Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Vernon Coleman: Θέλουν να χρησιμοποιήσουν την ευθανασία για να δολοφονήσουν τους ανάπηρους, τους αρρώστους, τους ηλικιωμένους και τους δυστυχισμένους – θα τους αφήσετε;




Η ευθανασία είναι ένα ουσιαστικό μέρος της Μεγάλης Επαναφοράς (και το έργο της μείωσης του μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού που τόσο αγαπήθηκε από τους συνωμότες).



Είναι δύσκολο να ανοίξετε μια εφημερίδα ή έναν ειδησεογραφικό ιστότοπο αυτές τις μέρες χωρίς να βρείτε ένα άρθρο που να προωθεί τις χαρές του θανάτου.

Η ευθανασία (γνωστή και ως «υποβοηθούμενη αυτοκτονία από γιατρό») είναι τόσο της μόδας σήμερα όσο ήταν οι μάσκες προσώπου με όμορφα σχέδια πριν από μερικά χρόνια. 

Υπάρχει μια τεράστια εκστρατεία στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αναγκάσει το Κοινοβούλιο να ψηφίσει για την αλλαγή του νόμου ώστε να καταστεί νόμιμη η ευθανασία. Και παρόμοιες εκστρατείες υπάρχουν παντού στον κόσμο όπου η ευθανασία δεν επιτρέπεται.

Οι μύθοι προωθούνται με ενθουσιασμό από διασημότητες, δημοσιογράφους και πολιτικούς. Το να αυτοκτονήσεις είναι, ισχυρίζονται, το μόνο υπεύθυνο πράγμα που πρέπει να κάνεις αν έχεις μια ασθένεια που επηρεάζει την ψυχική ή σωματική σου υγεία. Το να αυτοκτονήσετε θα σας απαλλάξει από τον πόνο, θα απαλλάξει τους συγγενείς σας από τον πόνο, θα απελευθερώσει τις υπηρεσίες υγείας και θα βοηθήσει να σωθεί ο πλανήτης.

Αλλά η άλλη πλευρά του επιχειρήματος δεν προβάλλεται ποτέ.

Και η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Η ευθανασία είναι ένα ουσιαστικό μέρος της Μεγάλης Επαναφοράς (και το έργο της μείωσης του μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού που τόσο αγαπήθηκε από τους συνωμότες). Και όλα έχουν να κάνουν με την εξοικονόμηση χρημάτων και τη συμβολή μας στο Net Zero.

Όπως δείχνει ο Δρ Jack King στο σημαντικό βιβλίο του «They Want To Kill Us – Here's How and Why», η ευθανασία δεν είναι αποτελεσματική και ανώδυνη. Τα πράγματα συχνά πάνε στραβά – αφήνοντας τους ασθενείς και τους συγγενείς βαθιά πληγωμένους

Η ευθανασία είναι, ωστόσο, ένας φθηνός τρόπος για να αποφευχθεί η δαπάνη χρημάτων για παρηγορητική φροντίδα. Οι ξενώνες υποφέρουν ήδη από ελλείψεις χρηματοδότησης, καθώς εργάζονται σκληρά για να μας αναγκάσουν να δεχτούμε την «υποβοηθούμενη αυτοκτονία από γιατρό» ως τη μόνη επιλογή.

Σε χώρες όπου η ευθανασία είναι νόμιμη (και επειδή είναι μέρος του σχεδίου για να μας οδηγήσει στη Μεγάλη Επαναφορά, η ευθανασία είναι, φυσικά, ένα παγκόσμιο φαινόμενο) οι γιατροί θανάτου και οι βοηθοί τους «βοηθούν» τους ανθρώπους να αυτοκτονήσουν επειδή είναι φτωχοί, ανάπηροι, ηλικιωμένοι ή απλώς δυστυχισμένοι και δυσαρεστημένοι με τη ζωή τους. 

