Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΤΗΝ ίδια ΩΡΑ που ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ Δ Ι Α Δ Η Λ Ω Ν Α Ν γιά τήν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ο κ.Προκόπης Παυλόπουλος επέλεξε να ανάψει τήν ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ ...





Ο καθείς στο είδος του… 
Έτσι, την ίδια ώρα που ΟΛΟΙ σχεδόν οι Έλληνες διαδήλωναν στο Σύνταγμα για την Μακεδονία, ο πρόεδρος Παυλόπουλος συμμετείχε σε εκδήλωση της ...Ισραηλιτικής Κοινότητος του Βόλου, σε αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της πόλεως....

Αποτέλεσμα εικόνας για ισραηλιτική κοινότητα Βόλου


Σχετική εικόνα

Αφού δε άναψε συμβολικά την επτάφωτη λυχνία, είπε ότι αισθάνθηκε ...δέος όταν υπέγραψε το Προεδρικό Διάταγμα για την ίδρυση του Μουσείου Ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη, «που είναι κάτι το οποίο θα εμπνέει την ανθρωπότητα».

Αποτέλεσμα εικόνας για επταφωτη λυχνια

Εν συνεχεία, άρχισε την… συνήθη πολιτικολογία, περί των «υπολειμμάτων του ναζισμού», που «φυτρώνουν σε πολλές εκλογές που έγιναν στην Ευρώπη», εννοώντας τα λαϊκά εθνικιστικά κινήματα και τόνισε αποφασισμένος πως, «δεν πρέπει να αφήσουμε να δημιουργηθούν ξανά τέτοια φαινόμενα», προτείνοντας ως αντίδοτο το«κοινωνικό κράτος»: 

Αποτέλεσμα εικόνας για Παυλόπουλος στον Βόλο

«Τα υπολείμματα του ναζισμού και του φασισμού υπάρχουν ακόμη, γιατί εκμεταλλεύονται τις τεράστιες ανισότητες που δημιουργούνται από την περιθωριοποίηση της ανθρώπινης αξίας και αξιοπρέπειας. 

Πρέπει να δημιουργήσουμε μια οικονομική πολιτική που φυσικά δεν θα βασίζεται στην σπατάλη, αλλά θα στηρίζει το κοινωνικό κράτος δικαίου. 
Και έχουμε ένα διπλό χρέος, να εμβαθύνουμε την Ευρώπη, να δημιουργήσουμε τα θεμέλια της δημοκρατίας, τους ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης και να στηρίξουμε ένα κοινωνικό Κράτος για την δημιουργία του οχυρού απέναντι στον ναζισμό που είναι η κοινωνική συνοχή».

Χωρίς να εξηγήσει βεβαίως - βεβαίως, πως είναι δυνατόν να δημιουργηθεί αυτό το «κοινωνικό κράτος», σε μία χώρα όπου ο «πρώτος πολίτης» της (δηλαδή ο ίδιος) αμείβεται με περίπου 12.000 ευρώ το μήνα, όταν ο μέσος μισθός και η μέση σύνταξη είναι γύρω ή κάτω από τα 400 ευρώ…

[Πηγή:https://ethnikismos.net/2018/02/06/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%89%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84/]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!