Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΟΡΚΟΣ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ...Πώς κάνετε υπακοή σε κάποιους που εμφανέστατα δρουν σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και ενάντια στη θέληση του λαού; ..




Πριν απόλα θέλω να τιμήσω με την αναφορά μου τον συμπολίτη μας 72 ετών που παρέστη στο  συλλαλητήριο, αλλά δεν άντεξε η καρδιά του και κατέληξε.

Σήμερα άκουσα την είδηση και είπα μέσα μου «για κοίτα τι παράδειγμα πατριωτισμού έδωσαν οι παππούδες που ήρθαν στην συγκέντρωση» και «ποιοι είναι αυτοί που τολμούν να προσβάλλουν αυτούς τους παππούδες, που πολέμησαν με τα όπλα κάποτε για την υπεράσπιση της πατρίδος»; Τα συλληπητήριά μου στην οικογένειά του· έδωσε την τελευταία του μάχη με την παρουσία του χθες στο Σύνταγμα.
Στο θέμα μας τώρα. Το πλήρες κείμενο του στρατιωτικού όρκου είναι:

«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα. Υπακοή εις το Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους. Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου. Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των. Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας. Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών. Να φυλάττω δε ακριβώς τους στρατιωτικούς νόμους. Και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.»

Στο συλλαλητήριο ο ε.α. Στρατηγός Γράψας, σε «πηγαδάκι» δίπλα στο Eberest επί της πλατείας, ενώ ο ε.α. Στρατηγός Φραγκούλης έκοβε βόλτες.

 Τι έκαναν αυτοί, αλλά και κάθε στρατηγός, όταν εγκατέλειψαν την σημαία μας στα Ίμια; Τι εκαναν οταν παραχωρηθηκε στρατιωτικη περιοχη για την κατασκευη ΤΕΜΕΝΟΥΣ;;;  Για την εισαγωγη αλλοδαπων στις στραιωτικες σχολες , τι εκαναν;;;; Τι εκαναν οταν υπογραφτηκαν τα μνημονια ;;;; ..............Απλα ψαξτε λιγο να δειτε τι θεση τους, στο στρατευμα την δεδομενη χρονικη στιγμη!!!!!!!

 Στα πρόσωπα των δύο προαναφερθέντων αντικατοπτρίζονται όλοι όσοι πέρασαν από το πόστο αλλά και άλλοι τόσοι ανώτεροι και ανώτατοι που «υπηρέτησαν» από τότε. Μα καλά… ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ που να αντισταθεί και να υπηρετήσει ως Έλλην την Σημαία μας; Γυρίζω πίσω στον χρόνο, γιατί απλά ετοιμάζονται οι νυν στρατηγοί αλλά και οι εν αποστρατία σιωπούντες να εγκαταλείψουν και πάλι την Σημαία στο θέμα της Μακεδονίας μας και οσονούπω στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Το επιχείρημα «ήταν πολιτική απόφαση» δεν μετρά και να μην το λέτε, γιατί αυτοξεφτιλίζεστε. Είναι σαν να λέτε ότι αυτοί πρόδωσαν και εμείς κάνουμε υπακοή σε προδότες! Από όποια πλευρά και αν εξετάσει κάποιος το ζήτημα τίθεται θέμα προδοσίας.

Αυτός ο ελληνικός στρατός λοιπόν πώς διοικείται από προδότες; Θα κάνω μερικά βήματα στο μέλλον για εσάς τους ανωτάτους αξιωματικούς, που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, και θα σας μεταφέρω τα λόγια Αγίων Γερόντων του Αγίου Όρους:

«Μην ξεχνάς! Ο όρκος σου στρατιώτη, είναι η μεγαλύτερη κατάρα του προδότη.

Τώρα στην επιστροφή των Αθανάτων, οι 300 του Λεωνίδα θα είναι δεσμοφύλακες στον Άδη. Την σημαία μας την πήρε το κύμα και την πατρίδα μας την κυβερνά ο αντίχριστος».


Πώς κάνετε υπακοή σε κάποιους που εμφανέστατα δρουν σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και ενάντια στη θέληση του λαού; Πραγματικά αναρωτιέμαι τι θα πείτε αν ξαφνικά εμφανιστεί μπροστά σας η ίδια η Παναγία που επικαλείστε… σας είπε κανείς ότι η Παναγία αγαπά προδότες; Ακούστηκε ποτέ από τα άγια στόματα της Ορθοδοξίας ότι οι Έλληνες κάνουν τα στραβά μάτια σε προδοσίες; Ή μήπως ακούστηκε η φράση «ο σιωπών δοκεί συναινείν»; Μήπως ξεχνάτε πώς ξεκίνησε ο Μακεδονικός Αγώνας;  Κι εσείς τα παραδίνετε αμαχητί; Πού είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Έλληνες άξιοι αξιωματικοί και στρατιώτες της ΜΑΝΑΣ Ελλάδος, αυτοί που ορκίζονται και τιμούν τον όρκο τους, «μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος τους»;
   
Νομίζετε ότι στο δικαστήριο του Θεού θα την γλυτώσετε; Επικαλείστε τα θεία προδίδοντας τους Έλληνες και πιστεύετε ότι ΔΕΝ προδίδετε τον Θεό ή την Παναγία κι όλα καλά; Αν τυχόν σας περνά αυτή η σκέψη από το μυαλό σας και αν τυχόν γλυτώσετε από την Δικαιοσύνη των Ελλήνων, να γνωρίζετε ότι από την Θεία Δικαιοσύνη δεν γλυτώνετε. Για αυτό μετανοήστε και πράξτε τα δέοντα υπηρετώντας την πατρίδα.

Εξαιτίας της αδράνειάς σας το έθνος έφτασε στο χείλος του γκρεμού.


 «Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!