Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: 200 Γερμανοί γιατροί που εξέδωσαν εξαιρέσεις μάσκας προσώπου τέθηκαν σε κρατική «μαύρη λίστα» - οι συνέπειες είναι συγκλονιστικές



Μια «μαύρη λίστα» περίπου 200 Γερμανών γιατρών που εξέδωσαν εξαιρέσεις από τις μάσκες καταρτίστηκε από τις αρχές, οδηγώντας σε κατ' οίκον έρευνες και παρακολούθηση από την κρατική ασφάλεια όσων βρίσκονται στη μαύρη λίστα.



Μια «μαύρη λίστα» περίπου 200 Γερμανών γιατρών που εξέδωσαν εξαιρέσεις από τις μάσκες καταρτίστηκε από τις αρχές, οδηγώντας σε κατ' οίκον έρευνες και παρακολούθηση από την κρατική ασφάλεια όσων βρίσκονται στη μαύρη λίστα.

Πολλοί γιατροί έχουν αναφέρει αιφνιδιαστικές κατ' οίκον έρευνες, σωματική βία και ψυχολογικές συνέπειες, συμπεριλαμβανομένης της φυλάκισης και του θανάτου. Οι οικονομικές επιπτώσεις περιλαμβάνουν βαριά πρόστιμα και νομικά έξοδα για τους γιατρούς.

Οι γιατροί έχουν αντιμετωπίσει δυσφήμιση και συκοφαντία στον τοπικό Τύπο, οδηγώντας σε εκφοβισμό των οικογενειών τους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

Η κατάσταση έχει φιμώσει και απομονώσει το ιατρικό επάγγελμα, αποτρέποντας τους γιατρούς από το να βοηθήσουν τους ασθενείς λόγω φόβου για συνέπειες.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας υποστηρίζει αυτούς τους γιατρούς, ζητώντας την απόσυρση των κατηγοριών, την αποζημίωση για εγκλήματα που διαπράχθηκαν από την κυβέρνηση και την τήρηση της ακεραιότητάς τους.








Στις 8 Ιουνίου 2024, ξεκίνησε μια πρόσκληση σχετικά με τα «Πιστοποιητικά εξαίρεσης από μάσκες και τις κατ' οίκον έρευνες» από τον Δρ Walter Weber, επικεφαλής της ένωσης ιατρών Ärzte für Aufklärung

Σε αυτό το τηλεφώνημα, λάβαμε κάποιες συγκλονιστικές πληροφορίες: στη Γερμανία, υπάρχει μια «μαύρη λίστα» περίπου 200 γιατρών που εξέδωσαν εξαιρέσεις από μάσκες και ως εκ τούτου προφανώς παρακολουθούνται από την κρατική ασφάλεια.

Στη συνέχεια εμφανίστηκαν περίπου 100 γιατροί που είχαν εκδώσει παρόμοια πιστοποιητικά.

Περίπου το 95% αυτών των γιατρών υπέστησαν αιφνιδιαστικές κατ' οίκον έρευνες, με έναν γιατρό να ερευνάται οκτώ φορές.

Αυτές οι κατ' οίκον έρευνες πραγματοποιούνταν συνήθως από τις 6 π.μ. και συχνά διαρκούσαν κατά τις ώρες γραφείου για 1 έως 3 ώρες. Σε πολλές περιπτώσεις, οι πόρτες έσπασαν και υπήρξαν αναφορές για ακατάλληλη μεταχείριση των πληγέντων.

Ένα παράδειγμα είναι ο Rolf Kron, ο οποίος έπρεπε να υπομείνει να κάθεται με τις πιζάμες του με ανοιχτή πόρτα για ώρες το χειμώνα. Η σωματική βία ήταν επίσης ένα ανησυχητικό ζήτημα: ο Δρ Woitzel έπρεπε να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό ποδιών λόγω αστυνομικής βίας.



Ψυχολογικές και σωματικές συνέπειες
Αυτές οι αναφορές για σωματικές επιθέσεις είναι ανησυχητικές. 

Ένας οφθαλμίατρος από το Münster υπέστη απώλεια ακοής μετά από ένα βίαιο περιστατικό.

Επιπλέον, αρκετές γυναίκες συνάδελφοί τους αρρώστησαν σοβαρά και ένας γιατρός, ο Δρ Ströer, καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή και πέθανε έξι μήνες αργότερα «χωρίς λόγο». 

Η Δρ Bianca Witzschel βρίσκεται προφυλακισμένη για 1,5 χρόνο λόγω αρνητικής έκθεσης εμπειρογνώμονα, ενώ μια αντίθετη έκθεση απορρίφθηκε από τον δικαστή.



Οι δημοσιονομικές επιπτώσεις είναι επίσης σοβαρές

Πολλοί γιατροί έπρεπε να «αγοράσουν την ελευθερία τους», πληρώνοντας ποσά έως και 6.000 ευρώ. Ένας συνάδελφος ανέφερε κόστος περίπου 30.000 ευρώ επειδή οι καρέκλες της αίθουσας αναμονής δεν πληρούσαν την απαιτούμενη απόσταση

Οι περισσότεροι γιατροί που επηρεάζονται συμφώνησαν μόνο με την ανώνυμη δημοσίευση των εμπειριών τους, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης.



