Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

PSYOP: «ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ» - Πρώην διευθυντής του CDC: «Θα υπάρξει πανδημία γρίπης των πτηνών»



Η αποκάλυψη της μεθόδου: 
 
Δεν σας εξαπατούν απλώς, σας δείχνουν ότι σας εξαπατούν



Οι δυνάμεις που «δεν πρέπει» να είναι χρησιμοποιούν το ίδιο σενάριο που βασίζεται στο φόβο για να τρομάξουν το κοινό να αποδεχτεί την επόμενη ψεύτικη πανδημία.


Ο Δρ Robert Redfield προτείνει ότι η γρίπη των πτηνών «θα μπορούσε να κάνει τον COVID να μοιάζει με μια μικρή πανδημία» και ότι «δεν είναι θέμα εάν, είναι περισσότερο θέμα πότε».

Λέει, «Θα είναι αρκετά περίπλοκο» επειδή «η γρίπη των πτηνών έχει, όταν εισέρχεται στους ανθρώπους, μια σημαντική θνησιμότητα, πιθανώς κάπου μεταξύ 25% και 50% θνησιμότητας».

«Μόλις ο ιός αποκτήσει την ικανότητα να προσκολλάται στον ανθρώπινο υποδοχέα και στη συνέχεια να πηγαίνει από άνθρωπο σε άνθρωπο, τότε θα έχουμε την πανδημία. Και όπως είπα, νομίζω ότι είναι απλώς θέμα χρόνου».





Δρ Mike Yeadon: Σας λένε ψέμματα για τη γρίπη των πτηνών

·
7 ΙΟΥΝ
Δρ Mike Yeadon: Σας λένε ψέματα για τη γρίπη των κοτόπουλων

Η αποκάλυψη της μεθόδου: Δεν σας εξαπατούν απλώς, σας δείχνουν ότι σας εξαπατούν

Μας έχουν πει για το επερχόμενο σχέδιο, μας έχουν πει ποιον λατρεύουν, μας έχουν πει ποιον μισούν και φοβούνται και μας έχουν πει τον τελικό τους στόχο.

Οι πολιτικοί, οι δικαστικές αρχές και οι ρυθμιστικές αρχές δεν είναι παρά ηθοποιοί, εωσφορικοί απατεώνες και ψευτοπαθείς που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να ανέπαφο το σατανικό σενάριο.

Δεν ξυπνήσατε ακόμη; Η μάχη μας είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ

Τ





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η έκθεση σε βαρέα μέταλλα συνδέεται με τον κίνδυνο άνοιας
Τοξικά μέταλλα όπως ο μόλυβδος, το κάδμιο και το μαγγάνιο είναι ευρέως διαδεδομένα στο περιβάλλον μας και συνδέονται με μειωμένη γνωστική λειτουργία και γνωστική εξασθένηση.



Μετά την αποκάλυψη από τον Υπουργό Υγείας του Μεξικού ότι ο Π.Ο.Υ. έλεγε ψέμματα σχετικά με τον θάνατο ενός Μεξικανού από την γρίπη των πτηνών, τώρα αλλάζει την αρχική του έκθεση λέγοντας ότι οι συννοσηρότητες, και όχι η γρίπη των πτηνών, προκάλεσαν το θάνατο του πολίτη του Μεξικού
Τον Απρίλιο ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να μην είχε καμμία επαφή με πουλερικά ή άλλα ζώα, άρχισε να εμφανίζει δύσπνοια, διάρροια, ναυτία και πυρετό, ανέφερε ο Π.Ο.Υ..



Ο γιατρός μοιράζεται γιατί οι ασθενείς του δεν έχουν καρδιακές προσβολές | Συζήτηση εμπειρογνωμόνων με την Dana Churchill, ND
Οι καρδιαγγειακές παθήσεις είναι η κύρια αιτία θανάτου στην Αμερική εδώ και πολλές δεκαετίες. Αυτό οφείλεται σε ανεπαρκή μέτρα για την πρόληψή τους, λέει ο κ. Dana Churchill, φυσιοπαθητικός γιατρός, διατροφολόγος και ιατρικός διευθυντής του Κέντρου Churchill. Προτείνει ότι απαιτείται πιο εμπεριστατωμένη εργασία αίματος.



Από που και ως που ενοχλητικά ζιζάνια: Αυτά τα τρία ιθαγενή φυτά μπορούν να εμποδίσουν τα καρκινικά κύτταρα
Αναπτύσσονται κατά μήκος του δρόμου ή καταπολεμούνται ως ενοχλητικά ζιζάνια: πικραλίδες, τσουκνίδες, κολλιτσίδες. Για χιλιάδες χρόνια, ωστόσο, χρησιμοποιήθηκαν ως φαρμακευτικά φυτά. Η σύγχρονη έρευνα τα βλέπει ως πιθανά φάρμακα κατά του καρκίνου.



Η ανεπάρκεια λιπαρών οξέων μπορεί να συμβάλει στη διπολική διαταραχή: μελέτη
Θα μπορούσε μια διατροφική παρέμβαση να βοηθήσει στην πρόληψη αυτής της κοινής ψυχικής ασθένειας;



Τα στοιχεία ασφάλισης υγείας δείχνουν: η επίδραση του εμβολιασμού mRNA υπερεκτιμήθηκε
Πολλές μελέτες εμβολιασμού αγνόησαν έναν σημαντικό παράγοντα. Ως εκ τούτου, εκτίμησαν εσφαλμένα την προστατευτική επίδραση στους ηλικιωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!