Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Εξισλαμισμός που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους: Πώς το Morgantown High στη Δυτική Βιρτζίνια έγινε το σημείο μηδέν για την εκστρατεία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για τον εξισλαμισμό των αμερικανικών σχολείων (βίντεο)




Η απόφαση του Λυκείου Morgantown να δημιουργήσει μια αίθουσα προσευχής, μετά από πίεση από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και ομάδες που συνδέονται με τη Χαμάς, είναι ένα υπολογισμένο βήμα σε μια ευρύτερη ισλαμική ατζέντα για τη διείσδυση σε δημόσιους θεσμούς, την κατήχηση μη μουσουλμάνων, την κανονικοποίηση των ισλαμικών πρακτικών και τη σταδιακή επιβολή του νόμου της Σαρία, διαβρώνοντας έτσι τα κοσμικά θεμέλια της Αμερικής.


Σε μια ανησυχητική τροπή των γεγονότων, το Morgantown High School, ένα δημόσιο ίδρυμα που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους στη Δυτική Βιρτζίνια, έχει υποκύψει στην πίεση του Συμβουλίου Αμερικανο-Ισλαμικών Σχέσεων (CAIR) και της Μουσουλμανικής Φοιτητικής Ένωσης (MSA) - μιας οργάνωσης με βαθείς δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα - να παρέχει έναν ειδικό χώρο προσευχής για τους μουσουλμάνους μαθητές να εκτελούν τις προσευχές Jummah της Παρασκευής.

Αυτό δεν είναι απλώς ένα απλό θρησκευτικό κατάλυμα. Είναι μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης, επικίνδυνης ισλαμικής ατζέντας που έχει σχεδιαστεί για να εξισλαμίσει τους αμερικανικούς θεσμούς, ξεκινώντας από τα σχολεία.

Αυτό που αρχικά ξεκίνησε ως αίτημα από τον Sajida Elsarrat, ανώτερο στο Morgantown High και ηγέτη της Μουσουλμανικής Φοιτητικής Ένωσης (MSA), για μια ειδική αίθουσα για μουσουλμάνους μαθητές να συγκεντρωθούν για προσευχή Jummah γρήγορα μετατράπηκε σε μια πλήρη ισλαμική εκστρατεία πίεσης. 

Η CAIR, σε συντονισμό με τους συναδέλφους τους τζιχαντιστές στην MSA, παρενέβη αφού το σχολείο αρνήθηκε το αίτημα το 2023.

Μαζί, αυτές οι δύο «ριζοσπαστικές» (θρησκευτικά ευσεβείς) ισλαμικές οργανώσεις – και οι δύο βαθιά συνδεδεμένες με τη Χαμάς και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα – εργάστηκαν από κοινού για να αναγκάσουν το Morgantown High να υποκύψει στα αιτήματά τους.

(βίντεο)


Σε απάντηση στην επιθετική νομική και δημόσια πίεση της CAIR, το σχολείο τελικά δέχτηκε, επιτρέποντας την ίδρυση της αίθουσας προσευχής. 

Αυτό το αποτέλεσμα αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από μια νίκη για μια ομάδα μαθητών - είναι μια νίκη για τους μουσουλμάνους ακτιβιστές, οι οποίοι εργάζονται για να αναγκάσουν τα αμερικανικά σχολεία να προσαρμόσουν τις ισλαμικές πρακτικές εις βάρος των κοσμικών ιδρυμάτων τους.






Η CAIR είναι η Χαμάς: η απόδειξη είναι αναμφισβήτητη

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η CAIR δεν είναι απλώς μια οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων που υποστηρίζει τους μουσουλμάνους Αμερικανούς – είναι, στην πραγματικότητα, η Χαμάς. 

Όπως τεκμηριώθηκε από το Ίδρυμα RAIR και πολυάριθμες έρευνες, η CAIR ιδρύθηκε από άτομα που συνδέονται με τη Χαμάς, τη διεθνώς αναγνωρισμένη τρομοκρατική οργάνωση που είναι υπεύθυνη για αμέτρητες πράξεις βίας, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων αμάχων σε όλο τον κόσμο. 

