Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Το «One Health» είναι μια λατρεία που βασίζεται στη λατρεία της Γαίας, τη Wicca, τον νεοπαγανισμό



Από τον Patrick Wood

Η Πρώτη Τροπολογία ξεκινά με το εξής: «Το Κογκρέσσο δεν θα θεσπίσει κανένα νόμο που να σέβεται την καθιέρωση μιας θρησκείας ή να απαγορεύει την ελεύθερη άσκησή της».
Το Κογκρέσσο κοιμάται σε μεγάλο βαθμό, καθώς οι δυνάμεις της κυβέρνησης έχουν πολλαπλασιάσει τις πολιτικές «One Health» που επιδιώκουν να συγχωνεύσουν τον άνθρωπο και τη Γη στην ενότητα. 

Ωστόσο, αυτή είναι μια πανάρχαια θρησκεία που συνδέεται με τον παγανισμό, τη Wicca και τον Γαϊσμό, και πρέπει να κληθεί στο χαλίγια αυτό που είναι!


Το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) ορίζει το One Health ως,

Το One Health είναι μια συνεργατική, πολυτομεακή και διεπιστημονική προσέγγιση - που εργάζεται σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο - με στόχο την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων υγείας αναγνωρίζοντας τη διασύνδεση μεταξύ ανθρώπων, ζώων, φυτών και του κοινού τους περιβάλλοντος.

Άλλες 19 ομοσπονδιακές υπηρεσίες είναι τυλιγμένες στο μάντρα "One Health", έχοντας απορροφηθεί από τη δίνη «ολόκληρης της κυβέρνησης» που δημιουργήθηκε υπό την κυβέρνηση Κλίντον. 

Λόγω των μυριάδων κανονισμών που δημιουργήθηκαν για την επιβολή του, οι πολιτείες, οι κομητείες και οι πόλεις είναι βουτηγμένες σε αυτό.

Η παρακάτω εικόνα απεικονίζει έναν μικροσκοπικό άνθρωπο που σχετίζεται με τη δημόσια υγεία, την παγκόσμια υγεία, μία υγεία και, τέλος, την πλανητική υγεία. 

Δεδομένου ότι ο πλανήτης είναι άρρωστος, κυρίως από τις πράξεις του ανθρώπου, πρέπει να θεραπευτεί, να αναζωογονηθεί και να γίνει ξανά ολόκληρος.



Λατρεία της Γαίας, Wicca και παγανισμός

Ένας αποκρυφιστικός ιστότοπος εξηγεί:

Ο Γαϊανισμός είναι μια γήινη φιλοσοφική, πνευματική, ολιστική, επιστημονικά ορθολογική, άποψη που μοιράζεται εκφράσεις με διάφορες θρησκείες όπως οι θρησκείες της γης και ο παγανισμός, ενώ δεν ταυτίζεται αποκλειστικά με κάποια συγκεκριμένη.

Οι ασκούμενοι του Γαϊανισμού ονομάζονται «Γαιανοί», ή μερικές φορές Γαϊανιστές. 

Οι οπαδοί συνήθως προσεγγίζουν τη φιλοσοφία με την προοπτική ότι πρέπει να τιμούμε τη γη, να μειώνουμε ή να μαλακώνουμε τον ανθρώπινο αντίκτυπο στη γη και να σεβόμαστε όλη τη ζωή στη γη. 

Η τελευταία προοπτική επεκτείνεται σε όλες τις μορφές ζωής, όπως το φυτό, το ζώο ή ο άνθρωπος, και οι οπαδοί συχνά προσπαθούν να διατηρήσουν μια στενή σχέση με τον πλανήτη.

Ένας άλλος ιστότοπος αφιερωμένος στη Wicca αναφέρει:

Σε έναν κόσμο που σφύζει από τεχνολογία και γρήγορους ρυθμούς ζωής, η επανασύνδεση με τις βαθιές ενέργειες της γης έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ. 

