Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΒΡΕ ΤΟΥΣ μεγάλους μας… "ΦΙΛΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΔΙΩΞΗ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΟΥ Ξ Υ Λ Ο Κ Ο Π Η Σ Α Ν ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ !!!

ΑΡΑ ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ  Α Τ Ι Μ Ω Ρ Η Τ Α !!!



(ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΑΓΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ 'ΜΙΑ ΖΩΗ' ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ! 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΙΣΟΤΗΣ ...)
Σε μια ακόμα κίνηση «καλής θελήσεως» προς την τρισάθλια (επιεικώς!) Τουρκιά, προχώρησαν οι… «φίλοι» μας οι Αμερικάνοι – που σύμφωνα με κάποια εγχώρια διαδικτυακά παπαγαλάκια είναι έτοιμοι να κηρύξουν ΤΑΧΑ τον… πόλεμο στην Τουρκιά, να στείλουν τον 6ο Στόλο να την… κατατροπώσει και την… Πόλη να μας δώσει, κ.τ.λ.!

Αποτέλεσμα εικόνας για BODYGUARDS OF ERDOGAN IN USA



Αποτέλεσμα εικόνας για BODYGUARDS OF ERDOGAN IN USA


Έτσι, οι αμερικανικές αρχές έθεσαν στο αρχείο την ποινική δίωξη εις βάρος των σωματοφυλάκων του Ερντογάν Πασά, που ξυλοκόπησαν ανελέητα και τραυμάτισαν πρό μηνών Κούρδους που διαδήλωναν κατά της επίσκεψεώς του στις ΗΠΑ, τον Μάϊο του 2017.


Σχετική εικόνα


Θυμίζουμε, ότι είχαν ασκηθεί διώξεις εις βάρος 11 ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν σωματοφύλακες του Πασά, προκαλώντας βεβαίως την οργή του. 

Αποτέλεσμα εικόνας για BODYGUARDS OF ERDOGAN IN USA

Οι διώξεις εις βάρος των τεσσάρων εξ’ αυτών μπήκαν στο αρχείο πέρυσι τον Νοέμβριο και των άλλων επτά τώρα, όπως ανέφερε ο Μπιλ Μίλερ, εκπρόσωπος των εισαγγελικών αρχών της Ουάσιγκτον.


Σχετική εικόνα

Και βέβαια, εδώ πρόκειται σαφώς για πολιτική και όχι δικαστική απόφαση, υπαγορευμένη από την αμερικανική κυβέρνηση!

Σχετική εικόνα

[ΠΗΓΗ: 'εθνικισμός']

---------------------------------------------------------

Γιά μιά στιγμή!

Διανοείσθε ποτέ, να συνέβαινε τό άλλο: οι σωματοφύλακες άς πούμε του Έλληνος πρωθυπουργού, όποιος και να ήταν, να ξυλοκοπούσαν με μοναδική αγριότητα τυχόν διαδηλωτές εναντίον μας, λόγου χάριν Σκοπιανοί, ή Τούρκοι, ή Αλβανοί.

Και όλα αυτά, μπροστά σε δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία - σε απ' ευθείας παρακαλώ μετάδοση - αμερικανικά και ξένα, δεκάδες φωτογράφους και 'ρεπόρτερς'.

ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ;
Διεθνής διασυρμός και εξυπακούεται  α τ ε λ ε ί ω τ ε ς και άκρως προσβλητικές δηλώσεις ΚΑΙ κυρώσεις εις βάρος της Ελλάδος!

ΕΝΩ ΤΩΡΑ;
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;
ΟΛΑ ...'ΜΕΛΙ - ΓΑΛΑ'!
ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΙ  ΑΓΡΙΟΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ !
ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!