Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Διαχωρισμός βιομηχανικού σώματος, αποικισμός και ο μύθος του τρανσέξουαλ



Υπό το πρόσχημα ενός κινήματος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα σώματά μας βρίσκονται υπό πολιορκία από τα συστήματα του τρανσεξουαλισμού, του τρανσέξουαλ και του μετανθρωπισμού.

Σε αντίθεση με την επικρατούσα πεποίθηση, αυτοί δεν είναι τύποι ανθρώπων. Κανείς δεν αλλάζει την ανθρώπινη φύση του – τουλάχιστον όχι ακόμη. Αντ' αυτού, αυτά τα συστήματα συνεργάζονται για να προωθήσουν την ψευδαίσθηση μιας τέτοιας μετάβασης, που καθοδηγείται από το κέρδος και την ατζέντα της ανθρώπινης μηχανικής.


Ο ορισμός του φύλου ως «μια βιολογική, αμετάβλητη κατάσταση που καθορίζεται κατά τη γέννηση από τα γεννητικά όργανα», αγνοεί την εσωτερική, συναισθηματική εμπειρία της ταυτότητας φύλου. Αρνείται επίσης την αναγνώριση της τρανς κοινότητας και μας αφαιρεί τα πολιτικά μας δικαιώματα».


- (Πριν και τώρα) Συνταγματάρχης Jennifer N. Pritzker (δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος, απομίμηση γυναίκας, που οδηγεί την ιδεολογία του φύλου παγκοσμίως)


«Μόλις συνειδητοποιήσουμε ότι η ουσία μας είναι στο μυαλό μας και ότι ο καθένας από εμάς έχει μοναδικό δυναμικό πορείας ζωής που δεν είναι πλήρως συνδεδεμένο με μια διαδρομή που καθορίζεται από το σώμα, τότε είναι τόσο λογικό να είμαστε μετάνθρωποι όσο και να είμαστε τρανσέξουαλ».

- (Πριν και τώρα) Martine Rothblatt (πολυεκατομμυριούχος, απομίμηση γυναίκας, γκουρού της τεχνολογίας και συγγραφέας του πρώτου «νομοσχεδίου για το φύλο», που οδηγεί την ιδεολογία του φύλου παγκοσμίως)




«Πρόκειται να μεταρρυθμίσουμε τον νόμο περί αναγνώρισης φύλου για να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένα την κατάσταση για τα μη δυαδικά άτομα»

- Petra de Sutter (Ο τρανς βοηθός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Βελγίου και απομίμηση γυναίκας, που οδηγεί την ιδεολογία του φύλου παγκοσμίως)



Πρόσφατα είχα τη χαρά να συζητήσω τον εταιρικό μύθο του "τρανς" με τον W.D. James στο podcast Philosopher's Holler.


Ο κυρίαρχος πληθυσμός έχει σκόπιμα μπερδευτεί από τα αλληλένδετα συστήματα του τρανσεξουαλισμού, του τρανσέξουαλ και του μετανθρωπισμού. 


Μαζί και ξεχωριστά, σχηματίζουν μια συμβολή εξουσίας με στόχο την προώθηση της αποσύνδεσης από τη βιολογική πραγματικότητα και μια βαθύτερη συγχώνευση της ανθρωπότητας με την τεχνολογία από ό, τι έχουμε δει προηγουμένως. 


Μέσα από την κλιμάκωση του φετίχ στη ρίζα του τρανσεξουαλισμού, που οδηγείται από την πορνογραφία, το διαδίκτυο και την οικοδόμηση συμμαχιών φετιχιστών, γινόμαστε μάρτυρες ενός rebranding αυτού του φετίχ ως τρανσέξουαλ, που προωθείται ιδιαίτερα στη νεολαία μας. Αυτή η δυναμική μας παρουσιάζει μια ανησυχητική αφήγηση υπέρβασης μέσω του ευνουχισμού.