Η CAIR λειτουργεί ως αμερικανικό μέτωπο της Χαμάς, δουλεύοντας για να προωθήσει την ατζέντα της διεισδύοντας και επηρεάζοντας τους αμερικανικούς θεσμούς υπό το πρόσχημα της υπεράσπισης των πολιτικών δικαιωμάτων.

Η ώθηση για χώρους προσευχής σε δημόσια σχολεία όπως το Morgantown High δεν είναι απλώς μια προσπάθεια για θρησκευτική ελευθερία - είναι μια υπολογισμένη τακτική από τη Χαμάς (μέσω του CAIR) για την προώθηση της ισλαμικής κυριαρχίας στους δημόσιους χώρους. 

Τα στοιχεία που συνδέουν την CAIR με τη Χαμάς είναι αναμφισβήτητα: ο Nihad Awad, εκτελεστικός διευθυντής της CAIR, εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή του στη Χαμάς. 

Ο Awad συμμετείχε σε μια σύνοδο κορυφής το 1993 με πράκτορες της Χαμάς για να συζητήσουν στρατηγικές για την υπονόμευση των πολιτικών των ΗΠΑ και τη συγκέντρωση κεφαλαίων για τη Χαμάς στην Αμερική. Όπως αποκαλύφθηκε στις υποκλοπές του FBI, αυτή η συνάντηση, μεταξύ άλλων γεγονότων, κατέδειξε σαφώς τον ρόλο της CAIR ως επέκταση της Χαμάς.


MSA: Ο Δούρειος Ίππος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Η Ένωση Μουσουλμάνων Φοιτητών (MSA), της οποίας ηγείται η Sajida Elsarrat στο Morgantown High, είναι ένα άλλο κρίσιμο κομμάτι αυτού του παζλ. Ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1960 από μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, η MSA δεν είναι απλώς μια φοιτητική λέσχη - είναι μια επικίνδυνη ισλαμική οργάνωση που χρησιμεύει ως γόνιμο έδαφος για μελλοντικούς ισλαμιστές ακτιβιστές

Η MSA είναι βαθιά αφοσιωμένη στη διάδοση του Ουαχαμπιτικού Ισλάμ σε όλη την Αμερική, με πάνω από 600 παραρτήματα μόνο στις ΗΠΑ. Λειτουργεί με σαφή πίστη στη Μουσουλμανική Αδελφότητα, η οποία είναι αφιερωμένη στην ίδρυση ενός ισλαμικού κράτους που διέπεται από τη Σαρία (ισλαμικός νόμος).

Η επιρροή της MSA στο Morgantown High, υποστηριζόμενη από την CAIR, δείχνει πώς οι ισλαμικές ομάδες εργάζονται για να εξισλαμίσουν τα σχολεία της Αμερικής υπό το πρόσχημα της ένταξης και της θρησκευτικής στέγασης. 

Οι προσευχές Jummah δεν είναι απλώς για να επιτρέψουν στους μαθητές να προσευχηθούν - αντιπροσωπεύουν το πρώτο βήμα σε μια ευρύτερη ατζέντα για την ομαλοποίηση των ισλαμικών πρακτικών εντός των δημόσιων θεσμών και τελικά τη μεταμόρφωσή τους.

Οι ριζοσπαστικές σχέσεις της MSA είναι εμφανείς στην υπόσχεση υποταγής της, η οποία απηχεί το δόγμα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, δηλώνοντας ότι «η τζιχάντ είναι ο τρόπος μας και ο θάνατος με τον τρόπο του Αλλάχ είναι η υψηλότερη ελπίδα μας».




Αυτή η υποταγή στην Τζιχάντ δεν είναι θεωρητική – πολλά παραρτήματα της MSA σε όλη τη χώρα προωθούν ενεργά ισλαμικές ιδεολογίες. Η οργάνωση είναι βασικός παράγοντας στην προώθηση των ισλαμικών πρακτικών στα αμερικανικά σχολεία, ξεκινώντας με το μικρό, φαινομενικά αβλαβές αίτημα για έναν χώρο προσευχής, αλλά με τον μακροπρόθεσμο στόχο της ενσωμάτωσης του Ισλάμ βαθιά στους δημόσιους θεσμούς.




