Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

ΒΟΜΒΑ! Ο Καθηγητής Νομικής, που έγραψε τόν Νόμο περί ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ καί αντιτρομοκρατίας του 1989, παρέχει έ ν ο ρ κ η βεβαίωση, ότι οι ΕΝΕΣΕΙΣ νανοσωματιδίων 'mRNA' COVID 19 είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ όπλα καί ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ! ! ! !


Ο Δρ Frances Boyle, ο καθηγητής νομικής με σπουδές στο Χάρβαρντ που συνέταξε τον νόμο περί βιολογικών όπλων και αντιτρομοκρατίας του 1989, ο οποίος πέρασε ομόφωνα και από τα δύο σώματα του Κογκρέσσου, παρείχε μια ένορκη δήλωση που δηλώνει ότι οι ενέσεις Covid 19 και οι ενέσεις νανοσωματιδίων mRNA παραβιάζουν τον νόμο που έγραψε.

Ο Δρ Boyle ισχυρίστηκε ότι οι «ενέσεις COVID 19», οι «ενέσεις νανοσωματιδίων COVID 19» και οι «ενέσεις νανοσωματιδίων mRNA» είναι βιολογικά όπλα και όπλα μαζικής καταστροφής και παραβιάζουν τα βιολογικά όπλα 18 USC § 175. Όπλα και πυροβόλα όπλα § 790.166 Fla. Stat. (2023).

Ο Δρ Boyle παρείχε αυτήν την ένορκη βεβαίωση σε μια υπόθεση της Φλόριντα που αφορούσε μια επείγουσα αίτηση για εντολή Mandamus που επιδιώκει να αναγκάσει τον κυβερνήτη DeSantis να απαγορεύσει τη διανομή «ενέσεων COVID 19», «ενέσεων νανοσωματιδίων COVID 19» και «ενέσεων νανοσωματιδίων mRNA», στην πολιτεία της Φλόριντα. Επιδιώκει επίσης να αναγκάσει την Γενική Εισαγγελέα Ashley Moody να κατασχέσει τα φιαλίδια.

Η αρχική αίτηση έκτακτης ανάγκης για διαταγή Mandamus κατατέθηκε στις 3 Μαρτίου 2024 στο Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα. 

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Circuit Court στην κομητεία Leon στις 20 Μαρτίου 2024. Στις 9 Απριλίου 2024, το Circuit Court απέρριψε την υπόθεση. Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Το δευτεροβάθμιο υπόμνημα κατατέθηκε την Ημέρα Μνήμης, 27 Μαΐου 2024.

Τα υπομνήματα υποστηρίζουν ότι η διανομή «ενέσεων COVID 19», «ενέσεων νανοσωματιδίων COVID 19» και «ενέσεων νανοσωματιδίων mRNA» παραβιάζει - Βιολογικά όπλα 18 USC § 175; Όπλα και πυροβόλα όπλα § 790.166 Fla. Stat. (2023); Ομοσπονδιακό έγκλημα προδοσίας 18 USC § 2381; Προδοσία § 876.32 Fla. Stat. (2023); Εγχώρια τρομοκρατία, 18 USC § 2331; Τρομοκρατία § 775.30 Fla. Stat. (2023); Δολοφονία § 782.04 (1)(a) Fla. Stat. (2023); και Γενοκτονία 18 USC §1091; Florida Drugs and Cosmetic Act § 499.005 (2) Fla. Stat. (2023); Απάτη § 817.034 Fla Stat. (2023); Αξεσουάρ μετά το γεγονός § 777.03 Fla. Stat. (2023); και Florida Medical Consent Law § 766.103 Fla Stat. (2023).

Ο Δρ Boyle θεωρείται ένας από τους κορυφαίους νομικούς εμπειρογνώμονες στον κόσμο για τα βιολογικά όπλα. 

Η ένορκη κατάθεση του Δρ Boyle προσθέτει ένα τεράστιο ποσό αξιοπιστίας στην υπόθεση, η οποία έχει ήδη ένα τεράστιο σώμα αποδεικτικών στοιχείων που παρέχονται στο ένταλμα του mandamus. 

