Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Επίθεση με χειροβομβίδα σε Αστυνομικό ΤμήμαΠαρακρατικοί έκαναν επίθεση εναντίον του ΑΤ Καισαριανής με ρίψη χειροβομβίδας, η οποία εξερράγη κανονικά σε λίγα μέτρα απόσταση το τμήμα, τραυματίζοντας μάλιστα έναν διερχόμενο οδηγό ταξί, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Την επίθεση αυτή όχι μόνο απέκρυψε, αλλά επέμενε να αρνείται η ΕΛΑΣ, εγινόμενη εν τέλει εντελώς ρεζίλι από την ανακοίνωση των παρακρατικών, οι οποίοι σημείωναν ότι πραγματοποίησαν αυτή την επίθεση σε ένδειξη αλληλεγγύης σε κατηγορούμενο τρομοκράτη.

Εν τέλει η αστυνομία παραδέχτηκε το γεγονός μονάχα όταν κατέστη αδύνατον να εξηγηθεί το πώς βρέθηκε ένας άνθρωπος στο νοσοκομείο με τραύματα από θραύσματα χειροβομβίδας, αποδεικνύοντας ότι ο χαρακτηρισμός «δικά τους παιδιά» δεν είναι καθόλου «τραβηγμένος», αλλά μάλλον μετριοπαθής για να χαρακτηρίσει το βαθύ παρακράτος της αριστεράς.

[Πηγή]http://oimaskespeftoun.blogspot.gr 
«Τριβέλι Πᾶνος»
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!