Ακόμη και τα παιδιά επιτρέπεται να αυτοκτονήσουν αν αισθάνονται δυστυχισμένα

Παρακαλώ διαβάστε το ξανά. Η ευθανασία χρησιμοποιείται ως νομική δικαιολογία για να σκοτώσει τους φτωχούς, τους ανάπηρους και τους δυστυχισμένους. Τα στοιχεία στο βιβλίο του Δρ King θα σας τρομάξουν και θα σας τρομοκρατήσουν.

Η ευθανασία είναι ένα ουσιαστικό μέρος του σχεδίου για να σκοτώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους από εμάς. Δεν έχει καμμία σχέση με την καλή ιατρική περίθαλψη

Κανένας γιατρός με αξιοπρέπεια δεν πρέπει να έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτό. Οι γιατροί υποτίθεται ότι σώζουν ανθρώπους – όχι για να τους σκοτώνουν.

Αγόρασα και έστειλα πολλά βιβλία του Jack King, αλλά χρειάζομαι βοήθεια. Είμαι αποκλεισμένος από όλα τα κύρια μέσα ενημέρωσης και όλες τις ειδήσεις στο διαδίκτυο και τους ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Παρακαλώ διαβάστε το «Θέλουν να μας σκοτώσουν» και αγοράστε αντίγραφα του χαρτόδετου βιβλίου για να τα δώσετε σε φίλους, συγγενείς και γείτονες. Θα ήταν καλή ιδέα να στείλετε αντίγραφα στον βουλευτή σας και στις αγαπημένες σας εφημερίδες και ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. 

Εάν χάσουμε τη μάχη κατά της ευθανασίας, τότε οι γιατροί θα έχουν τη νόμιμη άδεια να «σκοτώσουν» εσάς και τους συγγενείς σας εάν εμφανίσετε σημάδια σωματικής και ψυχικής ασθένειας.

Θα τους επιτραπεί ακόμη και να σκοτώσουν τους φτωχούς και τους ανέργους. Παρακαλώ διαβάστε το βιβλίο του Jack King αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε. Η ευθανασία δεν εισάγεται για να βοηθήσει τους αρρώστους και τους ετοιμοθάνατους – εισάγεται για να βοηθήσει στη μείωση του πληθυσμού και του κόστους της ιατρικής περίθαλψης. Η ευθανασία είναι ένα ουσιαστικό μέρος του σχεδίου για να μας οδηγήσει μέσα από το Net Zero στη Μεγάλη Επαναφορά.

(Και μην ανησυχείτε ότι ο Δρ King κάνει μια περιουσία από το βιβλίο του. Τόσο αυτός όσο και εγώ προσπαθούμε να κρατήσουμε τις τιμές των βιβλίων μας όσο το δυνατόν χαμηλότερες και προς το παρόν η τιμή της χαρτόδετης έκδοσης του «Θέλουν να μας σκοτώσουν» ορίζεται στις 3,22 λίρες – ένα ποσό που, όπως μου λένε, δίνει στον Δρ King δικαιώματα ακριβώς 0,00 πένες.)

Η εκστρατεία υπέρ της ευθανασίας είναι καλά χρηματοδοτούμενη και οργανωμένη. Η αλήθεια, ωστόσο, είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του βιβλίου του Δρ King.

Αν γνωρίζετε κάποιον που είναι άρρωστος, ανάπηρος, φτωχός ή νέος, τότε αυτή είναι μια μάχη που πρέπει να βοηθήσετε να δοθεί για χάρη του – αν όχι για τη δική σας.

Ο χρόνος τελειώνει. Και μόλις οι πολιτικοί εισαγάγουν την ευθανασία, δεν αντιστρέφουν ποτέ την απόφασή τους.

Μπορείτε να αγοράσετε αντίτυπα του «Θέλουν να μας σκοτώσουν» του Dr Jack King κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Και παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το άρθρο με όλους όσους γνωρίζετε.

