Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Δίκη εναντίον του Δρ Walter Weber: Οι ειδικοί αγνοούν τα επιστημονικά στοιχεία



Ο ογκολόγος του Αμβούργου κατηγορείται ότι εξέδωσε πιστοποιητικά εξαίρεσης από την απαίτηση μάσκας.

Την περασμένη εβδομάδα, ολοκληρώθηκε η ανάκριση των εμπειρογνωμόνων.

Παραδέχτηκαν ότι η χρήση μάσκας ήταν η πολιτική ιδέα μιας προσπάθειας πρόληψης της μετάδοσης ιών μέσω μασκών. (Βίντεο)






Ο Δρ Walter Weber είναι ένας από τους θαρραλέους ιατρούς και επιστήμονες που αγωνίστηκαν για την αλήθεια κατά τη διάρκεια των καταναγκαστικών μέτρων του κορωνοϊού και πήραν το μέρος των ασθενών τους. Γι' αυτό, κυνηγήθηκαν, διώχθηκαν και εξοστρακίστηκαν από το πολιτικό σύστημα μέχρι σήμερα.

Στις 30 Σεπτεμβρίου, η ανάκριση των εμπειρογνωμόνων στη δίκη εναντίον του ιατρού από το Αμβούργο και συνιδρυτή του Ιδρύματος "Γιατροί για την Ενημέρωση" ολοκληρώθηκε προς το παρόν. 

Όπως σημειώνει η παρατηρήτρια της δίκης Claudia Jaworski, δύο κορυφαία ονόματα της ιατροδικαστικής στο UKE του Αμβούργου, ο καθηγητής Δρ Ondruschka και ο Δρ Edler, το έχουν πλέον παραδεχτεί:

Η χρήση μάσκας - ανεξάρτητα από το είδος - δεν ήταν και δεν είναι τίποτα περισσότερο από την πολιτική ιδέα μιας προσπάθειας πρόληψης της μετάδοσης ιών μέσω μασκών.

Αλλά στερείται αποδεικτικών στοιχείων.



«Αν κάτι τέτοιο περάσει άκριτα από τα δικαστήρια, το ανθρώπινο δικαίωμα στη σωματική ακεραιότητα καταστρέφεται. Διότι τότε κάθε παρέμβαση στον τομέα της υγείας στο μέλλον μπορεί να δικαιολογηθεί με μια πολιτική ιδέα. Ένα κατηγορητήριο που βασίζεται αποκλειστικά σε αυτή την πραγματογνωμοσύνη δεν μπορεί πλέον να διατηρηθεί», γράφει η Jaworski.



Η εισαγγελία, η οποία εξαρτάται από οδηγίες, θέλει να μάθει από τους εμπειρογνώμονες με μια στενά περιορισμένη ερώτηση πότε και για ποια συμπτώματα δεν μπορεί να φορεθεί μάσκα ή τουλάχιστον θα ήταν δικαιολογημένο ένα πιστοποιητικό εξαίρεσης από τη μάσκα. 

Επίσης, εάν θα έπρεπε να είχαν διεξαχθεί έρευνες σχετικά με αυτό και, εάν ναι, ποιες.

Αυτό δείχνει μια απόλυτη πρόθεση της εισαγγελίας να καταδικάσει, διότι δεν τίθενται τα βασικά ερωτήματα. 

Ως εκ τούτου, τα θεμελιώδη ερωτήματα που επικαλέστηκε η υπεράσπιση σχετικά με το σχεδιασμό και την έγκριση των μασκών για εξωτερική ή μόνο αυτοπροστασία, επιβλαβείς επιπτώσεις στα παιδιά, οδήγησαν σε έντονες παρεμβάσεις από την εισαγγελία. 

Οι εμπειρογνώμονες - σε αντίθεση με την ομάδα υπεράσπισης - δεν είχαν καμμία απάντηση σε αυτό. Μένει να δούμε αν το Επιμελητήριο θα καταφέρει να παρεκκλίνει από την κυβερνητική γραμμή λόγω της καλύτερης γνώσης που έχει πλέον αποκτηθεί.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον παραλογισμό και τη βλαπτικότητα των υποχρεωτικών μασκών κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «πανδημίας» κορωνοϊού μπορείτε να βρείτε εδώ.




ΣΧΕΤΙΚΑ:

«Μελέτη αριστούργημα» επιβεβαιώνει: Η χρήση μάσκας για παιδιά είναι άσκοπη και επιβλαβής

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: «Μελέτη αριστούργημα» επιβεβαιώνει: Η χρήση μάσκας για παιδιά είναι άσκοπη και επιβλαβής (odysseiatv.blogspot.com)




ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: 200 Γερμανοί γιατροί που εξέδωσαν εξαιρέσεις μάσκας προσώπου τέθηκαν σε κρατική «μαύρη λίστα» - οι συνέπειες είναι συγκλονιστικές

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: 200 Γερμανοί γιατροί που εξέδωσαν εξαιρέσεις μάσκας προσώπου τέθηκαν σε κρατική «μαύρη λίστα» - οι συνέπειες είναι συγκλονιστικές (odysseiatv.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!