Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Το κόμμα MFG απαιτεί άμεση παραίτηση της κυβέρνησης: Τα έγγραφα του Robert Koch Institut (RKI) αποδεικνύουν Α Π Α Τ Η κατά του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!


Στιγμιότυπο οθόνης πρωτοκόλλου RKI της 5.11.21, εικόνα φόντου: wirestock


Ο πληθυσμός εξαπατήθηκε στη λεγόμενη πανδημία: Τα πρωτόκολλα RKI το αποδεικνύουν σαφώς για το MFG. Το κόμμα, το οποίο αγωνίζεται για τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών από την ίδρυσή του και έχει δεσμευτεί για μια πλήρη επανεκτίμηση των ετών του κορωνοϊού, απαιτεί συνέπειες: Η άμεση παραίτηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα.

Σημείωση: Όποιος θα ήθελε να υποστηρίξει τον αγώνα του MFG για μια συνολική επανεκτίμηση των ετών του κορωνοϊού μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δήλωση υποστήριξής του για να διασφαλίσει ότι το κόμμα μπορεί να κατέβει στις εκλογές του Εθνικού Συμβουλίου.

Δελτίο Τύπου του MFG:

Επιτέλους, τα πρακτικά της Γερμανικής Επιτροπής Corona (RKI) είναι διαθέσιμα στο σύνολό τους. Αυτό κατέστησε σαφές γιατί η κυβέρνηση προσπάθησε για χρόνια στο δικαστήριο να αποτρέψει την δημοσιοποίησή τους: Υπάρχουν πλέον στοιχεία στο τραπέζι ότι η πανδημία του κορωνοϊού, τα μέτρα και ο εμβολιασμός ήταν μια μεγάλη απάτη κατά του λαού. 


Σε αντίθεση με τα διαθέσιμα δεδομένα από την ιατρική και την επιστήμη, οι πολιτικοί έχουν επιλέξει τα ψέμματα και την εξαπάτηση. 


Τα πρωτόκολλα των αυστριακών επιτροπών κορωνοϊού που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής αποδεικνύουν ότι αυτά τα ευρήματα ισχύουν και για την Αυστρία.


Αυτό το έγκλημα του αιώνα πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως – ένα πρώτο βήμα είναι η άμεση παραίτηση της κυβέρνησης.

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα δεδομένα που διέρρευσαν για λήψη




Δημοσίευση των πρωτοκόλλων RKI και των αποκαλύψεών τους

Στα πρωτόκολλα RKI, τα οποία δημοσιεύθηκαν πλήρως χθες στο Βερολίνο από μια ομάδα επιστημόνων και δημοσιογράφων, αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση ή οι εκπρόσωποί της έχουν εν γνώσει τους πει ψέμματα στον πληθυσμό σε όλες σχεδόν τις πτυχές της πολιτικής για τον κορωνοϊό. 

Ήταν γνωστό εκ των προτέρων ότι η επικινδυνότητα του κορωνοϊού αντιστοιχούσε σε έναν μέσο ιό γρίπης. 

Παρ' όλα αυτά, ο SARS-CoV-2 κηρύχθηκε θανατηφόρα πανδημία σε αντίθεση με σαφή επιστημονικά ευρήματα. Αυτό χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει δισεκατομμύρια σε επιχειρήσεις με παράλογα μαζικά τεστ και αναποτελεσματικά προστατευτικά μέτρα, καθώς και δισεκατομμύρια σε απάτες και αναδιανομή μέσω κρατικών πληρωμών στήριξης και αργότερα την απάτη με επικίνδυνα και αποδεδειγμένα αναποτελεσματικά «εμβόλια». 

Στη νομική διαδικασία, η προβλέψιμη βλαπτικότητα των μέτρων καθώς και οι γνωστοί κίνδυνοι για την υγεία από τον εμβολιασμό θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν στην κατηγορία της σκόπιμης σωματικής βλάβης ή ακόμη και της δολοφονίας.


Κριτική του κόμματος MFG και απαιτήσεις για συνέπειες

«Το κόμμα MFG είχε δίκιο ανά πάσα στιγμή στην κριτική και την προειδοποίησή του κατά των μέτρων και των εμβολιασμών. Η πορεία της κυβέρνησης κόστισε ζωές, δίχασε την κοινωνία και προκάλεσε τεράστια ζημιά στην οικονομία. Η παραίτηση της κυβέρνησης είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα στη διαδικασία συμφιλίωσης με το παρελθόν».

Christian Fiala, Μέλος της Ομοσπονδιακής Εκτελεστικής Επιτροπής του MFG




Παρόμοιες αποκαλύψεις στην Αυστρία

Στην Αυστρία, επίσης, τα πρωτόκολλα των επιτροπών κορωνοϊού που έχουν δημοσιευθεί μέχρι στιγμής δείχνουν την ίδια εικόνα: 


Με εντολή της κυβέρνησης, ο πληθυσμός τέθηκε σε φόβο και τρόμο χωρίς λόγο, προκειμένου να επιβάλει εμφανώς αναποτελεσματικά και επιβλαβή μέτρα και εμβολιασμούς. 


