Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: Τα εμβόλια Covid «επιταχύνουν τον καρκίνο» (ΒΙΝΤΕΟ - ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!)




Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αφού εργαστηριακές δοκιμές διαπίστωσαν ότι τα εμβόλια mRNA Covid «επιταχύνουν τον καρκίνο» σε όλους εκείνους που έλαβαν τα εμβόλια.

Τον Φεβρουάριο, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής των ΗΠΑ Ron Johnson από το Ουισκόνσιν πραγματοποίησε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο «Ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας και το καρτέλ COVID: Τι κρύβουν;».

Στο φόρουμ αυτό παρευρέθηκε η Sabine Hazan, ειδικός παθολόγος και ιατρός, η οποία διεξάγει και εποπτεύει κλινικές δοκιμές για ιατρική έρευνα αιχμής, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας που βασίζεται στη γαστρεντερολογία.

H Δρ Hazan ερευνά μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες για διαφθορά, μια πολύ τολμηρή και θαρραλέα προσπάθεια να βοηθήσει τον κόσμο να συνειδητοποιήσει σε πόση απάτη και ύπουλο σχεδιασμό εμπλέκεται η δυτική ιατρική, ειδικά το βιομηχανικό σύμπλεγμα εμβολίων.

Το βασικό συστατικό που αποτελεί το 90% της βιολογικής μας έδρας της ανοσίας για την καταπολέμηση ασθενειών ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ από τις πρωτεΐνες ακίδας από τα εμβόλια mRNA που ταξιδεύουν στο έντερο. 

Όποιος εμβολιάστηκε με Covid θα μπορούσε να δει καρκίνο, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, αυτισμό, άνοια να εκτοξεύονται και να κολλήσει Covid ή την επόμενη πανδημία της γρίπης των πτηνών, της ευλογιάς των πιθήκων ή οποιουδήποτε άλλου εργαστηριακού ιού κέρδους λειτουργίας που απελευθερώνει η Big Pharma στη φύση.

Η γαστρεντερολόγος Δρ Sabine Hazan εξέτασε το μικροβίωμα των γιατρών που προσφέρθηκαν εθελοντικά να εξεταστούν ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τον εμβολιασμό τους κατά του Covid με εμβόλια mRNA που δημιουργούν πρωτεΐνη ακίδα πριόν και ανακάλυψε ότι τα πιο σημαντικά βακτήρια του εντέρου τους εξαλείφθηκαν μέσα σε 30 ημέρες έως σχεδόν ανύπαρκτα.

Το χειρότερο είναι ότι τα βακτήρια bifidus παρέμειναν αποδεκατισμένα για 60 ημέρες, 90 ημέρες, ακόμη και μέχρι έξι μήνες.

Στη συνέχεια εξέτασε νεογέννητα μωρά, των οποίων οι μητέρες εγχύθηκαν πριν από τη γέννησή τους με εμβόλια Covid και τα μωρά είχαν ΜΗΔΕΝ (καλά) μικρόβια bifidus (καλή χλωρίδα του εντέρου) μετά από 90 ημέρες και έμειναν στο μηδέν εννέα μήνες αργότερα.

Σταθείτε και συλλογιστείτε.

Αυτά τα νεογέννητα έχουν σχεδόν μηδενική ανοσία κατά το πρώτο έτος της ζωής τους λόγω του εμβολίου Covid.

Η Δρ Hazan είχε υποβάλει αίτηση για επιχορηγήσεις και δάνεια για να κάνει αυτήν την έρευνα, αλλά φυσικά, επ' ουδενί η Big Pharma, η FDA ή το CDC να τη βοηθήσουν να κάνει αυτό το είδος έρευνας που εκθέτει τη βιομηχανία εμβολίων και τα εμβόλια Covid για αυτό που πραγματικά είναι - βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής και γενοκτονίας.

Το πρόβλημα επιδεινώνεται για άτομα που προσβλήθηκαν από Covid, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιός και τα εμβόλια mRNA καταστρέφουν τόσο ζωτικά όσο και ευεργετικά βακτήρια του εντέρου.

Η Δρ Hazan είπε: «Συνέχισα να συλλέγω δείγματα κοπράνων ασθενών και παρατήρησα ότι οι ασθενείς με σοβαρό covid είχαν ένα συγκεκριμένο βακτήριο που έλειπε σε σύγκριση με άτομα που ήταν πολύ εκτεθειμένα στον covid, αλλά ποτέ δεν κόλλησαν covid.

«Αυτά τα βακτήρια ονομάζονται bifidus.

«Τα βακτήρια bifidus είναι ένα σημαντικό και βασικό μικρόβιο για την ανοσία.