Πνευματικά δικαιώματα Vernon Coleman Ιούλιος 2024

ΠΗΓΗ: Vernon Coleman - Author, columnist & leading campaigning journalist


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:


Επί του παρόντος, η παροχή βοήθειας σε κάποιον να τερματίσει τη ζωή του αποτελεί ποινικό αδίκημα στην Αγγλία και την Ουαλία. Αλλά ένας Βρετανός συνάδελφος του Labour Life στοχεύει να το αλλάξει αυτό. Θα παρουσιάσει ένα επικίνδυνο και επιζήμιο νομοσχέδιο στη Βουλή των Λόρδων την Παρασκευή που θα νομιμοποιήσει την ευθανασία. Αυτή είναι η πέμπτη του προσπάθεια. Αλλά αυτή τη φορά είναι διαφορετικά, καθώς έχει την υποστήριξη του Sir Keir Starmer.
Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης των Εργατικών, Λόρδος Falconer του Thoroton, κατέθεσε ένα νομοσχέδιο για τα υποβοηθούμενα μέλη – το νομοσχέδιο για τον υποβοηθούμενο θάνατο ενηλίκων σε τελικό στάδιο – για να επιτρέψει σε όσους ζουν στην Αγγλία και την Ουαλία με λιγότερο από έξι μήνες ζωής να τερματίσουν τη ζωή τους με βοήθεια. Το νομοσχέδιο ενός ιδιώτη μέλους είναι ένας τύπος δημόσιου νομοσχεδίου - που σημαίνει ότι στοχεύει στην αλλαγή του νόμου όπως ισχύει για τον γενικό πληθυσμό - που εισάγεται στο Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου από έναν βουλευτή ή ομότιμο, όχι από έναν υπουργό της κυβέρνησης.



Βοηθήστε αυτόν τον νεαρό παραπληγικό άνδρα να καλύψει το κόστος της σωτήριας χειρουργικής επέμβασης
Το κάτω μέρος του σώματος του Pedro Santos da Silva παρέλυσε μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα σε ηλικία 20 ετών, οδηγώντας σε απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές. Από τότε έχει αναλάβει τη φροντίδα της Κοινότητας του Παιδιού Ιησού στην Πετρόπολις της Βραζιλίας, που ιδρύθηκε από τον Tonio de Mello, έναν καθολικό λαϊκό.



«Ο μοναχικός θάνατος στα νοσοκομεία ήταν ανήθικος και περιττός»
Αυτός είναι ο τίτλος ενός άρθρου της «Die Welt» στις 31 Μαΐου 2024. Στη Γερμανία, τουλάχιστον 312.897 άνδρες, γυναίκες και παιδιά έπρεπε να πεθάνουν μόνοι και χωρίς βοήθεια κατά τη διάρκεια της πανδημίας λόγω της απαγόρευσης των επισκέψεων σε νοσοκομεία. Μετά το θάνατο, τυλίχτηκαν σε πλαστικό και τοποθετήθηκαν στο φέρετρο.



Μικρό εγχειρίδιο εμβολίων γονιδίων mRNA
Αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο νέο βιβλιαράκι του Dr. Dietmar Kabelka; Μια σύντομη ανασκόπηση ενός εγχειριδίου διαφορετικού είδους.



Ανεμογεννήτριες: τεχνικά ανεπαρκείς και επικίνδυνες για ανθρώπους και ζώα
Από τους βουλευτές: DI Klaus Richard και DI Dr. Martin Steiner
Ο αριθμός των ανεμογεννητριών αυξάνεται δραστικά παγκοσμίως. Υποτίθεται ότι εξασφαλίζουν την «ενεργειακή μετάβαση» προκειμένου να «προστατεύσουν» το κλίμα. Παρά τις μαζικές επιδοτήσεις με χρήματα των φορολογουμένων, δεν είναι οικονομικά ανταγωνιστικές και, ως εκ τούτου, οι παραγωγοί και οι φορείς εκμετάλλευσης αρέσκονται να καταφεύγουν σε τεχνικά κατώτερες λύσεις.



