία, το οποίο μπορεί ακόμα να βρεθεί σε πολλές ιστοσελίδες σήμερα. 

Αλλά κανείς δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσει αυτό το όνομα στο πλαίσιο αυτού που συνιστά ίσως την πιο σημαντική εκπαίδευση της χρονιάς για τον κορωνοϊό. 


Η "Velazquez" περιγράφεται από γνωστούς της ως «αριστερή προοδευτική». Στο προφίλ της στο Twitter, υπάρχουν μερικές φορές πολύ λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πώς μετέφερε επίσης πολιτικό περιεχόμενο με το hashtag #SexWorkersForFuture σε σχέση με τις Παρασκευές για το Μέλλον και απαίτησε δωρεές από πελάτες για την atmosfair, μια εταιρεία που κερδίζει πολλά χρήματα από την κλιματική απάτη. 

Αυτός ο πολιτικός προσανατολισμός είναι επίσης εμφανής από μια έκθεση του merkur.de από το 2019: «Συνοδός κυρίων θυσιάζει πολλά χρήματα - Έτσι σχετίζεται με την Greta Thunberg». Το γεγονός ότι κάποιος με αυτό το υπόβαθρο τολμά να κρίνει τους άλλους κατηγορώντας τους ότι είναι ελεγχόμενη αντιπολίτευση έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα γεύση.



Είναι τα πρωτόκολλα γνήσια και πλήρη;

Πολλοί επικριτές της δημοσίευσης έθεσαν το ερώτημα εάν τα πρακτικά είναι γνήσια και πλήρη – και αυτό το ερώτημα είναι δικαιολογημένο. 

Πρώτα απ' όλα, ως καθαρός δημοσιογράφος, πρέπει να σημειώσετε ότι η αξία μειώνεται δραστικά επειδή η αυθεντικότητα δεν είναι βέβαιη. Εν τω μεταξύ, έχει γίνει γνωστό ότι η Jany έλαβε ανοιχτά έγγραφα Word από την πηγή της - τα οποία στη συνέχεια μετέτρεψε σε προστατευμένα αρχεία PDF. Έτσι, υπάρχουν πολλά πιθανά μέρη όπου τα έγγραφα του Word θα μπορούσαν ακόμα να έχουν παραποιηθεί. Το RKI δεν έχει επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα - αυτό δεν είναι δυνατό σε σύντομο χρονικό διάστημα, όλο το περιεχόμενο πρέπει να ελεγχθεί μέχρι το σημείο. 

Για έναν δημοσιογράφο που εργάζεται καθαρά, τα έγγραφα δεν είναι επομένως αξιόπιστα αυτή τη στιγμή - κάθε προσφορά θα πρέπει να εξασφαλιστεί με επανέλεγχο με το RKI.



Το κεντρικό επιχείρημα για μια ελεγχόμενη, σκόπιμη «διαρροή»

Επιπλέον, υπάρχει το γεγονός ότι στις διαδικασίες που διεξήχθησαν για την απελευθέρωση των πρωτότυπων εγγράφων, εντοπίστηκαν τρεις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με εκατό τοις εκατό βεβαιότητα, αλλά όπου τα έγγραφα «εξαφανίστηκαν» ή «δεν καταγράφηκαν ποτέ». 

Υποτίθεται ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ειπώθηκαν πράγματα που θα ήταν σχετικά με την αποσαφήνιση της πανδημίας του κορωνοϊού ως μείζονος υπόθεσης απάτης και επομένως διαγράφηκαν από το RKI ή οποιονδήποτε άλλο. Παραθέτω:

