Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ «ΝΕΟΣ κορωνοϊός», δεν υπήρξε ΠΟΤΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ!



Από τον καθηγητή Michel Chossudovsky
Global Research, 05 Δεκεμβρίου 2023


Μήνυμα συγγραφέα προς τους αναγνώστες

Αυτό το άρθρο που επικεντρώνεται στον υποτιθέμενο νέο κορωνοϊό είναι από τα πιο σημαντικά άρθρα που έχω γράψει.

Υπάρχει ένα στοιχείο απλότητας και κοινής λογικής στο κείμενο. Στόχος μου είναι το άρθρο να διαβαστεί εκτενώς και να συζητηθεί στη βάση της κοινωνίας, όχι μόνο από επιστήμονες και γιατρούς. Η πολυπλοκότητα αυτής της κρίσης είναι συντριπτική. Δεν πρόκειται μόνο για μια «κρίση δημόσιας υγείας».

Οι επιπτώσεις είναι εκτεταμένες επειδή το άρθρο αντικρούει και ακυρώνει «τα πάντα» που σχετίζονται με την πανδημία Covid. Αυτές περιλαμβάνουν τις πολιτικές που σχετίζονται με τα λόκνταουν και το «εμβόλιο» του Covid-19, για να μην αναφέρουμε τη διαβόητη Συνθήκη για την Πανδημία και τη «Μεγάλη Επαναφορά» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.


Η επίσημη «αφήγηση του κορωνοϊού» βασίζεται σε ένα «Μεγάλο Ψέμμα» που υποστηρίζεται από διεφθαρμένους πολιτικούς.

Αυτή η «επίσημη συναίνεση» είναι εξαιρετικά εύθραυστη. Πρόθεσή μας είναι να επισπεύσουμε την κατάρρευσή του «σαν χάρτινος πύργος».

Αυτό που τελικά διακυβεύεται είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Στόχος μας είναι να σώσουμε ζωές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των νεογέννητων μωρών που είναι θύματα του «εμβολίου» Covid-19.

Σε αυτή την καμπή της ιστορίας μας, η προτεραιότητα είναι να «Απενεργοποιήσουμε την εκστρατεία φόβου» και να «ακυρώσουμε το εμβόλιο» (συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης της λεγόμενης «Συνθήκης για την πανδημία»).

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα θέσει τις βάσεις για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου κινήματος αλληλεγγύης, το οποίο αμφισβητεί τη νομιμότητα των ισχυρών οικονομικών ελίτ του «μεγάλου χρήματος» που βρίσκονται πίσω από αυτό το διαβόητο έργο.

Αγαπητοί αναγνώστες, παρακαλούμε προωθήστε αυτό το άρθρο και το βίντεο πολύ μακριά.

Michel Chossudovsky, Global Research, 5 Δεκεμβρίου 2023

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 



«Κατεβείτε από αυτό το τρελλό τραίνο. Ξέρω, είναι τρομακτικό, μπορεί να πονέσει. Πάρτε πίσω τη σωματική και πνευματική σας αυτονομία και προστατέψτε τα παιδιά σας». Dr. Pascal Sacré, Βέλγος συγγραφέας και ιατρός, Νοέμβριος 2021.

«Η κόλαση είναι άδεια και οι διάβολοι είναι όλοι εδώ». Γουίλιαμ Σαίξπηρ, «Η Τρικυμία», 1623

Η απάντησή μου στον Σαίξπηρ: «Στείλτε τους διαβόλους πίσω εκεί που ανήκουν»

«Όταν το ψέμμα γίνεται αλήθεια, δεν υπάρχει κίνηση προς τα πίσω»

***

Εισαγωγή

Η αποσταθεροποίηση της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής δομής 190 κυρίαρχων χωρών δεν μπορεί να αποτελέσει «λύση» για την καταπολέμηση ενός νέου κορωνοϊού που εμφανίστηκε μυστηριωδώς στη Γουχάν της επαρχίας Χουμπέϊ (ΛΔΚ) στα τέλη Δεκεμβρίου 2019. Αυτή ήταν η επιβεβλημένη «λύση» -που εφαρμόστηκε σε διάφορα στάδια από την αρχή-, οδηγώντας στο Lockdown του Μαρτίου 2020 και στην Κυκλοφορία του λεγόμενου «Εμβολίου» Covid 19 τον Δεκέμβριο του 2020, το οποίο από την έναρξή του έχει οδηγήσει σε ανοδική τάση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας.

Είναι η καταστροφή της ζωής των ανθρώπων παγκοσμίως. Είναι η αποσταθεροποίηση της κοινωνίας των πολιτών.

Η ψεύτικη επιστήμη υποστήριξε αυτή την καταστροφική ατζέντα. Τα ψέμματα υποστηρίχθηκαν από μια μαζική εκστρατεία παραπληροφόρησης των μέσων ενημέρωσης, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με αδιάκοπες και επαναλαμβανόμενες «ειδοποιήσεις Covid» για περισσότερα από τρία χρόνια. Με τη σειρά της,η συνεχιζόμενη εκστρατεία φόβου είχε καταστροφικές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων.

Το ιστορικό lockdown της 11ης Μαρτίου 2020 προκάλεσε οικονομικό και κοινωνικό χάος παγκοσμίως. Ήταν μια πράξη «οικονομικού πολέμου»: ένας πόλεμος κατά της ανθρωπότητας.


Ο νέος ιός: 2019-nCoV

Η επίσημη ιστορία είναι ότι ένας επικίνδυνος ΝΕΟΣ ΙΟΣ εντοπίστηκε στη Wuhan, επαρχία Hubei, της Κίνας τον Δεκέμβριο του 2019. Είχε τίτλο 2019-nCoV που σημαίνει "2019 New (n) Corona (Co) Virus (V)".

Την 1η Ιανουαρίου 2020, «οι κινεζικές υγειονομικές αρχές έκλεισαν τη χονδρική αγορά θαλασσινών Huanan στη Γουχάν μετά από αναφορές δυτικών μέσων ενημέρωσης που ισχυρίζονται ότι τα άγρια ζώα που πωλούνται εκεί μπορεί να ήταν η πηγή του ιού.

Από τις αρχές Ιανουαρίου 2020, αποτέλεσε αντικείμενο εκτεταμένης κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης και μιας εξελισσόμενης παγκόσμιας εκστρατείας φόβου. Η παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα.

«Οι κινεζικές αρχές (υποτίθεται) "εντόπισαν έναν νέο τύπο ιού" στις 7 Ιανουαρίου 2020, χρησιμοποιώντας τη δοκιμή RT-PCR. Δεν δόθηκαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία απομόνωσης του ιού.


Αποτυχημένη ταυτοποίηση του νέου κορωνοϊού

Στα τέλη Ιανουαρίου 2020, ο ΠΟΥ επιβεβαίωσε ότι:

Δεν διέθετε απομονωμένο στέλεχος 2019-nCoV από καθαρισμένο δείγμα μολυσμένου ασθενούς, πράγμα που σήμαινε ότι δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του νέου κορωνοϊού.

11 Φεβρουαρίου 2020. 