Κίνδυνοι και κίνδυνοι των λιπιδικών νανοσωματιδίων ως συστατικού παρασκευασμάτων mRNA
Στη γενετική μηχανική mRNA, τα νανοσωματίδια λιπιδίων είναι το μέσο μεταφοράς για τα πραγματικά δραστικά συστατικά, όπως οι πρωτεΐνες ακίδας. Στην περίπτωση των συριγγών Corona, χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά σε μεγάλη κλίμακα. Επίσης, δεν είχαν εγκριθεί για χρήση σε ανθρώπους κατά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού και ήταν σαφές ότι είχαν υψηλό τοξικολογικό δυναμικό.



Κορύφωση του ψέμματος: Η πανδημία των ανεμβολίαστων
Δεν υπήρξε πανδημία των ανεμβολίαστων. Αυτό ήταν ένα πολιτικό ψέμμα. Αυτό που υπήρξε ήταν μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία δυσφήμισης εναντίον εκατομμυρίων ανθρώπων που δεν ήθελαν να υποβληθούν σε θεραπεία για τον Covid. Τα πρωτόκολλα RKI το αποδεικνύουν για άλλη μια φορά.



Παγκόσμια κατάληψη της εξουσίας: ΟΗΕ και Π.Ο.Υ. ως κόμβοι
Η συνθήκη για την πανδημία έχει αποτύχει προς το παρόν, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην ατζέντα του Π.Ο.Υ.. Αλλά η παγκόσμια κατάληψη της εξουσίας από ένα δίκτυο εταιρειών, ολιγαρχών, ιδρυμάτων και διαχειριστών περιουσιακών στοιχείων δεν χρειάζεται αυτή τη συνθήκη. Έχει ήδη εδραιωθεί σε καίριες θέσεις στον ΟΗΕ, στον Π.Ο.Υ., στην Ε.Ε. και σε άλλους διεθνείς οργανισμούς και προσπαθεί να επεκτείνει την εξουσία της στο «κοινό μας θεματολόγιο» του ΟΗΕ. Τα εθνικά κράτη και οι κυβερνήσεις τους δεν είναι ήδη τίποτα περισσότερο από εκτελεστές των ημερήσιων διατάξεων που διαπραγματεύονται σε παρασκηνιακές αίθουσες και σε διεθνείς συναντήσεις.



Κίνδυνοι για την υγεία με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές στην ιατρική χρησιμοποιώντας το παράδειγμα των στατινών
Η ιατρική διεισδύει όλο και σε περισσότερες περιοχές, λογικά ασφαλής σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά όχι όταν ο γιατρός αντιμετωπίζει έναν ασθενή ξεχωριστά. Αυτό μπορεί να φανεί σε δύο διαφορετικές κατευθυντήριες γραμμές για τη λήψη θαλάμων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια νέα κατευθυντήρια γραμμή από την American Heart Association θα μπορούσε να μειώσει (conjunctivus medicinalis) τον αριθμό των ενηλίκων που είναι επιλέξιμοι για θεραπεία με στατίνες από 45,4 εκατομμύρια σε 28,3 εκατομμύρια, βελτιώνοντας τη δημόσια υγεία μειώνοντας την περιττή χρήση στατινών.



Μονονουκλεοτίδιο νικοτιναμιδίου (NMN): πηγή νεότητας - περισσότερη ενέργεια και περισσότερη υγεία
Τα συμπληρώματα διατροφής κακολογούνται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, την πολιτική και ακόμη και πολλούς γιατρούς που αγνοούν την ανθρώπινη βιοχημεία και μερικές φορές ακόμη και δυσφημίζονται ως «δεξιά». Ωστόσο, η φυσική επιστήμη της βιοχημείας έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι το σώμα χρειάζεται όχι μόνο ζάχαρη αλλά και εκατοντάδες ιχνοστοιχεία, μικροθρεπτικά συστατικά και βιταμίνες για να λειτουργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!