Ένορκες βεβαιώσεις που δηλώνουν ότι οι ενέσεις είναι βιολογικά και τεχνολογικά όπλα, παρασχέθηκαν επίσης από την ιατρική νομική σύμβουλο και αναλύτρια βιοτεχνολογίας Karen Kingston, η οποία ερεύνησε τα αποδεικτικά στοιχεία που κάνουν το τμήμα Facts of the Case του Mandamus και από την Ana Mihalcea, MD, PhD
Η έρευνα της Δρ Mihalcea περιλαμβάνεται στο Mandamus. 

Η Δρ Mihalcea είναι μία από τους κορυφαίους ερευνητές στον κόσμο σχετικά με τις επιδράσεις της αυτοαναπαραγόμενης νανοτεχνολογίας στο αίμα των ενέσιμων, καθώς και τις επιδράσεις στο αίμα των μη εγχυμένων ως αποτέλεσμα της απόρριψης.

Η ένορκη κατάθεση του Δρ Boyle είναι παρακάτω:








ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Βόμβα αποπληθυσμού: Γιατί μειώνονται τα ποσοστά γεννήσεων σε όλο τον κόσμο;
Το 1968, ο Paul και η Anne Ehrlich δημοσίευσαν ένα μπεστ σέλερ, "The Population Bomb", προβλέποντας επικείμενη μαζική πείνα λόγω υπερπληθυσμού. Η κατάσταση ήταν τόσο δύσκολη, έγραψαν, που η προσθήκη «προσωρινών αποστειρωτικών» στο νερό θα μπορούσε να είναι μια λύση. Εκείνη την εποχή, ο παγκόσμιος πληθυσμός ήταν 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Σήμερα είναι πάνω από 8 δισεκατομμύρια - και παραδόξως, έχουμε μια πολύ διαφορετική συζήτηση.
Ο Elon Musk, από κάθε άποψη ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, λέει ότι το πρόβλημα σήμερα δεν είναι πάρα πολλοί άνθρωποι - δεν είναι αρκετοί άνθρωποι. Αυτή η κατακόρυφη πτώση των ποσοστών γεννήσεων σε όλο τον κόσμο αποτελεί πολιτισμική απειλή. Και αν οι άνθρωποι δεν αρχίσουν να έχουν πολλά μωρά σύντομα, ο πολιτισμός θα καταρρεύσει.
Είναι αλήθεια; Τι γίνεται με τις ανησυχίες ότι εξαντλούμε τους πόρους της γης; Ότι περισσότεροι άνθρωποι σημαίνει περισσότερη ρύπανση; Σίγουρα τα ποσοστά γεννήσεων μειώνονται. Αλλά τι σημαίνει ακόμη και πολιτισμική κατάρρευση; Γιατί βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση; Τι μπορεί να γίνει; Και αν είναι πραγματικά τόσο κακό, γιατί δεν μιλάει κανείς γι 'αυτό;
Οι καλεσμένοι μας, ο Steven Mosher, Πρόεδρος του The Population Research Institute, ο Stephen J. Shaw, παραγωγός του ντοκιμαντέρ "Birthgap: Childless World" και ο Steve Milloy, εκδότης του JunkScience.com, έρχονται μαζί μας για να κάνουν ακριβώς αυτό.



Αξιωματούχοι υγείας εκδίδουν προειδοποίηση για την έκθεση στην ιλαρά στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας
Οι υγειονομικές αρχές προειδοποίησαν αυτή την εβδομάδα ότι ένας ταξιδιώτης που διέρχεται από το αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας μπορεί να έχει εκθέσει άλλους στην ιλαρά τις τελευταίες ημέρες.



British Medical Journal: Ο εμβολιασμός κατά του Covid ευθύνεται για την υπερβολική θνησιμότητα;
Οι κύριοι ιατρικοί εμπειρογνώμονες ζητούν περισσότερες έρευνες μετά από ανάλυση δεδομένων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα θα μπορούσε να σχετίζεται με την εκστρατεία εμβολιασμού κατά του Covid.



Η τρέλλα συνεχίζεται: Γιατί τα εμβόλια mRNA είναι τοξικά
Το βιβλίο «Γιατί τα εμβόλια mRNA είναι τοξικά» είναι τώρα διαθέσιμο και στα γερμανικά. Δεν παρέχει μόνο πληροφορίες για τους βασικούς μηχανισμούς της τεχνολογίας mRNA, αλλά παρέχει επίσης μια καλά τεκμηριωμένη εξήγηση του γιατί είναι «τοξική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!