Ο υποτιθέμενος "νέος ιός" μετονομάζεται

Στις αρχές Φεβρουαρίου. Το 2020, μετά την αποτυχία ταυτοποίησης του νέου κορωνοϊού, αποφασίστηκε να αλλάξει το όνομά του σε:

«Κορωνοϊός σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου»: SARS-CoV-2 ο οποίος (σύμφωνα με τον ΠΟΥ) είναι «παρόμοιος» με ιό 20 ετών με τίτλο:

2003-SARS-CoV.


Ένας εικοσάχρονος κορωνοϊός του 2003 

κατηγοριοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 

2020 ως «νέος ιός»;


Επιβεβαιώθηκε από τον ΠΟΥ και το The New England Journal of Medicine, Μάϊος 2003 (NEJM):

"Ένας νέος κορωνοϊός που σχετίζεται με σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο" 

που ξέσπασε στη νότια επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας το 2002 αναγνωρίστηκε και κατηγοριοποιήθηκε ως «νέος ιός» στις 15 Μαΐου 2003. (Περισσότερα από 20 χρόνια πριν).

Δείτε το στιγμιότυπο οθόνης 0f NEJM 15 Μαΐου 2003 άρθρο παρακάτω:


Δεν είναι απλώς μια διαδικασία μετονομασίας: ο 20χρονος ιός 2003 SARS-CoV είναι το «σημείο αναφοράς» για ο,τιδήποτε σχετίζεται με την υποτιθέμενη πανδημία Covid-19, συμπεριλαμβανομένων των λόκνταουν και του Εμβολιασμού.

(Μετακινηθείτε προς τα κάτω για ανάλυση και λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτοποίηση και μετονομασία του 2019-nCoV)

Βίντεο: Ο ανύπαρκτος «νέος κορωνοϊός»;

Michel Chossudovsky, Συνέντευξη με την Caroline Mailloux, Lux Media

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΔΩ:

MICHEL CHOSSUDOVSKY - Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ

https://rumble.com/v3zivcg-michel-chossudovsky-the-virus-that-never-existed-fixed.html



"Big Money" και "Big Pharma" συναντιούνται στο Νταβός

Ο υποτιθέμενος νέος ιός συζητήθηκε ενεργά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), συνάντηση στο Νταβός της Ελβετίας (22 Ιανουαρίου 2020).

Προτάθηκε από τον Συνασπισμό για Καινοτομίες Επιδημικής Ετοιμότητας (CEPI), μια οντότητα που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, ένα πρόγραμμα εμβολίων 2019-nCoV. Ανακοινώθηκε στο Νταβός, η Moderna με έδρα το Σηάτλ (με την υποστήριξη του CEPI) επρόκειτο να παρασκευάσει ένα εμβόλιο mRNA για την οικοδόμηση ανοσίας έναντι του 2019-nCoV.

Τα στοιχεία καθώς και οι δηλώσεις στο Νταβός υποδηλώνουν ότι το πρόγραμμα εμβολίου 2019-nCoV ήταν ήδη σε εξέλιξη στις αρχές του 2019. Και ο CEPI είχε εκ των προτέρων γνώση σχετικά με την ανακοίνωση του 2019-nCoV. (Michel Chossudovsky, κεφάλαιο VIII).


Σημείωση: Η ανάπτυξη εμβολίου nCoV 2019 ανακοινώθηκε στο Νταβός, 2 εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της 7ης Ιανουαρίου 2020 και μόλις μία εβδομάδα πριν από την επίσημη έναρξη της παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία του ΠΟΥ στις 30 Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση εμβολίου WEF-Gates-CEPI προηγείται της έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία του ΠΟΥ (PHEIC).


Απάτη και ψεύδη

Όλα αυτά εκτυλίσσονταν σε μια εποχή που ο υποτιθέμενος νέος κορωνοϊός με το όνομα 2019-nC0V δεν είχε απομονωθεί, η ταυτότητά του δεν είχε επιβεβαιωθεί και ο αριθμός των αναφερόμενων κρουσμάτων στην Κίνα ήταν εξαιρετικά χαμηλός: «Από τις 3 Ιανουαρίου 2020, αναφέρθηκαν 44 περιπτώσεις, 11 είναι σοβαρά άρρωστοι, ενώ οι υπόλοιποι 33 ασθενείς βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση (Έκθεση ΠΟΥ).

Δεν υπήρχαν στοιχεία για μια εξελισσόμενη επιδημία στην Κίνα, ούτε υπήρχαν στοιχεία για διαρροή εργαστηρίουη δήλωση του CEPI στο Νταβός σχετικά με την «ταχεία παγκόσμια εξάπλωση του νέου κορωνοϊού» είναι ένα θρασύτατο ψέμμα. (Δείτε την παραπάνω εικόνα)


Και στη συνέχεια, στις 30 Ιανουαρίου 2020, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Δρ Tedros κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC) χωρίς απολύτως καμμία ένδειξη απειλητικής επιδημίας.

Την ίδια ημέρα υπήρχαν 83 θετικά κρούσματα παγκοσμίως εκτός Κίνας για πληθυσμό 6,4 δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Δείτε τον παρακάτω πίνακα: 5 θετικά κρούσματα στις ΗΠΑ, 3 στον Καναδά, 4 στη Γαλλία και 4 στη Γερμανία. Αναρωτηθείτε αν αυτό αποτελεί παγκόσμια έκτακτη ανάγκη;

Και αυτές οι (αθροιστικές) περιπτώσεις βασίστηκαν στη δοκιμή αλυσιδωτής αντίδρασης RT-πολυμεράσης (PCR), η οποία δεν ανιχνεύει την ταυτότητα του ιού. (βλ. προσάρτημα).

σελίδα25image363279504

Στιγμιότυπο οθόνης από τον ΠΟΥ, 29 Ιανουαρίου 2020.

Αριθμός επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων σε ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλία και Γερμανία

σελίδα29image1161272480

Τρεις εβδομάδες αργότερα, σε συνέντευξη Τύπου στις 20 Φεβρουαρίου 2020, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus, υπαινίχθηκε ότι η πανδημία ήταν επικείμενη:

«[Ανησυχώ] ότι η ευκαιρία να περιοριστεί η επιδημία του κορωνοϊού "κλείνει"...

«Πιστεύω ότι το παράθυρο ευκαιρίας είναι ακόμα εκεί, αλλά ότι το παράθυρο στενεύει».

Ποια ήταν τα στοιχεία που παρουσίασε ο Δρ Tedros για να υποστηρίξει την τολμηρή δήλωσή του;

Στις 20 Φεβρουαρίου 2020, υπήρχαν μόνο 1076 επιβεβαιωμένα κρούσματα εκτός Κίνας (συμπεριλαμβανομένων εκείνων του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess που προσάραξε στα χωρικά ύδατα της Ιαπωνίας).

Την ίδια ημέρα, ο ΠΟΥ παρείχε τα στοιχεία των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων «ανά χώρα, εδάφη ή περιοχές εκτός της Κίνας»: 15 στις ΗΠΑ, 8 στον Καναδά, 16 στη Γερμανία, 12 στη Γαλλία, 9 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

11 Μαρτίου 2020: Το ιστορικό lockdown της πανδημίας COVID-19, «Λόκνταουν» σε περίπου 190 Εθνικές Οικονομίες 

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ είχε ήδη προετοιμάσει το σκηνικό στη συνέντευξη Τύπου της 21ης Φεβρουαρίου.