«Αντιπροσωπεύει τη βιομηχανία προβιοτικών τρισεκατομμυρίων δολλαρίων».

Η Δρ Hazan εξήγησε επίσης το μυστήριο του γιατί τα μωρά και τα μικρά παιδιά δεν κολλούσαν Covid και αν το κολλούσαν, δεν κινδύνευαν να πάθουν σοβαρή περίπτωση ή να πεθάνουν.

Είπε ότι τα βακτήρια bifidus είναι παρόντα στα νεογέννητα, αλλά απουσιάζουν στους ηλικιωμένους ως μέρος της διαδικασίας γήρανσης.




Βλέπετε πού οδεύει αυτό;

Ο Covid και τα εμβόλια αποτελούν μέρος της ατζέντας μείωσης του πληθυσμού των παγκοσμιοποιητών που χρηματοδότησαν το κέρδος λειτουργίας και έδωσαν εντολή στους επιστήμονες να δημιουργήσουν «εμβόλια» που έκαναν περαιτέρω ζημιά στη βιολογική έδρα της ανοσίας για όλους τους ανθρώπους που μολύνθηκαν ή / και εγχύθηκαν.

Η Δρ Hazan χρειάστηκε οκτώ μήνες για να δημοσιεύσει αυτό το ερευνητικό έγγραφο με τίτλο «Τα χαμένα μικρόβια του Covid-19». Έγραψε επίσης για το πώς η βιταμίνη C αυξάνει τα βακτήρια bifidus.

Συμπερασματικά, η απώλεια των βακτηρίων bifidus είναι ένας καταπέλτης για τους ανθρώπους που αναπτύσσουν και υποφέρουν από μια ολόκληρη σειρά ασθενειών και διαταραχών, οι περισσότερες από τις οποίες θα μπορούσαν να αποφευχθούν απλώς ενισχύοντας τα καλά βακτήρια του εντέρου με προβιοτικά, τρώγοντας καθαρά υγιεινά τρόφιμα και αποφεύγοντας τα θανατηφόρα εμβόλια Covid με κάθε κόστος.

ΠΗΓΗ: Scientists Sound Alarm: Covid Shots 'Accelerate Cancer' - News Addicts


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΘΑΝΑΤΟΙ:

Νεκρός 53χρονος επιβάτης στο δρομολόγιο Μύκονος – Ραφήνα (msn.com)

Θάνατος στρατευσίμου της Πολεμικής Αεροπορίας (msn.com)

Τροχαίο με έναν νεκρό τα ξημερώματα στον Κηφισό (msn.com)

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής, Μανώλης Παπαστεφανάκης (msn.com)




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Βλάβη από το εμβόλιο: Η Biontech στο δικαστήριο στο Αμβούργο
Ενώ η Biontech ανακοινώνει ότι θα είναι χορηγός του ποδοσφαιρικού συλλόγου Mainz 05 στο μέλλον, η εταιρεία βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Αμβούργο. Για πρώτη φορά λόγω της ουσίας Covid mRNA.



Η κομητεία του Λος Άντζελες βλέπει «άνευ προηγουμένου» αριθμό κρουσμάτων ασθενειών που μεταδίδονται από κουνούπια, προειδοποιούν αξιωματούχοι
Το Λος Άντζελες είναι «μια περιοχή όπου ο δάγκειος πυρετός δεν έχει μεταδοθεί προηγουμένως από τα κουνούπια», λένε οι αρχές.



Ένα συγκεκριμένο βακτήριο στα ούρα σας μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από πέτρες στα νεφρά
Μάθετε για το μικροβίωμα του ουροποιητικού συστήματος στην υγεία των νεφρών και τις διατροφικές συστάσεις για την πρόληψη των λίθων στα νεφρά.



ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ! ΑΡΑ ΓΕ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ; 
Eμβoλιασμός έναντι της COVID-19 και στα φαρμακεία - Οσονούπω και στα σουβλατζίδικα!!! (τουλάχιστον εκεί έχουν ψυγεία)



ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο FDA εγκρίνει το ρινικό εμβόλιο γρίπης στο σπίτι
Ο FDA έχει εγκρίνει τη χρήση του FluMist, ενός ρινικού σπρέϋ εμβολίου γρίπης, για αυτοχορήγηση ή από φροντιστή στο σπίτι. Αυτή η έγκριση καθιστά το FluMist το μόνο εμβόλιο γρίπης στις Ηνωμένες Πολιτείες που μπορεί να χορηγηθεί στο σπίτι, χωρίς την ανάγκη επαγγελματία υγείας.




Καρδιολόγος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Οι «σοβαρές καρδιακές προσβολές» αυξάνονται μεταξύ των εμβολιασμένων κατά του Covid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!