Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

«Το χαλιφάτο είναι η λύση» στο Αμβούργο: Περισσότεροι από 1.000 ισλαμιστές θέλουν να εισαγάγουν χαλιφάτο και νόμο της Σαρία


Η αστυνομία του Αμβούργου εξασφάλισε ότι η μουσουλμανική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε με ομαλό τρόπο. Φωτογραφία: Morris MacMatzen/Getty Images


Στο Αμβούργο, έγινε σαφές αυτό που ζητούν ορισμένοι ισλαμιστές: ένα χαλιφάτο στη Γερμανία. 

Ένα μεγάλο απόσπασμα της αστυνομίας συνόδευσε τη συγκέντρωση. 

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνσης της Βαυαρίας Hubert Aiwanger χαρακτήρισε τη συνέλευση «αντισυνταγματική».

Από τον Maurice Forgeng
28 Απριλίου 2024


«Γερμανία, πολιτική και μέσα ενημέρωσης – θα πρέπει όλοι να τοποθετηθείτε προσεκτικά [...] Όταν ξυπνήσει ο κοιμισμένος γίγαντας, θα λογοδοτήσετε για ό,τι έχουν κάνει τα χέρια σας» – αυτά τα σχεδόν απειλητικά λόγια διακηρύχθηκαν από έναν μουσουλμάνο ομιλητή στη σκηνή σε μια διαδήλωση στο Αμβούργο το Σάββατο 27 Απριλίου.


Ενάντια στη «δικτατορία των αξιών» της Γερμανίας

Περίπου 1.100 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου για το συλλαλητήριο, μετά το κάλεσμα της ομάδας "Muslim Interaktiv". 

Πολλοί συμμετέχοντες έφεραν μαζί τους πλακάτ στα οποία έγραφαν «Χαλιφάτο είναι η λύση», «Οι μουσουλμάνοι δεν σιωπούν» ή «Όχι στη δικτατορία των αξιών», όπως ανέφερε η «Welt». 

Ένα χαλιφάτο είναι μια μορφή ισλαμικής κυβέρνησης στην οποία ένας «εκπρόσωπος του Αγγελιοφόρου του Θεού» είναι στο αξίωμα.

Με τη «δικτατορία των αξιών» εννοούσαν ότι η Γερμανία στη σημερινή της μορφή θα επέβαλλε τις αξίες της στους ισλαμιστές. 

Οι διαδηλωτές απέρριψαν ανοιχτά τις φιλελεύθερες δημοκρατικές αξίες, όπως αποδεικνύεται από εκκλήσεις όπως «Σταματήστε τη δικτατορία των αξιών».

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες φώναζαν επανειλημμένα "Allahu Akbar" ("Ο Θεός είναι μεγάλος") εν χορώ. Με αυτόν τον τρόπο, συχνά επιβεβαίωναν τις δηλώσεις των ομιλητών στο συλλαλητήριο.

Μερικές από τις σημαίες των συμμετεχόντων έφεραν το ισλαμικό δόγμα, τη Shahada. Ήταν επίσης αξιοσημείωτο ότι συχνά τεντώνουν τον δείκτη τους προς τα πάνω, το λεγόμενο δάχτυλο Tawhid. Στο Ισλάμ, αυτό είναι ένα σύμβολο της ενότητας και της μοναδικότητας του Θεού.

Σύμφωνα με την «Bild», το συλλαλητήριο ξεκίνησε γύρω στις 4:00 μ.μ. και τελείωσε γύρω στις 5:30 μ.μ. 

Δεν είναι η πρώτη συγκέντρωση της «Μουσουλμανικής Διαδραστικότητας» στη χανσεατική πόλη. 

Στα τέλη Οκτωβρίου του περασμένου έτους, η ομάδα κάλεσε τους ανθρώπους σε συγκέντρωση - παρά την απαγόρευση (λόγω λόκνταουν)

Τον Φεβρουάριο του 2023, αυτή η οργάνωση πραγματοποίησε συγκέντρωση περίπου 3.500 ανθρώπων στη Σουηδία ενάντια στο κάψιμο του Κορανίου.


Ενώπιον του Γραφείου Προστασίας του Συντάγματος

Κατά τη διάρκεια της πορείας, σύμφωνα με την Tagesspiegel, ένα μεγάλο απόσπασμα της αστυνομίας ήταν στο χώρο και εξασφάλισε μια ειρηνική διαδικασία. Δεν υπήρξαν περιστατικά.

Οι ομιλητές συχνά κατηγορούσαν τους Γερμανούς πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης ότι διαδίδουν «φθηνά ψέμματα» και «δειλά ρεπορτάζ». 