«Ο κόσμος πρέπει να κάνει περισσότερα για να προετοιμαστεί για μια πιθανή πανδημία κορωνοϊού».

Ο ΠΟΥ κήρυξε επίσημα παγκόσμια πανδημία σε μια εποχή που υπήρχαν 44.279 (σωρευτικά) θετικά κρούσματα Covid εκτός Κίνας για πληθυσμό 6,4 δισεκατομμυρίων. (Για λεπτομέρειες και ανάλυση βλέπε Michel Chossudovsky, Κεφάλαιο II)

Επιβεβαιώθηκε από τον ΠΟΥ, στις Ηνωμένες Πολιτείες, που καταγράφηκε στις 9 Μαρτίου 2020, υπήρχαν 3,457 «επιβεβαιωμένα κρούσματα» (RT-PCR θετικά) σε πληθυσμό 329,5 εκατομμυρίων ανθρώπων (Στιγμιότυπο οθόνης του γραφήματος του ΠΟΥ Διαδραστικό γράφημα ΠΟΥ).

Στον Καναδά στις 9 Μαρτίου 2020, υπήρχαν 125 «επιβεβαιωμένα κρούσματα» σε πληθυσμό 38,5 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Στιγμιότυπο οθόνης του γραφήματος του ΠΟΥ Διαδραστικό γράφημα του ΠΟΥΔεδομένα για τον Καναδά


Στη Γερμανία στις 9 Μαρτίου 2020, υπήρχαν 2948 «επιβεβαιωμένα κρούσματα» σε πληθυσμό 83,2 εκατομμυρίων ανθρώπων

Για λεπτομέρειες, βλέπε Michel Chossudovsky, 19 Μαρτίου 2022)


Ο Οκτώβριος 2019 "Event 201" Προσομοίωση ενός "Επικίνδυνου Ιού" με τίτλο nCoV-2019


Το Event 201 ήταν μια επιτραπέζια προσομοίωση μιας επιδημίας κορωνοϊού, που χρηματοδοτήθηκε από τον John Hopkins και το Ίδρυμα Gates.

Ο ΠΟΥ υιοθέτησε αρχικά το ίδιο ακρωνύμιο, δηλαδή το 2019-nCoV (για τον προσδιορισμό του νέου κορωνοϊού), με αυτό της άσκησης Johns Hopkins simulated Pandemic Event 201.

Το όνομα του νέου κορωνοϊού ήταν (με εξαίρεση την τοποθέτηση του 2019) πανομοιότυπο με αυτό της προσομοίωσης Event 201.

Με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων, η προσομοίωση πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2019, λιγότερο από τρεις μήνες πριν από την ανακοίνωση στις αρχές Ιανουαρίου 2020 ενός νέου κορωνοϊού.

Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν εκπρόσωποι (γνωστοί και ως υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων) από τον ΠΟΥ, την Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, το Ίδρυμα Gates, την Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση (GAVI) (που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Gates), τον Συνασπισμό για Καινοτομίες Επιδημιολογικής Ετοιμότητας (CEPI), το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), τα Ηνωμένα Έθνη, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Κίνας (CDC, George Fu Gao), Big Pharma, Παγκόσμια Τράπεζα, μεταξύ άλλων.

Αυτοί οι διάφοροι οργανισμοί διαδραμάτισαν βασικό ρόλο όταν τέθηκε σε λειτουργία η λεγόμενη πανδημία στις αρχές του 2020. Πολλά χαρακτηριστικά της «άσκησης προσομοίωσης» 201 αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα σε αυτό που πραγματικά συνέβη όταν ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ ξεκίνησε μια παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία (PHEIC) στις 30 Ιανουαρίου 2020.


Επιπλέον, , οι χορηγοί του Event 201 — συμπεριλαμβανομένου του WEF και του Ιδρύματος Gates — καθώς και οι συμμετέχοντες συμμετείχαν ενεργά από την αρχή στον συντονισμό (και τη χρηματοδότηση) πολιτικών που σχετίζονται με τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής RT-PCR, του αποκλεισμού του Μαρτίου 2020 καθώς και του εμβολίου mRNA, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020.

Ο διευθυντής του CDC της Κίνας Δρ George Fu Gao -ο οποίος συμμετείχε στην προσομοίωση 201- διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στην επίβλεψη της επιδημίας COVID-19 στη Γουχάν στις αρχές του 2020, ενεργώντας σε στενή συνεργασία με τον μέντορά του Δρ Anthony Fauci, καθώς και με το Ίδρυμα Gates, το CEPI κ.ά.

Ο Δρ Gao Fu είναι απόφοιτος της Οξφόρδης με δεσμούς με τη Big Pharma. Ήταν επίσης για αρκετά χρόνια μέλος του Wellcome Trust. (ΣΧΕΤ)


Η μυστηριώδης «ταυτότητα του νέου ιού»

Το όνομα του ιού αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά:

  • –Οκτώβριος 2020: Σενάριο προσομοίωσης 201 Οκτώβριος 2020: nCoV-2019
  • –Δεκέμβριος 2019, Γουχάν: 2019 nCoV

Και στη συνέχεια, μυστηριωδώς, μια άλλη αλλαγή στο όνομα του νέου κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2020: από το 2019-nCoV έως το SARS-CoV-2, που σημαίνει "Σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο": SARS - Corona (Co) Virus(V)-2".

Δεν υπήρχε πλέον πρόθεμα "n" (υποδεικνύοντας ότι ήταν ΝΕΟΣ ΙΟΣ). Το πρόθεμα "n" αντικαταστάθηκε από ένα επίθημα "2"

Ποια είναι η έννοια του SARS-CoV-2. Πιο συγκεκριμένα, ποια είναι η έννοια του μυστηριώδους επιθήματος "2"; Πρόκειται για έναν ιό 20 ετών με τίτλο:

2003 -SARS-CoV, ο οποίος σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ως ΝΕΟΣ ΙΟΣ.


"Νέος ιός" έναντι "παλαιού ιού": το 2002-2003 "Σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο" (SARS)

Ο SARS-CoV-2 -ο οποίος από τις 11 Φεβρουαρίου 2020 είχε γίνει η επίσημη ονομασία του νέου κορωνοϊού του 2019- δεν είναι σε καμμία περίπτωση ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΙΟΣ.

Flash Back στην Κίνα, επαρχία Γκουανγκντόνγκ 2002-2003. Επιβεβαιώθηκε από τον ΠΟΥ και αξιολογήθηκαν από ομοτίμους:

"Ένας νέος κορωναϊός που σχετίζεται με σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο" ξέσπασε στο Guangdong, επαρχία, ΛΔΚ το 2002. (NEJM, Μάιος 2003)

Το SARS κατηγοριοποιήθηκε ως Novel Coronavirus το 2003, δηλαδή δεν είναι πλέον ΝΕΟ. Εντοπίστηκε και απομονώθηκε πριν από 20 χρόνια, στις αρχές του 2003.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων είκοσι ετών πρέπει να είχε οδηγήσει σε πολλαπλές παραλλαγές του αρχικού 2003-SARS-Coronavirus.


