Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Τα τουρκικά τανκς κόλλησαν στο ποτάμι την στιγμή που η ΠΑΝΑΓΙΑ έδειχνε το σημείο ΤΗΣ από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ έως τον Έβρο.



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 Είναι ένα θέμα που μας εντυπωσιάζει ιδιαίτερα και δεν μας αφήνει περιθώρια να το περιγράψουμε ως τυχαία σύμπτωση.
Την προηγούμενη εβδομάδα οι τούρκοι προσπάθησαν σε προσομοίωση άσκησης τους να διαβούν τον Έβρο.
Στην έναρξη της άσκησης και μόλις άρχισαν να βγάζουν τις πρώτες φωτογραφίες για να διαφημίσουν το γεγονός , επειδή εν τω μεταξύ είχε μεσολαβήσει καταρρακτώδης βροχή στην περιοχή της άσκησης, άρχισαν να τους κολλούν μέσα στα λασπόνερα του Έβρου το ένα μετά το άλλο τανκς.

Εκείνη την ώρα που συνέβαινε αυτό από πίσω τους βγήκε ένα υπέρλαμπρο ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ που φαίνεται στην φωτο
Όμως εκείνη την στιγμή και όπως επισημάναμε στο άρθρο μας «Την ώρα που έστηναν οι Τούρκοι γέφυρες στον Έβρο, η ΠΑΝΑΓΙΑ άπλωνε οφθαλμοφανώς το ΠΕΠΛΟ της από την Ι. Μ. ΙΒΗΡΩΝ στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ μέχρι το σημείο της άσκησης.» Και αυτό φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία τραβηγμένη από τον Μυλοπόταμο του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ την στιγμή που ξεκινούσε η τουρκική άσκηση στον Έβρο και διαδραματιζόταν η καταβύθιση των τουρκικών αρμάτων στις λάσπες της κοίτης του ποταμού.



ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ την Τετάρτη 14/2 με το νέο ημερολόγιο ΚΑΙ 1η/2 με το παλαιό ημερολόγιο ημέρα εορτής του Αγίου Τρύφωνα του προστάτη των αμπελουργών στο περιβόλι της Παναγίας ιερείς και μοναχοί έκαναν αγιασμό στα αμπέλια τους σε όλο το Όρος. Αυτό που παρατήρησαν ήταν το γεγονός ότι όλο το Άγιον Όρος καλύπτονταν από ένα παράξενο Ουράνιο τόξο. Το φωτογράφησαν να βρίσκεται πάνω από το περιβόλι της Παναγίας και το πιο σημαντικό είναι από που ξεκινούσε.
ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟΝΙΚΗΤΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MONH ΙΒΗΡΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, δηλ εκεί ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΥΡΙΝΟΥ ΣΤΥΛΟΥ…. ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.


ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ  ΤΥΧΑΙΑ!!!!
 Ουσιαστικά την ώρα που οι «τουρκαλάδες- κολλυβάδες» έστηναν την θεατρική σκηνή διάβασης του ποταμού Έβρου για να μας εκφοβίσουν η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ άπλωνε το φωτεινό Πέπλο της δίκην λαμπρού Ουράνιου Τόξου από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ έως τον Συνοριογραμμή μας με την Καθ ημάς Ανατολή.
Το λένε και οι ίδιοι οι τούρκοι «η χώρα μας κινείται για το «κόκκινο μήλο»
«Ένα ακόμη εθνικιστικό παραλήρημα από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία του από το Αφιόν Καραχισάρ, μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς του στο 6ο τακτικό συνέδριο του ΑΚΡ, στην οποία ανέφερε ρητώς και κατηγορηματικώς ότι η χώρα του κινείται για το «κόκκινο μήλο» ( δηλαδή την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας αλλάζοντας τα σημερινά σύνορα και εις βάρος Ελλάδος-Βουλγαρίας ) ενώ υπενθύμισε και πάλι την συνθήκη της Λωζάνης «η οποία βάζει εμπόδια στην πορεία αυτή». http://www.pronews.gr/ 18 Φεβρουαρίου 2018
Το κόκκινο μήλο μας θύμισε την Κόκκινη Μηλιά του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού.
 «Οἱ ἀντίχριστοι θὰ φύγουν, ἀλλὰ θἄρθουν πάλι· ἔπειτα θὰ τοὺς κυνηγήσετε ἕως τὴν Κόκκινη Μηλιά» Πως όμως η τουρκία κινείται προς το κόκκινο μήλο δηλ. την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας όταν είναι ακόμα κολλημένη στις λάσπες του Έβρου και προσπαθούν να την ρυμουλκήσουν;




[Πηγή]http://koukfamily.blogspot.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!