Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ο αριθμός των παιδιών που πέθαναν μετά από εμβόλια COVID πολύ υψηλότερος από ό, τι δείχνουν οι εκθέσεις VAERS, λέει αναλυτής



Οι αναφορές θανάτων παιδιών είναι πολύ υψηλότερες!




Ζεστό από τον Τύπο!



Σύμφωνα με μια εργασία του Benavides και του εξελικτικού βιολόγου Herve Seligmann, Ph.D., οι αναφορές παιδιών έχουν περισσότερες ηλικίες που λείπουν στο ηλικιακό πεδίο VAERS κατ' αναλογία ή ποσοστό σε σύγκριση με τις μεγαλύτερες κοόρτες.

"Ο Seligmann ανέλυσε τα πεδία ηλικίας που λείπουν με σωστά τεκμηριωμένες συνοπτικές αφηγήσεις και ποσοτικοποίησε ότι οι νεώτερες ηλικιακές ομάδες έχουν υψηλότερη τάση για απώλεια ηλικίας από τους ενήλικες", δήλωσε ο Benavides.

«Αυτές οι ηλικίες που λείπουν δεν φαίνονται οργανικές, ειδικά για τα παιδιά». Ο Benavides πρόσθεσε ότι είναι, «τολμώ να πω, κρυμμένες».





Ενημέρωση από το AI Chat:

Ο νόμος περί δημόσιας ετοιμότητας και ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης (νόμος PREP) εξουσιοδοτεί τον γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) να εκδώσει δήλωση νόμου PREP. 

Αυτή η δήλωση παρέχει ασυλία από ευθύνη (εκτός από εσκεμμένο παράπτωμα) για αξιώσεις που σχετίζονται με τη χορήγηση ή τη χρήση ιατρικών αντιμέτρων κατά τη διάρκεια καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία. 

Εδώ είναι τα βασικά σημεία:

Η σκόπιμη συσκότιση στο VAERS θα πρέπει να θεωρηθεί «εσκεμμένο παράπτωμα». 

Το νομοσχέδιο PREP ACT και το νομοσχέδιο του 1986 θα πρέπει να αυτοδιαλυθούν και να ριχτούν στη φυλακή! 

Πρόκειται για απάτη και συμπαιγνία σε κυβερνητικό επίπεδο. 

Ο Θεός να ευλογεί.


ΠΗΓΗ: Number of Children Who Died After COVID Shots Much Higher Than VAERS Reports Indicate, Analyst Says (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:





Πρώην διευθυντής CDC: Υποχρεωτικός εμβολιασμός «συναισθηματικός» και όχι επιστημονικά δικαιολογημένος
Η Big Pharma άσκησε επίσης «τεράστια επιρροή» κατά τη διάρκεια της «περιόδου Corona» - με την πρόθεση να εμβολιαστούν όλοι. Αυτές οι δηλώσεις έγιναν από τον Robert Redfield, διευθυντή του CDC υπό τη διοίκηση Trump, στον πρώην παρουσιαστή του "CNN" Chris Cuomo.


Ασπιρίνη κατά του καρκίνου του παχέος εντέρου: Οι ερευνητές αποκαλύπτουν πιθανό μηχανισμό πίσω από αυτό
Η ασπιρίνη είναι ένα από τα πιο γνωστά φάρμακα στον κόσμο. Χρησιμοποιείται για πόνο, πυρετό και φλεγμονή. Αλλά λέγεται επίσης ότι είναι σε θέση να αποτρέψει τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Τώρα οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει τον πιθανό μηχανισμό πίσω από αυτό.


Η Βαυαρία αναζητά μια περιοχή για μια τεράστια «κεντρική αποθήκη πανδημίας»
Ο διαγωνισμός για την κατασκήνωση διαρκεί έως τις 23 Ιουνίου 2024. Οι επικριτές αναρωτιούνται για τις συνθήκες του διαγωνισμού και την έλλειψη διαφάνειας στην επικοινωνία και τη διαχείριση του κόστους. Αυτό τροφοδοτεί την υποψία ότι διακυβεύονται περισσότερα από την απλή προφύλαξη.
Η Βαυαρία αναζητά μια περιοχή για μια τεράστια «κεντρική αποθήκη πανδημίας»
Ο διαγωνισμός για την κατασκήνωση διαρκεί έως τις 23 Ιουνίου 2024. Οι επικριτές αναρωτιούνται για τις συνθήκες του διαγωνισμού και την έλλειψη διαφάνειας στην επικοινωνία και τη διαχείριση του κόστους. Αυτό τροφοδοτεί την υποψία ότι διακυβεύονται περισσότερα από την απλή προφύλαξη.