Τα βασικά χαρακτηριστικά του ιού 2003-SARS-CoV

Επιβεβαιώθηκε από τον ΠΟΥ

«Το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS) είναι μια ιογενής αναπνευστική ασθένεια που προκαλείται από έναν κορωνοϊό που σχετίζεται με το SARS. Εντοπίστηκε για πρώτη φορά στα τέλη Φεβρουαρίου του 2003 [πριν από περισσότερα από 20 χρόνια] κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας που εμφανίστηκε στην Κίνα και εξαπλώθηκε σε 4 άλλες χώρες.

Ένα παγκόσμιο ξέσπασμα σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου (SARS) έχει συσχετιστεί με εκθέσεις που προέρχονται από έναν μόνο άρρωστο εργαζόμενο στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης από την επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας. Πραγματοποιήσαμε μελέτες για τον εντοπισμό του αιτιολογικού παράγοντα αυτής της επιδημίας.

... ένας νέος κορωνοϊός απομονώθηκε από ασθενείς που πληρούσαν τον ορισμό περίπτωσης του SARS. ... Οι εκκινητές συναίνεσης κορωνοϊού  που σχεδιάστηκαν για να ενισχύσουν ένα θραύσμα του γονιδίου πολυμεράσης με αλυσιδωτή αντίδραση αντίστροφης μεταγραφής-πολυμεράσης (RT-PCR) χρησιμοποιήθηκαν για να ληφθεί μια αλληλουχία που προσδιόριζε σαφώς το απομονωμένο στέλεχος ως μοναδικό κορωνοϊό που σχετίζεται μόνο μακρινά με προηγουμένως αλληλουχίες κορωνοϊών.

Αυτό που είναι σημαντικό σε αυτή την έκθεση είναι ότι ο ΠΟΥ επιβεβαίωσε ότι ο νέος κορωνοϊός του 2003 με τίτλο 2003 SARS-CoV είχε απομονωθεί από δείγματα ασθενών, ταυτοποιήθηκε και χαρακτηρίστηκε «σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο» τον Μάρτιο του 2003.


Απουσία απομόνωσης του «νέου ιού 2019 (2019-

nCoV)»

Ενώ ο SARS-CoV του 2003 ήταν δεόντως απομονωμένος, ο ΠΟΥ αναγνώρισε τον Ιανουάριο του 2020 ότι δεν διέθετε απομονωμένο και καθαρό δείγμα του νέου κορωνοϊού του 2019 από μολυσμένο ασθενή, πράγμα που σήμαινε ότι δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του («επικίνδυνου») νέου κορωνοϊού του 2019 με τίτλο 2019-nCoV. Αυτός ήταν ο λόγος που δόθηκε. Ακούγεται παράλογο.

Πώς επιλύθηκε αυτό το ζήτημα. Μετά από συμβουλές του Ιδρύματος Gates, ο ΠΟΥ ήταν σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ιολογίας του Βερολίνου στο νοσοκομείο Charité.

Υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Δρ Christian Drosten, η μελέτη ιολογίας του Βερολίνου είχε τίτλο:


σελίδα40image1120979488

Η μελέτη του Ινστιτούτου Ιολογίας του Βερολίνου αναγνώρισε σθεναρά ότι:

[Ενώ]... Αρκετές αλληλουχίες ιικού γονιδιώματος είχαν απελευθερωθεί,... Απομονώματα ιών ή δείγματα [του 2019-nCoV] από μολυσμένους ασθενείς δεν ήταν διαθέσιμα ..."

Αυτό που συνέστησε η ομάδα του Βερολίνου στον ΠΟΥ ήταν ότι, ελλείψει απομόνωσης του ιού 2019-nCoV, ένας παρόμοιος ιός SARS-CoV του 2003 θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως «πληρεξούσιος» (σημείο αναφοράς) του νέου κορωνοϊού του 2019:

«Οι αλληλουχίες του γονιδιώματος υποδηλώνουν την παρουσία ενός ιού στενά συνδεδεμένου με τα μέλη ενός ιικού είδους που ονομάζεται CoV που σχετίζεται με το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS), ένα είδος που ορίζεται από τον παράγοντα της επιδημίας του SARS το 2002/03 στους ανθρώπους [3,4].

Αναφέρουμε τη δημιουργία και την επικύρωση μιας διαγνωστικής ροής εργασίας για τον έλεγχο του 2019-nCoV και ειδική επιβεβαίωση [χρησιμοποιώντας τη δοκιμή RT-PCR], σχεδιασμένη απουσία διαθέσιμων απομονωμένων στελεχών ιού ή αρχικών δειγμάτων ασθενών. Ο σχεδιασμός και η επικύρωση έγιναν δυνατά από τη στενή γενετική συγγένεια με τον SARS-CoV του 2003 και βοηθήθηκαν από τη χρήση τεχνολογίας συνθετικών νουκλεϊκών οξέων». (Eurosurveillance, 23 Ιανουαρίου 2020, η υπογράμμιση δική μου).

Αυτό που υποδηλώνει αυτή η διφορούμενη δήλωση είναι ότι η ταυτότητα του 2019-nCoV δεν ήταν απαραίτητη και ότι τα «επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19» (γνωστά και ως λοίμωξη που προκύπτουν από τον νέο κορωνοϊό του 2019) θα επικυρωθούν από «τη στενή γενετική συγγένεια με τον SARS-CoV του 2003».

Πώς θα μπορούσε ο νέος ιός να κατηγοριοποιηθεί ως παρόμοιος χωρίς να έχει ταυτοποιηθεί, δηλαδή χωρίς «απομονωμένο»; Επιπλέον, λάβετε υπόψη ότι ενώ το τεστ PCR δεν ανιχνεύει τον ιό, ανιχνεύει γενετικά θραύσματα (πολλών ιών).


Αποδεικτικά στοιχεία

Αυτό σημαίνει ότι ένας κορωνοϊός που εντοπίστηκε πριν από 20 χρόνια (τη στιγμή της γραφής) στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ (2003 SARS-CoV) χρησιμοποιήθηκε για να «επικυρώσει» την ταυτότητα ενός λεγόμενου «νέου κορωνοϊού» που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας στα τέλη Δεκεμβρίου 2019.

Οι συστάσεις της μελέτης Drosten (που χρηματοδοτήθηκε με επιχορήγηση 249.000 δολαρίων από το Ίδρυμα Gates) διαβιβάστηκαν στη συνέχεια στον ΠΟΥ.


Στη συνέχεια εγκρίθηκαν από τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ, Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Ο ΠΟΥ δεν είχε στην κατοχή του το «απομονωμένο στέλεχος» που απαιτείται για την ταυτοποίηση του νέου ιού.

"Μην ανησυχείτε". Αποφασίστηκε ότι δεν απαιτείται απομόνωση του νέου κορωνοϊού.

Είναι λογικό ότι εάν το τεστ PCR χρησιμοποιεί τον ιό SARS-CoV του 2003 ως υποκατάστατο ή «σημείο αναφοράς», δεν μπορούν να υπάρξουν «επιβεβαιωμένα» κρούσματα που να σχετίζονται με τον νέο κορωνοϊό 2019-nCoV.

Ο νέος κορωνοϊός 2019 2019 nCoV μετονομάστηκε σε SARS-CoV-2 στις 11 Φεβρουαρίου 2020 από τη Διεθνή Επιτροπή Ταξινόμησης των Ιών. Αυτό εξηγεί το επίθημα 2.

