Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ(Βίντεο)



Παρακολουθήστε τις τελευταίες στιγμές του ρωσικού πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας Roman Filippov περιτριγυρισμένος από μουσουλμάνους τρομοκράτες.


Ένα βίντεο εμφανίστηκε από τις τελευταίες στιγμές της Πολεμικής Αεροπορίας του πιλότου Ρωμαίου Φιλίποβ (Roman Filippov). 

Ήταν εξοπλισμένος μόνο με ένα όπλο και χειροβομβίδες, περιβαλλόμενος από μουσουλμάνους τρομοκράτες που τον πυροβολούσαν, καθώς γλίστρησε με το αλεξίπτωτό του ενώ πυροβολήθηκε από αυτό που η Ρωσία ονομάζει «τρομοκράτες» και οι Η.Π.Α απλώς αποκαλούν «αντάρτες κατά του Άσαντ».


Ποιος λοιπόν κατέστρεψε το αεροσκάφος, «τρομοκράτες» ή «αντάρτες»; Τα βίντεο μας λένε το προφανές:





Το περίεργο είναι ότι δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά από αυτό το περιστατικό είτε στον αμερικανικό είτε στον ρωσικό Τύπο πέρα ​​από τις φωτογραφίες και τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης του νεκρού πιλότου και του καμμένου τζετ. Τόσο η Ρωσία όσο και οι ΗΠΑ, εφαρμόζουν σιγή ιχθύος.


Οι ΗΠΑ αρνούνται ότι έχουν εξοπλίσει οποιαδήποτε δύναμη στη Συρία με αεροβόλα όπλα, αλλά αυτό που είναι αναντίριττο είναι πως αποκαλούν τους μουσουλμάνους τρομοκράτες απλώς ως «αντάρτες κατά του Άσαντ».


Οι ΗΠΑ εξοπλίζουν μια «συνοριακή δύναμη» 30.000, κυρίως Κούρδων, για να ξεκινήσουν επιθέσεις εναντίον του  αντιτζιχαντιστικού καθεστώτος Άσαντ, κατά της ISIS. Η Τουρκία υπέρ της Τζιχάντ μαρκάρει το κουρδικό YPG ως «τρομοκράτες» ενώ οι ΗΠΑ τους χαρακτηρίζουν ως «σύμμαχοι». Αυτοί δέχονται επίθεση από μια πλήρους κλίμακας τουρκική επίθεση στο κουρδικό θύλακα. Ταυτόχρονα, οι δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης, υποστηριζόμενες από τη Ρωσία, ξεκίνησαν τις επιθέσεις τους εναντίον στρατιωτικών δυνάμεων που επιδιώκουν να προσκολληθούν σε εδάφη ελεγχόμενα από την αντιπολίτευση.



Όλα αυτά ετοιμάζονται και προωθούν περισσότερες κλιμακώσεις, ενώ όλοι ισχυρίζονται ότι είναι «μάχες εναντίον της ISIS».

Έχουμε λοιπόν μια ολοκληρωτική μάχη μεταξύ της συμμαχίας του ΝΑΤΟ στην Τουρκία και των εντολοδόχων δυνάμεων των ΗΠΑ στη Συρία, των ρωσικών δυνάμεων εναντίον των μουσουλμάνων «ανταρτών» με την παρουσία εκατοντάδων αμερικανικών στρατευμάτων που εδρεύουν στο Manbij.


Ή μήπως ο πόλεμος αυτός για τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, το Ιράν και την Τουρκία είναι απλώς ένας τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι έχουν μόνιμη παρουσία και επιρροή στη Συρία;


Έχουμε λοιπόν μια πολιτοφυλακή που ευθυγραμμίζεται με την Αλ Κάιντα και συνεργάζεται ανοιχτά με τις ΗΠΑ. Επίσης υπάρχει μια αμερικανική συνεργασία με την Τουρκία που είναι υπέρ του χαλιφάτου ενώ ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρονται για τους Κούρδους.


Η κατάσταση είναι αρκετά συγκεχυμένη, εκτός αν τελικώς ο πόλεμος αυτός δεν έχει σχέση με τρομοκρατία.


Και είναι προφανές από αυτά τα βίντεο που πυροβόλησαν το ρωσικό τζετ.



[Πηγὴ]http://nikosxeiladakis.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!