Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Μία ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ μελέτη για τους νέους από την Κάτω Σαξονία (Γερμανία): «Οι κανόνες του Κορανίου είναι πιο σημαντικοί από τους νόμους στη Γερμανία»



Από reitschuster.de

Το Ισλάμ ανήκει στη Γερμανία και την Ευρώπη. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ο Wolfgang Schäuble, η Angela Merkel και ο Christian Wulff, μεταξύ άλλων, έχουν επανειλημμένα εκφράσει αυτή την άποψη. Είναι εντυπωσιακό ότι υπήρχαν μικρές διαφορές στην ακριβή διατύπωση, αλλά αυτοί ήταν πάντα εξέχοντες και υψηλόβαθμοι πολιτικοί του CDU, τουλάχιστον στα παραδείγματα που αναφέρθηκαν εδώ.

Οι Χριστιανοδημοκράτες ήθελαν τώρα να διευκρινίσουν αυτή τη γενίκευση και να συμπεριλάβουν την ακόλουθη πρόταση στο νέο πολιτικό τους πρόγραμμα: «Οι μουσουλμάνοι που μοιράζονται τις αξίες μας ανήκουν στη Γερμανία». 

Αμέσως, εμφανίστηκε αντίσταση τόσο στην πτέρυγα της Μέρκελ όσο και στα αριστερά μέσα ενημέρωσης.

Το CDU τελικά υποχώρησε και τώρα λέει: «Οι μουσουλμάνοι είναι μέρος της θρησκευτικής ποικιλλομορφίας της Γερμανίας και της κοινωνίας μας». Και περαιτέρω: «Ένα Ισλάμ που δεν μοιράζεται τις αξίες μας και απορρίπτει την ελεύθερη κοινωνία μας δεν ανήκει στη Γερμανία».

Με αυτόν τον τρόπο, το CDU/CSU ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους πάντες – ή τουλάχιστον προσπαθεί να το κάνει – αλλά θα ήταν καλό να αναφερθεί στο συντηρητικό προφίλ του, το οποίο κάποτε το διέκρινε. Όπως θα το είχε η τύχη, ολόκληρη η συζήτηση για τη γενειάδα του αυτοκράτορα και το αμφιλεγόμενο «πέρασμα του Ισλάμ» παγιδεύεται στην πραγματικότητα γρηγορότερα από ό, τι θα ήθελαν οι περισσότεροι άνθρωποι στον οίκο του Konrad Adenauer.

Το Ινστιτούτο Εγκληματολογικών Ερευνών της Κάτω Σαξονίας (KFN) έχει ξεκινήσει μια αναζήτηση στοιχείων στο θέμα της αυξανόμενης νεανικής παραβατικότητας - και στη διαδικασία έχει φέρει στο φως πολύ δυσάρεστες αλήθειες για μερικά μάτια. Φυσικά, τα αποτελέσματα μπορούν μόνο να εκπλήξουν πραγματικά εκείνους που έχουν μέχρι στιγμής ασχοληθεί με αυτό το θέμα με τους Schäuble, Merkel και Wulff αυτής της δημοκρατίας.

Για τη λεγόμενη «Έρευνα της Κάτω Σαξονίας 2022», το KFN έθεσε συνολικά 8.539 μαθητές από την 9η τάξη, συμπεριλαμβανομένων περίπου 300 μουσουλμάνων, ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τη νεανική παραβατικότητα με τη στενότερη ή ευρύτερη έννοια. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν εδώ τα ευρήματα που φέρνει στο φως το σημείο 6.3, το οποίο ασχολείται με τον «ισλαμισμό».

Περισσότεροι από τα δύο τρίτα των μουσουλμάνων που ερωτήθηκαν (67,8%) συμφώνησαν με τη δήλωση: «Οι κανόνες του Κορανίου είναι πιο σημαντικοί για μένα από τους νόμους στη Γερμανία». 