Η αντίσταση μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού αντιμετωπίστηκε με πρωτοφανή βία, συνοδευόμενη από κυβερνητικές αναφορές από μέσα ενημέρωσης που χρηματοδοτήθηκαν γενναιόδωρα από την κυβέρνηση.

Αίτημα για νομική επανεκτίμηση

«Από τώρα και στο εξής, πρέπει να διευκρινιστεί στο δικαστήριο ποιες εγκληματικές πράξεις εκ μέρους της κυβέρνησης διαπράχθηκαν σκόπιμα ή παραλείφθηκαν κατά την περίοδο του κορωνοϊού - και πρέπει να επιβληθούν κατάλληλες κυρώσεις».

Joachim Aigner, βουλευτής, πρόεδρος του ομοσπονδιακού κόμματος MFG-Αυστρίας και κορυφαίος υποψήφιος για τις εκλογές του NR




Απώλεια της δημοκρατικής νομιμότητας της κυβέρνησης

Είναι πλέον προφανές ότι η κυβέρνηση ενήργησε ενάντια στα συμφέροντα και εις βάρος του πληθυσμού τα τελευταία χρόνια σε προηγουμένως αδιανόητο βαθμό. 


Μεταξύ άλλων, παραβίασε μαζικά τον όρκο της και έτσι υπεξαίρεσε τη δημοκρατική της νομιμότητα ως εκπρόσωπος του λαού


Το κόμμα MFG καλεί τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Alexander von der Bellen να προβεί σε μια περιεκτική δήλωση - θα πρέπει επίσης να καλέσει την κυβέρνηση να παραιτηθεί αμέσως και να διορίσει προσωρινή κυβέρνηση μέχρι νέες δημοκρατικές εκλογές. 


Επιπλέον, οι εισαγγελίες και τα δικαστήρια καλούνται να εξετάσουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με την πολιτική του κορωνοϊού για πιθανές εγκληματικές πράξεις.


Αίτημα για εξωκοινοβουλευτική εξεταστική επιτροπή

«Είμαστε μόνο στην αρχή της διαδικασίας συμφιλίωσης με την κρίση του κορωνοϊού. Είναι πολιτικό καθήκον όλων μας να επιτύχουμε επιτέλους μια βιώσιμη θεραπεία για αυτά τα χρόνια περιφρόνησης για την ανθρωπότητα. Εμείς στο MFG ζητάμε μια εξωκοινοβουλευτική εξεταστική επιτροπή - επειδή η λεγόμενη "πανδημία κορωνοϊού" με όλα όσα συνέβησαν πρέπει να αντιμετωπιστεί από πραγματικούς εμπειρογνώμονες χωρίς πολιτική συμμετοχή».

Dagmar Häusler, βουλευτής BSc., MFG-Αυστρία Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Κόμματος και Υποψήφιος για τις Εκλογές του Εθνικού Συμβουλίου



Ευθύνη των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο

Στα χρόνια του κορωνοϊού, όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο συμμετείχαν στην παραπλάνηση του πληθυσμού και φέρουν ευθύνη για τη μαζική ζημιά που προκλήθηκε στους ανθρώπους και την κοινωνία, η οποία γίνεται τώρα όλο και πιο εμφανής. 


Από την αρχή, το MFG μίλησε υπέρ του λαού και της ατομικής ελευθερίας επιλογής του και είναι σήμερα η μόνη αξιόπιστη πολιτική εναλλακτική λύση.



Έκκληση για υποστήριξη του MFG στις εκλογές του Εθνικού Συμβουλίου

«Το κόμμα MFG είναι η μόνη αξιόπιστη και αξιόπιστη εναλλακτική λύση».
Joachim Aigner, βουλευτής πρόεδρος του ομοσπονδιακού κόμματος MFG-Αυστρίας και κορυφαίος υποψήφιος για τις εκλογές του NR

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό το MFG να είναι επίσης στο ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες εκλογές για το Εθνικό Συμβούλιο. Όλοι όσοι θέλουν μια πραγματική επανεκτίμηση των χρόνων του κορωνοϊού και είναι προσηλωμένοι σε μια πολιτική του λαού για τον λαό, καλούνται να υποβάλουν δήλωση στήριξης αυτή την εβδομάδα, ώστε το MFG να μπορέσει να συμμετάσχει στις εκλογές του Εθνικού Συμβουλίου.

Όλες οι πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας λήψης της αντίστοιχης φόρμας, μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.mfg-oe.at/nationalratswahl-2024/



ΠΗΓΗ: MFG fordert sofortigen Rücktritt der Regierung: RKI-Dokumente beweisen Betrug an Bevölkerung! (report24.news)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ενόχληση σχετικά με τις διαφορές στο έγγραφο: Η διαρροή των εγγράφων του Ινστιτούτου Robert Koch (RKI) δεν ταιριάζει με την επίσημη έκδοση


Ποινική καταγγελία κατά των εμβολιαστών γιατρών: Δικηγόροι παρέχουν έντυπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!