Ο νέος κορωνοϊός του 2019 λέγεται ότι είναι «παρόμοιος» με τον 2003-SARS-CoV, ο οποίος στη συνέχεια μετονομάστηκε σε SARS-CoV-1 (για να διακριθεί από τον SARS-CoV-2).

Ο ΝΕΟΣ ιός (2019 nCoV) είναι «ανύπαρκτος» όσον αφορά τη δοκιμή RT-PCR.

Επαρκώς τεκμηριωμένο, το τεστ RT-PCR ανιχνεύει γενετικά θραύσματα πολλών ιών χωρίς να είναι σε θέση να αναγνωρίσει τον ιό. Δείτε την ανασκόπηση της RT-PCR στο παράρτημα αυτού του άρθρου.

Η σημασία και η ασάφεια της απόφασης του ΠΟΥ –ακολουθώντας τη συμβουλή του Ινστιτούτου Ιολογίας του Βερολίνου– δηλαδή το ζήτημα της «απομόνωσης» του νέου κορωνοϊού έχουν αγνοηθεί επιπόλαια. "Μη κάνετε ερωτήσεις".

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν στις 6 Φεβρουαρίου 2020 την αλλαγή στο όνομα του ιού:

«Ο θανατηφόρος κοροναϊός θα πάρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα όνομα: Οι επιστήμονες σχεδιάζουν να χαρακτηρίσουν επίσημα την ασθένεια «μέσα σε λίγες μέρες» - αλλά δεν θα ονομάζεται από μέρη ή ζώα. Η Διεθνής Επιτροπή για την Ταξινόμηση των Ιών υπέβαλε ένα όνομα. ...


Big Money, Big Pharma. Δικαιώματα ευρεσιτεχνίας

Ας έχουμε κατά νου: Η κρίση του Covid που εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη είναι μια μεγάλη επιχείρηση χρημάτων παγκοσμίως, με πολλά προϊόντα Big Pharma, που εκτείνεται από την παγκόσμια κατάχρηση του τεστ RT-PCR, έως το έργο εμβολίων πολλών δισεκατομμυρίων δολλαρίων για την Big Pharma, που κυριαρχείται σε μεγάλο βαθμό από την Pfizer.

Αφορούσε η αλλαγή του ονόματος του ιού σε SARS-CoV-2 ζήτημα «δικαιωμάτων» και δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας; Τα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ, που αφορούν τον SARS-CoV του 2003, κατατέθηκαν τον Απρίλιο του 2004 και εκχωρήθηκαν τον Μάϊο του 2007 στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ:

Αριθμός διπλώματος ευρεσιτεχνίας: US 7.220.852 B1 Ημερομηνία χορήγησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας: 22 Μαΐου 2007. (Αυτό είναι ένα θέμα για περαιτέρω διερεύνηση.)


«Το μεγάλο ψέμμα» και ο «ανύπαρκτος νέος ιός». Ποιες είναι οι συνέπειες;

Όπως τεκμηριώθηκε παραπάνω (επιβεβαιώθηκε από τον ΠΟΥ), ο νέος κορωνοϊός του 2019 δεν εντοπίστηκε ποτέ.

Η χρήση ενός ιού 20 ετών με τίτλο 2003 SARS-CoV ως υποκατάστατο για τον υποτιθέμενο νέο ιό επιβεβαιώνει ότι ΔΕΝ υπήρξε ΠΑΝΔΗΜΙΑ που να προκύπτει από ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ τον Ιανουάριο-Μάρτιο του 2020.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΝΕΟΣ ΙΟΣ».

Αυτό σημαίνει ότι τόσο οι καταστροφικές πολιτικές αποκλεισμού που επιβλήθηκαν σε 190 χώρες (11 Μαρτίου 2020) όσο και η παγκόσμια διάθεση του εμβολίου Covid-19 (μέσα Δεκεμβρίου 2020) είναι δόλιες. Βασίζονται σε ένα «Μεγάλο Ψέμμα», το οποίο έχει συμβάλει κατά τη διάρκεια σχεδόν τεσσάρων ετών στην κυριολεκτική καταστροφή της ζωής των ανθρώπων.

Με τη σειρά της, η αδιάκοπη εκστρατεία φόβου είχε καταστροφικές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων, στην ψυχική τους υγεία, συμπεριλαμβανομένου ενός παγκόσμιου κύματος αυτοκτονιών. Σε αρκετές χώρες καταγράφηκαν αυτοκτονίες μεταξύ μαθητών (βλ. Michel Chossudovsky. (κεφάλαιο VI)


«Το μεγάλο ψέμμα» επισπεύδει το lockdown

Η ανείπωτη αλήθεια είναι ότι ο νέος κορωνοϊός έχει παράσχει ένα πρόσχημα και μια δικαιολογία σε ισχυρά οικονομικά συμφέροντα και διεφθαρμένους πολιτικούς για να βυθίσουν ολόκληρο τον κόσμο σε ένα σπιράλ μαζικής ανεργίας, χρεοκοπίας, ακραίας φτώχειας και απελπισίας.

Ο αποκλεισμός ήταν μια πράξη οικονομικού και κοινωνικού πολέμου. Το εργατικό δυναμικό περιορίστηκε, ο χώρος εργασίας πάγωσε, οδηγώντας σε μια μηχανική παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.


Αυτή η κρίση δεν έχει σε καμμία περίπτωση τελειώσει. Ολόκληρος ο κόσμος στραγγαλίζεται σήμερα στην πιο σοβαρή κρίση χρέους που είναι η παγκόσμια ιστορία, όλες οι κατηγορίες χρέους (ιδιωτικού και δημόσιου).

Σύμφωνα με τα λόγια των δισεκατομμυριούχων του WEF σε όσους χάνουν τα σπίτια τους ή δεν μπορούν να πληρώσουν το μηνιαίο ενοίκιό τους: το σύνθημά τους είναι:

"Δεν θα κατέχετε τίποτε, θα είστε ευτυχισμένοι".


Το «εμβόλιο» mRNA προορίζεται για την προστασία 

των ανθρώπων από έναν «ανύπαρκτο νέο ιό»

Επαρκώς τεκμηριωμένο, το «εμβόλιο» mRNA, το οποίο προοριζόταν να προστατεύσει τους ανθρώπους από αυτόν τον ανύπαρκτο νέο κορωνοϊό, που μετονομάστηκε σε SARS-nCoV-2, έχει οδηγήσει σε ανοδική τάση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας.

Η εμπιστευτική έκθεση της Pfizer που δημοσιεύθηκε στο πλαίσιο της ελευθερίας της πληροφόρησης επιβεβαιώνει με βάση τα δικά τους δεδομένα ότι το εμβόλιο είναι τοξική ουσία. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλήρη έκθεση της Pfizer κάντε κλικ εδώ

Τα στοιχεία είναι συντριπτικά: Δείτε τις προσεκτικά τεκμηριωμένες επιπτώσεις του «εμβολίου» από τον Δρ William Makis σε ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα: πιλότους, εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, μαθητές, φοιτητές, αθλητές, έγκυες γυναίκες και νεογέννητα μωρά (και πολλά άλλα).


Υπερβάλλουσα θνησιμότητα

Υπάρχουν πολυάριθμες μελέτες σχετικά με την πλεονάζουσα θνησιμότητα που σχετίζεται με το εμβόλιο. Παρακάτω είναι μια περίληψη μιας διεισδυτικής μελέτης σχετικά με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα που σχετίζεται με τον καρκίνο στην Αγγλία και την Ουαλία που προκύπτει από το εμβόλιο mRNA που διεξήχθη από την ομάδα του Edward Dowd.