Η εκστρατεία Dawah: Χρησιμοποιώντας σχολεία για να στοχεύσετε και να μετατρέψετε μαθητές


Η ώθηση για μια αίθουσα προσευχής στο Morgantown High δεν είναι ένα μεμονωμένο αίτημα για θρησκευτική στέγαση - είναι μέρος μιας ευρύτερης, πιο επικίνδυνης εκστρατείας Dawah, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της αποστολής του Ισλάμ να διαδώσει την πίστη και να προσηλυτίσει τους μη μουσουλμάνους. 

Το Dawah, ή ο προσηλυτισμός, είναι ένα βασικό δόγμα των ισλαμικών διδασκαλιών, με έμφαση στο να φέρει άλλους στο μαντρί του Ισλάμ. 

Τα δημόσια σχολεία, ειδικά τα ιδρύματα που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους, έχουν γίνει πρωταρχικοί στόχοι για αυτές τις στρατηγικές Dawah, επειδή παρέχουν γόνιμο έδαφος για να επηρεάσουν τα νέα, ευαίσθητα μυαλά.

Επιπλέον, αποτελεί τόσο ισλαμική παράδοση όσο και νομική απαίτηση ότι πρέπει να προσφέρεται στους άπιστους η επιλογή του προσηλυτισμού πριν από τη διεξαγωγή τζιχάντ εναντίον τους. Με αυτή την έννοια, το Dawah δεν είναι απλώς μια πρόσκληση για πίστη – είναι ένα στρατηγικό εργαλείο που θέτει τις νομικές βάσεις για τζιχάντ εναντίον εκείνων που απορρίπτουν το Ισλάμ.

Αυτή η προσέγγιση είναι συνεπής με το ιστορικό προηγούμενο που έθεσε ο Μωάμεθ, ο οποίος έδωσε στους ανθρώπους που κατέκτησε τρεις επιλογές: να ασπαστούν το Ισλάμ, να αντιμετωπίσουν το θάνατο ή να ζήσουν υπό το Dhimmitude – μια κατάσταση υποταγής και σχεδόν δουλείας για τους μη μουσουλμάνους, όπου πρέπει να πληρώσουν έναν ειδικό φόρο (jizya) και να χάσουν πολλά δικαιώματα σε αντάλλαγμα για την επιβίωσή τους σε ισλαμικά εδάφη.

Με τη δημιουργία αιθουσών προσευχής σε δημόσια σχολεία όπως το Morgantown High, το CAIR και το MSA δεν εξυπηρετούν απλώς τις θρησκευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων μαθητών. Αντ' αυτού, δημιουργούν ορατούς χώρους όπου οι ισλαμικές τελετουργίες και πρακτικές μπορούν να εκτελεστούν ανοιχτά. 

Αυτή είναι μια κρίσιμη πτυχή του Dawah: κάνοντας το Ισλάμ ορατό και κανονικοποιημένο στην καθημερινή ζωή του σχολείου, γίνεται ευκολότερο να εισαχθούν οι μη μουσουλμάνοι μαθητές σε αυτές τις πρακτικές. 

Με την πάροδο του χρόνου, ο στόχος είναι να γίνει το Ισλάμ ένα αποδεκτό και αδιαμφισβήτητο μέρος της σχολικής ζωής, το οποίο ανοίγει την πόρτα για προσπάθειες μεταστροφής που στοχεύουν τόσο στους μαθητές όσο και στο προσωπικό.

Η σταδιακή φύση αυτής της στρατηγικής εξισλαμισμού είναι το κλειδί. Η CAIR και η MSA γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να αναθεωρήσουν ένα κοσμικό ίδρυμα εν μία νυκτί, οπότε ξεκινούν με μικρές, φαινομενικά καλοήθεις απαιτήσεις όπως αίθουσες προσευχής. 

Ωστόσο, αυτές οι μικρές νίκες αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης ατζέντας για την αλλαγή της κουλτούρας των σχολείων και τη σταδιακή εισαγωγή περισσότερων ισλαμικών πρακτικών. Για παράδειγμα:


  1. Φαγητό χαλάλ στις καφετέριες: Μόλις δημιουργηθούν αίθουσες προσευχής, το επόμενο λογικό βήμα θα είναι οι απαιτήσεις για επιλογές φαγητού χαλάλ στις σχολικές καφετέριες, οι οποίες όχι μόνο εξυπηρετούν μουσουλμάνους μαθητές, αλλά εισάγουν επίσης μη μουσουλμάνους μαθητές στους ισλαμικούς διατροφικούς νόμους. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό θα μπορούσε να αντικαταστήσει τα υπάρχοντα μενού και να δώσει προτεραιότητα στις ισλαμικές απαιτήσεις τροφίμων έναντι άλλων.
  2. Αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών: Η CAIR και η MSA μπορεί σύντομα να πιέσουν για την ενσωμάτωση της ισλαμικής ιστορίας στα σχολικά προγράμματα σπουδών με τρόπο που να προωθεί μια αποστειρωμένη εκδοχή της ισλαμικής ιστορίας - μια εκδοχή που αγνοεί την τζιχάντ, την κατάκτηση και την τρομοκρατία και αντ' αυτού πλαισιώνει το Ισλάμ ως θρησκεία ειρήνης. Αυτό θα επέτρεπε στο CAIR να ξαναγράψει την ιστορική αφήγηση και να προστατεύσει το Ισλάμ από τη νόμιμη κριτική, ενώ παράλληλα διαμόρφωσε το μυαλό των νεαρών μαθητών.
  3. Περιορισμοί στην ελευθερία του λόγου: Μια άλλη τακτική είναι να περιοριστεί οποιαδήποτε κριτική συζήτηση για το Ισλάμ χαρακτηρίζοντάς το ως ρητορική μίσους ή ισλαμοφοβία. Η CAIR έχει ιστορικό χρήσης νομικής πίεσης και δημόσιων εκστρατειών για να φιμώσει τη διαφωνία και μόλις εδραιώσει μια βάση στα δημόσια σχολεία, μπορεί να εργαστεί για να καταστείλει την ελευθερία του λόγου που αμφισβητεί ή αμφισβητεί το Ισλάμ. Αυτό θα καθιστούσε δύσκολο για τους δασκάλους και τους μαθητές να έχουν ανοιχτές συζητήσεις σχετικά με τη θρησκεία ή τις πρακτικές της.



Ο στόχος αυτής της εκστρατείας Dawah δεν είναι μόνο να καλύψει τις ανάγκες των μουσουλμάνων μαθητών - είναι να κανονικοποιήσει τις ισλαμικές πρακτικές στα δημόσια σχολεία, καθιστώντας ευκολότερο για το Ισλάμ να επηρεάσει και να προσηλυτίσει άλλους. 

Με την εξασφάλιση αιθουσών προσευχής, η CAIR και η MSA έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία εξισλαμισμού των δημόσιων σχολείων, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα της ένταξης και της διαφορετικότητας για να καλύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις. 

Αυτό που ξεκινά με μια αίθουσα προσευχής θα μπορούσε εύκολα να εξελιχθεί σε περαιτέρω απαιτήσεις, αλλάζοντας θεμελιωδώς τη φύση του δημόσιου σχολικού συστήματος.

Αυτή η σταδιακή διαδικασία είναι σκόπιμη. Ξεκινώντας από μικρά, η CAIR και η MSA είναι σε θέση να παρακάμψουν την αντίσταση και να δημιουργήσουν ένα οχυρό για το Ισλάμ σε ιδρύματα που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους. 

Χρησιμοποιούν τους αμερικανικούς νόμους και αξίες για να αντικαταστήσουν σταδιακά τις κοσμικές αρχές με τον ισλαμικό νόμο (Σαρία), ενώ ισχυρίζονται ότι αυτές οι αλλαγές είναι απλώς θέμα θρησκευτικής προσαρμογής.



Ιδρύματα που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους: Γίνονται εργαλεία για τον εξισλαμισμό

Ίσως η πιο ανησυχητική πτυχή αυτής της κατάστασης είναι ότι τα δημόσια σχολεία που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους χρησιμοποιούνται για την προώθηση της ατζέντας των ριζοσπαστικών ισλαμικών οργανώσεων. 

Σχολεία όπως το Morgantown High, τα οποία προορίζονται να εκπαιδεύσουν τους μαθητές σε ένα κοσμικό, ουδέτερο περιβάλλον, αναγκάζονται τώρα να χαράξουν ειδικά προνόμια για τους μουσουλμάνους μαθητές, δημιουργώντας ένα επικίνδυνο προηγούμενο για τα σχολεία σε όλη τη χώρα. 