Συκοφαντημένοι, εξοστρακισμένοι και φιμωμένοι

Ο τοπικός τύπος ανέφερε συχνά αυτούς τους γιατρούς, οδηγώντας σε δυσφήμιση και συκοφαντία. Οι οικογένειες δέχτηκαν εκφοβισμό, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. 

Το ιατρικό επάγγελμα στη Γερμανία, που αποτελείται από περίπου 150.000 εν ενεργεία γιατρούς, έχει φιμωθεί από αυτή τη συστηματική δίωξη. Οι περίπου 200 γιατροί που επιθυμούν να εκδώσουν εξαιρέσεις από τις μάσκες αποτελούν λιγώτερο από το 0,00013% του συνολικού αριθμού.

Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για μια τέτοια συμπεριφορά - αλλά υπάρχει άφθονη δικαιολογία για αυτούς τους γιατρούς που έχουν εκδώσει εξαιρέσεις μάσκας.






Πρόσφατα αναφέραμε τα πρωτόκολλα που διέρρευσαν από το Ινστιτούτο Robert Koch της Γερμανίας ("RKI"), τα οποία αποκάλυψαν τον βαθμό στον οποίο ο γερμανικός λαός εξαπατήθηκε από την ίδια του την κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της λεγόμενης πανδημίας. 

Μια αποκάλυψη ήταν ότι το RKI - το ισοδύναμο των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ ("CDC") - γνώριζε ότι δεν υπήρχαν στοιχεία ότι οι μάσκες σταμάτησαν την εξάπλωση του κορωνοϊού. 

Οι γιατροί που εξέδωσαν εξαιρέσεις από τις μάσκες ενεργούσαν προς το συμφέρον των ασθενών τους και σύμφωνα με τα αποδεικτικά στοιχεία, όπως αναγνωρίζεται από το RKI. 

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν σύμφωνοι με την κυβέρνησή τους και οι συνέπειες που υφίστανται θα πρέπει να σοκάρουν τον κόσμο.





Έτσι μοιάζει η ολοκληρωτική, συγκεντρωτική ιατρική

Η συστηματική δίωξη των γιατρών που εξέδωσαν εξαιρέσεις από τις μάσκες αναδεικνύει μια ανησυχητική εξέλιξη στη γερμανική κοινωνία.

Ο φόβος των κατ' οίκον ερευνών και οι επακόλουθες συνέπειες έχουν αποτρέψει πολλούς γιατρούς από το να βοηθήσουν ασθενείς που έχουν ανάγκη. 

Αυτό όχι μόνο φιμώνει το ιατρικό επάγγελμα, αλλά και το απομονώνει από την κοινωνία. 

Είναι καιρός να αμφισβητήσουμε αυτές τις πρακτικές και να προστατεύσουμε τα δικαιώματα των γιατρών καθώς και τις ανάγκες των ασθενών. 

Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την πραγματική επιστήμη που υποστηρίζει την απόφασή τους να είναι προσεκτικοί σχετικά με την αναποτελεσματικότητα και ακόμη και τη βλάβη που δημιουργείται από τη χρήση μάσκας ως υποχρεωτικό εργαλείο για τη διαχείριση του covid 19 (Brownstone, 2024).

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία (WCH) είναι Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ο Ν για αυτούς τους 200 ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ και όλους εκείνους που υποστηρίζουν την ενημερωμένη συναίνεση και τον όρκο του Ιπποκράτη primum non nocere, πρώτα να μη κάνουν κακό. 

Η WCH καλεί τον λαό της Γερμανίας να μιλήσει για αυτούς τους γιατρούς και να απαιτήσει να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες εναντίον τους, να αποζημιωθούν για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει η κυβέρνησή τους εναντίον τους και να τιμηθούν δεόντως για τη διατήρηση της ηθικής και επιστημονικής τους ακεραιότητας παρά τις καταστροφικές συνέπειες.


Πηγές:


The RKI Protocols: About Science, Truth and Contradictions, NOZ, 28 Ιουλίου 2024 (μετάφραση από τα γερμανικά στα αγγλικά)


-
Σχετικά με τον συγγραφέα

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας ("WCH") είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός βάσης που επιδιώκει να διευρύνει τη γνώση της δημόσιας υγείας μέσω της επιστήμης και της κοινής σοφίας.

Εδρεύει στο Μπαθ του Ηνωμένου Βασιλείου και λειτουργεί ως παγκόσμιος συνασπισμός που περιλαμβάνει οργανώσεις πρόνοιας από όλο τον κόσμο, οι οποίες μοιράζονται την ίδια εστίαση και ηθική αρχών που ενθαρρύνουν την ελευθερία από την κυβέρνηση και την εταιρική επιρροή.

Το WCH έχει περισσότερους από 200 εταίρους συνασπισμού σε περισσότερες από 50 χώρες και βρίσκεται επί του παρόντος στη διαδικασία αποκέντρωσης, έχοντας ενεργοποιήσει περισσότερα από 25 συμβούλια χωρών του WCH.

Μπορείτε να ακολουθήσετε το WCH επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό του ΕΔΩ ή κάνοντας εγγραφή στη σελίδα Substack ΕΔΩ.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!