Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ π ί σ ω απο την (σκοπίμως αλματώδη) εξάπλωση των 'τ α τ ο υ ά ζ' !



Σε συνεργασία με την AnyVision
Το 'Nvidia Metropolis' είναι το παράρτημα της εταιρίας το οποίο ασχολείται με τα λογισμικά αυτά, ενώ με βάσει τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται να δημιουργήσει ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για την αυτόματη αναγνώριση προσώπων μέσα από τις κάμερες ασφαλείας CCTV.

Η Nvidia σε συνεργασία με την γνωστή στον τομέα του AI, AnyVision, θα αναπτύξουν και θα εγκαταστήσουν το σύστημα αυτό, στα δίκτυα κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας, ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν η εφαρμογή απαιτεί καινούριες ή είναι συμβατή και με τις παλιές υποδομές.

Κατά αυτόν τον τρόπο, η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι σε θέση να εντοπίζει με ακρίβεια 99% τα πρόσωπα των περαστικών και έτσι οι ύποπτοι κατά της εξουσίας θα συλλαμβάνονται...

Η πλατφόρμα, όπως ισχυρίζονται οι εταιρίες, θα είναι διαθέσιμη και σε κινητή μορφή, η οποία θα βοηθά τους οργανισμούς ασφαλείας να εντοπίσουν πρόσωπα ενδιαφέροντος που βρίσκονται κοντά τους.


Η Nvidia, στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες όπως η Cisco, η Genetec και η MotionLoft για την υλοποίηση διαφόρων τέτοιων εφαρμογών, οι οποίες στοχεύουν στη επίλυση προβλημάτων ασφαλείας.


Αποτέλεσμα εικόνας για ηλεκτρονικά τατουάζ

Στον δρόμο για το μικροτσίπ και το χάραγμα, ερευνητές της Microsoft και του ΜΙΤ, εξετάζουν την δημιουργία προσωρινών τατουάζ
φτιαγμένων από φύλλα χρυσού που παρέχουν δυνατότητες προβολής εικόνας, ασύρματης επικοινωνίας κ.ά., ενώ παράλληλα διαθέτουν διακοσμητικό χαρακτήρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για electronic tattoo

Πρόκειται για το DuoSkin, μια διαδικασία κατασκευής που, σύμφωνα με τους ερευνητές, επιτρέπει την κατασκευή κατά βούληση λειτουργικών συσκευών που θα μπορούν να φοριούνται απευθείας πάνω στο δέρμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για electronic tattoo

«Μέσω της χρήσης μεταλλικού φύλλου χρυσού, που είναι ένα υλικό φθηνό, φιλικό προς το δέρμα και ανθεκτικό για καθημερινή χρήση, επιδεικνύουν τρία είδη interfaces που φοριούνται πάνω στο δέρμα» αναφέρουν οι ερευνητές.

Σχετική εικόνα

Όπως μεταδίδεται, 
το πρώτο είναι το input, που είναι αντίστοιχο κλασικών user interfaces, όπως π.χ. πλήκτρα, trackpads, sliders κ.ά., για χειρισμό συσκευών. 
Το δεύτερο είναι το output, που φέρνει μαλακές οθόνες πάνω στο δέρμα, που έχουν δύο διαφορετικές καταστάσεις, με την αύξηση της θερμοκρασίας πέρα από αυτήν του δέρματος να προκαλεί αλλαγή χρώματος. 
Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατός ο διαχωρισμός σε πολλαπλές οθόνες, μέσω θερμαντικών στοιχείων. Σε ό,τι αφορά στον τρίτο τύπο, είναι αυτός της επικοινωνίας, για την ασύρματη ανταλλαγή δεδομένων μέσω NFC (near field communication).

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλεκτρονικά τατουάζ

«Οι συσκευές DuoSkin επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν τις φορητές συσκευές τους, να προβάλουν πληροφορίες και να αποθηκεύουν δεδομένα στο  δ έ ρ μ α  τους, ενώ παράλληλα αποτελούν δείγματα προσωπικού στυλ. Πιστεύουμε πως στο μέλλον, τα ηλεκτρονικά δέρματος δεν θα είναι περίπλοκα, αντ' αυτού θα επικεντρώνονται στη φιλικότητα προς τον χρήστη και την αισθητική» εκτιμούν οι ειδικοί.

Έτσι η κοινή γνώμη συνηθίζει στην χρήση συσκευών που βρίσκονται συνεχώς στο δέρμα και χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση και ανταλλαγή δεδομένων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλεκτρονικά τατουάζ

Όταν θα προταθεί λοιπόν το βιοτσίπ ή το χάραγμα σε μορφή τατουάζ, οι περισσότεροι θα τρέξουν να το αποκτήσουν, προκειμένου να μπορούν να κάνουν συναλλαγές.

Να λοιπόν, γιατί εξαπλώνεται λοιπόν η μόδα των τατουάζ!

[Πηγές: el.gr
&
http://scripta---manent.blogspot.gr/2018/03/blog-post_265.html#more
&

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!