Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας Lauterbach επιβεβαιώνει: Οι παρενέργειες του εμβολιασμού υπολογίζονται ως Long Covid

 




Για άλλη μια φορά, μια θεωρία συνωμοσίας γίνεται πραγματικότητα


Ήταν, τρόπον τινά, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο οποίο όλοι όσοι προσπάθησαν να μας πείσουν ότι οι παρενέργειες δεν ήταν τόσο κακές: Long Covid. 

Αν δεν υπήρχε η ασθένεια – όλοι οι δογματιστές του εμβολιασμού θα έπρεπε να την εφεύρουν. 

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι οι παρενέργειες του εμβολιασμού αποδίδονται στο «Long Covid» σε μεγάλη κλίμακα προκειμένου να αποκρύψουν την πραγματική τους έκταση.

Ένα από αυτά: Η θρυλική αυτοέκθεση του επικεφαλής της «Μόνιμης Επιτροπής Εμβολιασμού» (Stiko) στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Zur Sache» στον τηλεοπτικό σταθμό SWR. 

Η Tamara Retzlaff, μια νεαρή γυναίκα που υποφέρει σοβαρά από παρενέργειες του εμβολίου (δείτε εδώ), παραπονέθηκε μπροστά στην κάμερα ότι έμεινε μόνη με την ασθένειά της. Έχω ήδη αναφέρει λεπτομερώς τα βάσανα και τον θαρραλέο αγώνα της νεαρής γυναίκας ενάντια στην αποφυγή της πολιτικής και της ιατρικής (δείτε εδώ).

Ο Mertens αντέκρουσε την καταγγελία της Retzlaff ως εξής: «Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το κόστος θεραπείας αυτής της ασθένειας δεν καλύπτεται από την ασφαλιστική εταιρεία υγείας εάν κάποιος, για παράδειγμα» - ο Mertens στράφηκε στην Retzlaff, η οποία καθόταν δίπλα του - «είχε πάει στο γιατρό και όχι αμέσως με τη συνειδητοποίηση ότι αυτά ήταν παράπονα που προκλήθηκαν από τον εμβολιασμό. 

Στη συνέχεια, αυτές οι θεραπείες που ακολουθούν θα ήταν αρκετά τυπικές για την ασφάλιση υγείας, οπότε αυτό είναι ..." Ο Mertens δεν μπορούσε να μιλήσει περαιτέρω, ο παρουσιαστής τον διέκοψε σε αυτή την αποφασιστική στιγμή - και δεν έδωσε συνέχεια, κάτι που θα ήταν υποχρεωτικό εδώ.

Κατά τη γνώμη μου, η δήλωση του Mertens πρέπει σαφώς να θεωρηθεί ότι υποδηλώνει ότι τα θύματα εμβολιασμού αποκρύπτουν μια σύνδεση μεταξύ των καταγγελιών τους και του εμβολιασμού προκειμένου να λάβουν βοήθεια.

Θρυλική είναι και η εμφάνιση της αρθρογράφου του Spiegel Margarete Stokowski τον Οκτώβριο του 2022 μαζί με τον ομοσπονδιακό υπουργό Υγείας Karl Lauterbach στην Ομοσπονδιακή Συνέντευξη Τύπου (δείτε εδώ). 

Εκεί, το δίδυμο ήθελε να προωθήσει τον εμβολιασμό κατά του Covid. Το παράδοξο είναι ότι στην πραγματικότητα ήταν κατά της διαφήμισης, κάτι που οι δύο προφανώς δεν πρόσεξαν καν. Επειδή ο Stokowski είχε ήδη εμβολιαστεί τρεις φορές. 

Οι επικριτές ρώτησαν αμέσως: «Είναι σίγουρη ότι πάσχει από Long Covid; Και όχι από "Post-Vac";" Με άλλα λόγια, παρενέργειες εμβολίων. Οι ειδικοί τονίζουν ότι τα δύο δύσκολα μπορούν να διακριθούν.

