Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Γιατί ο πρώην διευθυντής του CDC Robert Redfield προειδοποιεί ότι η «γρίπη των πτηνών» θα είναι χειρότερη από τον COVID τα τελευταία 3 χρόνια;





από τον Brian Shilhavy
Συντάκτης, Health Impact News

Ο πρώην διευθυντής του CDC Robert Redfield (*)  είναι και πάλι στις ειδήσεις σήμερα προωθώντας το αγαπημένο του θέμα, το πορνό φόβου της «θανατηφόρας γρίπης των πτηνών».

Πρόκειται για άλλη μια καλοκαιρινή επανάληψη, καθώς πρόκειται για μια ιστορία που έχει κυκλοφορήσει στο κοινό πολλές φορές από τότε που έκανε το ντεμπούτο της στους κινηματογράφους το 2006 υπό τον τότε πρόεδρο Τζωρτζ Μπους.




Ήταν μια φάρσα τότε, και ενώ δεν είχα ξεκινήσει ακόμα το Health Impact News το 2006, είχα ένα τηλεφώνημα με τη Δρ Sherri Tenpenny εκείνη τη χρονιά σχετικά με ένα βιβλίο που μόλις είχε δημοσιεύσει με τίτλο "FOWL! Γρίπη των πτηνών: Δεν είναι αυτό που νομίζετε", το οποίο στη συνέχεια αρχίσαμε να πουλάμε στο ηλεκτρονικό μου κατάστημα.

Η πανδημία δεν ήρθε ποτέ, αλλά οι άνθρωποι έβγαλαν πολλά χρήματα από αυτήν και κυνήγησαν τους μικρούς παραγωγούς πουλερικών για να προστατεύσουν τις μεγάλες επιχειρήσεις πουλερικών από τον ανταγωνισμό.

Ανακύκλωσαν ξανά την επίφοβη «πανδημία γρίπης των πτηνών» το 2015 κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα και άρχισαν και πάλι να καταστρέφουν πτηνοτροφεία, ειδικά στην Αϊόβα, την πολιτεία που παράγει τα περισσότερα αυγά.

Αυτή η ανακοίνωση μιας «πανδημίας» τους επέτρεψε να λάβουν ορισμένα μέτρα και να δημιουργήσουν φόβο στο κοινό, αλλά για άλλη μια φορά, τίποτα δεν προέκυψε πραγματικά, εκτός από το γεγονός ότι ορισμένες επιχειρήσεις πουλερικών έχασαν πολλά χρήματα, ενώ οι κατασκευαστές εμβολίων επωφελήθηκαν.

Αυτό δημοσιεύθηκε από τη NY Post στις 2 Μαΐου 2015:


Ο κυβερνήτης της Αϊόβα Terry Branstad κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την Παρασκευή λόγω της ταχέως εξάπλωσης της επιδημίας γρίπης των πτηνών, λέγοντας ότι ολόκληρη η πολιτεία κινδυνεύει από την εξάπλωση της νόσου.

Η ανακοίνωση, η οποία δίνει στις αρχές εξουσίες για την επιβολή προληπτικών μέτρων, έγινε λίγο αφότου οι κρατικοί αξιωματούχοι γεωργίας ανακοίνωσαν ότι τέσσερεις νέες εκμεταλλεύσεις πουλερικών είχαν αρχικά βρεθεί θετικές στον ιό.

Η Αϊόβα, η κορυφαία πολιτεία παραγωγής αυγών στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι η τρίτη πολιτεία που κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της επιδημίας του ιού, η οποία είτε οδήγησε είτε θα οδηγήσει στην εξόντωση έως και 21 εκατομμυρίων κοτόπουλων και γαλοπούλων σε εθνικό επίπεδο.

Η Μιννεσότα και το Ουισκόνσιν κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης τον Απρίλιο.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Αϊόβα τίθεται σε ισχύ αμέσως τώρα και θα τεθεί σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Μαΐου, ανάλογα με τις εξελίξεις στην επιδημία, δήλωσε ο Branstad σε συνέντευξη Τύπου.