Αυτό είναι σήμερα εμφανές σε σχέση με τον πόλεμο στη Γάζα, όπου όλοι οι μουσουλμάνοι στη Γερμανία πρέπει να στιγματιστούν ως ισλαμιστές.

Ο Joe Adade Boateng, ο οποίος αυτοαποκαλείται Raheem Boateng, είχε εγγραφεί στο συλλαλητήριο. Σύμφωνα με το NDR, το Γραφείο του Αμβούργου για την Προστασία του Συντάγματος προειδοποιεί εναντίον της ομάδας "Muslim Interaktiv" εδώ και μερικές εβδομάδες. Τώρα χαρακτηρίζεται ως επιβεβαιωμένη εξτρεμιστική προσπάθεια.

Ο επικεφαλής του Γραφείου για την Προστασία του Συντάγματος, Thorsten Voss, υποψιάζεται ότι η «Muslim Interaktiv» έχει στενή σχέση με το κίνημα Hizb ut Tahrir. 

Στόχος τους είναι να εγκαθιδρύσουν χαλιφάτο στη Γερμανία και να εισαγάγουν το νόμο της Σαρία. 

Το ισλαμικό κίνημα έχει απαγορευτεί στη χώρα αυτή για περισσότερα από 20 χρόνια.


Aiwanger: "Πρέπει να διαλυθεί αμέσως"

Στην υπηρεσία σύντομων μηνυμάτων 'X'/Twitter, εκτός από πολλούς οργισμένους πολίτες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βαυαρίας Hubert Aiwanger (Freie Wähler) σχολίασε τη συγκέντρωση. 

Περιέγραψε τη συνέλευση ως «αντισυνταγματική» και μια προσπάθεια κατάργησης της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Ως εκ τούτου, η αστυνομία θα έπρεπε να είχε «διαλύσει αμέσως» τη διαδήλωση επί τόπου και να απελάσει τους συμμετέχοντες, αν ήταν δυνατόν.





Άλλοι χρήστες συνέκριναν το μουσουλμανικό συλλαλητήριο με άλλες ή προηγούμενες συγκεντρώσεις όπου η καταστολή ήταν πιο σκληρή. 

Για παράδειγμα, σε διαδηλώσεις κατά των μέτρων επί κορωνοϊού. «Υπήρξε πολύς ξυλοδαρμός», έγραψε ο χρήστης κ. Pip.

Ένας χρήστης αναρωτήθηκε: «Τι θα συνέβαινε αν ακροδεξιοί εξτρεμιστές διαδήλωναν στο Αμβούργο; 

Τι διακρίνει τους ριζοσπάστες ισλαμιστές από τους δεξιούς εξτρεμιστές;

Τίποτε.

Γιατί λοιπόν το Αμβούργο και οι κάτοικοί του επιτρέπουν να συμβαίνει αυτό;»

Ο χρήστης Lexa, ο οποίος έχει πάνω από 32.600 ακόλουθους, περιέγραψε την ανοχή του συλλαλητηρίου ως «φρικτή». Μας λένε κατηγορηματικά: «Αποδεχτείτε το Ισλάμ, ή τελειώσατε».





ΠΗΓΗ: 
„Kalifat ist die Lösung“ in Hamburg: Mehr als 1.000 Islamisten wollen Kalifat und Scharia einführen (epochtimes.de)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δάσκαλος αποκαλύπτει - ΕΤΣΙ λειτουργούν τα μαθήματα του Ισλάμ στα γερμανικά σχολεία. (Αισχρότατη) Κατήχηση με χρήματα των φορολογουμένων!!!!!!

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δάσκαλος αποκαλύπτει - ΕΤΣΙ λειτουργούν τα μαθήματα του Ισλάμ στα γερμανικά σχολεία. (Αισχρότατη) Κατήχηση με χρήματα των φορολογουμένων!!!!!! (odysseiatv.blogspot.com)





Μία ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ μελέτη για τους νέους από την Κάτω Σαξονία (Γερμανία): «Οι κανόνες του Κορανίου είναι πιο σημαντικοί από τους νόμους στη Γερμανία»

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Μία ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ μελέτη για τους νέους από την Κάτω Σαξονία (Γερμανία): «Οι κανόνες του Κορανίου είναι πιο σημαντικοί από τους νόμους στη Γερμανία» (odysseiatv.blogspot.com)




Σύμφωνα με την έρευνα, ένας στους δύο μουσουλμάνους μαθητές στην Κάτω Σαξονία είναι υπέρ μιας ισλαμικής θεοκρατίας

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Σύμφωνα με την έρευνα, ένας στους δύο μουσουλμάνους μαθητές στην Κάτω Σαξονία είναι υπέρ μιας ισλαμικής θεοκρατίας (odysseiatv.blogspot.com)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!