Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Προς: Όλους τους διεφθαρμένους αξιωματούχους υγείας, τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης: Η απάτη σας με τον Covid-19 έχει πλήρως εκτεθεί.



Υποβολή αιτημάτων ποινικής παραπομπής στους Περιφερειακούς Εισαγγελείς εννέα ενοριών της Λουιζιάνα για την έναρξη ποινικών ερευνών κατά του Δρ Anthony Fauci κ.α..

Οι δικηγόροι των ΗΠΑ στέλνουν επίσημα ποινικές παραπομπές για δολοφονία, τρομοκρατία, εμπορία ανθρώπων, απαγωγή και άλλα εγκλήματα για τους Anthony Fauci, Rochelle Walensky, Francis Collins, Deborah Birx, Peter Daszak, Rick Bright, Robert Redfield, Stephen Hahn και Cliff Lane.



Ο προεδρικός υποψήφιος των ΗΠΑ Robert F. Kennedy Junior επιβεβαιώνει ότι ο Anthony Fauci ήξερε ότι η ρεμδεσιβίρη θα σε σκότωνε


Ο Fauci το γνώριζε αυτό επειδή προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το φάρμακο της Gilead Remdesivir για τον Έμπολα το 2019, αλλά το Remdesivir αποσύρθηκε από τη δοκιμή επειδή είχε ποσοστό θνησιμότητας 54%. (!!!!!!) 


Είναι α ν θ ρ ω π ο κ τ ο ν ί α, λέει ο προεδρικός υποψήφιος Robert F. Kennedy Jr. Άνθρωποι σκοτώνονταν στα νοσοκομεία από την ρεμδεσιβίρη και τους αναπνευστήρες, όχι από τον Covid-19.


(Allan: Σωστά! Δημοσίευσα αυτό το συμπέρασμα πριν από χρόνια, δείτε το σχόλιό μου παρακάτω.) (βλ. εντός του συνδέσμου στο πεδίο των σχολίων)


Ο Δρ David Martin επιβεβαιώνει ότι ο εισαγγελέας των ΗΠΑ και οι σερίφηδες των ΗΠΑ συνεργάζονται για να κατηγορήσουν ποινικά τους Anthony Fauci, Ralph Baric, Peter Daszak και πολλούς άλλους για εκβιασμό, συμπαιγνία στη δημιουργία του ιού της Γουχάν και προμελετημένη δολοφονία χιλιάδων από το Remdesivir και τα εμβόλια Covid που δεν είναι στην πραγματικότητα εμβόλια, αλλά βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής, όπως επιβεβαιώθηκε από πρόσφατη ένορκη δήλωση δικαστηρίου από τον Δρ Francis Boyle, αρχιτέκτονα του αντιτρομοκρατικού νόμου για τα βιολογικά όπλα του 1989. (βλ. ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΒΟΜΒΑ! Ο Καθηγητής Νομικής, που έγραψε τόν Νόμο περί ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ καί αντιτρομοκρατίας του 1989, παρέχει έ ν ο ρ κ η βεβαίωση, ότι οι ΕΝΕΣΕΙΣ νανοσωματιδίων 'mRNA' COVID 19 είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ όπλα καί ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ! ! ! ! (odysseiatv.blogspot.com)


Σημαντικό βίντεο: https://twitter.com/i/status/1801806168227987842



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024: 
 
Το Vires Law Group, σε συνεργασία με το Edward L. Tarpley, Jr., APLC και με την υποστήριξη του Former Feds Group Freedom Foundation, ανακοίνωσε την υποβολή αιτημάτων ποινικής παραπομπής στους Περιφερειακούς Εισαγγελείς εννέα περιφερειών της Λουϊζιάνα για την έναρξη ποινικών ερευνών κατά των:
 
Dr. Anthony Fauci, Rochelle Walensky, Francis Collins, Deborah Birx, Peter Daszak, Rick Bright, Robert Redfield, Stephen Hahn και Cliff Lane για εικαζόμενα εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον πολιτών της Λουιζιάνα πριν και κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.


Τα εκτεταμένα αιτήματα ποινικής παραπομπής 30 σελίδων (Plus Exhibits) έχουν υποβληθεί στους Περιφερειακούς Εισαγγελείς για τις ενορίες Caddo, East Baton Rouge, Jefferson, St. Tammany, Orleans, Lafayette, Lafouche, Tangipahoa, και Rapides.


Αυτή η προσπάθεια διερεύνησης του Δρ Fauci και άλλων κατηγορουμένων υποστηρίζεται από δωρεές από άτομα και οργανισμούς όπως το Diamond Mind Foundation και το Fight Like A Flynn PAC που διευθύνεται από τον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Αντιστράτηγο Mike Flynn.