Το μέτρο επεκτείνει τις προσπάθειες του σχεδίου αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης του κράτους και εξουσιοδοτεί διάφορες κρατικές οντότητες να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετους πόρους, προμήθειες και εξοπλισμό για την παρακολούθηση και τον περιορισμό της επιδημίας γρίπης.

Επιτρέπει επίσης την απομάκρυνση και τη διάθεση μολυσμένων ζώων είτε σε δημόσιες είτε σε ιδιωτικές εκτάσεις και αίρει τους περιορισμούς βάρους στα φορτηγά που μεταφέρουν θανατωμένα κοπάδια, μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, η δράση επιτρέπει στις κρατικές και τοπικές αρχές επιβολής του νόμου να δημιουργήσουν σημεία ελέγχου και οδοφράγματα οπουδήποτε στην πολιτεία, συμπεριλαμβανομένων περιοχών εκτός αγροκτημάτων που βρίσκονται σε καραντίνα. (Πηγή.)

Στη συνέχεια, το 2022, ο πρώην διευθυντής του CDC υπό τον Ντόναλντ Τραμπ, Rober Redfield, ανακοίνωσε ότι ερχόταν μια νέα «πανδημία» που δεν είχε ακόμη συμβεί και ότι είπε ότι θα ήταν πολύ χειρότερη από τον COVID, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι όλες αυτές οι «πανδημίες» εκκολάπτονται πρώτα στο μυαλό των παγκοσμιοποιητών και στη συνέχεια ανακοινώνονται πριν συμβούν σαν να έχουν το χάρισμα της προφητείας.

Εδώ είναι αυτό που είπε πριν από 2 χρόνια, και αν σας ακούγεται σαν το ίδιο πράγμα που είπε αυτή την εβδομάδα, θα έχετε δίκoιο. Δεν συνειδητοποιήσατε ότι αυτή ήταν μια καλοκαιρινή επανάληψη, σωστά;

Αυτό δημοσιεύτηκε στο κανάλι μας Bitchute τον Απρίλιο του 2022.



Αυτή η απόδοση επαναλήφθηκε πέρυσι, και το 2023. Αυτή είναι μια συνέντευξη που έδωσε στο The Hill, ξεκινώντας από το 8:39.






Και τώρα εδώ είναι και πάλι για μια 3η επανάληψη encore performance αυτή την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας το ίδιο ακριβώς σενάριο που προφανώς γράφτηκε πριν από 2 χρόνια:



Πρώην διευθυντής του CDC προβλέπει ότι η επόμενη πανδημία θα είναι από τη γρίπη των πτηνών

Ο πρώην διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), Robert Redfield, δήλωσε ότι η επόμενη πανδημία θα μπορούσε να είναι από τη γρίπη των πτηνών.

«Πραγματικά πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό ότι κάποια στιγμή, δεν είναι θέμα εάν, είναι περισσότερο θέμα πότε θα έχουμε πανδημία γρίπης των πτηνών», δήλωσε ο Redfield στο NewsNation την Παρασκευή.

Πρόσθεσε ότι το ποσοστό θνησιμότητας είναι πιθανό να είναι πολύ υψηλότερο από τη γρίπη των πτηνών σε σύγκριση με το Covid-19.

Ενώ το ποσοστό θνησιμότητας ήταν 0,6% για την Covid-19, ο Redfield είπε ότι η θνησιμότητα για τη γρίπη των πτηνών θα ήταν πιθανώς «κάπου μεταξύ 25 και 50%». (Πηγή.)
 
