Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Σύμφωνα με την έρευνα, ένας στους δύο μουσουλμάνους μαθητές στην Κάτω Σαξονία είναι υπέρ μιας ισλαμικής θεοκρατίας



Μια συγκλονιστική έρευνα αποκαλύπτει μια τεράστια επικράτηση των ισλαμικών προτύπων σκέψης μεταξύ των μουσουλμάνων μαθητών. Ένας στους τρεις κατανοεί τη βία στο όνομα του Ισλάμ και τα δύο τρίτα τοποθετούν το νόμο της Σαρία πάνω από τον Βασικό Νόμο.

Από τους συντάκτες




Μια έρευνα που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Εγκληματολογικών Ερευνών της Κάτω Σαξονίας στο πλαίσιο των ερευνών της Κάτω Σαξονίας δείχνει τρομακτικά στοιχεία. 

308 μουσουλμάνοι μαθητές σε όλους τους τύπους σχολείων ερωτήθηκαν σχετικά με το θέμα του Ισλάμ. Περισσότερα από τα δύο τρίτα είναι υπέρ της πρότασης: "Οι κανόνες του Κορανίου είναι πιο σημαντικοί για μένα από τους νόμους στη Γερμανία". Το 35% έχει «κατανόηση για τη βία εναντίον ανθρώπων που προσβάλλουν τον Αλλάχ ή τον προφήτη
Μωάμεθ». 

Το 18% θεωρεί τη βία για την επιβολή του Ισλάμ νόμιμη αυτή καθαυτή και το 45,8% συμφωνεί με τη δήλωση ότι μια ισλαμική θεοκρατία θα ήταν η καλύτερη μορφή διακυβέρνησης.




Λόγω του περιορισμένου μεγέθους του δείγματος, το αποτέλεσμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό όλων των μαθητών στην Κάτω Σαξονία, αλλά τα εδραιωμένα ισλαμικά πρότυπα σκέψης σε όλους τους τύπους σχολείων είναι εξαιρετικά ανησυχητικά. 

Μόνο τα κορίτσια είναι κάπως λιγώτερο θετικά στις ισλαμικές ιδέες. 

Ήδη από το 2018, μια έρευνα σε ισλαμιστές φοιτητές έδειξε ότι ένας στους τρεις θα μπορούσε «κάλλιστα να φανταστεί» να αγωνίζεται για το Ισλάμ. Το 8% υποστήριξε ακόμη και το ISIS.

Ειδικά μετά τις 7 Οκτωβρίου, υπήρξαν επανειλημμένα επεισόδια σε γερμανικά σχολεία επειδή μουσουλμάνοι μαθητές έκαναν αντισημιτικά σχόλια ή μίλησαν υπέρ της Χαμάς.



ΠΗΓΗ: 
Bei Befragung spricht sich jeder zweite muslimische Schüler in Niedersachsen für islamischen Gottesstaat aus - Apollo News (apollo-news.net)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!