Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Pfizer Pro Quo: Περισσότερα στοιχεία προκύπτουν ότι οι φαρμακοβιομηχανίες έκλεισαν συμφωνία για να βοηθήσουν τον Μπάιντεν να κερδίσει τις εκλογές



Ακόμη ένα "quid pro quo" για "quid pro Joe"





Το νέο βιβλίο του Anthony Fauci έδωσε στο κοινό περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον πραγματικά άψογο χρόνο διάθεσης των δεδομένων δοκιμών mRNA Covid-19 της Pfizer.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Pfizer αποφάσισε να καθυστερήσει ανεξήγητα τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της δοκιμής mRNA από τον Οκτώβριο του 2020 έως αμέσως μετά τις εκλογές, μετά από δημόσιες και ιδιωτικές προσπάθειες να αποτρέψει τον πρόεδρο Τραμπ από το να λάβει μια «έκπληξη του Οκτωβρίου» που θα ήταν χρήσιμη για την εκστρατεία του.

Εκ των υστέρων, τα εμβόλια δεν ήταν τίποτε περισσότερο από άχρηστο γενετικό υλικό. Δεν χάθηκαν ζωές από την καθυστέρηση της διανομής αυτών των αποτυχημένων ενέσεων mRNA του επιστημονικού πειράματος. Παρ' όλα αυτά, η επιχείρηση κατάφερε να αφαιρέσει μια πολιτική νίκη για τον Τραμπ και να την παραδώσει στον Μπάιντεν. Εκείνη την εποχή, η πλειοψηφία του κοινού ήταν πραγματικά τρομοκρατημένη από το συνάχι της Γουχάν, με πολλούς ψηφοφόρους να δένουν την ψήφο τους στον υποψήφιο που πίστευαν ότι θα μπορούσε να νικήσει καλύτερα έναν ιό.

Στο νέο του βιβλίο, «On Call», ο Fauci αποκαλύπτει ότι ο Albert Bourla, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, του τηλεφώνησε το βράδυ μετά την ανακήρυξη του Biden ως νικητή των εκλογών, για να τον ενημερώσει για τα «αποτελέσματα που αλλάζουν το παιχνίδι» της Pfizer από την (σίγουρα στημένη) δοκιμή mRNA.

Ο Fauci γράφει:

«Στις 7 Νοεμβρίου, μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των απόντων, ο Τζο Μπάιντεν ανακηρύχθηκε νικητής των προεδρικών εκλογών. 

Ήταν το επόμενο βράδυ που ο Albert Bourla, διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, με κάλεσε από ένα πάρτυ των γειτόνων μου για να με ενημερώσει για τα αποτελέσματα που άλλαξαν το παιχνίδι από τη δοκιμή του εμβολίου mRNA της Pfizer. Τελικά σκέφτηκα ότι είχαμε πραγματικά κάνει στροφή για να νικήσουμε αυτή τη φοβερή ασθένεια».




Σε ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, ο Fauci συζητά τον Επίτροπο FDA του Trump Stephen Hahn δηλώνοντας ότι δεν θα ακολουθήσει το σχέδιο της κυβέρνησης Trump να κυκλοφορήσει το εμβόλιο πριν από τις εκλογές.

Ο Fauci λέει ότι ο Hahn «κατέστησε σαφές στην κυβέρνηση Τραμπ ότι όσον αφορά την έγκριση εμβολίων, αυτός και η υπηρεσία του δεν θα πιεστούν να αναλάβουν επιστημονικά ανάρμοστη δράση», προσθέτοντας ότι «οι εγκρίσεις εμβολίων δεν θα βιαστούν μόνο και μόνο επειδή ο Λευκός Οίκος ελπίζει ότι θα εγκριθούν πριν από τις εκλογές».



Γιατί η ξαφνική αλλαγή; Ήταν όπως περιέγραψε ο Fauci;

Μόλις ένα χρόνο αργότερα, ο Hahn θα ενταχθεί στη Flagship Pioneering, την εταιρεία που ίδρυσε τη Moderna. Αυτό το κομμάτι δεν μπήκε στο βιβλίο του Fauci.

Φαίνεται ότι ο κτηνίατρος Albert Bourla που διευθύνει την Pfizer, και ο Stephen Hahn, ο οποίος παραμένει στο Flagship, γνωρίζουν κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο των απαραίτητων ακροάσεων του Κογκρέσσου και των ερευνών επιβολής του νόμου.

Δεν είναι ότι αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που η Pfizer και η συμμορία είπαν ψέμματα, διέπραξαν μαζική απάτη και εξαπάτησαν το κοινό.




ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ


Στο οικονομικό μέτωπο, το κίνητρο για καθυστέρηση έγινε γρήγορα σαφές στις επαναδιαπραγματευθείσες συμβάσεις μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των διανομέων mRNA. 

Η Pfizer και η Moderna πέτυχαν μια πολύ πιο προσοδοφόρα συμφωνία με την κυβέρνηση Μπάιντεν από ό, τι με τη διοίκηση Τραμπ.

Η αρχική συμφωνία με την Pfizer αποτέλεσε αντικείμενο διαπραγμάτευσης από τη διοίκηση Trump κατά τη διάρκεια των ημερών της επιχείρησης Warp Speed. Πλήρωσε τον φαρμακευτικό γίγαντα 19,50 δολλάρια ανά δόση. 

Η κυβέρνηση Μπάιντεν θα υπογράψει τελικά μια συμφωνία για να δώσει στην Pfizer περίπου 30,48 δολλάρια ανά δόση, με αποτέλεσμα μια αστρονομική αύξηση 56+ % από τη συμφωνία που διαπραγματεύτηκε η κυβέρνηση Τραμπ.

Στο αποκορύφωμα της υστερίας του Covid, η Pfizer έφερε σχεδόν 10 δισεκατομμύρια δολλάρια σε καθαρά έσοδα ανά τρίμηνο, χάρη σε περιθώριο κέρδους mRNA 33% στην αγορά των ΗΠΑ.

Θα ήταν συνετό αν το Κογκρέσσο επικεντρώσει εκ νέου τις προσπάθειές του στην έναρξη ερευνών εναντίον αυτών των τεράστιων φαρμακευτικών εταιρειών και να τις καταστήσει υπόλογες για συμμετοχή σε δόλιες και φαύλες δραστηριότητες


Οι πολιτείες έχουν ήδη ξεκινήσει τις δικές τους προσπάθειες για την επιδίωξη δικαιοσύνης, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην μπορεί να γίνει σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

ΠΗΓΗ: Pfizer Pro Quo: more evidence emerges that drugmakers cut deal to help Biden win election (dossier.today)




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!