Αυτό όχι μόνο θέτει σε κίνδυνο τον κοσμικό χαρακτήρα της δημόσιας εκπαίδευσης, αλλά ανοίγει επίσης την πόρτα για μελλοντικές ισλαμικές απαιτήσεις που θα στοχεύουν τους δημόσιους θεσμούς γενικότερα.




Η δημιουργία μιας αίθουσας προσευχής σε ένα δημόσιο σχολείο, που χρηματοδοτείται από δολλάρια των φορολογουμένων, είναι αντισυνταγματική και βαθιά ανησυχητική. 

Τα δημόσια σχολεία υποτίθεται ότι είναι χώροι όπου όλοι οι μαθητές αντιμετωπίζονται ισότιμα, χωρίς να δίνουν ειδική μεταχείριση σε μια θρησκευτική ομάδα έναντι άλλων. Ωστόσο, με τη συμμετοχή της CAIR (Χαμάς) και της MSA, το Morgantown High έχει περάσει μια γραμμή που απειλεί τα ίδια τα θεμέλια της αμερικανικής κοσμικής εκπαίδευσης.



Μια συντονισμένη επίθεση στις αμερικανικές αξίες

Η συμμαχία μεταξύ της CAIR και της MSA στο Morgantown High είναι ένα σαφές παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο οι ισλαμικές οργανώσεις που συνδέονται με την τρομοκρατία συντονίζουν τις προσπάθειές τους για την προώθηση των κοινών τους στόχων. Εξασφαλίζοντας ειδικά καταλύματα στα δημόσια σχολεία, θέτουν τις βάσεις για μια ευρύτερη εκστρατεία για την αναμόρφωση της αμερικανικής κοινωνίας. 

Σήμερα, είναι μια αίθουσα προσευχής. Αύριο, θα μπορούσαν να είναι υποχρεωτικές προσαρμογές για ισλαμικούς ενδυματολογικούς κώδικες ή αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών που προωθούν περαιτέρω τις ισλαμικές διδασκαλίες.

Η πραγματικότητα είναι σαφής: η CAIR είναι η Χαμάς και χρησιμοποιούν αμερικανικούς θεσμούς για να προωθήσουν την ισλαμική ατζέντα τους. Αυτό που συνέβη στο Morgantown High δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό - είναι μέρος μιας μεγαλύτερης, σκόπιμης στρατηγικής για τον εξισλαμισμό των αμερικανικών σχολείων, ξεκινώντας με μικρές απαιτήσεις και σιγά-σιγά επεκτείνοντας την επιρροή τους. 

Οι Αμερικανοί πρέπει να ξυπνήσουν σε αυτόν τον υφέρποντα εξισλαμισμό και να αναλάβουν δράση για να τον σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά.


Αναλάβετε δράση τώρα:


Σας ανησυχεί η προώθηση των ισλαμικών πρακτικών σε ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους και καθοδηγείται από ομάδες που συνδέονται με την τρομοκρατία και θέτουν σε κίνδυνο την αμερικανική ασφάλεια, την ελευθερία και το μέλλον των παιδιών μας; Τώρα είναι η ώρα να δράσουμε! Επικοινωνήστε με την ηγεσία του Morgantown High School και απαιτήστε να σταματήσουν αυτές τις ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τα κοσμικά θεμέλια της εκπαίδευσης και αποτελούν απειλή για την ασφάλεια και τις αρχές που οι Αμερικανοί θεωρούν πολύτιμες.


Επικοινωνήστε με τη διοίκηση στο Morgantown High School:

Paul Mihalko, Principal – pjmihalko@k12.wv.us
John Bowers, Assistant Principal and Athletic Director – jsbowers@k12.wv.us
Jeanette Konchesky, Assistant Principal – jkobasko@k12.wv.us
Elissa Miller, Assistant Principal – elrmille@k12.wv.us
Joshua Underdonk, Assistant Principal – junderdonk@k12.wv.us


Δράστε τώρα για να διασφαλίσετε την ασφάλεια, την ελευθερία και το μέλλον των παιδιών και των σχολείων μας. Μιλήστε ανοιχτά πριν αυτές οι επικίνδυνες επιρροές ριζώσουν βαθύτερα στις κοινότητές μας.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!