Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΗΣ: «ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΤΟΥ 'ΣΥΡΙΖΑ'!» – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ...ΜΙΣΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ! 
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΕΝΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΕΙΝΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ  Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α  ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ;

Αποτέλεσμα εικόνας για επιτροπή εξωτερικών και άμυνας



Ένταση και διακοπή στην απόρρητη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας προκλήθηκε σήμερα, κατόπιν παρεμβάσεως της 'Χ.Α. 

Παρόντος του Υπουργού Εξωτερικών της Κύπρου είχε προγραμματιστεί συζήτηση σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου.


Η 'Χ.Α.' ζήτησε πρόσθετη ενημέρωση από τον Κοτζιά για τους 2 Έλληνες Στρατιωτικούς που αιχμαλωτίστηκαν στον Έβρο. 

Σχετική εικόνα






Με έκπληξη είδαμε να εμφανίζεται και να συμμετέχει στην εν λόγω συνεδρίαση ο βουλευτής του Σύριζα Μουσταφά, που σύμφωνα με αδιάψευστες δηλώσεις του Ερντογάν… είναι δικός του!



Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ

Η 'Χ.Α.' απαίτησε την απομάκρυνση του εν λόγω παράγοντα, ώστε να μη διαρρεύσουν κρίσιμα κρατικά μυστικά στην τουρκία. Εκείνη την κρίσιμη ώρα οι συριζαίοι και οι λοιποί βουλευτές του ανθελληνικού τόξου, προκάλεσαν εντέχνως στημένο επεισόδιο, με αποτέλεσμα την διακοπή της συνεδριάσεως.

Αποτέλεσμα εικόνας για επιτροπή εξωτερικών και άμυνας

Με φωνασκίες και χειρονομίες συγκάλυψαν την εγκληματική πολιτική της συγκυβερνήσεως, που μετατρέπει την χώρα σε προτεκτοράτο της τουρκίας.

[ΠΗΓΗ: 'εθνικισμός']
------------------------------------------------------

ΑΠΟΡΙΑ!
Αφού ΟΛΟΙ μά ΟΛΟΙ γνωρίζουμε ΑΡΙΣΤΑ, ότι και οι 4 μειονοτικοί βουλευτές, είτε είναι του 'τΣίριζα', είτε άλλου κόμματος, ΕΥΝΟΟΥΝ, αλλά και ..."πρακτορεύουν" τα τουρκικά συμφέροντα, ΓΙΑΤΙ τους έβαλαν μέσα σε απόρρητη συνεδρίαση;
(Γιατί δεν ερωτούν στην Βουλή, π.χ. τους κλητήρες, τους αστυνομικούς, τους σερβιτόρους να μάθουν, ότι και οι 4 μειονοτικοί διαρκώς όταν μιλούν στά κινητά τους, μιλούν ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ;;;;)
Υπάρχει ακόμα κανένας ΟΡΘΙΟΣ ΥΠΝΟΣ, που δεν έχει καταλάβει, ότι ο mister Alexis "κρατιέται" στην εξουσία χάρις σε αυτούς τους 4 μειονοτικούς βουλευτές;
Των οποίων εάν απωλέσει την θετική ψήφο τους, θα ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ;
Άρα!
Η εξουσία του κάθε Αlexis, ΠΕΡΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΜΕΣΩ...ΑΓΚΥΡΑΣ!

Σ Υ Ν Ε Ν Ν Ο Η Θ Η Κ Α Μ Ε;

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!