Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΕΛΕΟΣ... Στις 15 Μαρτίου Ομοφυλόφιλοι κάνουν δωρεάν εκδρομή στο Αίγιο για να την πέσουν στον «ΡΑΤΣΙΣΤΗ» Αμβρόσιο...!!!



Δείτε τι λένε από την σελίδα τους 10percent.gr:

Στις 15 Μαρτίου εκδικάζεται μια σημαντική υπόθεση ρητορικής μίσους από υψηλόβαθμο υπάλληλο της Εκκλησίας για δύο πλημμελήματα. Όταν τον Δεκέμβριο του 2015 ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος έγραφε ένα κείμενο μίσους και προτροπής σε βία σε βάρος των ομοφυλόφιλων στο προσωπικό του ιστολόγιο έκανε αυτό που κάνει αυτός και πολλοί άλλοι στη θέση του.



Οι ομοφυλόφιλοι και τρανς άντρες και γυναίκες θεωρούμαστε νόμιμα θηράματα – οι βρισιές και η λοιδορία σε βάρος μας είναι καθημερινό φαινόμενο. Μέχρι πρόσφατα στη χώρα μας, κάθε φορά που εκκλησιαστικοί λειτουργοί και/ή πολιτικοί επιδίδονταν σε ρητορική μίσους εναντίον συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων έμεναν ατιμώρητοι.



Όχι όμως αυτή τη φορά. Εννιά γκέι άντρες αποφάσισαν να δράσουν και στις 16 Ιανουαρίου 2016 κατέθεσαν μήνυση κατά του μητροπολίτη. Η εισαγγελέας έκανε δεκτή τη μήνυση και οδηγεί τον μητροπολίτη σε δίκη για τέλεση δύο πλημμελημάτων:
1. δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους με βάση το άρθρο 1 του νόμου 4285/2014 για την καταπολέμηση του ρατσισμού (ο λεγόμενος αντιρατσιστικός νόμος)

2. κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος, σύμφωνα με το άρθρο 196 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο «θρησκευτικός λειτουργός ο οποίος κατά την ενάσκηση των έργων του ή δημόσια και με την ιδιότητά του προκαλεί ή διεγείρει τους πολίτες σε εχθροπάθεια κατά της πολιτειακής εξουσίας ή άλλων πολιτών τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών».

Η δίκη είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαρτίου 2018 στο Αίγιο και χρειαζόμαστε την έμπρακτη υποστήριξή σας: να είστε μαζί μας εκεί την ημέρα της δίκης, για να δείξουμε μια δυναμική παρουσία ενάντια στον σκοταδισμό, τη μισαλλοδοξία και τη βία εναντίον συνανθρώπων μας.

[Πηγή]http://www.stoxos.gr
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!