Μια συναρπαστική πτυχή αυτής της σύνδεσης είναι η έννοια της Γαίας, μιας θεότητας που ενσωματώνει την ίδια τη Γη σε διάφορες πνευματικές παραδόσεις.


Γαία: 

Η Γήινη Μητέρα Γαία, συχνά σεβαστή ως η Μητέρα Γη, συμβολίζει τη διασύνδεση όλων των ζωντανών οργανισμών. 

Αντλώντας έμπνευση από την αρχαία ελληνική μυθολογία, η Γαία είναι η αρχέγονη θεά που γέννησε τους Τιτάνες και έδωσε ζωή στον κόσμο. 

Στα σύγχρονα πλαίσια, η Γαία αγκαλιάζεται από ασκούμενους διαφόρων πνευματικών μονοπατιών, συμπεριλαμβανομένης της Wicca και του Παγανισμού, ως αναπαράσταση της θρεπτικής και ζωογόνου ουσίας της Γης.


Το Πνεύμα της Γαίας στη Wicca 

Για τους Wiccans, η Γαία είναι μια στοιχειακή δύναμη περίπλοκα υφασμένη στον ιστό των πεποιθήσεών τους. 

Ο σεβασμός για τη φύση και τους κύκλους της ευθυγραμμίζεται άψογα με τον τροχό Wiccan της χρονιάς, όπου οι ασκούμενοι γιορτάζουν τις μεταβαλλόμενες εποχές και τιμούν τα άφθονα δώρα της Γης. 

Η παρουσία της Γαίας είναι αισθητή σε τελετουργίες που δίνουν έμφαση στη γείωση, τη σύνδεση με τη γη και την καλλιέργεια μιας αρμονικής σχέσης με το περιβάλλον.

Στον παγανισμό, «τα ανθρώπινα όντα θεωρούνται μέρος της φύσης, μαζί με άλλα ζώα, δέντρα, πέτρες, φυτά και οτιδήποτε άλλο είναι αυτής της γης». James Lovelock, Τεχνοκράτης

Ο «εφευρέτης» του Γαϊσμού ήταν ο επιστήμονας James Lovelock (1918-2022), ένας κινδυνολόγος του κλίματος που απεικόνισε τη γη ως ζωντανό οργανισμό. 

Ήταν επίσης ένας τεχνοκράτης που δήλωσε

«Χρειαζόμαστε έναν πιο αυταρχικό κόσμο. Έχουμε γίνει ένα είδος αναιδούς, ισότιμος κόσμος όπου ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του [...] μπορεί να είναι απαραίτητο να τεθεί η δημοκρατία σε αναμονή για λίγο».

Δύο μελετητές στο Πανεπιστήμιο του Westminster συνέχισαν,

Αυτή η απειλή του οικολογικού αυταρχισμού συνδέεται συχνά με μια αυξανόμενη τάση προς την τεχνοκρατία, η οποία υποδηλώνει ότι οι αποφάσεις θα πρέπει να αφήνονται σε εκείνους με σχετική επιστημονική και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη: αυτό, υπονοείται, θα επιταχύνει τη λήψη αποφάσεων και θα παράγει πιο αποτελεσματικά πράσινα αποτελέσματα.


Νέα Θρησκεία με εντολή του Κράτους

Δεδομένου ότι το "One Health" έχει στριμωχτεί στο λαιμό μας από την κυβέρνηση, είναι ασφαλές να πούμε ότι έχει ανακηρυχθεί μια νέα θρησκεία με κρατική εντολή


Η τελική απόδειξη είναι η εξής: απλά προσπαθήστε να το επικρίνετε (ειδικά αν είστε Χριστιανός) και δείτε πού θα σας οδηγήσει.



ΠΗΓΗ: ‘One Health’ Is A Cult Based On Gaia Worship, Wicca, Neo-Paganism – Truth Unmuted


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!