Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ; ΕΙΣΑΙ τάχα Έλληνας εσύ; Να τον ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΤΕ αμέσως! (Και ΓΙΑΤΙ έθαψαν την είδηση ΟΛΑ τα βοθροκάναλα;)ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ...ΒΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ, ΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ..."ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ" ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΕΪΤΣΑ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ; ; ; ; ; ; ; ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΙΑ


(ΠΟΙΟΙ ΕΣΤΕΙΛΛΑΝ - αλήθεια! - ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Α-ΠΕ-ΡΙ-ΓΡΑ-ΠΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ;)
Την άποψη να ...μοιραστούμε  (!!!!!! ;;;;;;) τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας με τους Σκοπιανούς εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του 'τΣίριζα' Δημήτρης Παπαδημούλης! (ΟΧΙ, ΔΕΝ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕ !!!) 

Για «ώρα ευθύνης», με τελικό γνώμονα το ...εθνικό συμφέρον, κάνει λόγο σε παρέμβασή του ο Δημήτρης Παπαδημούλης. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΙΜΑΝΙ Θεσσαλονίκης
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΟΠΩΣ ανέφερε στην πρωινή εκπομπή Weekend on line του Δημήτρη Τάκη και της Γεωργίας Σκιτζή στα Παραπολιτικά FM, την Κυριακή 21η Ιανουαρίου 2018, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας είναι μεν ελληνικά, αλλά έχουν σε αυτά ...δικαιώματα και τα Σκόπια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι’ αυτό και πρέπει, εν όψει μάλιστα της μελλοντικής ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, να τα μοιραστούμε με τους Σκοπιανούς. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΙΑ
http://www.hellasfm.us/index.php/politikes-eidiseis-ellada/item/5730-papadimoulis-egine-tis-kakomoiras.html

Είπε μάλιστα πως αυτό θα γίνει παραχωρώντας στα Σκόπια την Εγνατία Οδό, ώστε να υπάρχει ένας δίαυλος εντός ελληνικού εδάφους που θα επιτρέπει στους Σκοπιανούς την ελεύθερη πρόσβαση στα δύο λιμάνια για να τα χρησιμοποιούν όπως θέλουν. 

Όπως είπε, δεν βλέπει το λόγο να αρνείται η Ελλάδα την έξοδο των Σκοπίων στο Αιγαίο, αφού όλοι είμαστε μια μεγάλη βαλκανική οικογένεια, που εντάσσεται στην ακόμα μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικογένεια... 
Το να μην μπορούν οι Σκοπιανοί να κάνουν ελεύθερη χρήση των δύο λιμανιών, είναι απάνθρωπο και αντιδημοκρατικό. 

Πρόσθεσε επίσης ότι από την παραχώρηση αυτή η Ελλάδα θα βγει πολλαπλώς ωφελημένη, χωρίς όμως να εξηγήσει επακριβώς ποιο θα είναι το όφελος για τη χώρα μας. 
Το επιχείρημα του κ. Παπαδημούλη για την παραχώρηση των δύο λιμανιών ήταν ότι αφού θα περάσει από τη χώρα μας ο Αδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου, ενώνοντας τόσες χώρες της Ανατολής με την Δύση 
και όλη η Βόρεια Ελλάδα θα διεθνοποιηθεί, χάνοντας την εθνική της ταυτότητα, κατά τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να επιτρέψουμε στους Σκοπιανούς, και σε άλλους, να περνούν ελεύθερα από τα εδάφη μας, καθώς όλος ο κόσμος πια ενοποιείται, πράγμα που δεν δικαιολογεί τις διάφορες εθνικιστικές κορώνες, όπως το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Τα συλλαλητήρια, όπως και η εμμονή στις έννοιες «έθνος» και «πατρίδα», μόνο κακό κάνουν στη χώρα.

Η ονομασία των Σκοπίων 
Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων, ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι η Ελλάδα έχασε πολλά που τόσο καιρό δεν αναγνώριζε τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Απέφυγε ωστόσο να διευκρινίσει τι θα είχαμε κερδίσει στην περίπτωση εκχώρησης του ονόματος.


Σκοπιανός χάρτης ΑΝΩΤΕΡΩ, με τη «Μακεδονία του Αιγαίου». 
Κάπως έτσι εννοεί το «εθνικό συμφέρον» 
ο κ. Παπαδημούλης;;;;;;;; 


Το κύριο επιχείρημα του κ. Παπαδημούλη ήταν ότι τα Σκόπια τα έχουν αναγνωρίσει με το όνομα «Μακεδονία» 140 χώρες. 
(Στην πραγματικότητα οι χώρες είναι 131 και 
όχι 138 ή 140 όπως πλειοδοτούν οι εδώ φιλοσκοπιανοί). 


Απέφυγε ωστόσο να πει ότι τα Σκόπια δεν τα έχουν αναγνωρίσει άλλες τόσες χώρες, ούτε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), γιατί οι Σκοπιανοί δεν είναι έθνος· ούτε ότι δεν τα έχουν αναγνωρίσει όλες σχεδόν οι δυτικοευρωπαϊκές χώρες. 
Και τα Σκόπια δεν είναι ενιαίο έθνος, καθώς ο πληθυσμός τους είναι αμάλγαμα από Σέρβους, Αλβανούς, Βούλγαρους, Τούρκους, Βλάχους, Ρωμά, Έλληνες Σαρακατσάνους κ.ά. 

Αυτό το μωσαϊκό λαών προσπαθούν οι ΗΠΑ να το στεγάσουν κάτω από το όνομα «Μακεδονία», και να του δώσουν μια τεχνητή εθνική ταυτότητα τη στιγμή που Σλάβοι και Βούλγαροι εμφανίστηκαν στην Ανατολική Ευρώπη τον 6ο αιώνα μ.Χ. και στη Βαλκανική τον 7ο αιώνα μ.Χ., χίλια και πλέον χρόνια μετά τον Φίλιππο και τον Μέγα Αλέξανδρο. 


Και επιχειρούν (οι ΗΠΑ) να φτιάξουν ένα υβριδικό κρατίδιο – που έτσι κι αλλιώς στο μέλλον θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη – επειδή θέλουν να εγκαταστήσουν σε αυτό πυραυλικές βάσεις στον ανταγωνισμό τους με την Ρωσία... (Απόσπασμα μεγαλυτέρας αναρτήσεως).

[ΠΗΓΗ:https://newsthessaloniki.gr/papadimoulis-na-mirastoume-thessaloniki-ke-kavala-ta-skopia/#
https://kyklwpas.blogspot.gr/2018/02/blog-post_209.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!