Το θέμα της λεκτικής αψιμαχίας τη Δευτέρα είναι, μεταξύ άλλων, η διαβεβαίωση του RKI ότι δεν υπάρχουν γραπτά αρχεία τριών συνεδριάσεων της ομάδας κρίσης. Πρόκειται για διαβουλεύσεις στην ταραχώδη φάση εκκίνησης της πανδημίας, τις συναντήσεις της 6ης και 8ης Ιανουαρίου και της 8ης Μαΐου 2020. Τα σχετικά υπομνήματα, κατά την RKI, δεν μπορούν πλέον να βρεθούν. Ένας δικηγόρος από το εμπορικό δικηγορικό γραφείο του Βερολίνου Raue ψάχνει στα αρχεία του: «Αν υπήρχαν συναντήσεις αυτές τις ημέρες, δεν υπάρχουν διαθέσιμα πρακτικά». Αυτό φέρνει τον ενάγοντα δικηγόρο Christoph Partsch στο αποκορύφωμα. Επιχειρηματολογεί ενώπιον του διοικητικού δικαστηρίου για την πλήρη διαγραφή των πρακτικών: «Έχετε ήδη επιβεβαιώσει ότι αυτές οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν, τώρα ξαφνικά βάζετε ένα ερωτηματικό πίσω τους».

Απόσπασμα από Welt.de


Η ιστορία που η Jany σερβίρει στον κόσμο λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε ένας insider του RKI, ο οποίος δεν είναι πλέον ενεργός εκεί, φέρεται να παρέδωσε όλα τα έγγραφα χωρίς επιμέλεια για ηθικούς λόγους. Ο insider θα είχε νόμιμη πρόσβαση σε αυτό λόγω της δραστηριότητάς του. 

Αυτή η ιστορία ήταν ήδη προβληματική στο ότι η Jany αγνόησε τους βασικούς κανόνες προστασίας των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος - επειδή το άτομο είναι αναμφισβήτητα αναγνωρίσιμο με αυτήν την περιγραφή μέσα από το RKI - και επομένως μπορεί επίσης να ασκηθεί αγωγή.

Ωστόσο, εάν υποτίθεται ότι επρόκειτο για συνειδητή πλήρη διαρροή, θα έπρεπε να συμπεριληφθούν τα τρία πρωτόκολλα που αναφέρθηκαν. Αλλά λείπουν. Τώρα μπορεί κανείς να πιστέψει ότι αυτά τα έγγραφα δεν υπήρξαν ποτέ - ή ότι η διαρροή διατάχθηκε και ελέγχθηκε από το κράτος.



Λόγοι για μια δράση βαθέως κράτους πίσω από τη διαρροή

Το γεγονός ότι είναι στην πραγματικότητα μια ενορχηστρωμένη δράση από το βαθύ κράτος μπορεί να έχει τους ακόλουθους λόγους: 

Θέλουν να τοποθετήσουν έναν εύκολα συμβιβασμένο, αριστερό ακτιβιστή στο mainstream ως δημοσιογράφο σταρ - επειδή θέλουν να ελέγξουν το κοινό στο μέλλον, όταν θα γίνει  αναπόφευκτο να παραδεχτούν τη διαφθορά και την απάτη της περιόδου του κορωνοϊού.

Και: Το εκρηκτικό αποτέλεσμα που θα είχε αναπτύξει η επικείμενη δικαστική απόφαση στην υπόθεση Multipolar κατά του RKI - και όπου ένας δικαστής θα μπορούσε να διατάξει την πλήρη διαγραφή των εγγράφων ούτως ή άλλως - ακυρώνεται. 

Τότε για άλλη μια φορά ο δήθεν «δεξιός» (που δεν είναι) Paul Schreyer με το περιοδικό του θα ήταν ο σταρ των μέσων ενημέρωσης – και δεν θα μπορούσατε να τον ελέγξετε τόσο εύκολα.

Ο blogger Elijah Tee, ο οποίος είναι πολύ γνωστός στη Γερμανία, έχει συνοψίσει τα γεγονότα – ομολογουμένως πολύ υποκειμενικά και όχι πάντα φιλικά – σε αυτή την εκπομπή, η οποία ωστόσο περιέχει πολλές εμπιστευτικές πληροφορίες.