Τα αιτήματα των δικηγόρων Rodriguez, Miller και Tarpley ζητούν από τους Περιφερειακούς Εισαγγελείς να κάνουν ποινικές παραπομπές στη Γενική Εισαγγελέα Liz Murrill για περαιτέρω έρευνα και κατηγορίες εκ μέρους συγγενών συγγενών εννέα θυμάτων στη Λουιζιάνα που έχουν ζητήσει νομική βοήθεια για τη διερεύνηση των θανάτων των αγαπημένων τους προσώπων σύμφωνα με τα πρωτόκολλα νοσοκομείων COVID-19, σκόπιμη κακοδιαχείριση λοίμωξης Covid-19, και καταστολή και άρνηση θεραπειών που σώζουν ζωές σε νοσοκομεία της Λουιζιάνας, γηροκομεία και άλλες εγκαταστάσεις.


Οι ποινικές παραπομπές κατηγορούν τον Δρ Fauci, νυν και πρώην ομοσπονδιακούς αξιωματικούς και νοσοκομειακά συστήματα που παρέχουν φροντίδα στη Λουϊζιάνα για τη διάπραξη εγκλημάτων σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της Λουϊζιάνας, συμπεριλαμβανομένων:


Τρομοκρατία – με την πρόκληση εκ προθέσεως φόνου ή πρόκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης (La. R.S.m 4:128.1(a))

Φόνος πρώτου βαθμού (La. R.S. 14:30)


Φόνος δευτέρου βαθμού (La. R.S. 14:30.1)

Ανθρωποκτονία (La. R.S. 14:31(A)(3))

Εμπορία ανθρώπων (La. R.S. 14:46.2)

Απαγορευμένες πράξεις εκβιασμού (La. R.S. 15:1353)

Βαναυσότητα σε άτομα με αναπηρίες (La. R.S. 14:93.3)

Ψευδής φυλάκιση (La. R.S. 14:46)

Απαγωγή δευτέρου βαθμού (La. R.S. 14:44.1)

Βιαιοπραγία (La. R.S. 14:33)

Απλή Βιαιοπραγία κατά Ατόμων με Αναπηρίες (La. R.S. 14:35.2)





Τα άτομα και οι αξιωματούχοι που υπόκεινται στην αιτούμενη ποινική έρευνα περιλαμβάνουν:

Anthony Fauci, πρώην διευθυντής, Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID)

Cliff Lane, Αναπληρωτής Διευθυντής, NIAID

Francis Collins, πρώην διευθυντής, Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH)

Deborah Birx, πρώην Συντονίστρια Αντιμετώπισης COVID του Λευκού Οίκου & πρώην Διευθύντρια Έρευνας HIV του DOD στο Ινστιτούτο Έρευνας του Στρατού Walter Reed

Rochelle Walensky, πρώην Διευθύντρια, Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC)

Stephen Hahn, πρώην Επίτροπος, Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φαρμάκων (FDA)


Peter Daszak, Πρόεδρος, EcoHealth Alliance

Rick Bright, Διευθυντής της Αρχής Προηγμένης Βιοϊατρικής Έρευνας και Ανάπτυξης (BARDA)



Η δικαιοσύνη έρχεται για όλους όσους εμπλέκονται στα πιο αποτρόπαια εγκλήματα της σύγχρονης Ιστορίας. 


Εκατομμύρια δολοφονήθηκαν εσκεμμένα και αναγκάστηκαν να υποφέρουν


Η δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα χρειαστεί.




8:37 ΜΜ · 14 Ιουνίου 2024

446.8K Προβολές

Ο Δρ David Martin στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Βρυξέλλες, Βέλγιο στις 3 Μαΐου 2023


Σημαντικό βίντεο: https://twitter.com/i/status/1801740393358495800


Πάνω από μια δεκαετία πριν, ο Martin προειδοποίησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενάντια στην πορεία που θα οδηγούσε στην τρέχουσα σφαγή του Covid-19. Τώρα, λέει «Σας το είχα πει!»


Χειμώνας των ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ - Παιδιά 16-19 ετών - 100 πρόσφατες περιπτώσεις αιφνίδιου και απροσδόκητου θανάτου - η σιωπηλή επιδημία για την οποία κανείς δεν θέλει να μιλήσει


DR. WILLIAM MAKIS MD 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024



ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ - ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡ-ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ.


Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ~ 150.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΏΝ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» COVID-19, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ Ό, ΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ, ΠΙΣΩ ΣΤΟ 1500.


Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ.


ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ - ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.


ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΝΥΡΕΜΒΈΕΡΓΗ 2.0! ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ, ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ!







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!