Απαρατήρητο από την επικρατούσα τάση, το Ελεύθερο Κρατίδιο της Βαυαρίας έχει ξεκινήσει τον διαγωνισμό για την αναζήτηση μιας τεράστιας περιοχής κοντά στο Μόναχο για μια «κεντρική αποθήκη πανδημίας». Οι επικριτές αναρωτιούνται τώρα τι κρύβεται πίσω από αυτό το βήμα. Είναι πρόληψη κρίσεων ή κινδυνολογία;

Η αίτηση ακινήτων της βαυαρικής κυβέρνησης δείχνει ότι οι πολιτικοί ηγέτες θέλουν να νοικιάσουν ένα οικόπεδο 21670 m² που προσφέρει αποθηκευτικούς χώρους αποθήκης με εξωτερικούς χώρους και χώρους γραφείων (εδώ και εδώ). Πρέπει επίσης να είναι επαρκώς αποδοτικό για την κυκλοφορία φορτηγών, να έχει μια βολική τοποθεσία όσο το δυνατόν πιο κοντά σε έναν ομοσπονδιακό αυτοκινητόδρομο και μια πολύ καλή σύνδεση με τις δημόσιες συγκοινωνίες. Η μίσθωση θα διαρκέσει πέντε χρόνια, με δυνατότητα παράτασης.
[...]
Με την πρώτη ματιά, ο διαγωνισμός για την αποθήκη φαίνεται να είναι ένα λογικό βήμα στην ετοιμότητα για πανδημία. Ωστόσο, ο επείγων χαρακτήρας με τον οποίο επιδιώκεται μια τέτοια περιοχή και η σύντομη διάρκεια του διαγωνισμού θα εγείρουν ερωτήματα, σύμφωνα με την πύλη. Ένα άλλο σημείο που προκαλεί δυσαρέσκεια είναι το ζήτημα του κόστους:
[...]
Οι συνθήκες του διαγωνισμού και η έλλειψη διαφάνειας στην επικοινωνία και τη διαχείριση του κόστους τροφοδότησαν επίσης την υποψία ότι εδώ δεν υπήρχε απλώς προφύλαξη, συνοψίζει η πύλη. Είναι καθήκον της κυβέρνησης να ενημερώνει τους πολίτες της με σαφήνεια και διαφάνεια και να αιτιολογεί τις αποφάσεις που λαμβάνονται με δημόσιους πόρους.


CDC: Η νέα παραλλαγή COVID KP.3 σε άνοδο στις ΗΠΑ
Ωστόσο, οι εβδομαδιαίοι θάνατοι και οι νοσηλείες που συνδέονται με τον ιό βρίσκονται στο χαμηλότερο σημείο από την έναρξη της πανδημίας στις αρχές του 2020, ανέφερε ο οργανισμός.


Η Apple Intelligence θα εμποτίσει το iPhone με γενετική AI
Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών, η Apple παρουσίασε την πρώτη της σοβαρή εισβολή στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη, με έμφαση στις ενσωματώσεις εφαρμογών και το απόρρητο των δεδομένων - και την ενσωμάτωση του ChatGPT.


«Αγοράστε με τα μάτια σας, πληρώστε με τα μάτια σας!» – Η Mastercard εισάγει βιομετρικό σύστημα πληρωμών στην Ευρώπη
Η μεγαλύτερη εταιρεία καρτών πληρωμών στον κόσμο θέλει να καταστήσει δυνατές τις πληρωμές με σάρωση παλάμης, προσώπου ή ίριδας για τους λιανοπωλητές στον «Παλαιό Κόσμο» και χρησιμοποιεί την Πολωνία ως περιοχή δοκιμών. Ωστόσο, ο χρήστης πληρώνει για την «ασφαλή και βολική εμπειρία αγορών» με τα «πιο πολύτιμα δεδομένα του».


Η Νήσος του Μαν τροποποιεί το νομοσχέδιο για την ευθανασία ώστε να απαιτεί αυτοδιαχείριση.
Euthanasia Prevention Coalition Euthanasia Prevention Coalition: Isle of Man amends euthanasia bill to require self-administration. (alexschadenberg.blogspot.com)


Η Σλοβενία εγκρίνει δημοψήφισμα για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία με οριακή ψηφοφορία.


Η πρόταση ευθανασίας πεθαίνει όταν η Γαλλία προκηρύσσει εκλογές.


Αισθάνεστε άρρωστοι μετά τον εμβολιασμό COVID-19;
Ομοσπονδιακά χρηματοδοτούμενη μελέτη καταδεικνύει συμπτώματα παρενεργειών που σχετίζονται με αντισώματα στην πρωτεΐνη ακίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!