Κανείς δεν αλλάζει πραγματικά την ανθρώπινη φύση του. Η ετικέτα «τρανς», όταν εφαρμόζεται σε έναν τύπο ατόμου, είναι ένας εταιρικός μύθος – ένα προϊόν που αγοράζεται και πωλείται. Είναι τόσο συνθετικό όσο η φυλή Kardashian, που υπάρχει καθαρά ως εικόνα. Ως τύπος ανθρώπου, είναι ένα θέαμα, παρόμοιο με μια παραγωγή του Χόλλυγουντ. 


Αυτός ο μύθος έχει πουληθεί εύκολα στους Αμερικανούς, οι οποίοι συχνά επιθυμούν να ζήσουν στους κινηματογραφικούς κόσμους που βλέπουν.


Το "Trans" υπάρχει ως ένα σύστημα που σκοπεύει να κόψει τον τελευταίο δεσμό μας με τον φυσικό κόσμο: το φύλο. 


Είναι μια συμβολή εξουσίας μεταμφιεσμένη κάτω από τη σημαία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, χρησιμοποιώντας τον όρο «φύλο» για να μπερδέψει τη νεολαία σχετικά με τη βιολογική της πραγματικότητα.


Επιπλέον, χρησιμοποιεί διαταραχές της σεξουαλικής ανάπτυξης για να υπονομεύσει την ιδέα ότι είμαστε ένα σεξουαλικά διμορφικό είδος, που οδηγείται από πλούσιους άνδρες που προσδιορίζονται ως τρανσέξουαλ, μετανθρωπιστές και υποστηρικτές τους.


Στο podcast, συζητώ τη διασταύρωση των τεχνολογικών εξελίξεων που τροφοδοτούν αυτόν τον μετανθρωπιστικό μύθο – μαζική παρακολούθηση, συλλογή δεδομένων, εξάλειψη της ιδιωτικής ζωής μέσω της κουλτούρας της εξομολόγησης και ενσωμάτωση φετίχ.


Όπως σημειώνει ο W.D. James, το ανθρώπινο σώμα έχει από καιρό γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης για εμπορικό κέρδος, αλλά η υπαγωγή του σώματος στην τεχνολογία αντιπροσωπεύει ένα νέο σύνορο στον καπιταλισμό. 


Βρισκόμαστε στο χείλος ενός μετασχηματισμού όπου η κατάρρευση του δυαδικού φύλου θα μπορούσε να εκδηλώσει μια νέα εικονική πραγματικότητα από αυτό το κίνημα που μοιάζει με λατρεία. 


Μόλις το περιθώριο της κοινωνίας θεσμοθετηθεί και ωθηθεί στην αγορά, συγχωνεύεται με την πραγματικότητα, δημιουργώντας μια εναλλακτική αντίληψη. 


Εκείνοι που καθοδηγούν αυτή την ατζέντα την τοποθετούν για να σφετεριστούν τη βιολογία, και ενώ πολλοί μπορεί να το βρουν απίθανο, οι κίνδυνοι που θέτει αυτή η επιδίωξη είναι όλο και πιο εμφανείς.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη εδώ:




Επίσης, μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:


Το Πανεπιστήμιο της Ρώμης υποστηρίζει εργαστήριο για «τρανς παιδιά»
Η προσφορά απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών και χρηματοδοτείται με δημόσιο χρήμα. Ο Υπουργός Πανεπιστημίων και Έρευνας ελέγχει εάν η οικονομική ενίσχυση είναι νόμιμη.



Γυμνάσιο καλεί την αστυνομία, απαγορεύει στους γονείς να παίζουν ποδόσφαιρο επειδή υποστηρίζουν σιωπηλά ομάδες μόνο για κορίτσια
Η εντολή «No Trespass» ισχυρίστηκε ότι οι γονείς που φορούσαν τα ροζ βραχιολάκια «είχαν ως αποτέλεσμα τον εκφοβισμό, την απειλή, την παρενόχληση και την αποθάρρυνση» του αγοριού που έπαιζε στην αντίπαλη ομάδα κοριτσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!