 
 
Τι κρύβεται πίσω από την αποκαλυπτική καπηλεία φόβου του Redfield για τη «γρίπη των πτηνών»;

Υπενθυμίζουμε ότι ο Robert Redfield είναι μέλος της εγκληματικής συμμορίας Bill Gates / Anthony Fauci / Deborah Birx που ξεκίνησε τα εγκλήματά της κατά της ανθρωπότητας ήδη από τη δεκαετία του 1990 κατά τη διάρκεια της αναζήτησής τους για ένα εμβόλιο για τη θεραπεία της φάρσας του HIV / AIDS.

Είχαν μια επανένωση και όλοι ξαναβρέθηκαν μαζί το 2020, αφού ο Ντόναλντ Τραμπ τους έδωσε κυριολεκτικά $billions να βρουν ένα εμβόλιο για τη φάρσα του ιού COVID-19, διεξάγοντας τη στρατιωτική εκστρατεία «Operation Warp Speed» που έχει δολοφονήσει και ακρωτηριάσει εκατομμύρια ανθρώπους.

Δεδομένου ότι ο Redfield είναι γιατρός, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε αν openpaymentsdata.cms.gov έχει αρχεία γι 'αυτόν στη λήψη μίζες από τη Big Pharma, και σίγουρα, το κάνουν.
 
 

https://openpaymentsdata.cms.gov/physician/464685

 





Από το 2020 έως το 2022, το τελευταίο έτος για το οποίο έχουν αρχεία (τα αρχεία του 2023 θα πρέπει να ενημερώνονται οποιαδήποτε μέρα τώρα), έλαβε 360,093.00 $ σε 16 πληρωμές από μία μόνο εταιρεία: Roche Diagnostics Corporation.

Αυτό το χρονικό πλαίσιο είναι ενδιαφέρον, επειδή κορυφώνεται το 2022, την ίδια χρονιά που ο Redfield ξεκίνησε την εκστρατεία του για την καπηλεία του φόβου της γρίπης των πτηνών.

Στη συνέχεια, κάνουμε μια αναζήτηση ειδήσεων στο "Roche Diagnostics Corporation" για να δούμε αν ήταν στις ειδήσεις τον τελευταίο καιρό για τυχόν νέα προϊόντα "γρίπης των πτηνών".

Τόμπολα!




Είναι COVID, γρίπη ή RSV; Μια δοκιμή Roche θα μπορούσε σύντομα να δώσει την απάντηση σε 20 λεπτά

Τον περασμένο χειμώνα, τα νοσοκομεία και οι κλινικές σε όλη την Ιντιάνα γέμισαν με ασθενείς που πάσχουν από διαφορετικές αναπνευστικές ασθένειες που έχουν σχεδόν τα ίδια συμπτώματα: COVID-19, γρίπη και RSV.

Και πολλοί περισσότεροι άνθρωποι υπέφεραν στο σπίτι με πυρετό, πονόλαιμο και βουλωμένη μύτη, αναρωτώμενοι: Τι ιό έχω; Ενώ τα τεστ COVID-19 είναι εύχρηστα, μπορούν να σας πουν μόνο εάν έχετε ή όχι μία ασθένεια.

Από αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης θα έχουν ένα νέο γρήγορο τεστ για να βοηθήσουν στην ταχεία διάγνωση ποια από τις τρεις αναπνευστικές ασθένειες ταλαιπωρεί τους ασθενείς τους.

Η Roche Diagnostics με έδρα την Ινδιανάπολη κυκλοφορεί ένα τεστ PCR για άτομα που πάσχουν από βήχα, συμφόρηση, πυρετό και πονόλαιμο, συμπτώματα κοινά σε πολλές ιογενείς λοιμώξεις. Η δεύτερη δοκιμή του είδους της, το ρινικό επίχρισμα της Roche θα είναι σε θέση να προσδιορίσει εάν ο ασθενής έχει COVID-19, γρίπη Α, γρίπη γρίπης Β ή αναπνευστικό συγκυτιακό ιό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ενός γιατρού.

