Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ


Μάρη Λιώκη‎ to Η ΘΑΛΑΣΣΑ (ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ)

Συνέλληνες
Ο πρωθυπουργός της μειοψηφίας έχει πάρει απόφαση να παραδώσει άνευ όρων την Ελλάδα στους Γερμανούς και τον σκοπιανοεβραίο Τζορτζ Σόρρος του οποίου είναι προστατευόμενος.
 
Ο δοσίλογος αρχηγός της αστυνομίας, και ο αθλιότατος υπουργός εξωτερικών πάσχουν από βαρείας μορφής στραβισμό και αφού διαίρεσαν τους διαδηλωτές του συλλαλητηρίου με το δέκα οι 1.500.000 διαδηλωτές έγιναν 140.000, σε μια ελεεινή προσπάθεια να αγνοήσουν το εθνικό φρόνημα, και να παραδώσει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους σκοπιανούς.

 

Για να νομιμοποιήσει το έγκλημα της προδοσίας ο εφιάλτης ΥΠΕΞ επικαλείται, τις νουθεσίες του μισέλληνα πατριάρχη του Γένους Βαρθολομαίου, πρώην τούρκου αξιωματικού, που χαρακτήρισε την τουρκική σκλαβιά των 400 χρόνων «ειρηνική συμβίωση Ελλήνων και τούρκων που την κατέστρεψαν μερικοί ξεβράκωτοι».
 
Το έγκλημα είναι έτοιμο, από εμάς εξαρτάται αν θα συντελεστεί η όχι. Είναι τυχαίο το γεγονός ότι επί πρωθυπουργίας του αριστερού εφιάλτη όλοι οι γείτονες εγείρουν εδαφικές αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδος; Είναι οργανωμένο και είναι ένοχος εσχάτης προδοσίας.
 
Εάν δοθεί το όνομα με τις ανυποχώρητες θέσεις των Σκοπίων σε μερικά χρόνια η Μακεδονία θα αποσχισθεί από την Ελλάδα μετά από ένα κάλπικο δημοψήφισμα που είναι έτοιμο. Με βάση τον Καλλικράτη του άλλου ελεεινού προδότη Γιώργο Παπανδρέου, και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα ζητηθεί από τον ΟΗΕ η απόσχισή της Μακεδονίας από την Ελλάδα, κι όλα αυτά επειδή είμαστε στο ΝΑΤΟ δεν μπορούν να μας διαμελίσουν όπως την Γιουγκοσλαβία.
 
Ανιστόρητε πρωθυπουργέ εκτός από τις βόμβες μολότοφ υπάρχει και η Ελληνική ιστορία που λέει: «Το δε την πόλιν σοι δούναι ούτ’ εμόν εστίν ουτ’ άλλου των κατοικούντων εν ταύτη κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών» και επειδή δεν έχεις ιδέα από ιστορία σου το μεταφράζω.
 
«Το να σου παραδώσω την πόλη ούτε σε εμένα επαφίεται ούτε σε κάποιον άλλον από τους κατοίκους της, διότι με κοινή απόφαση όλοι μας θα πεθάνουμε αυτοπροαιρέτως και δεν θα λυπηθούμε τη ζωή μας». (Κωνσταντίνος Παλαιολόγος)

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
Γεράσιμος Καλογεράκης

[Πηγὴ]http://thesecretrealtruth.blogspot.com
«Τριβέλι Πᾶνος»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!