Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Ε, ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ"; Ε; Ε;


ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ..."ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ" ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ... 

"ΣΙΓΟΥΡΑ", ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ 1.000% ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ..."Θ Α Υ Μ Α"...

ΒΡΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ
..."ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ"  Σ Υ Μ Π Τ Ω Σ Η; ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΕΣ; Ε;
(ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΕ! ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕ! ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ!)

Μια ηλεκτρονική επιστολή, ενός παραθεριστή στη Ζάκυνθο, ο οποίος κατάφερε να αποτυπώσει το ξεκίνημα της πυρκαγιάς την περασμένη Παρασκευή στο Καταστάρι, η οποία έκαψε εκατοντάδες στρέμματα ,αποκαλύπτει την πραγματικότητα.
Στις φωτογραφίες του ερασιτέχνη, φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ( 'κ α ρ α μ π ι ν ά τ ο') ΕΜΠΡΗΣΜΟ και μάλιστα σε 2 σημεία, ώστε να είναι βέβαιο ότι θα κατακαεί η περιοχή…!

Φαίνεται καθαρά ο αγροτικός δρόμος και τα δύο σημεία… που μπήκαν οι φωτιές. 
Φαίνεται ότι ο εμπρηστής χρησιμοποίησε τον ίδιο χωματόδρομο…

Σχετική εικόνα

Ο άνθρωπος αυτός έστειλε τις φωτογραφίες με mail στο ΣΠΕΚ Δυτικής Ελλάδας (ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) προκειμένου να αξιοποιηθούν από ειδικούς.
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του. 

Ονομάζομαι Κ. Κ.* και θα ήθελα με τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες να σας βοηθήσω σχετικά με την διερεύνηση των αιτίων της πυρκαγιάς στις 11/08/2017 στο Βουνό Βραχίονας κοντά στην περιοχή του Κατασταρίου της Ζακύνθου. 

Με την σύζυγο παραθερίζαμε στην περιοχή του Αλικανά από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή. 
Την Παρασκευή 11.08 στις 13:30 καθώς γυρίζαμε από την 4ωρη εκδρομή από το Ναυάγιο με προορισμό το λιμανάκι του Αλικανά είδαμε την φωτιά στο βουνό.

Κατάφερα να κάνω δύο κοντινές λήψεις με την φωτογραφική μου μηχανή καθώς έχει δυνατότητα 30x οπτικό ζουμ.

Αποτέλεσμα εικόνας για χέρι με σπίρτα

Δεν ξέρω το κατά πόσον βοηθάνε και δυστυχώς δεν έχω άλλο σχετικό οπτικό υλικό καθώς δεν περίμενα αυτήν την εξέλιξη, απλά θεώρησα σωστό να σας ενημερώσω έστω εκ των υστέρων.
Ακόμη αυτό που θα ήθελα να γνωρίζετε είναι ότι αρχικά περίπου στις 13:30 υπήρχε μόνο μεγάλη φωτιά όπως την βλέπετε στην φωτογραφία ph1.

Σε λιγότερο όμως από 5 λεπτά εκδηλώθηκε σε πολύ κοντινή απόσταση και μία δεύτερη εστία όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία ph2. 
Και οι δύο φωτιές ήταν πολύ κοντά σε αγροτικό δρόμο. 
Στην φωτογραφία ph3 η οποία είναι screenshot από το 3D google maps σας έχω το σημείο που εκτιμώ, όπου έγινε η λήψη των φωτογραφιών καθώς και το σημείο που εκτιμώ ότι ξεκίνησε η φωτιά, χωρίς όμως να είμαι απόλυτα σίγουρος για τα σημεία.

[Πηγή: 'ιχνος']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!