Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΦΙΛΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΤΟΥ! ΝΑ ΤΟ ...ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ!



ΜΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ, ΑΦΟΥ "ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ" ΜΕΣΑ,
Κ Α Τ Α Κ Λ Ε Β Α Ν  ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΒΟΥΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ
ΕΚΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΚΕΥΗ, ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΙΛΗ!

Τον ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ και άθεο μεγαλο-κομμουνιστή Φίλη (την «αριστερή συνείδηση» του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν λείπει από καμμιά εκδήλωση των εν Ελλάδι σιωνιστών –Τυχαίο; Δε νομίζουμε!) έχουν βγάλει μπροστά οι συριζαίοι, για τον χειρισμό του θέματος που προέκυψε με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα Θρησκευτικά – και γενικότερα για την επιχείρηση θρησκευτικού αποχρωματισμού της πατρίδος μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΙΛΗΣ ΑΣΤΕΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΙΛΗΣ ΑΣΤΕΙΑ

Σήμερα, λοιπόν, ο λεγάμενος, σ’ ένα αθεϊστικό ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ παραλήρημα, αναρωτήθηκε αν «είναι δυνατόν το Σύνταγμα να έχει αναφορά στην Αγία Τριάδα στην επικεφαλίδα του» και το χαρακτήρισε ...«κατάλοιπο άλλης εποχής, που γινόταν αναφορά στον Βασιλέα».

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Είναι φανερό πως το 'colpo-grosso' των εθνομηδενιστών λακέδων της "Μέρκελ", του Τράμπ και του Σόρος (ΣΒΑΡΤΣ) Τσίπρα και Καμμένου (του… ευσεβούς!), είναι ο διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας, με αναθεώρηση του Συντάγματος και η εγκαθίδρυση αθεϊστικού κράτους (ψευδοκράτους – κλωτσοσκούφι της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και των διεθνών τοκογλύφων),  σ ο β ι ε τ ι κ ο ύ   τύπου.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΙΛΗΣ ΑΣΤΕΙΑ

Τα άνομα σχέδιά τους ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

[ΠΗΓΗ:https://ethnikismos.net/2018/03/22/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BD/]

-------------------------------------------------

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα
ΟΤΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ (ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ)
ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΦΙΛΗ & ΞΥΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...

"ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!