Αυτό το παράδειγμα δείχνει ότι δεν πρόκειται απλώς για ευσεβείς πόθους. Και στο ίδιο ύφος, απαντήθηκαν πολλές άλλες ερωτήσεις από τον κατάλογο που παρουσιάστηκε:

Μόνο το Ισλάμ είναι ικανό να «λύσει τα προβλήματα της εποχής μας», πιστεύει το ήμισυ των μουσουλμάνων μαθητών στην Κάτω Σαξονία (51,5%).

Λίγο λιγώτεροι (45,8%) θα ήθελαν η Γερμανία να είναι μια ισλαμική θεοκρατία.

Περισσότερο από το ένα τρίτο (35,3%) εξέφρασε «συμπάθεια για τη βία εναντίον ανθρώπων που προσβάλλουν τον Αλλάχ ή τον προφήτη Μωάμεθ».

Τέλος, ένα 21,2% πιστεύει ότι «η απειλή για το Ισλάμ από τον δυτικό κόσμο δικαιολογεί τους μουσουλμάνους να υπερασπίζονται τον εαυτό τους με βία».

Δυστυχώς, το τι ακριβώς υποτίθεται ότι αποτελείται αυτή η υποτιθέμενη απειλή παρέμεινε ανοιχτό. Τουλάχιστον στην υποκειμενική αντίληψη, συμβαίνει το αντίθετο και το Ισλάμ και οι οπαδοί του φλερτάρουν εντελώς (δείτε εδώ, εδώ και εδώ).

Και από άλλες απόψεις, επίσης, οι συντάκτες της έρευνας δίνουν την εντύπωση ότι έχουν αναγνωρίσει το πρόβλημα, αλλά φανταστείτε ότι η λύση σε αυτό είναι πολύ απλή. 

Ο Carl Philipp Schröder του KFN αναφέρεται από την "Hannoversche Allgemeine Zeitung" ως εξής:

"Τα στοιχεία στην τελευταία έρευνα της Κάτω Σαξονίας προκαλούν ανησυχία και δείχνουν πόσο σημαντική είναι η πολιτική εκπαίδευση στα σχολεία στην τάξη".😵😏


(ο αστήρ, φωστήρ, ...οδοστρωτήρ της διανόησης και μέγα σαΐνι Carl Philipp Schröder του Ινστιτούτου Εγκληματολογικών Ερευνών (!!!!) της Κάτω Σαξονίας (KFN) που είχε την φαεινή ιδέα της πολιτικής εκπαίδευσης στις σχολικές τάξεις για την εξάλειψη του φονταμενταλισμού της μουσουλμανικής νεολαίας. Τιτανομεγάλε, δεν το συζητούμε! Θα έχεις τρελλές επιυχίες!)



Έχετε υπόψη σας, ότι περισσότερα από τα δύο τρίτα των μουσουλμάνων φοιτητών παραδέχονται ανοιχτά ότι δεν δίνουν δεκάρα για τους γερμανικούς νόμους

Ή, για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο νόμος της Σαρία βρίσκεται πάνω από τον Βασικό Νόμο! 

Όποιος πιστεύει τώρα ότι αυτό το σώμα σκέψης μπορεί να αντιστραφεί μέσω της «πολιτικής εκπαίδευσης στα σχολεία» 😂πρέπει πιθανώς σκόπιμα να κλείνει τα μάτια του στην πραγματικότητα.






ΠΗΓΗ: 
„Regeln des Korans sind wichtiger als die Gesetze in Deutschland“ - reitschuster.de


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:



Σύμφωνα με την έρευνα, ένας στους δύο μουσουλμάνους μαθητές στην Κάτω Σαξονία είναι υπέρ μιας ισλαμικής θεοκρατίας

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Σύμφωνα με την έρευνα, ένας στους δύο μουσουλμάνους μαθητές στην Κάτω Σαξονία είναι υπέρ μιας ισλαμικής θεοκρατίας (odysseiatv.blogspot.com)




ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Τα παιδιά του Χαλιφάτου

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Τα παιδιά του Χαλιφάτου (odysseiatv.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!