Απαντώντας σε μια ερώτηση του Τύπου από εμένα, το Ινστιτούτο Robert Koch έπρεπε να παραδεχτεί τον Μάρτιο του 2023 ότι ουσιαστικά έψαχνε στο σκοτάδι για το Long Covid. 

Η αρχή μου έγραψε στην απάντησή της: «Ένας σημαντικός λόγος για την έλλειψη συστηματικής πλήρους καταγραφής του Long COVID μέχρι στιγμής – όχι μόνο στη Γερμανία – είναι η ιδιαίτερη φύση του Long COVID, για την οποία δεν μπορεί να οριοθετηθεί ενιαία κλινική εικόνα, έτσι ώστε η γενική καταγραφή, για παράδειγμα η δημιουργία μητρώου ασθενειών, να είναι αντίστοιχα δύσκολη» (βλ. εδώ για λεπτομέρειες).

Και τώρα αυτό: Ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Karl Lauterbach, από όλους τους ανθρώπους, ο κορυφαίος δογματιστής του εμβολιασμού, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2022 εξακολουθούσε να ισχυρίζεται ότι ο εμβολιασμός ήταν απαλλαγμένος από παρενέργειες ή σχεδόν χωρίς παρενέργειες, παραδέχτηκε τώρα στην κάμερα ότι ο εμβολιασμός θα μπορούσε να προκαλέσει Long Covid. 

Σε μια στρογγυλή τράπεζα με τους γιατρούς και τους ενδιαφερόμενους για το θέμα στο Βερολίνο. Ο Lauterbach είπε κυριολεκτικά για τις προετοιμασίες κατά του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης ME / CFS: «Αυτά τα φάρμακα αποζημιώνονται από τις ασφαλιστικές εταιρείες υγείας για συμπτώματα Long Covid - ανεξάρτητα από το αν προήλθαν από τον εμβολιασμό ή από την ασθένεια».



Ο Lauterbach παραδέχεται έτσι αποτελεσματικά ότι αυτό που αναφέρεται ως «Long Covid» μπορεί να είναι παρενέργεια εμβολίου. Χθες αυτό εξακολουθούσε να θεωρείται θεωρία συνωμοσίας - τώρα μπορεί να ακουστεί από το στόμα του υπουργού.

Ιδιαίτερα εκρηκτικό: «Ο Lauterbach κινητοποιήθηκε για τα εμβόλια με το επιχείρημα ότι πρέπει να προστατεύουν από το Long Covid. Και αυτό με τα παιδιά. Η δήλωσή του για "το 10% μολυσμένων με Covid" ήταν ήδη αμφίβολη εκείνη την εποχή», όπως επικρίνει η πύλη «Nius»: «Η τρέλλα, σύμφωνα με τον Lauterbach, είναι ότι θα μόλυνε εκείνους τους ανθρώπους που ήθελαν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από αυτήν την πολιτική εμβολιασμού».

«Στην κοινή πρακτική ονοματοδοσίας, ορισμένοι όροι χρησιμοποιούνται με συγκεχυμένο τρόπο», συνεχίζει η πύλη: «Το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης ME/CFS μπορεί να είναι Long Covid επειδή - σύμφωνα με την αρχική λογική - προκαλείται από φυσική μόλυνση με τον κορωνοϊό. Εν τω μεταξύ, ωστόσο, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης ME/CFS, το οποίο προκαλείται από τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, αναφέρεται επίσης ως Long Covid. Αυτό, με τη σειρά του, είχε ήδη αναφερθεί ως σύνδρομο post-vac».

Το γεγονός ότι η βλάβη του εμβολίου θεωρείται Long Covid επιβεβαιώνει την υποψία ότι οι παρενέργειες του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού πρέπει να αποκρύπτονται εδώ με διαγνώσεις και άλλα μέσα. Και η δήλωση του Lauterbach ήταν ένα είδος φροϋδικού ολισθήματος της γλώσσας - δηλαδή, έκανε γκάφα και ακούσια είπε τουλάχιστον ένα μέρος της αλήθειας.

ΠΗΓΗ: Lauterbach bestätigt: Impfnebenwirkungen laufen unter Long Covid - reitschuster.de


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!