«Αυτή η δοκιμή προέρχεται ακριβώς από αιτήματα των πελατών μας και άλλων κλινικών ιατρών», δήλωσε η Alesia McKeown, ειδικός στη Roche στις διαγνωστικές εξετάσεις για αναπνευστικές ασθένειες. «Θέλουν να είναι σε θέση να έχουν αυτά τα τέσσερα αποτελέσματα από ένα μόνο δείγμα». (Πλήρες άρθρο.)

Θυμάστε όταν τα τεστ PCR επισπεύστηκαν από τον FDA το 2020 για να μπορέσουν να «ανιχνεύσουν» τον κοροναϊό και στη συνέχεια ανακάλυψαν, ίσως πολύ αργά, ότι με τη νόθευση αυτών των δοκιμών για να βρίσκουν πάντα «Covid-19» ότι οι «ιοί» της γρίπης εξαφανίστηκαν επειδή κάποιος έπρεπε είτε να διαγνώσει κάποιον με συμπτώματα πνευμονίας είτε με COVID είτε με γρίπη;

Ο COVID ήταν πολύ πιο κερδοφόρος, καθώς τα θετικά τεστ PCR COVID-19 εξαπέλυσαν $ΔΙΣ στις κυβερνητικές μίζες.

Λοιπόν, προφανώς έμαθαν από αυτό το λάθος, και έτσι αυτό το νέο τεστ της Roche θα είναι σε θέση να διαγνώσει πολλούς «ιούς», συμπεριλαμβανομένων των «ιών» της γρίπης, οι οποίοι αναμφίβολα θα εφαρμοστούν και στους «μεταλλαγμένους» «ιούς» της γρίπης των πτηνών.

Η εικασία μου θα ήταν ότι όχι μόνο ο Redfield πληρώθηκε αδρά για συμβουλές για την παραγωγή αυτών των δοκιμών, αλλά πιθανότατα θα κερδίσει επίσης δικαιώματα από αυτά.

Θα μπορούσε αυτός να είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να λέει ότι η γρίπη των πτηνών θα είναι πολύ χειρότερη από τον COVID;

Μην πέσετε στα μαγικά κόλπα και τα ψέμματά τους αυτή τη φορά! Απλά πείτε «όχι» στα φαρμακευτικά φάρμακα.

Χωρίς δοκιμές, χωρίς φάρμακα και ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΑ!





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



(*) 

















ΣΧΕΤΙΚΑ:

Εντοπίστηκαν 17 φάρμακα πιο δυνητικά τοξικά για το ήπαρ: Μελέτη UPenn
Μια νέα μέθοδος επέτρεψε στους ερευνητές να προσδιορίσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια την πιθανή ηπατοτοξικότητα διαφόρων φαρμάκων.




Μελέτη περίπτωσης: «Δραματική» βελτίωση της υγείας των αυτιστικών παιδιών λόγω μειωμένης τοξικής επιβάρυνσης
Μια μελέτη περίπτωσης που δημοσιεύθηκε στο Journal of Personalized Medicine δείχνει ότι η υγεία των αυτιστικών παιδιών μπορεί να βελτιωθεί «δραματικά». Αυτό αποδεικνύεται από επιβεβαιωμένες διαγνώσεις, καλά τεκμηριωμένες παρεμβάσεις και ενδείξεις ανάκαμψης. Από την άποψη των ειδικών, η συμβατική ιατρική δεν μπορεί να ωθήσει τα αποτελέσματα στη σφαίρα των «ανέκδοτων».


ΑΡΧΙΖΕΙ: Η Φινλανδία θα προσφέρει εμβόλια γρίπης των πτηνών στον άνθρωπο
Η Φινλανδία θα γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα προσφέρει εμβόλια γρίπης των πτηνών στον άνθρωπο.


Γρίπη των πτηνών: Η Φινλανδία γίνεται η πρώτη χώρα στον κόσμο που ξεκινά εμβολιασμούς για ανθρώπους


Ο Π.Ο.Υ. καλεί για επείγουσα δράση σχετικά με την εξάπλωση του στελέχους Mpox στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!