Η μέθοδος του Dowd ήταν να αναλύσει τον αριθμό των θανάτων που αποδίδονται στον καρκίνο στην Αγγλία και την Ουαλία μεταξύ 2010 και 2022 (με βάση τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου).

Ο παρακάτω πίνακας αφορά τους υπερβολικούς θανάτους που σχετίζονται με κακόηθες νεόπλασμα (καρκινικός όγκος) στην Αγγλία και την Ουαλία, που καταγράφηκαν σε τρία διαδοχικά έτη: 2020, 2021 και 2022 έναντι τάσης 10 ετών (2010-2019).

Τα δεδομένα για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα το 2020 (το έτος πριν από το εμβόλιο) είναι αρνητικά με εξαίρεση το «κακοήθες νεόπλασμα χωρίς προσδιορισμό της θέσης».

Το εμβόλιο COVID-19 κυκλοφόρησε σε διάφορες φάσεις στην Αγγλία και την Ουαλία ξεκινώντας από τις 8 Δεκεμβρίου 2020 και παρατείνοντας έως τον Μάρτιο-Απρίλιο του 2021.

Η ανοδική κίνηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας (%) ξεκινά το 2021. Η αύξηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας που σχετίζεται με κακόηθες νεόπλασμα καταγράφεται σε πίνακα για τα δύο πρώτα έτη του εμβολίου.


Ακολουθεί ένας παρόμοιος πίνακας σχετικά με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα στη Γερμανία, ο οποίος δείχνει την απόκλιση της παρατηρούμενης θνησιμότητας από την αναμενόμενη θνησιμότητα (ανά ηλικιακή ομάδα) το 2020, το 2021 και το 2022.

Παρατηρήστε την ανοδική μετατόπιση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας το 2021 και το 2022 μετά την κυκλοφορία του εμβολίου Covid τον Δεκέμβριο του 2020

Γερμανία: Υπερβάλλουσα θνησιμότητα ανά ηλικιακή ομάδα (%)

Υπερβάλλουσα θνησιμότητα με κόκκινο χρώμα ανά ηλικιακή ομάδα, συνολική υπερβάλλουσα θνησιμότητα με γκρι χρώμα.


Παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης, θρασύτατα ψέμματα

Υπάρχουν πολυάριθμες μελέτες σχετικά με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα που προκύπτει από το εμβόλιο, οι οποίες αγνοούνται από τα μέσα ενημέρωσης.

Πάντοτε τα δημοσιεύματα του Τύπου δηλώνουν με κύρος ότι είναι ο ιός που είναι «επικίνδυνος» ή «θανατηφόρος», ενώ στην πραγματικότητα είναι το «Εμβόλιο» που έχει προκαλέσει ανοδική τάση στη θνησιμότητα.

Η Daily Mail (6 Φεβρουαρίου 2020) αναφέρεται σε έναν «θανατηφόρο κοροναϊό» υπονοώντας ότι εξαπλώνεται παγκοσμίως.


Ο χαρακτηρισμός του επικίνδυνου ιού είναι ένα ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΨΕΜΜΑ:

Επιβεβαιωμένος από τον ΠΟΥ, το CDC και τις εκθέσεις που αξιολογήθηκαν από ομοτίμους, ο nCoV-2019 του 19 δεν είναι επικίνδυνος. Βλέπε το προσάρτημα κατωτέρω.

 

«Όταν το ψέμμα γίνεται αλήθεια, δεν υπάρχει επιστροφή»



Η ανάλυσή μας σε αυτό το σύντομο άρθρο παρείχε στοιχεία:

  • ότι ο υποτιθέμενος ΝΕΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ με τίτλο 2019 nCoV δεν απομονώθηκε ποτέ,
  • ο μετονομασμένος νέος κορωνοϊός με τίτλο SARS-CoV-2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΙΟΣ. Είναι παρόμοιος με έναν ΠΑΛΑΙΟ ΙΟ, με τίτλο 2003-SARS-CoV.

Θα πρέπει να αναφέρω ότι υπάρχουν πολλά άλλα ζητήματα που ακυρώνουν την «επίσημη αφήγηση», ειδικά το τεστ RT-PCR που δεν εντοπίζει τον ιό.

Βλέπε παραγράφους 1, 2, 3, 4 του Παραρτήματος παρακάτω, καθώς και την ανασκόπηση της Δοκιμής Αλυσιδωτής Αντίδρασης Πολυμεράσης Αντίστροφης Μεταγραφής (RT-PCR).

Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να συμβουλευτείτε το παράρτημα




Το μήνυμα του Michel Chossudovsky

Αγαπητοί αναγνώστες,

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας για περισσότερα από είκοσι χρόνια.

Είστε ευπρόσδεκτοι να κατεβάσετε (δωρεάν) το βιβλίο μου (15 κεφάλαια), το οποίο παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση μιας κρίσης που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Η παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού, παγκόσμιο πραξικόπημα κατά της ανθρωπότητας

Δωρεάν για ΟΛΟΥΣ τους αναγνώστες μας. Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε


Η παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού, παγκόσμιο πραξικόπημα κατά της ανθρωπότητας

από Michel Chossudovsky

Ο Michel Chossudovsky εξετάζει λεπτομερώς πώς αυτό το ύπουλο έργο "καταστρέφει τις ζωές των ανθρώπων". Παρέχει μια ολοκληρωμένη ανάλυση όλων όσων πρέπει να γνωρίζετε για την «πανδημία» - από τις ιατρικές διαστάσεις έως τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, τις πολιτικές βάσεις και τις ψυχικές και ψυχολογικές επιπτώσεις.

«Στόχος μου ως συγγραφέας είναι να ενημερώσω τους ανθρώπους παγκοσμίως και να αντικρούσω το επίσημο αφήγημα που έχει χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για την αποσταθεροποίηση του οικονομικού και κοινωνικού ιστού ολόκληρων χωρών, ακολουθούμενη από την επιβολή του «θανατηφόρου» «εμβολίου» COVID-19. Αυτή η κρίση επηρεάζει την ανθρωπότητα στο σύνολό της: σχεδόν 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους συνανθρώπους μας και τα παιδιά μας σε όλο τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ένα ισχυρό εργαλείο».


