Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Οι Ρώσοι ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ τους ισλαμιστές τρομοκράτες ΠΡΙΝ κτυπήσουν αθώους...

Αποτέλεσμα εικόνας για fsb russia

H ρωσική αντιτρομοκρατική υπηρεσία, υπό την περίφημη (και πάντα αποτελεσματική...) 'FSB', δεν αστειεύεται και φέρνει αποτελέσματα στην καταπολέμηση της ισλαμικής τρομοκρατίας, αντίθετα με τις δυτικές αντίστοιχες υπηρεσίες: Τέσσερις ισλαμιστές που ετοιμαζόντουσαν να εκτελέσουν μεγάλο κτύπημα στην Μόσχα, εντοπίστηκαν από πληροφορίες της πανταχού παρούσα υπηρεσίας και εγκλωβίστηκαν στο χωριό Πσεντάχ, στην νοτιοδυτική Ρωσία. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ  'ΦΙΛΜΑΚΙ'!Ηταν οι επικεφαλής ομάδων που ετοιμαζόντουσαν να επιτεθούν σε αστυνομικά τμήματα σε διάφορα μέρη στη Ρωσία.
Οι δυνάμεις της ρωσικής αντιτρομοκρατικής κατάφεραν να εγκλωβίσουν μέσα στο κρυσφήγετο τους επίδοξους τρομοκράτες και τους ζήτησαν να παραδοθούν. 


Αποτέλεσμα εικόνας για fsb logo

Η διαπραγμάτευση διήρκεσε μόλις λίγα λεπτά, πριν σειρά τρομακτικών εκρήξεων τους ...εξαϋλώσει εντός του κτιρίου! Συνέπεια ήταν να σκοτωθούν και οι τέσσερις ισλαμιστές τρομοκράτες. 

Οι εκρήξεις προήλθαν από παγίδευση του κτιρίου και όχι από ανατίναξή τους από τους ίδιους τους ισλαμιστές για αυτό άλλωστε και είναι τέσσερις διαδοχικές. 

Αποτέλεσμα εικόνας για fsb russia

Τα ειδικά κλιμάκια της 'FSB' ξεκίνησαν αμέσως έρευνα για τη συλλογή στοιχείων, τα οποία ενδεχομένως να αποκαλύψουν τις πιθανές διασυνδέσεις τους με άλλους τρομοκρατικούς πυρήνες. 
Οι τρομοκράτες είχαν ενταχθεί στο ισλαμικό δίκτυο του Καζακστάν, το οποίο συνεργάζεται με τους ομολόγους τους ισλαμιστές τρομοκράτες της Συρίας και του Ιράκ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για fsb russia

Δύο από τους τέσσερις και συγκεκριμένα ο 34χρονος Μπελκάν Σουλτούκιεβ και ο 31χρονος Μιχαήλ Σέρμπιτζεφ, είχαν ενταχθεί σε λίστα με καταζητούμενους για πολλαπλά τρομοκρατικά χτυπήματα σε Ρώσους αστυνομικούς. 

Ο τρίτος τρομοκράτης που ανατινάχθηκε είναι σύμφωνα με την ρωσική αστυνομία ο Κασάν Κατσίεφ. Η ταυτότητα του τέταρτου ατόμου αναζητείται, αφού δεν έμειναν απο αυτόν και πολλά πράγματα...

[Πηγή: 'Αγία Ρωσία']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!