Αιτιολόγηση της διαδικασίας

Μετά από δύο ημέρες δημόσιας πίεσης, η κα Jany σχολίασε μέσω 'X' σχετικά με την απουσία του Paul Schreyer. Ούτως ή άλλως θα είχε ενημερωθεί πριν από τη συνέντευξη Τύπου, όπως όλοι οι άλλοι. Ο Paul Schreyer θα μπορούσε τώρα να γλυτώσει τον εαυτό του από τις δαπανηρές δικαστικές διαδικασίες μετά τη διαρροή της. Η ημερομηνία της 23ης Ιουλίου θα ήταν η «μόνη δυνατή» - λόγω του προγραμματισμού διακοπών των εμπλεκομένων. Πρέπει να το αφήσετε να καθίσει μέσα σας. 

Η κα Jany υποτίθεται ότι ενδιαφέρεται μόνο για το θέμα, έχει συσσωρεύσει τα πιο σημαντικά αρχεία σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού για έξι εβδομάδες και τα μοιράζεται μόνο με επιλεγμένα μέσα συστήματος - και επιλέγει την ημερομηνία δημοσίευσης με βάση ορισμένα ιδιωτικά σχέδια διακοπών.










Παραμένει το ερώτημα γιατί η δημοσίευση υποτιθέμενων κρατικών μυστικών, τουλάχιστον εγγράφων που έχουν αποσιωπηθεί από τις αρχές, παραμένει χωρίς συνέπειες. 

Στη Γερμανία της Faeser (βλ. ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Αποτελέσματα αναζήτησης για Faeser (odysseiatv.blogspot.com)), έχουν ήδη υπάρξει προφυλακίσεις, ανακρίσεις και κατ' οίκον έρευνες για πολύ πιο ασήμαντους λόγους.

Και όμως, η κ. Jany ήταν σε θέση να δημοσιεύσει εντελώς ανενόχλητη την ίδια ημέρα που σκοπεύει να γιορτάσει το βράδυ - και κανένας αξιωματούχος της πιο περιοριστικής Γερμανίας των τελευταίων 70 ετών δεν ήρθε σε αυτό το πάρτυ για να κάνει μερικές ερωτήσεις. 

Και αυτό είναι αξιοσημείωτο.




Ανατροφοδότηση από τους Homburg και Barucker

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ερωτήσεις μας από τις 24 Ιουλίου, 4:45 μ.μ., προς την κ. Jany έχουν παραμείνει μέχρι στιγμής αναπάντητες. Ο καθηγητής Δρ Homburg απάντησε ότι δεν συμμετείχε στην πρόσκληση και στον προγραμματισμό της συνέντευξης Τύπου. Φρόντισε από την πλευρά του, την ανάλυση και την παρουσίαση του περιεχομένου - μια περίσταση που πρέπει να τονιστεί με σεβασμό, το έλυσε πραγματικά λαμπρά ως συνήθως. 

Ο κ. Barucker, με τον οποίο δεν είχαμε ποτέ επαφή πριν, επίσης δεν θέλησε να σχολιάσει τη συνέντευξη Τύπου, την πολιτική προσκλήσεων και τον χειρισμό του Multipolar. Αναφέρθηκε στην κ. Jany και τη δήλωσή της μέσω του 'X'. Θέλουμε να υποθέσουμε ότι οι δύο κύριοι στην πραγματικότητα δεν είχαν ενημερωθεί εκ των προτέρων σχετικά με αυτό το υπόβαθρο και τις διαδικασίες. Αν κατλεστρεψαν την φήμη τους από την παράσταση με την Jany, θα φανεί στο μέλλον – ελπίζω όχι.




ΠΗΓΗ: Die dunklen Seiten des RKI-Leaks: Multipolar nicht eingeweiht, Escort-Girl als "Aufdeckerin" (report24.news)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!