Σχόλια

Αυτός είναι ένας εις βάθος πόρος μεγάλου ενδιαφέροντος εάν είναι η ευρύτερη προοπτική που έχετε κίνητρο να κατανοήσετε λίγο καλύτερα, ο συγγραφέας γνωρίζει πολύ καλά τη γεωπολιτική και αυτό βγαίνει με τον τρόπο που πλαισιώνεται ο Covid. – Δρ Mike Yeadon


Σε αυτόν τον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας στον οποίο βρισκόμαστε, σε αυτή τη μοναδική, άτακτη και μαζική επίθεση κατά της ελευθερίας και της καλοσύνης των ανθρώπων, το βιβλίο του Chossudovsky είναι ένας βράχος πάνω στον οποίο θα διατηρήσουμε τον αγώνα μας. Dr. Emanuel Garcia

Σε δεκαπέντε συνοπτικά επιστημονικά κεφάλαια, ο Michel εντοπίζει την ψευδή πανδημία covid, εξηγώντας πώς ένα τεστ PCR, που παράγει έως και 97% αποδεδειγμένα ψευδώς θετικά, σε συνδυασμό με μια αμείλικτη εκστρατεία 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα φόβου, μπόρεσε να δημιουργήσει μια παγκόσμια «plandemic» γεμάτη πανικό. Αυτή η πλανδημία δεν θα ήταν ποτέ δυνατή χωρίς το διαβόητο τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης που τροποποιεί το DNA - το οποίο μέχρι σήμερα προωθείται στην πλειοψηφία αθώων ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα. Τα συμπεράσματά του αποδεικνύονται από διάσημους επιστήμονες. —Peter Koenig


Ο καθηγητής Chossudovsky εκθέτει την αλήθεια ότι «δεν υπάρχει αιτιώδης σχέση μεταξύ του ιού και των οικονομικών μεταβλητών». Με άλλα λόγια, δεν ήταν ο COVID-19 αλλά, μάλλον, η σκόπιμη εφαρμογή των παράλογων, επιστημονικά αβάσιμων lockdown που προκάλεσαν το κλείσιμο της παγκόσμιας οικονομίας. –David Skripac

Μια ανάγνωση του βιβλίου του Chossudovsky παρέχει ένα περιεκτικό μάθημα για το πώς υπάρχει ένα παγκόσμιο πραξικόπημα σε εξέλιξη που ονομάζεται «Η Μεγάλη Επαναφορά» που αν δεν αντισταθεί και δεν ηττηθεί από ανθρώπους που αγαπούν την ελευθερία παντού, θα οδηγήσει σε ένα δυστοπικό μέλλον που δεν έχει ακόμη φανταστεί. Δώστε αυτό το δωρεάν δώρο από τον καθηγητή Chossudovsky πριν να είναι πολύ αργά. Δεν θα βρείτε τόσο πολύτιμες πληροφορίες και αναλύσεις σε ένα μέρος. – Edward Curtin

*

Παράρτημα

Η παραπάνω ανάλυσή μας παρέχει στοιχεία:

  • ότι ο υποτιθέμενος ΝΕΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ με τίτλο 2019 nCoV δεν απομονώθηκε ποτέ και ότι
  • ο μετονομασμένος νέος κοροναϊός με τίτλο SARS-CoV-2 είναι παρόμοιος με έναν ιό 20 ετών με τίτλο 2003-SARS-CoV

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι υπάρχουν πολλά άλλα ζητήματα που ακυρώνουν την «επίσημη αφήγηση» τα οποία δεν εξετάζονται στο άρθρο (Βλ. ενότητες 1, 2, 3, 4 παρακάτω, καθώς και την ανασκόπηση του The Reverse Transcription Polymerase Chain Reaction (RT-PCR) Test

Σημαντικό για την κατανόηση των «εκστρατειών φόβου», ο ΠΟΥ και το CDC επιβεβαιώνουν ότι ο 2019 nCoV (SARS-CoV-2) δεν είναι επικίνδυνος ιός.

1. Η δήλωση του ΠΟΥ σχετικά με τον 2019-nCoV

Ο πιο πρόσφατα ανακαλυφθείς κορωνοϊός προκαλεί τη νόσο του κοροναϊού COVID-19. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα του COVID-19 είναι πυρετός, ξηρός βήχας και κόπωση. ... Αυτά τα συμπτώματα είναι συνήθως ήπια και αρχίζουν σταδιακά. Μερικοί άνθρωποι μολύνονται, αλλά έχουν μόνο πολύ ήπια συμπτώματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι (περίπου 80%) αναρρώνουν από τη νόσο χωρίς να χρειάζονται νοσοκομειακή περίθαλψη. Περίπου 1 στους 5 ανθρώπους που νοσούν με COVID-19 αρρωσταίνουν σοβαρά και αναπτύσσουν δυσκολία στην αναπνοή». (Για περισσότερες λεπτομέρειες βλέπε Michel Chossudovsky, Αύγουστος 2022, η πλάγια γραφή προστέθηκε)

2. Ο Δρ Anthony Fauci σχετικά με τον SARS-CoV-2 στο NEJM

Από την αρχή, ο Fauci προειδοποίησε επίμονα για τους επικείμενους κινδύνους του SARS-CoV-2 (συμπεριλαμβανομένων των παραλλαγών και των υποπαραλλαγών του), ενώ αναγνώρισε στο άρθρο του στο New England Journal of Medicine (μαζί με τους H. Clifford Lane, MD και Robert R. Redfield, MD ότι:

«Οι συνολικές κλινικές συνέπειες του Covid-19 μπορεί τελικά να μοιάζουν περισσότερο με εκείνες μιας σοβαρής εποχικής γρίπης (η οποία έχει ποσοστό θνησιμότητας περίπου 0,1%) ή μιας πανδημικής γρίπης (παρόμοιες με εκείνες του 1957 και του 1968)...» (Βλέπε Covid-19 — Navigating the Uncharted, NEJM)

3. Ο ορισμός της ΠΟΥ για το 2003-SARS

Το SARS είναι ένας αερομεταφερόμενος ιός και μπορεί να εξαπλωθεί μέσω μικρών σταγονιδίων σάλιου με παρόμοιο τρόπο με το κρυολόγημα και τη γρίπη. ... Το SARS μπορεί επίσης να εξαπλωθεί έμμεσα μέσω επιφανειών που έχουν αγγιχτεί από κάποιον που έχει μολυνθεί από τον ιό.

Οι περισσότεροι ασθενείς που ταυτοποιήθηκαν με SARS ήταν προηγουμένως υγιείς ενήλικες ηλικίας 25-70 ετών. Μερικές ύποπτες περιπτώσεις SARS έχουν αναφερθεί σε παιδιά κάτω των 15 ετών. Η θνησιμότητα μεταξύ των ατόμων με ασθένεια που πληροί τον τρέχοντα ορισμό περίπτωσης του ΠΟΥ για πιθανές και ύποπτες περιπτώσεις SARS είναι περίπου 3%.

Ένα μήνα πριν από την αλλαγή του ονόματος του νέου κορωνοϊού nCoV 2019 σε SARS-CoV-2 (Στις 11 Φεβρουαρίου), ο ΠΟΥ κυκλοφόρησε ένα λεπτομερές έγγραφο σχετικά με το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο του 2003 (Επιχειρησιακή υποστήριξη &; πακέτα εμπορευμάτων ασθενειών εφοδιαστικής pdf).

4. Η σύγκριση του CDC του SARS-CoV-2 με την εποχική γρίπη

«Η γρίπη και η COVID-19 είναι και οι δύο μεταδοτικές αναπνευστικές ασθένειες, αλλά προκαλούνται από διαφορετικούς ιούς. Η COVID-19 προκαλείται από λοίμωξη με νέο κορωνοϊό (που ονομάζεται SARS-CoV-2) και η γρίπη προκαλείται από λοίμωξη από ιούς γρίπης.

Επειδή ορισμένα από τα συμπτώματα της γρίπης και του COVID-19 είναι παρόμοια, μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνουμε τη διαφορά μεταξύ τους μόνο με βάση τα συμπτώματα και μπορεί να χρειαστούν δοκιμές για να επιβεβαιωθεί η διάγνωση. Η γρίπη και η COVID-19 μοιράζονται πολλά χαρακτηριστικά, αλλά υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές μεταξύ των δύο».

Εάν το κοινό είχε ενημερωθεί και καθησυχαστεί ότι ο COVID είναι «παρόμοιος με τη γρίπη», η εκστρατεία φόβου θα είχε πέσει στο κενό.

Το κλείδωμα και το κλείσιμο της εθνικής οικονομίας θα είχαν απορριφθεί εντελώς, για να μην αναφέρουμε την επακόλουθη επιβολή του εμβολίου Covid-19.

 

Η αντίστροφη μεταγραφή

Δοκιμή αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (RT-PCR)

 

Η κεκλιμένη μεθοδολογία που εφαρμόζεται υπό την καθοδήγηση του ΠΟΥ για την ανίχνευση της εικαζόμενης εξάπλωσης του ιού είναι η δοκιμή αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης αντίστροφης μεταγραφής (RT-PCR), η οποία εφαρμόζεται συνήθως σε όλο τον κόσμο από τον Φεβρουάριο του 2020. (Αυτό το κείμενο είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Michel Chossudovsky, Αύγουστος 2022)

Η δοκιμή RT-PCR έχει χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως για τη δημιουργία εκατομμυρίων εσφαλμένων «επιβεβαιωμένων περιπτώσεων COVID-19», οι οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για να διατηρήσουν την ψευδαίσθηση ότι η υποτιθέμενη πανδημία είναι πραγματική.

Αυτή η εκτίμηση που βασίζεται σε λανθασμένους αριθμούς έχει χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια τριάμισι ετών για να ηγηθεί και να διατηρήσει την εκστρατεία φόβου.

Το "επιβεβαιώθηκε" είναι εσφαλμένος. Ένα "επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα RT-PCR" δεν συνεπάγεται "επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19".

Η θετική RT-PCR δεν είναι συνώνυμη με τη νόσο COVID-19! Οι ειδικοί της PCR καθιστούν σαφές ότι μια δοκιμή πρέπει πάντα να συγκρίνεται με το κλινικό αρχείο του ασθενούς που εξετάζεται, με την κατάσταση της υγείας του ασθενούς για να επιβεβαιωθεί η αξία του [αξιοπιστία]. (Δρ Pascal Sacré)

Η διαδικασία που χρησιμοποιούν οι εθνικές υγειονομικές αρχές είναι να κατηγοριοποιήσουν όλες τις θετικές περιπτώσεις RT-PCR ως «επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19» (με ή χωρίς ιατρική διάγνωση). Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτή η διαδικασία ρουτίνας για τον εντοπισμό «επιβεβαιωμένων κρουσμάτων» είναι κατά παρέκκλιση από τις κατευθυντήριες γραμμές του CDC:

«Η ανίχνευση του ιικού RNA μπορεί να μην υποδεικνύει την παρουσία μολυσματικού ιού ή ότι ο 2019-nCoV είναι ο αιτιολογικός παράγοντας για κλινικά συμπτώματα. Η απόδοση αυτής της δοκιμής δεν έχει τεκμηριωθεί για την παρακολούθηση της θεραπείας της λοίμωξης 2019-nCoV. Αυτή η δοκιμή δεν μπορεί να αποκλείσει ασθένειες που προκαλούνται από άλλα βακτηριακά ή ιογενή παθογόνα». 8 (η υπογράμμιση δική μου)

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση και την εκτίμηση της εξάπλωσης του ιού είναι εσφαλμένη και άκυρη.

Ψευδώς θετικά αποτελέσματα

Η προηγούμενη συζήτηση στην αρχή της κρίσης επικεντρώθηκε στο ζήτημα των «ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων».

Αναγνωρισμένη από τον ΠΟΥ και το CDC, η δοκιμή RT-PCR ήταν γνωστό ότι παράγει υψηλό ποσοστό ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων. Σύμφωνα με τον Δρ Pascal Sacré:

«Σήμερα, καθώς οι αρχές εξετάζουν περισσότερους ανθρώπους, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν περισσότερα θετικά τεστ RT-PCR. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο COVID-19 επιστρέφει ή ότι η επιδημία κινείται κατά κύματα. Υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που δοκιμάζονται, αυτό είναι όλο». 9

Η συζήτηση σχετικά με τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα (που αναγνωρίζονται από τις υγειονομικές αρχές) επισημαίνει τα λεγόμενα σφάλματα χωρίς απαραίτητα να αμφισβητεί τη συνολική εγκυρότητα της δοκιμής RT-PCR ως μέσου ανίχνευσης της εικαζόμενης εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2.

Η δοκιμή PCR δεν ανιχνεύει την ταυτότητα του ιού

Η δοκιμή RT-PCR δεν εντοπίζει/ανιχνεύει τον ιό. Αυτό που εντοπίζει το τεστ PCR είναι γενετικά θραύσματα πολλών ιών (συμπεριλαμβανομένων των ιών της γρίπης τύπου Α και Β και των κοροναϊών που προκαλούν κοινά κρυολογήματα).

Τα αποτελέσματα της δοκιμής RT-PCR δεν μπορούν να «επιβεβαιώσουν» εάν ένα άτομο που αναλαμβάνει το τεστ έχει μολυνθεί από τον SARS-CoV-2.

Το παρακάτω διάγραμμα συνοψίζει τη διαδικασία εντοπισμού θετικών και αρνητικών περιπτώσεων. Το μόνο που απαιτείται είναι η παρουσία «ιικού γενετικού υλικού» για να κατηγοριοποιηθεί ως «θετικό». Η διαδικασία δεν ταυτοποιεί ούτε απομονώνει τον COVID-19. Αυτό που εμφανίζεται στις δοκιμές είναι θραύσματα του ιού.10

Αποτυχίες της δοκιμής PCR, γελοία χαμηλοί αριθμοί

Ακόμη και αν ο nCoV του 2019 είχε εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί δεόντως, οι αριθμοί των επιβεβαιωμένων (σωρευτικών) θετικών κρουσμάτων PCR-RT κατά την περίοδο πριν από τις 11 Μαρτίου 2020 που χρησιμοποιήθηκαν ως δικαιολογία για την επιβολή του αποκλεισμού περισσότερων από 190 χωρών ήταν γελοία χαμηλοί.

 
σελίδα30image710502480

Εικόνα: Συνολικά αθροιστικά κρούσματα στις 12 Μαρτίου 2020 (Πηγή: ΠΟΥ)

 

 

 

Πνευματικά δικαιώματα © Καθηγητής Michel Chossudovsky, Global Research, 2023Η πανδημία Covid-19 δεν υπάρχει

ISBN: 978-0-9879389-3-0, Έτος: 2022, PDF ebook, Σελίδες: 164, 15 κεφάλαια

Τιμή: $ 11.50 ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ! Κάντε κλικ εδώ (docsend) και κατεβάστε.

Σας ενθαρρύνουμε να υποστηρίξετε το έργο eBook κάνοντας μια δωρεά μέσω της σελίδας εκστρατείας DonorBox "Worldwide Corona Crisis" της Global Research.





ΠΗΓΗ: https://www.globalresearch.ca/there-never-was-a-virus-there-never-was-a-pandemic/5841105


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!